Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αστείο το ότι τα ελληνόπουλα δεν είχαν επιχειρηματικό πνεύμα όταν όλος ο κάμπος της Θεσσαλίας εξοπλίστηκε με όλα τα σύγχρονα εργαλεία παραγωγής μέσα σε 5 χρόνια, από την γενιά την δικιά μου.

Τα οποία ήταν όλα απο δανεικά κι επιδοτήσεις. Φοβερή επιχειρηματικότητα.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα για το θεμα των γκει, δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας φυσιολογικος γονιος που να ειναι περιφανος, η να μην τον ενοχλει εαν  εχει γιο, η κορη.Τωρα απο εκει  και περα, παραδειγματα με γυπες και  κυκνους ειναι για γελια. Και οι κατσαριδες εχουν κανιβαλιστικες τασεις.Τρωνε τις νεκρες.Να αρχισουμε και εμεις με τον θανατο των δικων μας, να κανουμε συμποσια.

Φυσιολογικο ειναι αυτο που γινεται στην συντριπτικη πλεοψηφια B) .Και το φυσιολογικο ειναι να καρδιοχτυπαω και να καυλωνω :X  για την Φωτεινη και οχι για τον Φωτη.

Και το υπερτατο φυσιολογικο, χωρις συζητηση, τουλαχιστων απο εμενα ειναι  ενα παιδι να μεγαλωνει με Πατερα και Μητερα.Τα παραδειγματα   με φυσιολογικες αλλα προβληματικες  οικογενειας, που δεν αγαπουσαν, χτυπουσαν,βιαζαν σκοτωναν τα παιδια τους εινα τουλαχιστων ατυχες και δεν δινει προφασεις εν αμαρτιαι για να υιοθετηση απο 2 ανδρες, η 2 γυναικες, η 2 γυναικες και 1 ανδρα, η οποιο αλλο συνδυασμο, η τριτο φυλο που  ερχεται και αυτο.Καποιοι δεν θα θελουν να ειναι ανδρες η γυναικες.Εκει να δειτε επιχειρηματα.Οι υποστηρικτες αυτου, θα εχουν προτυπο τα ερμαφροδυτα ζωα.Οτι δηθεν υπαρχουν στην φυση, αρα ειναι φυσιολογικο.

Τρικυμία εν κρανίω πραγματικά. Από τη μία πρόταση υποστηρίζεις κάτι επειδή "έτσι είναι το φυσιολογικό" και στην αμέσως επόμενη καταλαβαίνεις κι εσύ ο ίδιος ότι το "φυσιολογικό" δεν είναι να το πάρεις και να το εφαρμόσεις άκριτα! Απορώ πώς επιβιώνετε ρε παιδιά...

• Like 1
Δημοσ.

Τα οποία ήταν όλα απο δανεικά κι επιδοτήσεις. Φοβερή επιχειρηματικότητα.

Σου είπα και πριν ότι δεν ξέρεις για το τι μιλάς.Και επιχείρηση καφέ να άνοιγε κάποιος παλιότερα καφέ επιδοτούνταν.Το ίδιο και αν άνοιγε εστιατόριο η ξενοδοχείο.Που το πρόβλημα λοιπόν;Επίσης η γεωργία δεν ξεκίνησε με την Ε.Ο..Κ ούτε με την .Ε.Ε.Τα καλλίτερα μηχανήματα τα είχαμε από πάντα από ανέκαθεν ένα λαντς(τύπος τρακτέρ που είχαμε στην οικογένεια μου από το 58 θεωρούταν κορυφή διεθνώς)Εδώ από το 1995 επί εποχής τηλεφώνων erricson t18 είχαμε καταφέρει στις αντλίες νερού να προσαρμόσουμε πλακέτες που να επικοινωνούν με το κινητό ώστε να έχουμε remote control στην λειτουργία τους από οπουδήποτε αν υπήρχε ανάγκη.Και δουλεύαμε σωστά και καινοτομία υπήρχε και όρεξη για δουλειά.Για να μην σου πω ότι ι επιδοτήσεις κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή καθώς είχες συμφωνήσει σαν κράτος ότι για να τις πάρεις θα έχεις ποσοστώσεις(περιορισμούς δηλαδή ) στο τι θα παράγεις και πόσο.Δηλαδή είχες νταβά την Ε.Ε στην δική σου περιουσία και για να το κάνω πιο λιανά είναι σαν να έχει κάποιος καφετέρια και εγώ να μπω μέσα και να του επιβάλλω τι  είδους καφέ θα φτιάξει και πόσο επειδή πήρε από μένα δάνειο.Αλλά είναι για άλλο topic αυτήν η κουβέντα οπότε εγώ την σταματάω εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος, μου έχει μπει η ιδέα πως πολλοί από εσάς νομίζετε πως τα περισσότερα ζευγάρια του ίδιου φύλου, κυκλοφορούν όλη μέρα στα pride φορώντας ροζ φτερά και πούπουλα... 

Φυσικά αυτό νομίζουν γιατί δεν πλησιάζουν τέτοια ζευγάρια ούτε σε απόσταση ορατότητας φάρου. Πώς να περιμένει κανείς να μη τους θεωρούν οτιδήποτε;

Σήμερα είχα μια συζήτηση με κάποιον με αφορμή διάφορα που έχουν γραφτεί σ' αυτό το θρεντ. Του είπα πως θεωρώ υποχρέωσή μου να υπερασπίζω τα δικαιώματα των queer γιατί και γω ωφελήθηκα όταν ήμουν μικρότερος από αυτούς που υπεράσπιζαν τα δικαιώματα των αντρών με μακρύ μαλλί. "Για κάποιο λόγο" την εποχή του νόμου 4000 υπήρχαν ολόκληρα εκατομμύρια αχαρακτήριστοι που έπαιρναν το μήκος του μαλλιού σου ως ένδειξη του ήθους σου, και προφανώς κάποιοι έπρεπε να περάσουν δύσκολες ώρες για να μπορώ εγώ το 2000 μ.Χ. να έχω μακρύ μαλλί χωρίς όχι να μη με πάνε στο τμήμα αλλά ούτε καν να μη σχολιάζουν. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σήμερα κάποιοι παίρνουν ως ένδειξη του ήθους σου (και εδώ, της ικανότητάς σου να γαλουχήσεις παιδιά) το ποιόν σου αρέσει να γαμάς (όχι πάντα βέβαια, ας πούμε το να πηγαίνεις στα μπουρδέλα δε θεωρείται κακό "για κάποιο περίεργο λόγο"). Και είναι η σειρά μου να κάνω το καλό.

Με χαρά οφείλω να πω ότι το βούλωσε και με κοιτούσε.

Η απλή άποψη, ότι τα παιδιά είναι αποτέλεσμα ενός φυσιολογικού ζευγαριού, άρα τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα δεν μας κάνει από ότι κατάλαβα...

Ναι, επειδή δεν είμαστε πια 8 χρονών. Αλλά σε κάποιους όπως φαίνεται κάνει.

Δεν μπορούμε να θεσπίζουμε κανόνες και νόμους όταν η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να τους αποδεχτεί αυτό λέω.Είπα και σε προηγούμενα post ότι η  κατάργηση της δουλείας στις Η.Π.Α και τα ίσα δικαιώματα των εγχρώμων θεσπίστηκαν 130 χρόνια πριν, και ισχύουν σε μεγάλο βαθμό μόνο στην θεωρία οπότε είναι σαν να μην ψηφίστηκαν καθόλου.Και ναι σήμερα μπορεί ο έγχρωμος να πάει στην ίδια τουαλέτα και στο ίδιο λεωφορείο με έναν λευκό αλλά δυστυχώς τον ρατσισμό τον βιώνει κάθε μέρα στο πετσί του ακόμα, γιατί προφανώς η κοινωνία εκεί δεν είναι έτοιμη να τους αποδεχθεί ως πλήρως ισότιμους.Επίσης ο αντικαπνιστικός νόμος που ψηφίστηκε  και προστατεύει τα δικαιώματα των μη καπνιστών πάλι ακυρώθηκε στην ουσία από την ίδια την κοινωνία, καθώς δεν επιθυμούσε τέτοια αλλαγή με αποτέλεσμα,όταν βγαίνω έξω με την σύζυγο να τρώμε τον καπνό του κάθε μαλάκα στην μάπα.

Μάλιστα.

Δε μπορούμε να θεσπίζουμε νόμους όταν η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να τους αποδεχτεί.

(βέβαια, του νόμους τους ψηφίζουν εκλεγμένοι πολιτικοί και θα έλεγε κανείς πως εφόσον έχουν εκλεγεί και είναι πλειοψηφία, μάλλον η κοινωνία σα σύνολο "είναι έτοιμη να το αποδεχτεί" ή εν πάσει περιπτώσει μπορεί να εκλέξει άλλους να το αλλάξουν αν ενοχλείται τόσο, αλλά ας μη βάζουμε τώρα λογικές σκέψεις στο διήγημά μας)

Επίσης δε μπορούμε να αναγκάσουμε και κανέναν να αλλάξει άποψη ή να σιωπήσει.

Άρα υποθέτω η πρόοδος γίνεται ξύνοντας τα παπάρια μας και παίζοντας τάβλι περιμένοντας τη μέρα που θα έχει συσσωρευτεί αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών που είπαν "μπαμπά ξέρεις τι, λες μαλακίες" για να βγάλουμε το level?

Δηλαδή η ουσία του προβλήματος είναι πως η επόμενη γενιά δεν καταλήγει αρκετά γρήγορα και μαζικά στο συμπέρασμα πως οι συντηρητικοί της προηγούμενης έλεγαν μαλακίες;

Νομίζω κάτι βγάλαμε από τη συζήτηση και σήμερα.

/s

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το βασικότερο πρόβλημα σε όλη τη συζήτηση είναι ότι οι περισσότεροι θεωρούν την ομοφυλοφιλία επιλογή. Είναι μια βολική θεώρηση γιατί τους δίνει το ελεύθερο να τους κράζουν για οτιδήποτε, στη λογική αν τους πειράζει που τα λέμε ας μην τα έκαναν. Αν από την άλλη αποδεχτούν την πραγματικότητα, ότι δηλαδή γεννιέσαι ομοφυλόφιλος, τότε τους μένει μόνο η ρητορική της Χρυσής Αυγής που θέλει να τιμωρούμε τους ανθρώπους για το πως γεννήθηκαν (μαύροι, gay, ανάπηροι, νοητικά καθυστερημένοι κλπ). Είναι πιο εύκολο να θεωρείς ότι ο άλλος κάνει κακές επιλογές παρά να αποδεχτείς ότι εισαι κρετίνος με ναζιστικές αντιλήψεις.

Δημοσ.

Για αυτό και δεν μπορεί να ψηφιστεί νόμος που προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μεταξύ άλλων.

Ps πάντα καταλαβαίνω και τι λέω και τι γράφω :)

Μεταξύ μας τώρα, τέτοιοι νόμοι α) ενίοτε ψηφίζονται (κάτι έγραψα για νόμο 4000 πριν) και β) στη συνέχεια κατά κανόνα κρίνονται αντισυνταγματικοί.

Σχετικό με το παραπάνω, είναι τόσο φανερό ότι πάντα καταλαβαίνεις τι λες και τι γράφεις που δε χρειαζόταν να το τονίσεις πιστεύω.

Το βασικότερο πρόβλημα σε όλη τη συζήτηση είναι ότι οι περισσότεροι θεωρούν την ομοφυλοφιλία επιλογή. Είναι μια βολική θεώρηση γιατί τους δίνει το ελεύθερο να τους κράζουν για οτιδήποτε, στη λογική αν τους πειράζει που τα λέμε ας μην τα έκαναν. Αν από την άλλη αποδεχτούν την πραγματικότητα, ότι δηλαδή γεννιέσαι ομοφυλόφιλος, τότε τους μένει μόνο η ρητορική της Χρυσής Αυγής που θέλει να τιμωρούμε τους ανθρώπους για το πως γεννήθηκαν (μαύροι, gay, ανάπηροι, νοητικά καθυστερημένοι κλπ). Είναι πιο εύκολο να θεωρείς ότι ο άλλος κάνει κακές επιλογές παρά να αποδεχτείς ότι εισαι κρετίνος με ναζιστικές αντιλήψεις.

Conceptually ναι, αλλά δε νομίζω ότι η αναφορά σε ναζί βοηθάει να πειστεί κάποιος μετριοπαθής συντηρητικός, που ρεαλιστικά είναι αυτό που θα έπρεπε να προσπαθούμε να πετύχουμε.

Δημοσ.

Πάλι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, και τσουβαλιάζεις απόψεις προκειμένου να στηρίξεις τα επιχειρήματα σου.Τουλάχιστον στο παρόν topic που συζητάμε μόνος ένας απίθανος το ισχυρίζεται αυτό που λες και τον οποίο τον έχω βάλει και σε ignore list γιατί   ανήκω στο είδος homo sapiens sapiens και όχι στο δικό του τουλάχιστον σε ότι αφορά τον τρόπο σκέψης.Πάντως εντελώς καλοπροαίρετα θα σου πω το να τσουβαλιάζεις άτομα και πεποιθήσεις  προς μία κατεύθυνση την οποία ουδέποτε έχουν υποστηρίξει σε αυτό το topic απλά για να στηρίξεις τις απόψεις σου δεν είναι ποτέ καλός οδηγός.

Δημοσ.

Από πού προκύπτει ότι ο γάμος είναι μεταξύ γυναίκας και άνδρα δε μου είπες όμως.

Δες εδώ για τον αρχαίο θεσμό του γάμου.

Ἔχουμε καί λέμε:

http://filologikos-kosmos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_23.html

http://www.lexigram.gr/lex/omor/%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82#Hist0

Ἐτυμολογικές ἔννοιες:  

γάμος = γή+μήτηρ= ἡ τίκτουσα 

γαμ--βρός = ὁ νυμφίος   https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82

γαμέω, γαμῶ,  συνώνυμο = νυμφεύομαι 

νύμφη = Οι Νύμφες κατά την Ελληνική Μυθολογία ήταν γυναικείες ιδεατές μορφές θεϊκής καταγωγής....    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8D%CE%BC%CF%86%CE%B5%CF%82

Γαμβρός + Νύμφη = Γάμος 

Γιά νά νυμφευθῃ κανείς πρέπει νά εἶναι ἄνδρας καί ἡ νύφη εἶναι προφανῶς γυναίκα, σύμφωνα μέ τήν πρόελευση τῆς λέξεως.

Φτάσαμε λοιπόν στό σημείο ἐκείνο νά ἐξηγούμε τά αὐτονόητα.

Γιά κάθε ἐρώτηση λοιπὀν παρόμοια μέ αύτήν θα κάνω ἀντγραφή-ἐπικόλληση τά παραπάνω.

Ἀν τό θελήσετε θά ἀναλύσουμε καί τήν λέξη οἰκογένεια...

Δημοσ.

Πολλα ωραια διαβαζουμε σημερα 

Τα Ελληνοπουλα ειναι ηλιθια μαμακηδες οι οικογενειες πολυ μετριες κλπ κλπ 

Μηπως και οι Ελληνες γονεις μας που ειναι σημερα 60+ ετων και αναστηλωσαν τη χωρα απο τους πολεμους δουλευοντας απο τα 12 τους ηταν τεμπεληδες και μαμακηδες? 

Πληρης ισοπεδωση των παντων για να δειξουμε οτι τοσα χρονια πηγαιναμε λαθος γιατι ειμασταν οπισθοδρομικοι 

Ας βαλω παλι καποια αρθρα που δειχνουν την αλλη οψη απο παιδια που εχουν ζησει σε τετοιες καταστασεις

και λενε πραγματα διαφορετικα απο αυτα που μπορει να λενε καποιες δηθεν ερευνες καποιων που φοβουνται μη χαρακτηριστουν οπισθοδρομικοι ή ρατσιστες ή καποιες ιστοριες με γυπες και παραποιημενες φωτογραφιες απο τον κοσμο των ζωων

https://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei#sthash.RknQA3uB.X0bN7Pwx.dpbs

https://redskywarning.blogspot.gr/2015/01/blog-post_19.html

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και τα δύο άρθρα που παραθέτεις αναφέρουν το ίδιο πράγμα. Τη μαρτυρία ενός ανθρώπου. Όταν μιλάμε για ομοφυλόφιλους αρκεί η μαρτυρία ενός για να χαρακτηρίσει όλη την κοινότητα. Όταν πάλι μιλάμε για ετερόφυλους θα πρέπει να παραθέσουμε καμιά πενηνταριά εκατομμύρια παραδείγματα για να θεωρηθούν έγκυρα.

Δημοσ.

Φυσικά αυτό νομίζουν γιατί δεν πλησιάζουν τέτοια ζευγάρια ούτε σε απόσταση ορατότητας φάρου. Πώς να περιμένει κανείς να μη τους θεωρούν οτιδήποτε;

Σήμερα είχα μια συζήτηση με κάποιον με αφορμή διάφορα που έχουν γραφτεί σ' αυτό το θρεντ. Του είπα πως θεωρώ υποχρέωσή μου να υπερασπίζω τα δικαιώματα των queer γιατί και γω ωφελήθηκα όταν ήμουν μικρότερος από αυτούς που υπεράσπιζαν τα δικαιώματα των αντρών με μακρύ μαλλί. "Για κάποιο λόγο" την εποχή του νόμου 4000 υπήρχαν ολόκληρα εκατομμύρια αχαρακτήριστοι που έπαιρναν το μήκος του μαλλιού σου ως ένδειξη του ήθους σου, και προφανώς κάποιοι έπρεπε να περάσουν δύσκολες ώρες για να μπορώ εγώ το 2000 μ.Χ. να έχω μακρύ μαλλί χωρίς όχι να μη με πάνε στο τμήμα αλλά ούτε καν να μη σχολιάζουν. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σήμερα κάποιοι παίρνουν ως ένδειξη του ήθους σου (και εδώ, της ικανότητάς σου να γαλουχήσεις παιδιά) το ποιόν σου αρέσει να γαμάς (όχι πάντα βέβαια, ας πούμε το να πηγαίνεις στα μπουρδέλα δε θεωρείται κακό "για κάποιο περίεργο λόγο"). Και είναι η σειρά μου να κάνω το καλό.

Με χαρά οφείλω να πω ότι το βούλωσε και με κοιτούσε.

Ναι, επειδή δεν είμαστε πια 8 χρονών. Αλλά σε κάποιους όπως φαίνεται κάνει.

Μάλιστα.

Δε μπορούμε να θεσπίζουμε νόμους όταν η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να τους αποδεχτεί.

(βέβαια, του νόμους τους ψηφίζουν εκλεγμένοι πολιτικοί και θα έλεγε κανείς πως εφόσον έχουν εκλεγεί και είναι πλειοψηφία, μάλλον η κοινωνία σα σύνολο "είναι έτοιμη να το αποδεχτεί" ή εν πάσει περιπτώσει μπορεί να εκλέξει άλλους να το αλλάξουν αν ενοχλείται τόσο, αλλά ας μη βάζουμε τώρα λογικές σκέψεις στο διήγημά μας)

Επίσης δε μπορούμε να αναγκάσουμε και κανέναν να αλλάξει άποψη ή να σιωπήσει.

Άρα υποθέτω η πρόοδος γίνεται ξύνοντας τα παπάρια μας και παίζοντας τάβλι περιμένοντας τη μέρα που θα έχει συσσωρευτεί αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών που είπαν "μπαμπά ξέρεις τι, λες μαλακίες" για να βγάλουμε το level?

Δηλαδή η ουσία του προβλήματος είναι πως η επόμενη γενιά δεν καταλήγει αρκετά γρήγορα και μαζικά στο συμπέρασμα πως οι συντηρητικοί της προηγούμενης έλεγαν μαλακίες;

Νομίζω κάτι βγάλαμε από τη συζήτηση και σήμερα.

/s

Ναι φυσικά  και ψηφίζουμε ανθρώπους για να φέρουν νόμους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι νόμοι που θα ψηφίσουν περνάνε από την κοινωνία.Στο είπα πολλάκις ότι έχουν καταπέσει από την ίδια την κοινωνία πάμπολλοι νόμοι αλλά για τους δικούς σου λόγους επιλέγεις να το προσπερνάς.Έτσι δεν γίνεται κουβέντα.Φυσικά και ένας νόμος που δεν τον θέλει η κοινωνία είτε καταπέφτει είτε στην ουσία δεν εφαρμόζεται.Πολλά τα παραδείγματα. Που δυσκολεύεσαι δεν ξέρω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Conceptually ναι, αλλά δε νομίζω ότι η αναφορά σε ναζί βοηθάει να πειστεί κάποιος μετριοπαθής συντηρητικός, που ρεαλιστικά είναι αυτό που θα έπρεπε να προσπαθούμε να πετύχουμε.

Στην Ελλάδα του 2017 bro και ειδικά σε ένα forum όπως αυτό δεν μπορείς να πείσεις κανέναν και για τίποτα. Οι έλληνες δεν έχουν μάθει στο διάλογο γιατί έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Αφού έχεις ζήσει στο εξωτερικό νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό. Δεν υπάρχουν μετριοπαθή άτομα σε αυτή τη συζήτηση, υπάρχουν μόνο φανατισμένοι που τα βλέπουν μονόπλευρα. Ούτε καν μπαίνουν στη λογική να συζητήσουν όρους και προϋποθέσεις που κατά τη γνώμη τους θα έπρεπε να πληρούνται ώστε να εφαρμοσθεί η υιοθεσία, όπως θα έκανε κάποιος μετριοπαθής. Τίποτα, στείρα άρνηση γιατί έτσι.

Ναι φυσικά  και ψηφίζουμε ανθρώπου για να φέρουν νόμους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι νόμοι που θα ψηφίσουν περνάνε από την κοινωνία.Στο είπα πολλάκις ότι έχουν καταπέσει από την ίδια την κοινωνία πάμπολλοι νόμοι αλλά για τους δικούς σου λόγους επιλέγεις να το προσπερνάς.Έτσι δεν γίνεται κουβέντα.Φυσικά και ένας νόμος που δεν τον θέλει η κοινωνία καταπέφτει είτε στην ουσία δεν εφαρμόζεται.Πολλά τα παραδείγματα. Που δυσκολεύεσαι δεν ξέρω

Είτε έχουμε νόμους, είτε δεν έχουμε. Αυτό που λες είναι ο ορισμός του κωλοχανείου. Θα ψηφίζει το κράτος νόμους και μετά ο καθένας θα κάνει ό,τι του καυλώσει. Οh wait, συμβαίνει ήδη. Τι καλά.

Δημοσ.

Πολλα ωραια διαβαζουμε σημερα

Τα Ελληνοπουλα ειναι ηλιθια μαμακηδες οι οικογενειες πολυ μετριες κλπ κλπ

Μηπως και οι Ελληνες γονεις μας που ειναι σημερα 60+ ετων και αναστηλωσαν τη χωρα απο τους πολεμους δουλευοντας απο τα 12 τους ηταν τεμπεληδες και μαμακηδες?

Πληρης ισοπεδωση των παντων για να δειξουμε οτι τοσα χρονια πηγαιναμε λαθος γιατι ειμασταν οπισθοδρομικοι

Ας βαλω παλι καποια αρθρα που δειχνουν την αλλη οψη απο παιδια που εχουν ζησει σε τετοιες καταστασεις

και λενε πραγματα διαφορετικα απο αυτα που μπορει να λενε καποιες δηθεν ερευνες καποιων που φοβουνται μη χαρακτηριστουν οπισθοδρομικοι ή ρατσιστες ή καποιες ιστοριες με γυπες και παραποιημενες φωτογραφιες απο τον κοσμο των ζωων

https://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei#sthash.RknQA3uB.X0bN7Pwx.dpbs

https://redskywarning.blogspot.gr/2015/01/blog-post_19.html

Όσο διάβασα από το πρώτο άρθρο είναι εξαιρετικό και πολύ πυκνόγραμμενο και αναλύει πολλά σύγχρονα θέματα.

Και τα δύο άρθρα που παραθέτεις αναφέρουν το ίδιο πράγμα. Τη μαρτυρία ενός ανθρώπου. Όταν μιλάμε για ομοφυλόφιλους αρκεί η μαρτυρία ενός για να χαρακτηρίσει όλη την κοινότητα. Όταν πάλι μιλάμε για ετερόφυλους θα πρέπει να παραθέσουμε καμιά πενηνταριά εκατομμύρια παραδείγματα για να θεωρηθούν έγκυρα.

Ετσι, πάλι μηδενίσε τα όλα γιατί μπορείς.

Δημοσ.

Ναι φυσικά  και ψηφίζουμε ανθρώπους για να φέρουν νόμους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι νόμοι που θα ψηφίσουν περνάνε από την κοινωνία.Στο είπα πολλάκις ότι έχουν καταπέσει από την ίδια την κοινωνία πάμπολλοι νόμοι αλλά για τους δικούς σου λόγους επιλέγεις να το προσπερνάς.Έτσι δεν γίνεται κουβέντα.Φυσικά και ένας νόμος που δεν τον θέλει η κοινωνία είτε καταπέφτει είτε στην ουσία δεν εφαρμόζεται.Πολλά τα παραδείγματα. Που δυσκολεύεσαι δεν ξέρω.

Δυσκολεύομαι στο ότι δεν καταλαβαίνω πως το γεγονός ότι οι νόμοι μπορεί να καταπέσουν (για διάφορους λόγους που ενίοτε δεν έχουν καν να κάνουν με την "κοινωνία"), αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε ούτε πως δεν πρέπει να τους ψηφίσουμε. Μακάρι να υπήρχε κάποιος να μου το εξηγήσει.

Δημοσ.

να εισαι σιγουρος οτι ειναι δεν υπαρχει μονο μια μαρτυρια

εχεις καμια πενηνταρια εκατομμυρια παραδειγματα παιδιων οτι η ετεροφυλοφυλη σχεση των γονιων τους τους προκαλεσε προβληματα ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...