defacer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Απλώς λέω ότι ο τύπος που παριστάνει το σκυλί και ο άλλος πχ. που είναι ντυμένος ναζί-βυνίλιο πιθανώς να είναι πιο ηθικοί από εμένα. Απλώς δεν κάνουν για γονείς. Α οκ, δεν κρίνεις το ήθος τους αλλά τη γονεϊκή τους καταλληλότητα. Συγγνώμη ε, μ' αυτή την αποκάλυψη έφερες τα πάνω κάτω και κατέρριψες όλη την ουσία του επιχειρήματός μου. Με την ευκαιρία, ο γείτονας έχει ροζ ποδήλατο με στρας και σέλα σε σχήμα αγγουριού. Τι νούμερο παπούτσι πιστεύεις πως φοράει;
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Απλώς λέω ότι ο τύπος που παριστάνει το σκυλί και ο άλλος πχ. που είναι ντυμένος ναζί-βυνίλιο πιθανώς να είναι πιο ηθικοί από εμένα. Απλώς δεν κάνουν για γονείς. Αυτό όμως συμβαίνει επειδή είναι σούργελα, όχι επειδή είναι γκέι.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το αγγουρι ειναι όρθιο ή οριζόντιο; Αυτό όμως συμβαίνει επειδή είναι σούργελα, όχι επειδή είναι γκέι.Ναι, εν προκειμένω.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Απλώς λέω ότι ο τύπος που παριστάνει το σκυλί και ο άλλος πχ. που είναι ντυμένος ναζί-βυνίλιο πιθανώς να είναι πιο ηθικοί από εμένα. Απλώς δεν κάνουν για γονείς. Μπορεί αν γίνουν γονείς να σοβαρευτούν. Ή μπορεί να μην ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν παιδιά. Γιατί παίρνουμε ως παράδειγμα ακραία περιστατικά; Δεν μπορεί να γίνει έτσι συζήτηση.
deltagama Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τερμα yolo το θρεντ,τωρα που ανακαλυψαμε το μπουλινγκ στην ελλαδα μπορουμε να τσεκαρουμε ελευθερα την ανοχη του μεσου δεκαχρονου στο οτι ο κωστακης εχει 2 μπαμπαδες... Έχει να φάει ψυχολογικό και σωματικό bulliyng ο Κωστάκης από τους συνομηλίκους του και ειδικά σε καμία επαρχιακή κωμόπολη που θα κλαίει μία ζωή με μαύρο δάκρυ για την ατυχία που είχε να τον υιοθετήσει μία ομόφυλη οικογένεια.Και η ατυχία του δεν θα έγκειται στο γεγονός ότι θα είναι κακοί οι ομόφυλοι γονείς του(γιατί εδώ μέσα πρέπει να γράφουμε και τα αυτονόητα)μπορεί και να είναι χρυσοί άνθρωποι και γονείς αλλά θα οφείλετε στο γεγονός ότι είναι τελείως ουτοπικό να πιστεύουμε ότι είναι ώριμες οι συνθήκες στην Ελλάδα ώστε αυτό να περάσει χωρίς συνεχές καρπάζωμα κατ ελάχιστον η χωρίς καθημερινή καζούρα προς το παιδί από τα άλλα παιδιά.Εκτός και αν αύριο μαγικά αποκτήσουμε νοοτροπία Σουηδίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έλα ρε! Ξύπνησες ξεκούραστος και σ' ενδιαφέρει η θέση τού χρυσαυγίτη; Ακόμα και το δούλεμα πολύ σού πάει πλέον. Κάνε μας τη χάρη. Ως συνήθως, από επιχειρήματα τουμπεκί. Από προσωπικές επιθέσεις πάλι, άλλο τίποτα.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μπορεί αν γίνουν γονείς να σοβαρευτούν. Ή μπορεί να μην ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν παιδιά. Γιατί παίρνουμε ως παράδειγμα ακραία περιστατικά; Δεν μπορεί να γίνει έτσι συζήτηση. Έρχεσαι στα λόγια μου. Ας αφήσουμε να εξεταστεί το ζήτημα σοβαρά και επιστημονικά, να δούμε το σκεπτικό και να πάρουμε θέση έως τότε. Προς το παρών ότι λέει ο νόμος, αν εμπιστευόμαστε σε όλα την δικαιοσύνη και τους νομοθέτες.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχει να φάει ψυχολογικό και σωματικό bulliyng ο Κωστάκης από τους συνομηλίκους του και ειδικά σε καμία επαρχιακή κωμόπολη που θα κλαίει μία ζωή με μαύρο δάκρυ για την ατυχία που είχε να τον υιοθετήσει μία ομόφυλη οικογένεια.Και η ατυχία του δεν θα έγκειται στο γεγονός ότι θα είναι κακοί οι ομόφυλοι γονείς του(γιατί εδώ μέσα πρέπει να γράφουμε και τα αυτονόητα)μπορεί και να είναι χρυσοί άνθρωποι και γονείς αλλά θα οφείλετε στο γεγονός ότι είναι τελείως ουτοπικό να πιστεύουμε ότι είναι ώριμες οι συνθήκες στην Ελλάδα ώστε αυτό να περάσει χωρίς συνεχές καρπάζωμα κατ ελάχιστον η χωρίς καθημερινοί καζούρα προς το παιδί από τα άλλα παιδιά.Εκτός και αν αύριο μαγικά αποκτήσουμε νοοτροπία Σουηδίας. Άρχισες πάλι την μπαλαφάρα της μιζέριας. Ότι αφού η κοινωνία είναι καθυστερημένη, τουλάχιστον από εκεί που κατάγεσαι εσύ, ας μην κάνουμε τίποτα για να προοδεύσουμε. Αλλά σε ενοχλεί όταν σε λέω μίζερο. Και πως ακριβώς θα αλλάξει στο μυαλό σου η κοινωνία αν ποτέ δεν δοκιμάζουμε νέα πράγματα;
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχει να φάει ψυχολογικό και σωματικό bulliyng ο Κωστάκης από τους συνομηλίκους του και ειδικά σε καμία επαρχιακή κωμόπολη που θα κλαίει μία ζωή με μαύρο δάκρυ για την ατυχία που είχε να τον υιοθετήσει μία ομόφυλη οικογένεια.Και η ατυχία του δεν θα έγκειται στο γεγονός ότι θα είναι κακοί οι ομόφυλοι γονείς του(γιατί εδώ μέσα πρέπει να γράφουμε και τα αυτονόητα)μπορεί και να είναι χρυσοί άνθρωποι και γονείς αλλά θα οφείλετε στο γεγονός ότι είναι τελείως ουτοπικό να πιστεύουμε ότι είναι ώριμες οι συνθήκες στην Ελλάδα ώστε αυτό να περάσει χωρίς συνεχές καρπάζωμα κατ ελάχιστον η χωρίς καθημερινοί καζούρα προς το παιδί από τα άλλα παιδιά.Εκτός και αν αύριο μαγικά αποκτήσουμε νοοτροπία Σουηδίας. Το (πιστεύω ορθό) επιχείρημά σου είναι ότι δύο άνθρωποι θα βάλουν εν γνώση τους το παιδί τους σε μια κατάσταση όπου θα είναι εύκολο για κάποιο άλλο παιδί να το κοροϊδέψει, με τις γνωστές συνέπειες. Όμως το ίδιο δε θα συνέβαινε αν κάποιος γονιός μιας "κανονικής" οικογένειας ήταν ανάπηρος; Άνεργος; Είχε νοητική υστέρηση; Βάλε ό,τι άλλο θες. Θα μου πεις, σ' αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν πιο πιθανό ο γονιός του θύτη να εξηγούσε στο παιδί του γιατί δεν πρέπει να κοροϊδεύει το άλλο παιδί, και μάλλον θα είχες δίκιο. Ή και όχι...