Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τραγικά υπερβολικό το νούμερο και μου προκαλεί απορία πραγματικά ότι για να στηρίξουμε ένα επιχείρημα καταφεύγουμε σε τέτοιες υπερβολές.Στην Ελλάδα το ποσοστό των κακοποιημένων παιδιών δεν φτάνει ούτε το υποπολλαπλάσιο του δεκάτου τη μονάδας. Δυστυχώς είναι αλήθεια και καμιά υπερβολή. Επίσημα στοιχεία των Η.Ε. Τα περισσότερα παιδιά υποφέρουν, δεν ζουν με τις συνθήκες που εμείς νομίζουμε ότι ζουν.
Anastazio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγώ αυτό που λέω κούκλε μου, γιατί έχεις και πρόβλημα να αντιληφθείς απλές έννοιες, είναι ότι δεν υπάρχει καλή και κακή οικογένεια στα πλαίσια του φύλου των γονέων. Υπάρχουν καλοί και μαλάκες γονείς, τελεία και παύλα. Το να θα είναι δύο μαμάδες, δύο μπαμπάδες, ένας κι ένας ελάχιστη σημασία έχει. Σε κλιβανο θα το μεγαλωσετε?Πως θα το προστατεψεις απο το 90% του διαφορετικου κοινωνικου συνολου?
deltagama Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Kαι πως πιστεύεις ότι θα ετοιμαστεί η κοινωνία αν οποτεδήποτε επιχειρήται να ανοίξει αυτή η συζήτηση πέφτουν διάφοροι με άκρως επιθετικό στυλ να μιλάμε για ανώμαλους και παρά φύσιν καταστάσεις; Εδώ στο forum στατιστικά να το πάρεις δεν είναι πάνω από δύο τρεις αυτοί που το έκαναν, άρα δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τόσο οξύ όσο το παρουσιάζεις.Ακόμη και σε προηγμένες κοινωνίες υπάρχουν κάφροι δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα;Επιμένω ότι η ένσταση μου είναι μόνο για την υιοθεσία με βάση και τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική κοινωνία,νομίζω ότι περαιτέρω συζήτηση δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο, ακούστηκαν όλες οι απόψεις και έχει πέσει πολύ ανάλυση επί του θέματος είτε αυτή ήταν ορθή η όχι.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αππ, εδω θα σε μαλωσω .Κοκκινη καρτα.Και το στομα μου εχει φτιαχτει για να τρωω, αλλα μιλαω κιολας με αυτο και χαμογελαω.Μαλιστα με αυτο φιλαω την κορη και τον γιο στο μαγουλο.Επισης και του μ@υνι εχει φτιαχτει για να κατουραει η γυναικα, αλλα με αυτο γενναει και μαλιστα τον χωνουμε και εκει. Θα βγει η γυναικουλα μου φρεσκομπανιαρισμενη και ξυρισμενη-αρωματισμενη και δεν θα την γλυψω.Θα την γλυφω μεχρι να μου πεσουν τα δοντια. Τι θα τις πω, ενα φιλακι στα μαγουλο.Αντε στο λαιμο.Το πολυ πολυ μεχρι την κοιλια.Ξερεις πως ειναι φανταζομαι να σπαρταρας απο επιθυμια ηδονη.Υπαρχει περιπτωση νεα ζευγαρια, πανεμορφα, μεσα στην καυλα να μην τα δοκιμασουνε ολα. Τι θελω να πω.Ειμαι Χριστιανος ορθοδοξος, αλλα μην παμε απο την μια ακρη στην αλλη.Να κανουμε sex μονο με την κλασικη σταση.Ιεραποστολικο.Η ακομα χειροτερα το σκληροπηρηνικο.Μου ειπαν τετοια περιπτωση και δεν την πιστευα.Συνευρεση μονο για τεκνοποιηση και μετα στοπ. Απο εκει περα ομως, δεν εχει καμια σχεση με συνευρεσης ιδιου φιλου.Γιατι ειναι αλλο να φιλας εσυ την κοπελα σου στο στομα και αλλο τον φιλο σου.Στομα εχουν και η δυο.Αλλο να χαιδευεις το μ@υνι στις καπελας σου και αλλο το πουλι του φιλου. Τωρα για το θεμα των γκει, δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας φυσιολογικος γονιος που να ειναι περιφανος, η να μην τον ενοχλει εαν εχει γιο, η κορη.Τωρα απο εκει και περα, παραδειγματα με γυπες και κυκνους ειναι για γελια. Και οι κατσαριδες εχουν κανιβαλιστικες τασεις.Τρωνε τις νεκρες.Να αρχισουμε και εμεις με τον θανατο των δικων μας, να κανουμε συμποσια. Φυσιολογικο ειναι αυτο που γινεται στην συντριπτικη πλεοψηφια .Και το φυσιολογικο ειναι να καρδιοχτυπαω και να καυλωνω για την Φωτεινη και οχι για τον Φωτη. Και το υπερτατο φυσιολογικο, χωρις συζητηση, τουλαχιστων απο εμενα ειναι ενα παιδι να μεγαλωνει με Πατερα και Μητερα.Τα παραδειγματα με φυσιολογικες αλλα προβληματικες οικογενειας, που δεν αγαπουσαν, χτυπουσαν,βιαζαν σκοτωναν τα παιδια τους εινα τουλαχιστων ατυχες και δεν δινει προφασεις εν αμαρτιαι για να υιοθετηση απο 2 ανδρες, η 2 γυναικες, η 2 γυναικες και 1 ανδρα, η οποιο αλλο συνδυασμο, η τριτο φυλο που ερχεται και αυτο.Καποιοι δεν θα θελουν να ειναι ανδρες η γυναικες.Εκει να δειτε επιχειρηματα.Οι υποστηρικτες αυτου, θα εχουν προτυπο τα ερμαφροδυτα ζωα.Οτι δηθεν υπαρχουν στην φυση, αρα ειναι φυσιολογικο. Άλλο εννοώ εγώ, άλλα κατάλαβες εσύ.Και έχεις και καλή πένα τρομάρα σου.
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Χαλαρά. Όλοι αυτοί που είναι στις φυλακές για διάφορα εγκλήματα παιδιά ετερόφυλων ζευγαριών δεν ήταν; Ο Χιτλερ παιδί ετερόφυλων δεν ήταν; Ο Στάλιν; Οι τρομοκράτες; Οι σειριακοί δολοφόνοι; Καταλαβαίνεις ότι αυτή η λογική δεν οδηγεί πουθενά, έτσι; Το να προσπαθείτε να αποδείξετε με μεμονωμένες περιπτώσεις ότι τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριων θα είναι προβληματικά μπορεί πάρα πολύ εύκολα να γυρίσει μπούμερανγκ. Την παλεύετε ή κάνουμε πλάκα? Σου λέμε ότι οι ομοφυλόφιλοι γονείς προκαλούν προβλήματα στα παιδιά λόγω της ομοφυλοφιλίας και μου λες ότι ο Χίτλερ σκότωνε επειδή η μάνα του πήγαινε με τον πατέρα του????? Και μετά λες ότι αυτοί που είναι φυλακή είναι γιατί οι γονείς τους ήταν ετεροφυλοφιλοι?? Δηλαδή βρίσκετε παραδείγματα δολοφόνων για να εξυψωθειτε και μάλιστα ξέρετε και πως πηδιοντουσαν οι γονείς τους. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο 1
Anastazio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Συγκρίνεται η Tesla με τους κάμπους. Ναι οκ. Λογικό. Καινοτομούν και οι δύο στον ίδιο βαθμό όπως ξέρουμε. Η συγκριση γιατι ειναι απαραιτητη ξερωγω?Νομιζω για το πως ευδοκιμει η επιχειρηματικοτητα μιλαμε...εκτως και αν στο δικο σου οικονομικο μοντελο οι τραπεζες και οι επιδοτησεις δε προβλεπονται για τον πρωτογενη τομεα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σε κλιβανο θα το μεγαλωσετε?Πως θα το προστατεψεις απο το 90% του διαφορετικου κοινωνικου συνολου? Που το είδες το 90%; Ένα 20%-30% είναι εντελώς κολλημένοι. Κι ένα 20% είναι υπέρ. Οι υπόλοιποι είναι απλά αδιάφοροι. Έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν, με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σου λέμε ότι οι ομοφυλόφιλοι γονείς προκαλούν προβλήματα στα παιδιά λόγω της ομοφυλοφιλίας Source?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εδώ στο forum στατιστικά να το πάρεις δεν είναι πάνω από δύο τρεις αυτοί που το έκαναν, άρα δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τόσο οξύ όσο το παρουσιάζεις.Ακόμη και σε προηγμένες κοινωνίες υπάρχουν κάφροι δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα;Επιμένω ότι η ένσταση μου είναι μόνο για την υιοθεσία με βάση και τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική κοινωνία,νομίζω ότι περαιτέρω συζήτηση δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο, ακούστηκαν όλες οι απόψεις και έχει πέσει πολύ ανάλυση επί του θέματος είτε αυτή ήταν ορθή η όχι. Κάτσε ρε μάστορα, τη μια μας λες ότι η κοινωνία είναι αναφανδόν απέναντι, την άλλη ότι τελικά είναι κάποιοι λίγοι. Αποφάσισε τελικά τι ισχύει;
deltagama Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δυστυχώς είναι αλήθεια και καμιά υπερβολή. Επίσημα στοιχεία των Η.Ε. Τα περισσότερα παιδιά υποφέρουν, δεν ζουν με τις συνθήκες που εμείς νομίζουμε ότι ζουν. Α άκου νόμιζα ότι μιλάμε για τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο, αν μου μιλάς για χώρες που κάνουν στα κορίτσια κλειτοριδεκτομή τους φοράν μπούργκα από τα 11 ή τα βγάζουν στην πορνεία από το σπίτι(Ταϊλάνδη) δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση, καθώς εκεί έτσι και αλλιώς τα πράγματα είναι τραγικά σε επίπεδο δικαιωμάτων λόγο εθνολογικών και θρησκευτικών αντιλήψεων.Εδώ μιλάμε για χώρες όπου τα δικαιώματα των ανθρώπων είναι σε μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένα και διερευνούμε στον αν είναι σωστό να αποκτήσουν ακόμα ένα το δικαίωμα της υιοθεσίας σαν ομόφυλοι.Αν συζητάμε για τους ΜΑΟ-ΜΑΟ πάσο δεν το είχα καταλάβει
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σου λέμε ότι οι ομοφυλόφιλοι γονείς προκαλούν προβλήματα στα παιδιά λόγω της ομοφυλοφιλίας Μου λες για μια μεμονωμένη περίπτωση. Αυτό είναι όλο. Και θες από αυτό να βγάλεις ένα τελεσίδικο παράδειγμα για όλους τους ομοφυλόφιλους. Ε σόρυ κιόλας που δεν τρελαίνομαι με την "επιχειρηματολογία" σου.
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Source? Δες πιο πάνω έχω βάλει με ένα πρόχειρο search 3" στο Google
Anastazio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Που το είδες το 90%; Ένα 20%-30% είναι εντελώς κολλημένοι. Κι ένα 20% είναι υπέρ. Οι υπόλοιποι είναι απλά αδιάφοροι. Έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν, με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα. Δε νομιζω η εκτιμηση σου να περιλαμβανει τα αντιστοιχα παιδακια που θα αποτελουν τον κυκλο του για μια 18ρα χρονια μινιμουμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Α άκου νόμιζα ότι μιλάμε για τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο, αν μου μιλάς για χώρες που κάνουν στα κορίτσια κλειτοριδεκτομή τους φοράν μπούργκα από τα 11 ή τα βγάζουν στην πορνεία από το σπίτι(Ταϊλάνδη) δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση, καθώς εκεί έτσι και αλλιώς τα πράγματα είναι τραγικά σε επίπεδο δικαιωμάτων λόγο εθνολογικών και θρησκευτικών αντιλήψεων.Εδώ μιλάμε για χώρες όπου τα δικαιώματα των ανθρώπων είναι σε μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένα και διερευνούμε στον αν είναι σωστό να αποκτήσουν ακόμα ένα το δικαίωμα της υιοθεσίας σαν ομόφυλοι.Αν συζητάμε για τους ΜΑΟ-ΜΑΟ πάσο δεν το είχα καταλάβει Έχεις ψάξει ποτέ τότε να δεις ποσοστά κακοποίησης παιδιών στην Αμερική; Που είναι και δυτική χώρα. Ακόμη και στην Ελλάδα τα ποσοστά έχουν αυξηθεί τραγικά πολύ. Και η πλειοψηφία και στις δύο χώρες έχουν ετερόφυλους γονείς. Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα επειδή έχεις μαμά και μπαμπά. Η παιδική κακοποίηση δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.
deltagama Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Κάτσε ρε μάστορα, τη μια μας λες ότι η κοινωνία είναι αναφανδόν απέναντι, την άλλη ότι τελικά είναι κάποιοι λίγοι. Αποφάσισε τελικά τι ισχύει; Θα συνεννοηθούμε κάποτε οι δυο μας ρε μάστορα ή όχι;Η κοινωνία λέω ότι θα είναι αναφανδόν αντίθετη μόνο για το θέμα της υιοθεσίας, όπως άλλωστε και εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου όχι ότι είναι αναφανδόν αντίθετη με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του καθενός ή με το σύμφωνο συμβίωσης.Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να γράψω ότι από ότι βλέπω και από τους γύρω μου που συζητώ και από ότι βλέπω και εδώ στο forum οι περισσότερες ενστάσεις(και μέσα σε αυτές και οι δικές μου) είναι στο θέμα της υιοθεσίας όχι στον σεξουαλικό προσανατολισμό του καθενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις