vste Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μερικές σκέψεις μετά από την καταιγίδα των ποστ. Η Ελληνική κοινωνία ΔΕΝ είναι έτοιμη να δεχτεί τα ομόφυλα ζευγάρια, ούτε τις ομόφυλες οικογένειες με παιδιά. Ειδικότερα μετά την κρίση ο συντηρητισμός και ο ρατσισμός έχουν πάρει κεφάλι στην κοινωνία μας. Παλαιότερα όπου λεφτά υπήρχαν τα πράγματα ήταν σαφώς πιο ανεκτικά εδώ. Την ίδια δυσκολία βέβαια πλέον έχει ο Έλληνας να αποδεχτεί μια οικογένεια μεταναστών για παράδειγμα. Λέγοντας αυτό πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να προοδεύσουμε σαν κοινωνία είναι να υπάρξει πρώτιστος η νομοθετική κάλυψη και εν συνεχεία να ασχοληθούμε με την κοινωνική αποδοχή. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, που δεν ανήκουν σε πλούσια οικογένεια*, θα τα βρουν μπαστούνια στην κοινωνία στην παρούσα κατάσταση. Η αλλαγή στο θέμα της κοινωνικής αποδοχής θα γίνει μερικες γενεές μετά την εφαρμογή των νόμων. Οπότε καλά κάνει η LGBT κοινότητα και ζητάει καταρχήν νομικό υπόβαθρο. Μπορεί να μην είναι αρκετό αλλά σίγουρα είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα. Απλά να ξέρετε ότι όντως η ζωή του παιδιού σας θα είναι δυσκολότερη από την ζωή των παιδιών των τυπικών ελληνικών οικογενειών. Όχι χειρότερη κατά εμέ. Δυσκολότερη. *Κακά τα ψέματα. Άλλη αντιμετώπιση από την κοινωνία και ευκαιρίες θα έχει το παρενθετο παιδί του Σεργουλόπουλου, που έχει κάποια οικονομική επιφάνεια, άλλη αντιμετώπιση το παιδί κάποιου ομοφύλους ζευγαριού που ζει στα Πατήσια και οι γονείς παίρνουν τον βασικό. Λυπηρό αλλά αληθινό. ΥΓ: Προσπαθήστε και οι μεν και οι δε σε μια κουβέντα να μην προσπαθείτε να εξευτελίζετε τους συνομιλητές σας χρησιμοποιώντας αγοραιες εκφράσεις. Συνήθως σε αυτούς που έχουν λίγη κριτική σκέψη πετυχαίνετε το αντίθετο. Ισχύει και για τις 2 πλευρές αυτό. 3
AtiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αγαπητέ deltagama... καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ... Έχω και λύση σε αυτό... Άφησε την από κοινού υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αναγνώρισε τον γονεϊκό ρόλο του άλλου συντρόφου, επέτρεψε την παρένθετη μητρότητα για ζευγάρια ομοφυλόφιλων ανδρών και δώσε πρόσβαση στην εξωσωματική γονιμοποίηση για ζευγάρια λεσβιών... μην στερείς τα δικαιώματα αυτά... Ξέρεις οι περισσότεροι, gay, λεσβίες, str8 μπορούν να αντιληφθούν αν ο κοινωνικός τους περίγυρος θα δημιουργήσει προβλήματα στο παιδί, κανείς δεν είναι ξεκομμένος από την κοινωνία και λέει δεν πάει να γ@μ#θ$%... εγώ... εγώ... εγώ... 1
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και θα πω και κάτι τελευταίο και θα το κλείσω εδώ γιατί για μένα αυτή η συζήτηση έχει εξαντληθεί και δεν οδηγεί πουθενά. Επικαλείστε διαρκώς τα δικαιώματα των παιδιών τα οποία κατά την άποψη σας πλήττονται βάναυσα όταν στερούνται την πατρότητα ή την μητρότητα ανάλογα με τη σύνθεση του ομόφυλου ζευγαριού. Τι γίνεται όμως όταν το ζευγάρι χωρίζει; Εκεί δεν καταπατούνται τα δικαιώματα των παιδιών; Τέσσερα στα δέκα ζευγάρια στην Ελλάδα σήμερα χωρίζουν και η τάση είναι αυξητική. Τι έχετε να προτείνετε λοιπόν γι αυτό; Αφού δεν θέλετε να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά μήπως να καταργήσουμε και τα διαζύγια; Ή επειδή εκεί είναι ετερόφυλα τα ζευγάρια όλα καλά κι ωραία; Γνωριζεις οτι παιδια χωρισμενων γονιων εχουν προβληματα ? Γνωριζεις οτι παιδια που πεθανε η μαμα τους εχουν προβληματα ? Γνωριζεις οτι παιδια που πεθανε ο μπαμπας τους εχουν προβληματα ? Σας το ειπα και πριν Πατε και βρισκετε προβληματικες καταστασεις για να βγειτε λαδι παραδεχομενοι εμμεσως πλην σαφως οτι η δικη σας κατασταση ειναι εκ προοιμιου προβληματικη και οχι απο ατυχια της ζωης που ετσι κι αλλιως δεν αποφευγεται 2
suffocater Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Προτιμω να παιρνω απαντησεις απο εκεινους στους οποιους απευθυνεται το ερωτημα. Ειναι πιο εγκυρη η απαντηση. Aν και σου απάντησε ορθά ήδη ο def,να στο γραψω κ εγώ,αφου το θες. Ειναι το αισθημα δικαίου και η αποκατάσταση της αληθειας. Ακομα γραφεις σε αλλο ποστ οτι βρισκεις ματαιο να προσπαθεις να αποδειξεις σε καποιον οτι ειναι ανιδεος. Επισης σου απάντησε ορθα ο def,πως δεν έχει να κάνει μόνο με τον ανίδεο,αλλα και με τον τρίτο παρατηρητη που διαβάζει διαμορφώνοντας αποψη. Οταν ανίδεοι για ενα θέμα δηλώνουν δογματικα ΨΕΜΑΤΑ ως αληθη,θεωρώ οτι οφείλω να του πω οτι ειναι ανίδεος,αντι να τον αφήνω να σπαμάρει μπαρούφες.Kαι για τον ιδιο,και για οσους διαβάζουν. Αν ειναι εξυπνος,θα επωφεληθεί και ο ίδιος απο την γνώση,(εκτος αν ειναι πολυ εγωιστης για να παραδεχτει οτι ειναι ανιδεος ή το κάνει επίτηδες),και θα αναγνωρίσει την μπαρουφα του. Αν όχι,μαλλον ειναι ήδη καμένο χαρτι και μένει μόνο η αποκατασταση της αλήθειας ως προς τον τριτο παρατηρητη. 1
g_alkis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και θα πω και κάτι τελευταίο και θα το κλείσω εδώ γιατί για μένα αυτή η συζήτηση έχει εξαντληθεί και δεν οδηγεί πουθενά. Επικαλείστε διαρκώς τα δικαιώματα των παιδιών τα οποία κατά την άποψη σας πλήττονται βάναυσα όταν στερούνται την πατρότητα ή την μητρότητα ανάλογα με τη σύνθεση του ομόφυλου ζευγαριού. Τι γίνεται όμως όταν το ζευγάρι χωρίζει; Εκεί δεν καταπατούνται τα δικαιώματα των παιδιών; Τέσσερα στα δέκα ζευγάρια στην Ελλάδα σήμερα χωρίζουν και η τάση είναι αυξητική. Τι έχετε να προτείνετε λοιπόν γι αυτό; Αφού δεν θέλετε να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά μήπως να καταργήσουμε και τα διαζύγια; Ή επειδή εκεί είναι ετερόφυλα τα ζευγάρια όλα καλά κι ωραία; Εγω λεω να καταργησουμε το γαμο. Ή καλυτερα να καταργησουμε τα παιδια. Problem solved.
AtiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γνωριζεις οτι παιδια χωρισμενων γονιων εχουν προβληματα ? Γνωριζεις οτι παιδια που πεθανε η μαμα τους εχουν προβληματα ? Γνωριζεις οτι παιδια που πεθανε ο μπαμπας τους εχουν προβληματα ? Σας το ειπα και πριν Πατε και βρισκετε προβληματικες καταστασεις για να βγειτε λαδι παραδεχομενοι εμμεσως πλην σαφως οτι η δικη σας κατασταση ειναι εκ προοιμιου προβληματικη και οχι απο ατυχια της ζωης που ετσι κι αλλιως δεν αποφευγεται Και επειδή εσύ το είπες πάει να πει ότι ισχύει...? Αλήθεια πως δικαιολογείς το “οτι η δικη σας κατασταση ειναι εκ προοιμιου προβληματικη και οχι απο ατυχια της ζωης που ετσι κι αλλιως δεν αποφευγεται” που πιστεύεις? Τέλος για τις ερωτήσεις σου... σε άλλο πράγμα αναφέρεται ο elorant το οποίο αποφεύγεις να απαντήσεις... Εγω λεω να καταργησουμε το γαμο. Ή καλυτερα να καταργησουμε τα παιδια. Problem solved. Έχεις δίκιο, αν υπάρχει πρόβλημα αυτό απευθύνετε σε όλους... Δεν μπορείς να κάνεις κοινωνικές διακρίσεις και αντιλαμβάνεσαι το ίδιο πρόβλημα ελάχιστο στους μεν μέγιστο στους δε...
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και επειδή εσύ το είπες πάει να πει ότι ισχύει...? Αλήθεια πως δικαιολογείς το “οτι η δικη σας κατασταση ειναι εκ προοιμιου προβληματικη και οχι απο ατυχια της ζωης που ετσι κι αλλιως δεν αποφευγεται” που πιστεύεις? Τέλος για τις ερωτήσεις σου... σε άλλο πράγμα αναφέρεται ο elorant το οποίο αποφεύγεις να απαντήσεις... ξεχασες το "παραδεχομενοι εμμεσως πλην σαφως" Ο φιλος εχει πει κι αλλα ωραια πιο πανω και κανεις δεν ιδρωσε "Τα Ελληνοπουλα ειναι ηλιθια μαμακηδες οι οικογενειες πολυ μετριες κλπ κλπ"
AtiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 ξεχασες το "παραδεχομενοι εμμεσως πλην σαφως" Ο φιλος εχει πει κι αλλα ωραια πιο πανω και κανεις δεν ιδρωσε "Τα Ελληνοπουλα ειναι ηλιθια μαμακηδες οι οικογενειες πολυ μετριες κλπ κλπ" Ναι και η ίδια σου πρόταση ξεκινάει με το “Πατε και βρισκετε προβληματικες καταστασεις για να βγειτε λαδι” το οποίο νοηματικά και ως επιχείρημα δε στέκει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 ακομα το lock? Αυτό μου θυμίζει intel/amd/nvidia/κτλπ fanboys που μπαίνουν στα topics των άλλων μόνο και μόνο για να τα κάνουν πουτάνα ώστε να πέσει κλείδωμα... I've got "bad" news και να πέσει θα ανοίξει καινούριο topic, απλά θα κόψουν εξαρχής την συζήτηση τέτοιου τύπου οι mods... 3
vste Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Lock δεν θα πέσει, όπως δεν πέφτει και στα θέματα του PS4, PC Gaming, Windows 10, κλπ. Είναι το γενικό θέμα περί LGBT. Ένας καλός καθαρισμός χρειάζεται παντως 2
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ναι και η ίδια σου πρόταση ξεκινάει με το “Πατε και βρισκετε προβληματικες καταστασεις για να βγειτε λαδι” το οποίο νοηματικά και ως επιχείρημα δε στέκει... Γιατι αυτο δεν ειναι το νοημα ? Θα παρουμε παιδια ορφανα (τι χειροτερο να παθουν?) Θα παρουμε παιδια που δεν τα θελουν οι γονεις τους (τι χειροτερο να παθουν?) Υπαρχουν αναξιοι γονεις γιατι οχι εμεις ? (τι χειροτερο να παθουν?) Οι γονεις του Χιτλερ ηταν ετεροφυλοφιλοι και ειδες πως εγινε (τι χειροτερο να παθουν τα παιδια απο εμας?).......... Οι γονεις τρομοκρατων ηταν ετεροφυλοφιλοι (τι χειροτερο να παθουν τα παιδια απο εμας?).......... 1
AtiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σας το ειπα και πριν Πατε και βρισκετε προβληματικες καταστασεις για να βγειτε λαδι παραδεχομενοι εμμεσως πλην σαφως οτι η δικη σας κατασταση ειναι εκ προοιμιου προβληματικη και οχι απο ατυχια της ζωης που ετσι κι αλλιως δεν αποφευγεται “άποψη του” <-> “τα πιστεύω μου” <-> “διαπίστωση¨ επιχείρημα <-> αντεπιχείρημα <-> διαπίστωση αυτο που έγραψες δεν έχει τα παραπάνω λογικά βήματα... Αν έχει πες τα μου...
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αυτό μου θυμίζει intel/amd/nvidia/κτλπ fanboys που μπαίνουν στα topics των άλλων μόνο και μόνο για να τα κάνουν πουτάνα ώστε να πέσει κλείδωμα... I've got "bad" news και να πέσει θα ανοίξει καινούριο topic, απλά θα κόψουν εξαρχής την συζήτηση τέτοιου τύπου οι mods... Είμαι κατά του lock σε οποιοδήποτε θέμα. Είμαι υπέρ του να καθαρίζονται τα θέματα. Έχουν κλειδωθεί άπειρα θέματα και πολλά που ενδιέφεραν πολύ κόσμο. Το να μένει αυτό ανοικτό σε ένα τεχνολογικό φόρουμ ενώ λέγονται κάθε δύο βδομάδες τα ίδια και τα ίδια προκαλώντας διαμάχες και χαρακτηρισμους ρατσιστικους ή σεξουαλικων ιδιατεροτητων δεν εξυπηρετεί και πολλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 ξεχασες το "παραδεχομενοι εμμεσως πλην σαφως" Ο φιλος εχει πει κι αλλα ωραια πιο πανω και κανεις δεν ιδρωσε "Τα Ελληνοπουλα ειναι ηλιθια μαμακηδες οι οικογενειες πολυ μετριες κλπ κλπ" Όταν μερικοί ισχυρίζονται ότι η ελληνική οικογένεια είναι πρότυπο κι άρα οι παλιοαδερφάρες θα μας το χαλάσουν αυτό, είμαι υποχρεωμένος να του επισημάνω ότι δεν υπάρχει κανένα πρότυπο. Η μέση ελληνική οικογένεια μεγαλώνει κακομαθημένα παιδιά τα οποία γαλουχημένα σε ένα καθεστώς υπερπροστατευτισμού φοβούνται να αντιμετωπίσουν τη ζωή κι αυτό το βλέπουμε παντού γύρω μας. Από τα πολύ χαμηλά ποσοστά επιχειρηματικότητας, από τα πολύ υψηλά ποσοστά ιδιοκατοίκησης, από τις χαμηλότερες επιδόσεις στην Ευρώπη σε μαθητικούς διαγωνισμούς, από τα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους και χίλιους δυο άλλους δείκτες. Οπότε άδικα ανησυχείτε, δεν πρόκειται να χαλάσουν τον ονειρικό κόσμο που έχετε στο κεφάλι σας οι gay γιατί υπάρχει μόνο στο κεφάλι σας.
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν είσαι Έλληνας ή όχι αλλά αφού έχει τόσα κακά αυτή η χώρα μπορείς να πας σε μια άλλη πιο προοδευτική όπου όλα είναι ρόδινα έχουν φοβερές οικογένειες απελευθερωμενες, (τους βλέπουμε στο Λαγανά και αλλού), αγαπάνε τους γκει τους παντρεύουν τους δίνουν παιδιά τα οποία είναι σούπερ έξυπνα και καλοί επιχειρηματίες κλπ κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις