suffocater Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Aν πρεπει να αναλύουμε και γιατι ειναι τενεκεδες τυποι που λενε "θελω να γινω εξωγήινος",δε μας φτάνουν 10 ζωές για να αναλύουμε και ολους τους υπολοιπους που θέλουν να γινουν τραπέζια,αυτοκίνητα,και ο πλανήτης Δίας.Ο τυπος ειναι γτπ για τοσο προφανεις και αυτονόητους λογους που δεν θελει ανάλυση.Επειδή ανηκει στο + δε σημαινει οτι έχει λιγότερες πιθανότητες απ ολο τον υπολοιπο κόσμο να ειναι σαλεμένος. 2
BabyRage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το θέμα είναι όμως ότι αυτός ο κύριος θα έρθει ως παράδειγμα ανθρώπου στην συζήτηση για το αν οι LGBT+ μπορούν να υιοθετούν παιδιά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Από την στιγμή που όλοι περνάνε από αυστηρές επιτροπές or something για να δωθεί το ok, πιστεύεις ότι δεν θα φάει άκυρο? Επειδή θα φάει άκυρο αυτός, θα πρέπει να φάνε άκυρο κι οι υπόλοιποι που δεν είναι έτσι? 1
BabyRage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αυτός προφανώς και θα φάει άκυρο. Το θέμα είναι ότι χαλάει το "όνομα" των LGBT, όπως και τα Pride parades χαλάνε την εικόνα των LGBT και δεν τους βοηθάνε καθόλου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Όπως χαλάει αυτό το όνομα, έτσι υπάρχουν άλλοι τόσοι που χαλάνε το όνομα των straight. Κανείς δεν λεει ότι κάποια "πλευρά" είναι τέλεια...
Hellaslover Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Από την στιγμή που όλοι περνάνε από αυστηρές επιτροπές or something για να δωθεί το ok, πιστεύεις ότι δεν θα φάει άκυρο? Επειδή θα φάει άκυρο αυτός, θα πρέπει να φάνε άκυρο κι οι υπόλοιποι που δεν είναι έτσι? Γιατι να φαει ακυρο; τι σε κανει να νομιζεις οτι δε μπορει ο συγκεκριμενος να ειναι καλος γονιος; και για αυτους τους υπολοιπους που λες, ποια η διαφορα καποιου τρανς η καποιου που υποστηριζει οτι υπαρχουν πανω απο 2 genders με καποιον σαν αυτον τον τυπο; 1
alxlightning Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Από την στιγμή που όλοι περνάνε από αυστηρές επιτροπές or something για να δωθεί το ok, πιστεύεις ότι δεν θα φάει άκυρο? Επειδή θα φάει άκυρο αυτός, θα πρέπει να φάνε άκυρο κι οι υπόλοιποι που δεν είναι έτσι? νομιζω οτι μια αυστηρη επιτροπη δε θα απασχοληθει με την ταυτοτητα φυλου του ατομου δηλαδη οκ, θελει να μην εχει γεννητικα οργανα που του προσδιδουν φυλο, μπορει να προβει σε επεμβαση ισως καποτε καπως. γιατι ειναι τοσο εξωφρενικο αυτο και γιατι οφειλει ο καθε ανθρωπος να ειναι πανευτυχης που γεννηθηκε με το σωμα που ετυχε να γεννηθει και γιατι οφειλει να θελει να μοιαζει με καποια συνηθη εκφανση ανθρωπινου αρχετυπου? γιατι το οτι μιλαει για την επιθυμια του να αυτοριστει ως οτιδηποτε καθιστα το ατομο αυτο αξιο χλευασμου? β διαλογης ανθρωποι οσοι τυχαινει να μην περνανε καλα με το πως γενηθηκαν και τις απαιτησεις που εχει η κοινωνια απο αυτους με βαση το πως γενηθηκαν, γ διαλογης αν τολμουν να μιλανε για αυτο αντι να το καταπιουν και να συμμορφωθουν για να μη χαλασει η ζαχαρενια των α διαλογης προνομιουχων (που απλα τυχαινει να μην ενοχλουνται απο το σωμα τους η/και τις κοινωνικες απαιτησεις που υπαρχουν με βαση αυτο)
scullyist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ^ alx, fyi, δεν έχεις αντιληφθεί υπό ποιο ύφος ποστάρει ο από πάνω. 1
alxlightning Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ^ alx, fyi, δεν έχεις αντιληφθεί υπό ποιο ύφος ποστάρει ο από πάνω. μπορει!! οπως και να εχει, οι προβληματισμοι που εξεθεσα ισχυουν απο μεριας μου.
randomcat Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 δηλαδη οκ, θελει να μην εχει γεννητικα οργανα που του προσδιδουν φυλο, μπορει να προβει σε επεμβαση ισως καποτε καπως. γιατι ειναι τοσο εξωφρενικο αυτο και γιατι οφειλει ο καθε ανθρωπος να ειναι πανευτυχης που γεννηθηκε με το σωμα που ετυχε να γεννηθει και γιατι οφειλει να θελει να μοιαζει με καποια συνηθη εκφανση ανθρωπινου αρχετυπου? γιατι το οτι μιλαει για την επιθυμια του να αυτοριστει ως οτιδηποτε καθιστα το ατομο αυτο αξιο χλευασμου? Νομίζω ότι οι τροποποιήσεις που κάνει ένας άνθρωπος στο σώμα του, μιλούν για τη νοϋμοσύνη του. Και θα εξηγήσω το γιατί. Ο κάθε άνθρωπος δεν οφείλει να είναι πανευτυχής με το σώμα και το φύλο που γεννήθηκε. Σύμφωνοι. Εν έτη 2017 όμως ούτε έχουμε αποκωδικοποιήσει τον κώδικά μας (και οπότε δεν ξέρουμε τα πάντα για τις λειτουργίες και αντιδράσεις του σώματός μας) ούτε και η ιατρική είναι τόσο προχωρημένη ώστε να τροποποιούμε τέλεια το σώμα μας κατά το δοκούν. Και η κάθε εγχείρηση κάνει κακό στο σώμα μας - δεν έχουμε τεχνολογία από την ταινία Alien για να ανοίγουμε το δέρμα μας και να το κλείνουμε ξανά και να είναι τέλειο όπως πριν. Οπότε οι άνθρωποι που δεν είναι ευχαριστημένοι με το σώμα τους χρησιμοποιούν τις όποιες τεχνολογίες έχει η ιατρική στις μέρες μας για να έρθουν πιο κοντά στο σώμα που θα ήθελαν να έχουν. Σιλικόνη στο στήθος, ξύρισμα μήλου του Αδάμ για γυναικεία φωνή, αφαίρεση γεννητικών οργάνων κ.λπ. Ηλιθιότητες. Αν κάποιος σκόπιμα και χωρίς να έχει πρόβλημα υγείας (πέρα από ψυχολογικά) αφαιρεί λειτουργικότητα από το σώμα του, τότε είναι ηλίθιος. Απλό. Επειδή αποκτά ένα κατώτερο σώμα. Απλό. Δεν είναι κακό να θέλει κάποιος άλλο σώμα ή φύλο. Αν μπορεί να του το δώσει η τεχνολογία, καλώς. Είναι όπως με τα μεταλλαγμένα ή αλλιώς γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Στη φύση είναι προφανές ότι υπάρχει ένα σύστημα (είτε το δημιούργησε κάποιος είτε όχι) όπου έχει προνοηθεί να υπάρχει τροφή (π.χ. καρποί) που μπορεί να επεξεργαστεί από ένα πεπτικό σύστημα έμβιου όντος όπως είναι ο άνθρωπος. Οπότε έχει σχεδιαστεί να υπάρχει τροφή συμβατή με τον άνθρωπο. Το να παρακάμψουμε τη φύση και να σχεδιάσουμε ανώτερη τροφή (π.χ. με καλύτερη γεύση) δεν είναι κακό και ίσα ίσα είναι επιθυμητό... αρκεί να μπορούμε να το κάνουμε! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κατανοούμε πλήρως τη φύση, το σχεδιασμό και κώδικα του συστήματος (τροφή και πεπτικό σύστημα) και όχι απλά να πειράζουμε αυτόν τον κώδικα με πειράματα και να ταΐζουμε ανθρώπους με ένα τελικό προϊόν - το μεταλλαγμένο τρόφιμο - που δεν ξέρουμε πραγματικά τι κάνει και απλά αποφασίζουμε να το τρώμε επειδή πέτυχαν τα πειράματα σε ποντίκια. Σε υπολογιστή το αντίστοιχο θα ήταν να πειράξουμε τον κώδικα assembly ενός προγράμματος για να έχουμε κάτι καλύτερο, που όμως μπορεί να φαίνεται καλύτερο αλλά αν δεν το κάναμε σωστά μπορεί κάποια στιγμή να μας "σκάσει". Η φύση - ας πούμε - λοιπόν μας έδωσε ένα σώμα. Αν μπορούμε να την παρακάμψουμε ή/και να την υπερβούμε, έχει καλώς. Το να αφαιρούμε όμως λειτουργικότητα που μας δόθηκε, ενώ δεν μπορούμε τεχνολογικά να αποκτήσουμε τη λειτουργικότητα του άλλου φύλου, και έτσι να συμβιβαζόμαστε με ένα κατώτερο σώμα είναι... χαζό... Μακάρι κάποτε να μπορούμε να βάζουμε ένα βύσμα κάπου στο δέρμα μας σε στυλ Μάτριξ και να τροποποιούμε τις παραμέτρους του σώματός μας έτσι ώστε όλοι να είναι ευτυχισμένοι με αυτό που έχουν.
AtiX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 @ Alx, καταλαβαίνω αυτό που λες ως ουσία, αλλά λίγο πολύ ένας άνθρωπος ξέρει τι είναι και ξέρει τι τον εκφράζει... νομίζω ότι το παράδειγμα στο video που έχουμε ως δείγμα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και για το θέμα που μιλάμε... @ randomcat, όταν ένας άνθρωπος νιώθει παγιδευμένος (και δεν είναι θέμα ψυχολογίας) σε ένα σώμα τότε ναι... πιστεύω ότι οτιδήποτε κοντά σε αυτό που τον εκφράζει είναι το σωστό, όχι το “τέλειο” αλλά το σωστό
randomcat Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 @ randomcat, όταν ένας άνθρωπος νιώθει παγιδευμένος σε ένα σώμα τότε ναι... πιστεύω ότι οτιδήποτε κοντά σε αυτό που τον εκφράζει είναι το σωστό, όχι το “τέλειο” αλλά το σωστό. Από συναισθηματικής απόψεως ίσως γιατί λογικά και εκ του αποτελέσματος αν το δεις, δεν νομίζω. Περισσότερο σαν αποτυχημένη προσπάθεια μοιάζει η οποιαδήποτε μετατροπή σώματος. Στο 2017 καλώς ή κακώς ο άντρας δεν μπορεί να γίνει γυναίκα ή και το αντίθετο. Ούτε και κάτι άλλο πέρα από ανθρώπινο σώμα μπορούμε να έχουμε. Αν οι ιατρικές επιστήμες που ασχολούνται με την ψυχολογία του ατόμου έχουν αποφανθεί ότι οι τρανς είναι συνήθως ευχαριστημένοι και πραγματικά ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα, εγώ πάω πάσο. Στην τελική μετράει αυτό που είπες - να μην νιώθει κάποιος παγιδευμένος. Αλλά δεν πιστεύω ότι έχει βρεθεί η λύση και οι άνθρωποι που μετατρέπουν το σώμα τους, συνήθως καταστρέφουν τη λειτουργικότητά του.
AtiX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Από συναισθηματικής απόψεως ίσως γιατί λογικά και εκ του αποτελέσματος αν το δεις, δεν νομίζω. Περισσότερο σαν αποτυχημένη προσπάθεια μοιάζει η οποιαδήποτε μετατροπή σώματος. Στο 2017 καλώς ή κακώς ο άντρας δεν μπορεί να γίνει γυναίκα ή και το αντίθετο. Ούτε και κάτι άλλο πέρα από ανθρώπινο σώμα μπορούμε να έχουμε. Αν οι ιατρικές επιστήμες που ασχολούνται με την ψυχολογία του ατόμου έχουν αποφανθεί ότι οι τρανς είναι συνήθως ευχαριστημένοι και πραγματικά ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα, εγώ πάω πάσο. Στην τελική μετράει αυτό που είπες - να μην νιώθει κάποιος παγιδευμένος. Αλλά δεν πιστεύω ότι έχει βρεθεί η λύση και οι άνθρωποι που μετατρέπουν το σώμα τους, συνήθως καταστρέφουν τη λειτουργικότητά του. Σίγουρα η ιατρική δεν έχει καταφέρει να αλλάξει και να το κάνει πλήρως λειτουργικό ένα σώμα στο αντίθετο του... Αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας... Ειδικά τα άτομα που προχωρούν σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, είναι ενημερωμένοι για τα πάντα από τους γιατρούς τους... Οπότε παραμένει η ουσία... είναι πιο ευτυχισμένα μετά την αλλαγή ή όχι? Πειράζει πχ μια γυναίκα που είναι φυλακισμένη στο σώμα ενός άνδρα αν μετά την εγχείρηση δεν έχει μήτρα?
alxlightning Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 παλι μπλεκετε ομως στο διπολο αντρας-γυναικα.εγω σκεφτομαι πολυ εντονα διορθωτικες επεμβασεις, οχι για να μοιασω με γυναικα αλλα γιατι δε θελω να εχω αντρικα χαρακτηριστικα.ιδανικα θα ηθελα να μοιαζω με κατι ανθρωπομορφο, σιγουρα μη αντρας και μη γυναικα, μου φαινονται εγκλοβιστικα, περιοριστικα. πνιγομαι και μονο που το σκεφτομαι τωρα που προσπαθω να το βαλω σε λεξεις. καταλαβαινω και τους προβληματισμους. ωστοσο δε μου φαινεται οτι θα επρεπε να επιδιωκουμε το πιο αρτιο λειτουργικα σωμα και να αγνοουμε ολους τους αλλους παραγωντες. πχ, ειμαι καπνιστης. κανει κακο στο σωμα μου. εγω ταυτιζομαι ομως με το να ειμαι καπνιστης. αν καταφερω να μπορω να ειμαι καπνιστης χωρις να καπνιζω τοτε θα το κανω.απο τους λογους που δεν προβαινω σε καποια επεμβαση ειναι οτι φοβαμαι γενικα το χειρουργειο. φοβαμαι να κανω περιτομη, ποσο μαλλον αλλα κι αλλα.
AtiX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το δίπολο... ακόμα και με τον όρο ανδρόγυνο, αποδεχόμαστε και τα δυο φύλα και την συνύπαρξή τους... Εδώ αναφέρεις το ακριβώς αντίθετο και δεν μπορώ να καταλάβω την άρνηση της ύπαρξης φύλου γενικά... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις