Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και μόλις του λες του καταρρίπτεις του άλλου τα επιχειρήματα που προσπαθεί να σου φορτώσει ότι είσαι εναντίον της ομόφυλης κοινότητας χωρίς να έχεις πει ποτέ κάτι τέτοιο,γίνεται επιθετικός μιλάει για βούρκους κ.λ.π.Επίσης να συμφωνήσω με άλλο μέλος ότι αν έπεφταν τέτοιοι χαρακτηρισμοί σε άλλο topic θα είχε κλειδωθεί πάραυτα.Η δικαιολογία για report εδώ δεν ευσταθεί όλο το insomnia παρακολουθεί την συζήτηση.

Ποια ακριβώς επιχειρήματα μου κατέρριψες γιατί κάπου σε έχασα;

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάποιος εξισώνει το μήκος των μαλλιών με τα σούργελα του tritona. Ok, θα το σεβαστούμε και αυτό.

Πριν από λίγα χρόνια είχα δει ένα ντοκιμαντέρ όπου ένας τύπος ήθελε να μετατραπεί σε σαύρα. Έκανε σταδιακά λοιπόν κάποιες φρικτές παρεμβάσεις στον εαυτό του και απέκτησε μια εμφάνιση και μια συμπεριφορά σαύρας. Δεν ήταν κακός, ούτε ενοχλούσε κανέναν απολύτως. Απλώς κυκλοφορούσε έξω έτσι και ζούσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό το ακραίο περί queer.

Δημοσ.

Ειλικρινά δε θυμάμαι σε ποιο σημείο όσων έχω πει στην παρούσα συζήτηση, άφησα να εννοηθεί ότι εννοώ τον τρίτο. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα το πνεύμα τού σχολιασμού σου, πράγμα το οποίο είναι φυσικά πιθανό.

Οι τοποθετήσεις σου μέχρι και σήμερα(? -- δεν παρακολουθώ real time), συμπεριλαμβανομένων και προσωπικών απαντήσεων σε μένα που αν θες μπορώ να βρω να κάνω παράθεση, είναι καρμπόν ο τρίτος ορισμός.

Όσο για τον πρώτο ορισμό, για να γίνει επιχείρημα σου μένει μόνο να μας πεις για ποιό λόγο αυτό που κάνουν τα περισσότερα (κι αυτό στο δίνω έτσι γιατί δέχεσαι κι εκεί κόντρα πυρά με παραπομπές) ζώα, είναι de facto προτιμότερο. Τα περισσότερα ζώα επίσης χέζουν στο δάσος, τι πάει να πει αυτό;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πέραν αυτού, ας επαναλάβω για μια ακόμη φορά: Τα περί «φύσης», «φυσιολογικού και μη» και «αυτό συμβαίνει στη φύση κι εκείνο όχι» , δεν ήμουν εγώ εκείνος που τα έβαλε στην κουβέντα. Εγώ απάντησα, οπότε το να μού «χρεώνεται» το πιθανό φάουλ που εντοπίζεις, δεν το καταλαβαίνω. 

Και τότε γιατί τα χρησιμοποιείς κατ' επανάληψη; Όλη η επιχειρηματολογία σου βασίζεται στο τι γίνεται στη φύση. Δεν έχεις πει και τίποτα άλλο. Αυτό και το "είναι η αποψη μου". Αυτά λες ξανά και ξανά με πενήντα διαφορετικές παραλλαγές. Ποια είναι τελικά η θέση σου στο θέμα πέρα από το τι κάνουν τα άλλα όντα του ζωικού βασιλείου;

Δημοσ.

Κάποιος εξισώνει το μήκος των μαλλιών με τα σούργελα του tritona. Ok, θα το σεβαστούμε και αυτό.

Όχι, δεν κατάλαβες. Ξαναδιάβασε προσεκτικά.

Εξισώνω τη μαλακία στο κεφάλι όσων κρίνουν το ήθος βάσει του μήκους των μαλλιών με τη μαλακία στο κεφάλι όσων κρίνουν το ήθος βάσει της εμφάνισης η/και του σεξουαλικού προσανατολισμού.

Καλύτερα τώρα;

Δημοσ.

Ποια ακριβώς επιχειρήματα μου κατέρριψες γιατί κάπου σε έχασα;

Το ότι δεν θέλω να υπάρχουν ομόφυλοι το ότι δεν θέλω το σύμφωνο συμβίωσης ή ότι εγώ υποστήριξα εδώ μέσα ότι ένας ομόφυλος γονέας θα είναι κακός γονέας.Αν έχεις αποδείξεις ότι είπα κάτι επ'αυτου quote αλλιώς τέλος με την διαστρέβλωση από μέρους σου των όσων γράφω δύο μέρες τώρα.

Δημοσ.

Σόρι, αλλά το

- Γιωργάκη έκλεψες το φαγητό του διπλανού σου είσαι κακό παιδί!

- Τουλάχιστον ο μπαμπάς μου δεν είναι σκουπιδιάρης σαν το δικό σου!

δεν είναι λιμανίσιο αλλά διαλειμματίσιο τρίτης δημοτικού.

Μού λέει αυτό...μού μιλάει για το ...πώς βγήκα έτσι και για την ...κατάντια μου και η απάντησή μου σού φαίνεται αντίστοιχη με αυτή που έφερες ως παράδειγμα τρίτης δημοτικού. Εντάξει, έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ πάντως μακρiά μαλλιά έχω. Just saying.

Δημοσ.

Ναι βεβαια αφου δε ξερουμε τοτε ας το επιτρεψουμε και οτι γινει..

Πρώτον, συγχαρητήρια για τις γαργάρες στην ουσία όσων είπα. Αν κάνεις το ίδιο και με το οδοντικό διάλυμα δε θα χρειαστείς ποτέ οδοντίατρο.

Δεύτερον, δεν ξέρεις φυσικά ότι ο Edward Teller, που έχει χαρακτηριστεί πατέρας της βόμβας υδρογόνου, πίστευε αρχικά πως μια τέτοια έκρηξη (για δοκιμή) θα μπορούσε να βάλει φωτιά σε όλη την ατμόσφαιρα του πλανήτη με τα προφανή αποτελέσματα. Ούτε ξέρεις ότι ο Fermi, κάτοχος βραβείου νόμπελ, πατέρας της ατομικής βόμβας και το όνομα του οποίου έχει δοθεί στα σωματίδια που ονομάζουμε φερμιόνια (δε δεχόμαστε στοιχήματα αν ξέρεις ότι υπάρχουν), θεωρούσε πως υπάρχει μια μη-μηδενική πιθανότητα να γίνει όντως το σενάριο του Teller όταν δοκίμασαν την έκρηξη για πρώτη φορά.

ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Αλλά hey, προς θεού μη δοκιμάσουμε τίποτα τόσο ριζοσπαστικό όπως μη παραδοσιακές οικογένειες.

Δημοσ.

Τερμα yolo το θρεντ,τωρα που ανακαλυψαμε το μπουλινγκ στην ελλαδα μπορουμε να τσεκαρουμε ελευθερα την ανοχη του μεσου δεκαχρονου στο οτι ο κωστακης εχει 2 μπαμπαδες...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πολύ ωραία. Αυτή είναι μία έρευνα (η οποία έχει δείγμα 20 οικογένειες, δεν το λες και επαρκές). Υπάρχουν άλλες έρευνες που δείχνουν το αντίθετο, όπως και παράλλες έρευνες που λένε ότι είναι κακό να έχεις ομόφυλους γονείς. Έτσι όμως κάνουμε συζήτηση, όχι με το να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

Δημοσ.

Απλώς λέω ότι ο τύπος που παριστάνει το σκυλί και ο άλλος πχ. που είναι ντυμένος ναζί-βυνίλιο πιθανώς να είναι πιο ηθικοί από εμένα.

Απλώς δεν κάνουν για γονείς.

• Like 1
Δημοσ.

Οι τοποθετήσεις σου μέχρι και σήμερα(? -- δεν παρακολουθώ real time), συμπεριλαμβανομένων και προσωπικών απαντήσεων σε μένα που αν θες μπορώ να βρω να κάνω παράθεση, είναι καρμπόν ο τρίτος ορισμός.

Βρες όποτε έχεις διάθεση και χρόνο και κάνε παράθεση των θέσεών μου οι οποίες πιστεύεις ότι αποδεικνύουν αυτό που λες. Απλά μη θεωρείς δεδομένο ότι τις ερμηνεύεις σωστά. Θα δω σε τι αναφέρεσαι και θα σού απαντήσω.

Όσο για τον πρώτο ορισμό, για να γίνει επιχείρημα σου μένει μόνο να μας πεις για ποιό λόγο αυτό που κάνουν τα περισσότερα (κι αυτό στο δίνω έτσι γιατί δέχεσαι κι εκεί κόντρα πυρά με παραπομπές) ζώα, είναι de facto προτιμότερο. Τα περισσότερα ζώα επίσης χέζουν στο δάσος, τι πάει να πει αυτό;

Ξανά, αν και δεν καταλαβαίνω την υπομονή που έχετε κάποιοι να διαβάζετε τα ίδια και τα ίδια: Δεν έβαλα εγώ τα ζώα στη συζήτηση. Εγώ ξεκίνησα μιλώντας για το υπό ποια δεδομένα όσο αφορά τη μορφή τής οικογένειας μεγαλώνουν οι άνθρωποι. Τώρα αν περιμένει κάποιος, να μού αμολάει ιστορίες για γύπες και gay μαύρους κύκνους, ε, τρώγεται για την απάντηση.

Δημοσ.

Μού λέει αυτό...μού μιλάει για το ...πώς βγήκα έτσι και για την ...κατάντια μου και η απάντησή μου σού φαίνεται αντίστοιχη με αυτή που έφερες ως παράδειγμα τρίτης δημοτικού. Εντάξει, έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι για το συγκεκριμένο σε αποπήρα γιατί έτσι και λάθος μου αν μη τι άλλο γιατί offtopic. Ζητώ συγγνώμη και ελπίζω να συνεχίσουμε όμορφα, το ξέρεις πως δεν υπάρχει προσωπικό θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Και τότε γιατί τα χρησιμοποιείς κατ' επανάληψη; Όλη η επιχειρηματολογία σου βασίζεται στο τι γίνεται στη φύση. Δεν έχεις πει και τίποτα άλλο. Αυτό και το "είναι η αποψη μου". Αυτά λες ξανά και ξανά με πενήντα διαφορετικές παραλλαγές. Ποια είναι τελικά η θέση σου στο θέμα πέρα από το τι κάνουν τα άλλα όντα του ζωικού βασιλείου;

Έλα ρε! Ξύπνησες ξεκούραστος και σ' ενδιαφέρει η θέση τού χρυσαυγίτη; Ακόμα και το δούλεμα πολύ σού πάει πλέον. Κάνε μας τη χάρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...