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έρχεσαι στα λόγια μου. Ας αφήσουμε να εξεταστεί το ζήτημα σοβαρά και επιστημονικά, να δούμε το σκεπτικό και να πάρουμε θέση έως τότε. Προς το παρών ότι λέει ο νόμος, αν εμπιστευόμαστε σε όλα την δικαιοσύνη και τους νομοθέτες. Γιατί ρε bro, έγραψα πουθενά ότι πρέπει να βγούμε στο Σύνταγμα με τις κατσαρόλες και να φωνάζουμε; Επίσης έχω κατ' επανάληψη πει ότι σε θέματα που είναι σοβαρά είναι καλύτερα να αποφασίζουν οι επιστήμονες κι όχι ο καθένας με την αποψάρα του. O deesnider ενοχλήθηκε τόσο πολύ με αυτό που δύο μέρες μετά ακόμα τσαντισμένος είναι. Πήγε στη μάνα του, τού έπλυνε τα σώβρακα και γύρισε σπίτι με νεύρα να μου την πει. Μιλάμε για εντελώς αστείες καταστάσεις. Ορισμένοι θέλουν να λένε την αποψάρα τους και να μην τους φέρνει αντίρρηση κανείς.
defacer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ίσως και να αποτελεί διάκριση δεν έχω πειστεί απολύτως βέβαια για αυτό, αλλά θέλω το καλύτερο για το παιδί και όχι για το ζευγάρι που επιθυμεί την υιοθεσία,οπότε είτε είναι straight το ζευγάρι είτε είναι gay το βάζω σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το παιδί.Σαφώς και καλό είναι να μην υπάρχουν διακρίσεις σε κανέναν τομέα,αλλά εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές, οι οποίες δεν έχουν το εύρος της αντίληψης που έχουμε εσύ και εγώ και σίγουρα θα του φαίνεται παράξενο στη Ελλάδα του 2017 να μεγαλώνει σε διαφορετική σύνθεση οικογένειας από αυτήν που παρατηρεί γύρω του. Αν μιλάς για παιδιά 5 χρονών, δεν τους φαίνεται παράξενο τίποτα από αυτά που συμβαίνουν σπίτι τους. Ίσα ίσα τους φαίνεται πως είναι το μόνο νορμάλ. Υποθέτω πως υπήρξατε και σεις παιδιά και υιοθετήσατε κάποια παραξενιά των γονιών σας και σας φαινόταν πως είναι ο μόνος τρόπος να γίνουν τα πράγματα μέχρι να μεγαλώσετε και να μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας. Αν μιλάς για παιδιά 10 χρονών, έχουμε ξεπεράσει προ πολλού το σημείο που επειδή δεν καταλαβαίνει πρέπει να του μιλάς για μέλισσες και πελαργούς. Πώς προκύπτει το "σίγουρα" και ποιές είναι οι ολέθριες συνέπειες του να "φαίνεται παράξενο" στην αθώα παιδική ψυχή δε θα μάθουμε ποτέ. 1
deltagama Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Άρχισες πάλι την μπαλαφάρα της μιζέριας. Ότι αφού η κοινωνία είναι καθυστερημένη, τουλάχιστον από εκεί που κατάγεσαι εσύ, ας μην κάνουμε τίποτα για να προοδεύσουμε. Αλλά σε ενοχλεί όταν σε λέω μίζερο. Και πως ακριβώς θα αλλάξει στο μυαλό σου η κοινωνία αν ποτέ δεν δοκιμάζουμε νέα πράγματα; Που να τα δοκιμάσεις ρε μίζερε στην πλάτη ενός παιδιού-ων;Σοβαρά μιλάς τώρα;Η κοινωνία που ζω εγώ είναι ίδια με την κοινωνία που ζεις εσύ στην πρωτεύουσα, το μόνο που μπορεί να ελαφρύνει καταστάσεις σχετικά με το θέμα που συζητάμε στη πρωτεύουσα είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει κανέναν,όχι ότι εμείς είμαστε καθυστερημένοι και εσείς εκεί προοδευτικοί.Κάνε μας την χάρη που σου είπε και ο άλλος πιο πάνω και μη γράφεις ότι να ναι 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έρχεσαι στα λόγια μου. Ας αφήσουμε να εξεταστεί το ζήτημα σοβαρά και επιστημονικά, να δούμε το σκεπτικό και να πάρουμε θέση έως τότε. Προς το παρών ότι λέει ο νόμος, αν εμπιστευόμαστε σε όλα την δικαιοσύνη και τους νομοθέτες. plz
defacer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αυτό το αλληλοσυμπλήρωμα των δύο φύλων, στα μάτια του παιδιού, δεν αντικαθίσταται. Πέραν του έτσι είναι γιατί πιστέψτε με, ας υποθέσουμε για τις ανάγκες της συζήτησης πως δεν αντικαθίσταται. Δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά παιδιά μου έχουν μεγαλώσει με ένα γονέα μόνο και παρόλα αυτά βγήκαν τελείως εντάξει, θες να εξηγήσεις και ποιό είναι το κακό που προκύπτει από την υποτιθέμενη αδυναμία αντικατάστασης;
Hlapatsas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καταλαβαίνεις ότι η ανάλυση που κάνεις είναι το αντίστοιχο αυτού; Χρησιμοποιώντας τα δικά σου links: γαμπρός αρσενικό ο άντρας που παντρεύεται ή νυμφεύται γαμπρός < μεσαιωνική ελληνική γαμπρός < αρχαία ελληνική γαμβρός < γαμέω (συγγένεια από γάμο ή ερωτική σχέση) νύφη θηλυκό η γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί ή την ώρα του γάμου της γάμος αρσενικό η επίσημη τελετή ένωσης ενός άνδρα με μία γυναίκα, η γαμήλια τελετή (κατ’ επέκταση) η αναγνωρισμένη από το νόμο συμβίωση δύο ανθρώπων, που έχει γίνει μετά από σύμφωνη με τη νομοθεσία διαδικασία η συμβίωση του παντρεμένου ζευγαριού (ευτυχισμένος / επιτυχημένος γάμος) Αυτό που πόσταρα ονομάζεται ετυμολογκή ανάλυση. Αυτό που εσύ ποστάρεις είναι ερμηνεία, δηλαδή υποκειμενικό από τον συγγραφέα. Διάβασε πάλι την ετυμολογική. Ἔχουμε καί λέμε: http://filologikos-k...og-post_23.html http://www.lexigram....mor/γάμος#Hist0 Ἐτυμολογικές ἔννοιες: γάμος = γή+μήτηρ= ἡ τίκτουσα γαμ--βρός = ὁ νυμφίος https://el.wiktionar...rg/wiki/γαμπρός γαμέω, γαμῶ, συνώνυμο = νυμφεύομαι νύμφη = Οι Νύμφες κατά την Ελληνική Μυθολογία ήταν γυναικείες ιδεατές μορφές θεϊκής καταγωγής.... https://el.wikipedia...org/wiki/Νύμφες Γαμβρός + Νύμφη = Γάμος Γιά νά νυμφευθῃ κανείς πρέπει νά εἶναι ἄνδρας καί ἡ νύφη εἶναι προφανῶς γυναίκα, σύμφωνα μέ τήν πρόελευση τῆς λέξεως. Φτάσαμε λοιπόν στό σημείο ἐκείνο νά ἐξηγούμε τά αὐτονόητα. Γιά κάθε ἐρώτηση λοιπὀν παρόμοια μέ αύτήν θα κάνω ἀντγραφή-ἐπικόλληση τά παραπάνω. Ἀν τό θελήσετε θά ἀναλύσουμε καί τήν λέξη οἰκογένεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις