Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί σταμάτησε έτσι ο καταιγισμός των ποστ;

Ώσπου να αποφασίσουμε αν θα υιοθετήσουν το παιδί αυτό μεγάλωσε και είπε δε γ@ μιεστε όλοι σας , αφήστε με ήσυχο.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ώσπου να αποφασίσουμε αν θα υιοθετήσουν το παιδί αυτό μεγάλωσε και είπε δε γ@ μιεστε όλοι σας , αφήστε με ήσυχο.

Καλό :P
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απίστευτος αέρας προοδευτικότητας όπου και να κοιτάξεις, λυρισμός, ανωτερότητα, μου πέταξε ο browser απο μόνος του σουηδικά.

Οι υπερφιλελευθεροι του thread ποσταρουν αλλού ως ηθικολογοι απολυταρχικοι κρατιστες για ξεκάρφωμα ασφαλώς.

Genius.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κρεμλίνο. Νικήσαμε σύντροφε σωστά?
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κρεμλίνο. Νικήσαμε σύντροφε σωστά?

Niah... It's the same! 

Χρειάζεται απλά ένα 15-20% της συνολικής δραστηριότητας ενός μέσου εγκεφάλου. Οι υπόλοιπες συνθήκες παίζουν απλά συμπληρωματικό ρόλο. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορώ να απαντήσω, είμαι στο συμβολαιογραφο για να κάνω την διαθήκη μου (σοβαρά).

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορώ να απαντήσω, είμαι στο συμβολαιογραφο για να κάνω την διαθήκη μου (σοβαρά).

Αυτούς που θα πληρώνουν μετά τους ρώτησες? :P 

Mπορώ να το συνδέσω τώρα αυτό και με τα κληρονομικά θέματα μεταξύ ζευγαριών του ιδιου φύλου! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα πληρώσει κανείς μετά, γιαυτό πήγα. Πέθανε ο πατέρας μου, υπήρχαν πολλές εκκρεμότητες που έπρεπε να τακτοποιήσω, και έτσι απλά έφαγα μια φλασια, δεν ήθελα να φέρω τους άλλους στη θέση που βρέθηκα εγώ. Ο συμβολαιογραφος μου είπε οτι τα περιουσιακά μου έχουν ενα δύο θεματακια που πρέπει να κανονίσω και να μη βιάζομαι. Η βοηθός του απορησε που θέλω διαθήκη τόσο νέος, ρωτούσε για τους δικαιούχους (κοντή φούστα με σκίσιμο και τακούνια, είπες για Κωλοκοτρωνιτσι, σταματάω εδώ). Τα ομοφυλα ζευγάρια νομίζω μπορούν να κάνουν υπεύθυνες δηλώσεις για τις προθέσεις τους, αλλά δεν ξέρω που βρίσκονται φορολογικά.

Δημοσ.

Φίλε, αν δεν έχεις παρακολουθήσει το θέμα, και πως ξεκίνησε καλό είναι να μην εκφέρεις γνώμη.

Διάβασε πρώτα και μετά πες ό,τι έχεις να πεις, και άσε τους χαρακτηρισμούς κατά μέρος.

Επειδή το παρακολούθω τα εγραψα.

ΔΕΝ έχει καμιά σημασία η συγκεκριμένη διαφωνία για το συγκεκριμένο τοπικ.

Δεν αποδεικνυει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξηγώ τους λόγους στην αρχή για τις έννοιες.

Εσύ λες ότι δεν έχει σημασία εγώ εξηγώ το γιατί εχει και με ακριβολογία και δεν θα κάτσω να τα ξαναπώ.

Ωστόστο πολύ καλά το λες, ως προς το ένα μέρος, η γλώσσα είναι για να επι_κοινωνούμε, να καταλαβαινόμαστε,και να συν_εννοούμαστε.

Επεξ/σία από Hlapatsas
Δημοσ.

Tενεκέδες attention whores,και το τοπικ υποβαθμίζεται με τέτοια σκουπίδια.

Το θεμα εχει τιτλο LGBT+ και ο τυπος ανηκει στο +. Γιατι τοσο χολη; η ερωτηση μου ειναι να υιοθετει η οχι; και γιατι;

Δημοσ.

Το θεμα εχει τιτλο LGBT+ και ο τυπος ανηκει στο +. Γιατι τοσο χολη; η ερωτηση μου ειναι να υιοθετει η οχι; και γιατι;

Το θέμα είναι τα δικαιώματα των LGBT+ ατόμων και αν περιορίζονται... όχι για την κρίση μας για εαν ένα οποιοδήποτε άτομο μπορεί να υιοθετήσει... πάντα μιλάμε για την κοινότητα...

Τώρα, ατομικά υπάρχουν ειδικοί από το κράτος που μπορούν να κρίνουν... Αυτό ισχύει για όλους...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...