Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε διαφωνώ με τη λογική σου, το μόνο που θα ήθελα είναι να δω κάποια ποσοτική μελέτη γύρω από την "μη συναινετική διείσδυση" από την σκοπιά ενός άνδρα, στον "ενεργητικό" ρόλο (σιχαίνομαι τη λέξη, αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω). Απλώς ως τώρα έχουμε το "Ο Γιώργος λέει ότι γίνεται βάσει εμπειρίας" "Ο Λούσιφερ λέει ότι δεν γίνεται βάσει εμπειρίας".

Ε δε γίνεται να βασιστεί αξίωμα πάνω σε ανέκδοτες αντιλήψεις. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι χέστηκες κι εσύ και ο καθένας για το αν εγώ δε μπορώ να νοιώσω βιασμένος αν έχω χώσει, και ποιος είμαι εγώ στην τελική που θα αποτελέσω δείγμα και κανόνα. Αντίστοιχα όμως, δε θα ακούσω και τον Γιώργο για τον ίδιο λόγο. Δεν το αποκλείω και γι' αυτό ενδιαφέρθηκα εξ' αρχής για το θέμα, απλώς ως τώρα καθόμαστε και ξαναορίζουμε τον βιασμό και τη συναίνεση ενώ η απορία μου είναι εξαιρετικά συγκεκριμένη και οργανικής φύσης, ανεξαρτήτως ηθικής. Η πίστη μου προφανώς επηρεάζεται από την δική μου εμπειρία, αλλά δεν αποκλείω να κάνω λάθος -θα ήθελα να το ξέρω με δεδομένα απλώς.

Και on the light side, κακά τα ψέμματα, αν υπάρχει τρικ για τέντωμα on demand χωρίς να παίζει ρόλο η ψυχολογία μου, θα αλλάξει η ζωή μου.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το αν είμαι υπό την επήρεια 3 ουίσκι (που εκεί κι αν κάνει κάτι καλά) ή μπάφων και την βλέπω Κάρμεν Ελέκτρα, δε μου φαίνεται καθόλου διαφορετικό από το να είμαι ερωτευμένος στα κάγκελα και να τη βλέπω 10 φορές ωραιότερη από την Κάρμεν. Ειδικά όταν τα βίσκια και οι μπάφοι και δεν ξέρω κι εγώ τι τα θέλω επειδή ενδυναμώνουν τις καλές εντυπώσεις.

Νομίζω πως κάπου εδώ βρίσκεται η απάντηση. Αν καταλήξεις να δεις ως γκομενάρα και να σπρώξεις κάποια που πριν ούτε καν... αυτό σημαίνει ότι πήγες με κάποια χωρίς την πραγματική θέλησή σου. Αν η διαδικασία που σε έκανε να καταλήξεις να τη δεις ως γκομενάρα δεν ήταν ξεκάθαρα δική σου επιλογή και (με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο) προέκυψε, μάλλον βιάστηκες.

Δημοσ.

Δε διαφωνώ με τη λογική σου, το μόνο που θα ήθελα είναι να δω κάποια ποσοτική μελέτη γύρω από την "μη συναινετική διείσδυση" από την σκοπιά ενός άνδρα, στον "ενεργητικό" ρόλο (σιχαίνομαι τη λέξη, αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω). Απλώς ως τώρα έχουμε το "Ο Γιώργος λέει ότι γίνεται βάσει εμπειρίας" "Ο Λούσιφερ λέει ότι δεν γίνεται βάσει εμπειρίας".

Ε δε γίνεται να βασιστεί αξίωμα πάνω σε ανέκδοτες αντιλήψεις. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι χέστηκες κι εσύ και ο καθένας για το αν εγώ δε μπορώ να νοιώσω βιασμένος αν έχω χώσει, και ποιος είμαι εγώ στην τελική που θα αποτελέσω δείγμα και κανόνα. Αντίστοιχα όμως, δε θα ακούσω και τον Γιώργο για τον ίδιο λόγο. Δεν το αποκλείω και γι' αυτό ενδιαφέρθηκα εξ' αρχής για το θέμα, απλώς ως τώρα καθόμαστε και ξαναορίζουμε τον βιασμό και τη συναίνεση ενώ η απορία μου είναι εξαιρετικά συγκεκριμένη και οργανικής φύσης, ανεξαρτήτως ηθικής. Η πίστη μου προφανώς επηρεάζεται από την δική μου εμπειρία, αλλά δεν αποκλείω να κάνω λάθος -θα ήθελα να το ξέρω με δεδομένα απλώς.

Και on the light side, κακά τα ψέμματα, αν υπάρχει τρικ για τέντωμα on demand χωρίς να παίζει ρόλο η ψυχολογία μου, θα αλλάξει η ζωή μου.

Γινεται, εχω εχει στυση με ανθρώπους που δε γουσταρα και δεν ηθελα σεξουαλικα, και στην περιπτωση που ειχε υπαρξει διεισδυση θα μιλούσαμε για βιασμο. Δεν ξερω αν εχει γινει σχετικη μελετη, δε με εχει απασχολησει μεχρι τωρα tbh.

σε αυτό να προσθεσω ότι μπορεις πολύ ευκολα να νιωσεις κακοποιημένος από παθητικο, εξ ισου ευκολα υποθετω μπορει αυτό να κλιμακωθεί σε βιασμο. στη θεση του παθητικου υποθετω επισης ότι μπορούμε να βαλουμε και γυναικα

Δημοσ.

Παιδιά τι να πω, δεν μου έχει τύχει και δε μπορώ με τίποτα να φανταστώ ένα τέτοιο βίωμα ως κάτι περισσότερο από σουρεάλ/αστεία ιστορία (όταν βάζω εμένα στη θέση αυτή ε, μην παρεξηγηθώ) αλλά από την άλλη αποκλείεται κι εσείς να τα βγάζετε απ' το κεφάλι σας.

Κρατάω μικρό καλάθι λοιπόν, γιατί σίγουρα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο όπως φαίνεται. Μικρό, μεγάλο, δεν ξέρω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χαίρομαι που οι μόνες τραυματικές εμπειρίες που έχω να θυμάμαι είναι οι φορές που δε σηκώθηκε ενώ, αναδρομικά, θα ήθελα, παρά το αντίστροφο.

Και μετά σου λένε δεν είναι προνόμιο να 'σαι λευκός straight CIS άνδρας.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τι να πω, δεν μου έχει τύχει και δε μπορώ με τίποτα να φανταστώ ένα τέτοιο βίωμα ως κάτι περισσότερο από σουρεάλ/αστεία ιστορία (όταν βάζω εμένα στη θέση αυτή ε, μην παρεξηγηθώ) αλλά από την άλλη αποκλείεται κι εσείς να τα βγάζετε απ' το κεφάλι σας.

Κρατάω μικρό καλάθι λοιπόν, γιατί σίγουρα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο όπως φαίνεται. Μικρό, μεγάλο, δεν ξέρω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χαίρομαι που οι μόνες τραυματικές εμπειρίες που έχω να θυμάμαι είναι οι φορές που δε σηκώθηκε ενώ, αναδρομικά, θα ήθελα, παρά το αντίστροφο.

Και μετά σου λένε δεν είναι προνόμιο να 'σαι λευκός straight CIS άνδρας.

ποιος τα λεει αυτά χιχιχιχι

ενός λεπτου σιγη για ολες τις στυσεις που δε συνέβησαν-εγω το φορτωνω παντα στη μανταμιτσα, ακομα κι αν δεν είχαμε κανει παρεα κεινη τη μερα. κανενας δε μπορει να ξερει οτι είμαι νηφάλιος χιχιχιχιχ

Δημοσ.

τελειο ζευγαρι σιγουρα goals ΑΝ ΔΕ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΗ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ λαλαλλαλαλαλα μια μερα θα γκρινιαξω για τα γκομενικα μου αλλα ελπιζω σημερα να μην είναι αυτή η μερα λαλαλα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ζευγάρι.

οκ, εγω παντως τους ζηλευω κι ας μην είναι μαζι επισημα. shipped

δηλαδή εσεις δεν κανετε ιστοριούλες για ανθρώπους χωρις να σας νοιαζει αν ισχυουν?

αυτές οι ιστοριούλες δεν τους βαζουν ποτε σε σεξουαλικη δυναμικη τους εν λογω ανθρώπους?

ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΙΣΩΣ?! αγχωνομαι γνησια

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, 1,2 δευτερόλεπτα δεν μου αρκούν για οποιαδήποτε ιστορία. 

Στο συγκεκριμένο ισχύει το "Ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει". Όπως αυτός που κοιτά την λίμνη του Λοχ Νες, στον παραμικρό κυματισμό θα δει την Νέσι.

Το να βλέπεις σεξουαλική προτίμηση σε μια υγιέστατη σκηνή δύο νέων, διάρκειας 1,2 δευτερολέπτων... Είναι "αρρώστια". Είναι ό,τι είναι. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Ξέρουν οι διαφημιστές τι κάνουν... Σου λέει, οι "σκληροπυρηνικοί" θα το πιάσουν. Είμαστε και πουριτανοί όμως και θέλουμε να μπορούμε να τα αρνηθούμε όλα αν χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, 1,2 δευτερόλεπτα δεν μου αρκούν για οποιαδήποτε ιστορία. 

Στο συγκεκριμένο ισχύει το "Ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει". Όπως αυτός που κοιτά την λίμνη του Λοχ Νες, στον παραμικρό κυματισμό θα δει την Νέσι.

Το να βλέπεις σεξουαλική προτίμηση σε μια υγιέστατη σκηνή δύο νέων, διάρκειας 1,2 δευτερολέπτων... Είναι "αρρώστια". Είναι ό,τι είναι. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Ξέρουν οι διαφημιστές τι κάνουν... Σου λέει, οι "σκληροπυρηνικοί" θα το πιάσουν. Είμαστε και πουριτανοί όμως και θέλουμε να μπορούμε να τα αρνηθούμε όλα αν χρειαστεί.

Εγω ξερω ότι συσσωμες αι ελληνιδες αδερφαι ποσταραμε στο σναπτσατ τη σκηνη χιχιχι

βροχη τα this could be us but you on android που ελαβα

τι να κανω παιδια είμαι καγκουρας :((((((( ισως με το 7s...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...