deltagama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν είναι παιχνίδι γι' αυτό και υπάρχουν ειδικοί και κοινωνικοι λειτουργοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και οχιο καθένας μας Ναι δεν διαφωνώ, αλλά η συγκεκριμένη μεγάλωσε στη δεκαετία των 60s-70s, που τότε ακόμη και στην Αμερική αρνιόντουσαν την ύπαρξη της ομοφυλοφιλίας. Θεωρείς ότι μια τέτοια εμπειρία μπορεί να είναι διαχρονική και να ισχύει το 2017; Και προφανώς δεν θα είναι το 100% των παιδιών ευτυχισμένο με τους γονείς που τους υιοθέτησαν είτε στρέιτ είτε γκέι. Αυτό δεν σημαίνει ότι γενικά η υιοθεσία ή η υιοθεσία από γκέι γονείς δεν είναι σωστή. Σαφώς και δεν μπορεί να είναι εδώ δεν είμαι εγώ,100% ευχαριστημένος που μεγάλωσα με τους βιολογικούς γονείς μου,θα είναι ένα παιδί από υιοθεσία;Αν εγώ ήμουν ομόφυλος και υιοθετούσα ένα παιδί και έφτανε κάποια στιγμή στην ηλικία των 16 και μου έλεγε με ποιο δικαίωμα με υιοθέτησες εσύ ως ομόφυλο ζευγάρι στερώντας μου την δυνατότητα να μεγαλώσω σε ένα περιβάλλον με μάνα και πατέρα όπως και η πλειοψηφία άντε να έτρεχα εγώ να του πω ότι ήταν συνταγματικό μου δικαίωμα να τον υιοθετήσω,και ότι η κοινωνία άλλαξε κ.λ.π κ.λ.π.Έξω από τον χορό πολλά λέμε αλλά τα παιδιά είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε, το μέλλον μας είναι ως είδος δεν μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα μόνο με βάση τα συνταγματικά δικαιώματα της οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας αλλά πρώτα πρέπει να σκεφτόμαστε το βέλτιστο για τα παιδιά.Άποψη μου είναι φυσικά
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Προφανώς και σκεφτόμαστε το βέλτιστο για τα παιδιά. Απλώς για εμένα ο παράγοντας του φύλου των γονέων είναι άσχετος με αυτό το "βέλτιστο". Ή είσαι καλός γονέας ή όχι, ανεξάρτητα του σεξουαλικού σου προσανατολισμού. Οι οικογένειες στρέιτ ατόμων δεν είναι ιδανικές. Αν ήταν τότε να συζητούσαμε ότι παίζει ρόλο αλλά όταν οι περισσότερες είναι "μέτριες" τότε δεν καταλαβαίνω και το πρόβλημα με τους γκέι να υιοθετούν αφού πληρούν τις προϋποθέσεις.
deltagama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Προφανώς και σκεφτόμαστε το βέλτιστο για τα παιδιά. Απλώς για εμένα ο παράγοντας του φύλου των γονέων είναι άσχετος με αυτό το "βέλτιστο". Ή είσαι καλός γονέας ή όχι, ανεξάρτητα του σεξουαλικού σου προσανατολισμού. Οι οικογένειες στρέιτ ατόμων δεν είναι ιδανικές. Αν ήταν τότε να συζητούσαμε ότι παίζει ρόλο αλλά όταν οι περισσότερες είναι "μέτριες" τότε δεν καταλαβαίνω και το πρόβλημα με τους γκέι να υιοθετούν αφού πληρούν τις προϋποθέσεις. Γιατί ρε συ basketballfan είναι μέτριες;Μην αρχίσω και εγώ να λέω με βάση ποιες έρευνες είναι καφρίλα.Δεν είναι καθόλου άσχετο το βέλτιστο με το θέμα που συζητάμε καθώς το παιδί εξορισμού μεγαλώνει σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από την νόρμα.Δεν μπορούμε στα πλαίσια του οποιοδήποτε προοδευτισμού που οφείλουμε να δείξουμε σαν κοινωνία να λέμε έτσι απλά ότι ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από τα υπόλοιπα ότι αυτό δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση σε αυτό.Άλλωστε δεν έχουμε και μεγάλο δείγμα παιδιών που να έχουν μεγαλώσει σε ομόφυλες οικογένειες και δη στην Ελλάδα ώστε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατί ρε συ basketballfan είναι μέτριες;Μην αρχίσω και εγώ να λέω με βάση ποιες έρευνες είναι καφρίλα.Δεν είναι καθόλου άσχετο το βέλτιστο με το θέμα που συζητάμε καθώς το παιδί εξορισμού μεγαλώνει σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από την νόρμα.Δεν μπορούμε στα πλαίσια του οποιοδήποτε προοδευτισμού που οφείλουμε να δείξουμε σαν κοινωνία να λέμε έτσι απλά ότι ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από τα υπόλοιπα ότι αυτό δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση σε αυτό.Άλλωστε δεν έχουμε και μεγάλο δείγμα παιδιών που να έχουν μεγαλώσει σε ομόφυλες οικογένειες και δη στην Ελλάδα ώστε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματαΓενικά είναι καθαρά θέμα στατιστικής ότι οι περισσότερες οικογένειες είναι μέρος του "μετρίου". Συγκεκριμένα για τον ελλαδικό χώρο, φαίνεται από τους κατοίκους, ότι όχι ούτε καν μέτριοι είναι αλλά κάτω και από αυτό.Το διαφορετικό περιβάλλον δεν σημαίνει αυτόματα και ότι θα έχει αρνητική επίπτωση στο παιδί. Όταν οι έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά αυτά μεγαλώνουν φυσιολογικά τότε δεν μπορώ να δω που υπάρχει το εμπόδιο για τους γκέι να υιοθετήσουν.
deltagama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Λοιπόν ρίχνοντας μία πιο επισταμένη ματιά στο άρθρο που παρέθεσε ο @adi32 ο ρατσισμός έχει γυρίσει τελείως τούμπα, και τουλάχιστον στον Καναδά τον βιώνει ο οποιοσδήποτε straight εκφράσει έστω και αμφιβολία για το αν είναι σωστή η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.Όχι να διαμαρτυρηθεί για αυτό απλώς να διαφωνεί όπως κάνουμε και εμείς εδώ μέσα.Και τιμωρείται αυστηρά υπό το πρόσχημα της ρητορικής μίσους. Και το κουφό είναι ότι αυτός που θα τον μηνύσει έχει όλα του τα δικαστικά έξοδα δωρεάν ενώ ο εναγόμενος πρέπει να πληρώσει χιλιάδες δολάρια από τα πρόστιμα και τις δίκες για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.Και μετά μιλάμε για δικαιώματα και ισονομίες. Οργουολικές καταστάσεις που ξεπερνούν την κάθε φαντασία.Φανταστείτε να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ,να εκφράζει κάποιος που δεν χωνεύω απλά τον σκεπτικισμό του για τα ομόφυλα ζευγάρια στο facebook και να του κάνω μήνυση και να τον καταστρέφω οικονομικά στα πλαίσια μίας σάπιας πολιτικορεκτίλας που δεν έχει καμία σχέση με τα δικαιώματα του οποιουδήποτε,απλά κατάντησε μία μπίζνα Γενικά είναι καθαρά θέμα στατιστικής ότι οι περισσότερες οικογένειες είναι μέρος του "μετρίου". Συγκεκριμένα για τον ελλαδικό χώρο, φαίνεται από τους κατοίκους, ότι όχι ούτε καν μέτριοι είναι αλλά κάτω από και από αυτό.Το διαφορετικό περιβάλλον δεν σημαίνει αυτόματα και ότι θα έχει αρνητική επίπτωση στο παιδί. Όταν οι έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά αυτά μεγαλώνουν φυσιολογικά τότε δεν μπορώ να δω που υπάρχει το εμπόδιο για τους γκέι να υιοθετήσουν. Τίποτα δεν φαίνεται από τους κατοίκους με συγχωρείς πολύ.Το ότι κάποιος είναι αμόρφωτος ή έχει οπισθοδρομικές ιδέες δεν μπορεί να οδηγήσει με τίποτα στο συμπέρασμα ότι μεγάλωσε χωρίς αγάπη και θαλπωρή στο οικογενειακό του περιβάλλον.Έτερον εκάτερον,αγαπησιόμετρο δεν έχει εφευρεθεί ακόμη και ειδικά οι Ελληνικές οικογένειες είναι ίσως και υπερβολικά στοργικές με τα παιδιά τους όπως και τα παιδιά με τους γονείς τους.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια σε αυτόν τον τόπο.Άλλο αν σαν έθνος σε σχέση ε άλλους λαούς έχουμε μείνει πίσω και με παρωχημένες αντιλήψεις και άλλο τον αν τα Ελληνόπουλα είχαν και έχουν βιώσει στοργή και θαλπωρή στις οικογένειες τους. Edit:Το είπα και πιο πάνω ότι οι έρευνες έτσι και αλλιώς και ειδικά στη Ελλάδα είναι από ένα πολύ μικρό στατιστικό δείγμα δεν έχει γεμίσει δα και ο τόπος από υιοθετημένα με ομόφυλους γονείς.Ούτε και τα τέκνα αυτά έχουν μεγαλώσει στον Ελληνικό χώρο τουλάχιστον ώστε να μας πουν σε ασφαλές ποσοστό πως βίωσαν μέσα σε τέτοιες οικογένειες 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατί ρε συ basketballfan είναι μέτριες; Γιατί μεγαλώνουν ηλίθια παιδιά. http://gpseducation.oecd.org/CountryProfile?primaryCountry=GRC&treshold=10&topic=PI http://www.ekathimerini.com/155979/article/ekathimerini/news/greek-pupils-score-below-average-on-oecds-pisa-tests
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατί μεγαλώνουν ηλίθια παιδιά. http://gpseducation.oecd.org/CountryProfile?primaryCountry=GRC&treshold=10&topic=PI http://www.ekathimerini.com/155979/article/ekathimerini/news/greek-pupils-score-below-average-on-oecds-pisa-tests Άσε με να μαντέψω και να προσθέσω, η πλειοψηφία των είναι/γίνονται οπισθοδρομικά ομοφοβικά άτομα.
deltagama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τι σχέση έχουν οι γονείς με το εκπαιδευτικό σύστημα μίας χώρα η οποία είναι αποικία χρέους από γεννησιμιού της μόνο εσύ θα έκανες τέτοια σύνδεση.Εδώ μιλάμε για το αν λαμβάνουν αγάπη ή όχι στις οικογένειες τους.Αλλά μία που σε παίρνει ο πόνος για την ισονομία όλων δεν σε είδα να σχολιάζεις τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στον Καναδά εις βάρος οποιουδήποτε straight τολμήσει να εκφράσει έστω και απλά αντίρρηση στο θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.Επιλεκτικότητα όσο δεν πάει. Γιατί μεγαλώνουν ηλίθια παιδιά. http://gpseducation.oecd.org/CountryProfile?primaryCountry=GRC&treshold=10&topic=PI http://www.ekathimerini.com/155979/article/ekathimerini/news/greek-pupils-score-below-average-on-oecds-pisa-tests Τι σχέση έχουν οι γονείς με το εκπαιδευτικό σύστημα μίας χώρα η οποία είναι αποικία χρέους από γεννησιμιού της μόνο εσύ θα έκανες τέτοια σύνδεση.Εδώ μιλάμε για το αν λαμβάνουν αγάπη ή όχι στις οικογένειες τους.Αλλά μία που σε παίρνει ο πόνος για την ισονομία όλων δεν σε είδα να σχολιάζεις τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στον Καναδά εις βάρος οποιουδήποτε straight τολμήσει να εκφράσει έστω και απλά αντίρρηση στο θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.Επιλεκτικότητα όσο δεν πάει.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τίποτα δεν φαίνεται από τους κατοίκους με συγχωρείς πολύ.Το ότι κάποιος είναι αμόρφωτος ή έχει οπισθοδρομικές ιδέες δεν μπορεί να οδηγήσει με τίποτα στο συμπέρασμα ότι μεγάλωσε χωρίς αγάπη και θαλπωρή στο οικογενειακό του περιβάλλον.Έτερον εκάτερον,αγαπησιόμετρο δεν έχει εφευρεθεί ακόμη και ειδικά οι Ελληνικές οικογένειες είναι ίσως και υπερβολικά στοργικές με τα παιδιά τους όπως και τα παιδιά με τους γονείς τους.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια σε αυτόν τον τόπο.Άλλο αν σαν έθνος σε σχέση ε άλλους λαούς έχουμε μείνει πίσω και με παρωχημένες αντιλήψεις και άλλο τον αν τα Ελληνόπουλα είχαν και έχουν βιώσει στοργή και θαλπωρή στις οικογένειες τους. Edit:Το είπα και πιο πάνω ότι οι έρευνες έτσι και αλλιώς και ειδικά στη Ελλάδα είναι από ένα πολύ μικρό στατιστικό δείγμα δεν έχει γεμίσει δα και ο τόπος από υιοθετημένα με ομόφυλους γονείς.Ούτε και τα τέκνα αυτά έχουν μεγαλώσει στον Ελληνικό χώρο τουλάχιστον ώστε να μας πουν σε ασφαλές ποσοστό πως βίωσαν μέσα σε τέτοιες οικογένειες Ο χαρακτήρας και οι απόψεις είναι δύο πράγματα που επηρεάζονται πολύ από το οικογενειακό περιβάλλον. Οι πράξεις σου είναι αυτές που σε κάνουν καλό γονέα ή όχι. Η αγάπη και η θαλπωρή μόνο δεν σε κάνουν σωστό γονέα. Χρειάζεται να αγαπάς το παιδί σου -νομίζω είναι αυτονόητο- αλλά από μόνη της δεν είναι αρκετή για να μεγαλώσεις ένα παιδί σωστά. Οπότε όταν βλέπεις πολλούς έλληνες να συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται, συγγνώμη αλλά και να πήραν όλη την αγάπη του κόσμου, η οικογένεια τους απέτυχε να τους κάνει σωστούς ανθρώπους άρα μάλλον δεν ήταν και κατάλληλοι ως γονείς. Ναι δεν διαφωνώ ότι στην Ελλάδα το δείγμα μάλλον είναι μικρό. Αλλά παγκοσμίως είναι αρκετά μεγάλο για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η παιδεία ξεκινά από την οικογένεια. Τι σχέση έχουν οι γονείς με το εκπαιδευτικό σύστημα μίας χώρα η οποία είναι αποικία χρέους από γεννησιμιού της μόνο εσύ θα έκανες τέτοια σύνδεση.Εδώ μιλάμε για το αν λαμβάνουν αγάπη ή όχι στις οικογένειες τους.Αλλά μία που σε παίρνει ο πόνος για την ισονομία όλων δεν σε είδα να σχολιάζεις τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στον Καναδά εις βάρος οποιουδήποτε straight τολμήσει να εκφράσει έστω και απλά αντίρρηση στο θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.Επιλεκτικότητα όσο δεν πάει. Καταρχήν, ψυχραιμία. Συζήτηση κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεσαι με το παραμικρό. Αυτό που λες για τον Καναδά δεν το γνωρίζω. Αν μου δώσεις μια παραπομπή θα το κοιτάξω και θα σου πω. Επίσης, το να στηρίζω την gay κοινότητα δεν σημαίνει ότι πρέπει να απολογούμαι για οτιδήποτε στραβό την αφορά, είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
deltagama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η παιδεία ξεκινά από την οικογένεια. Καταρχήν, ψυχραιμία. Συζήτηση κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος να τσαντίζεσαι με το παραμικρό. Αυτό που λες για τον Καναδά δεν το γνωρίζω. Αν μου δώσεις μια παραπομπή θα το κοιτάξω και θα σου πω. Επίσης, το να στηρίζω την gay κοινότητα δεν σημαίνει ότι πρέπει να απολογούμαι για οτιδήποτε στραβό την αφορά, είτε άμεσα, είτε έμμεσα. Είμαι απολύτως ψύχραιμος, ευχαριστώ πάντως για την προτροπή.Οι γονείς στην Ελλάδα έκαναν και κάνουν ότι μπορούν καλύτερο με βάση την μόρφωση που είχαν και οι ίδιοι.Οι δικοί μου π.χ και οι δύο έβγαλαν το δημοτικό και μόνο,οπότε το να λες ότι η μόρφωση ξεκινάει από το σπίτι όταν οι γονείς είναι αγράμματοι καθώς πήγαιναν δημοτικό το 1945 είναι λίγο τραγελαφικό.(Ναι ναι είναι αρκετά μεγάλοι εγώ γεννήθηκα μετά από 10 χρόνια γάμου.)Όταν δεν υπάρχουν οι υποδομές οι γονείς οφείλουν τουλάχιστον να δίνουν απλόχερα την αγάπη, και η μόρφωση έρχεται και μέσα από το σχολείο.Φυσικά και το να σου εξηγήσουν το ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πορευτείς στην ζωή δεν απαιτεί καμιά ιδιαίτερη μόρφωση πάντως σίγουρα με άλλη βάση ξεκινάει ένα παιδί που έχει καλούς γονείς και σπουδαγμένους και σε τελείως άλλη βάση ας πούμε εγώ.Αλλά ως εκεί κάθε ένας από μας έχει τα δικά του βιώματα με βάση την εποχή που αυτός μεγαλώνει,αν υιοθετούσα τις απόψεις, των αμόρφωτων γονιών μου για το θέμα που συζητάμε εδώ θα είχα πάει για μπάνιο από τους διαχειριστές 100 φορές μέχρι τώρα.Αν και τελευταία τώρα που συζητώ με την μητέρα μου που είναι 80 χρονών,ότι δεν πρέπει να μας αφορά ποιος κοιμάται με ποιον στο κρεβάτι του(όταν ακούει κάτι σχετικό στις ειδήσεις) το δέχεται όλο και πιο εύπεπτα σε σχέση με πριν όσο για την παραπομπή υπάρχει στο άρθρο που ανέβασε δύο σελίδες πίσω το μέλος @adi32
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα της έλλειψης παιδείας στην Ελλάδα είναι πολύ βαθύ και θα μιλάμε άλλες είκοσι σελίδες αν το ανοίξουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό που λες, που είναι μια αιτία αλλά όχι η γεννεσιουργός. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα (αρχαιολατρεία, σχέσεις εκκλησίας-κράτους, εσωστρέφεια κλπ). Το θέμα εδώ είναι το αν θέλουμε τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά. Κάποιοι συμφωνούμε και κάποιοι άλλοι όχι. Στη λογική της διαφωνίας φέρνετε ως παράδειγμα το πρότυπο της ελληνικής οικογένειας το οποίο σε ορισμένους από εμάς ακούγεται αστείο γιατί βλέπουμε πως έχουν μεγαλώσει οι νεοέλληνες. Αυτό που λες εσύ αγάπη δεν είναι καν αγάπη, είναι υπερπροστατευτισμός. Όταν αγαπάς κάτι το αφήνεις να φύγει. Ο έλληνας γονιός θέλει το παιδί του να μένει μαζί του μέχρι τα 50 του αν γίνεται. Το πνίγει σε ένα περιβάλλον προστατευόμενο με αποτέλεσμα όταν βγαίνει στον έξω κόσμο να νοιώθει ότι διαρκώς αδικείται και να το βάζει κάτω με το παραμικρό. Έχουμε τους χαμηλότερους δείκτες επιχειρηματικότητας σε όλη την Ευρώπη και πολύ πριν έρθουν τα μνημόνια και οι φορομπηχτικές πολιτικές. Τα ελληνόπουλα δεν έχουν μάθει να στηρίζονται στα πόδια τους γιατί είχαν πάντα τη μαμά και τον μπαμπά από πίσω. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι και μακράν τα πιο ηλίθια σε μέσο όρο στους μαθητικούς διαγωνισμούς. Με αυτά τα δεδομένα το να συζητάμε για το αν τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών θα απολέσουν όλα αυτά τα "ευεργετήματα" να με συγχωρείτε αλλά μου φαίνεται αστείο. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις ορισμένων και τις σεβομαι στο βαθμό που εκφράζονται κόσμια. Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά που θα μεγαλώσουν από γονείς που έχουν στερηθεί βιολογικά αυτό το δικαίωμα θα γίνουν πιο ανεξάρτητα και ολοκληρωμένα στη ζωή τους. Γιατί οι γονείς τους, έχοντας βιώσει την αδικία στο πετσί τους, θα φροντίσουν να τα μάθουν να είναι ανεξάρτητα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν τη ζωή με τόλμη και θάρρος. Όχι να τρέχουν στην μαμά και τον μπαμπά (ή στον μπαμπά και στον μπαμπά) οποτεδήποτε τους πάει κάτι στραβά. Το βλέπουμε αυτό και με τα παιδιά των μεταναστών.
toyo73 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κοίταξε να δεις. Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, το έχω ξαναπεί. Το συναινετικό πρωκτικό και στοματικό σέξ μεταξύ άνδρα-γυναίκας , σύμφωνα με την φυσιολογία είναι πάρα φύσιν . Ο πρωκτός και το στόμα μιας γυναίκας έχουν φτιαχτεί για να επιτελούν άλλο έργο. Όμως στην σεξουαλική πράξη συμβαίνουν και αρέσουν Αππ, εδω θα σε μαλωσω .Κοκκινη καρτα.Και το στομα μου εχει φτιαχτει για να τρωω, αλλα μιλαω κιολας με αυτο και χαμογελαω.Μαλιστα με αυτο φιλαω την κορη και τον γιο στο μαγουλο.Επισης και του μ@υνι εχει φτιαχτει για να κατουραει η γυναικα, αλλα με αυτο γενναει και μαλιστα τον χωνουμε και εκει. Θα βγει η γυναικουλα μου φρεσκομπανιαρισμενη και ξυρισμενη-αρωματισμενη και δεν θα την γλυψω.Θα την γλυφω μεχρι να μου πεσουν τα δοντια. Τι θα τις πω, ενα φιλακι στα μαγουλο.Αντε στο λαιμο.Το πολυ πολυ μεχρι την κοιλια.Ξερεις πως ειναι φανταζομαι να σπαρταρας απο επιθυμια ηδονη.Υπαρχει περιπτωση νεα ζευγαρια, πανεμορφα, μεσα στην καυλα να μην τα δοκιμασουνε ολα. Τι θελω να πω.Ειμαι Χριστιανος ορθοδοξος, αλλα μην παμε απο την μια ακρη στην αλλη.Να κανουμε sex μονο με την κλασικη σταση.Ιεραποστολικο.Η ακομα χειροτερα το σκληροπηρηνικο.Μου ειπαν τετοια περιπτωση και δεν την πιστευα.Συνευρεση μονο για τεκνοποιηση και μετα στοπ. Απο εκει περα ομως, δεν εχει καμια σχεση με συνευρεσης ιδιου φιλου.Γιατι ειναι αλλο να φιλας εσυ την κοπελα σου στο στομα και αλλο τον φιλο σου.Στομα εχουν και η δυο.Αλλο να χαιδευεις το μ@υνι στις καπελας σου και αλλο το πουλι του φιλου. Τωρα για το θεμα των γκει, δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας φυσιολογικος γονιος που να ειναι περιφανος, η να μην τον ενοχλει εαν εχει γιο, η κορη.Τωρα απο εκει και περα, παραδειγματα με γυπες και κυκνους ειναι για γελια. Και οι κατσαριδες εχουν κανιβαλιστικες τασεις.Τρωνε τις νεκρες.Να αρχισουμε και εμεις με τον θανατο των δικων μας, να κανουμε συμποσια. Φυσιολογικο ειναι αυτο που γινεται στην συντριπτικη πλεοψηφια .Και το φυσιολογικο ειναι να καρδιοχτυπαω και να καυλωνω για την Φωτεινη και οχι για τον Φωτη. Και το υπερτατο φυσιολογικο, χωρις συζητηση, τουλαχιστων απο εμενα ειναι ενα παιδι να μεγαλωνει με Πατερα και Μητερα.Τα παραδειγματα με φυσιολογικες αλλα προβληματικες οικογενειας, που δεν αγαπουσαν, χτυπουσαν,βιαζαν σκοτωναν τα παιδια τους εινα τουλαχιστων ατυχες και δεν δινει προφασεις εν αμαρτιαι για να υιοθετηση απο 2 ανδρες, η 2 γυναικες, η 2 γυναικες και 1 ανδρα, η οποιο αλλο συνδυασμο, η τριτο φυλο που ερχεται και αυτο.Καποιοι δεν θα θελουν να ειναι ανδρες η γυναικες.Εκει να δειτε επιχειρηματα.Οι υποστηρικτες αυτου, θα εχουν προτυπο τα ερμαφροδυτα ζωα.Οτι δηθεν υπαρχουν στην φυση, αρα ειναι φυσιολογικο.
defacer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους μαύρους στην Αμερική που το μόνιμο τους αντεπιχείρημα είναι το λες αυτό επειδή είμαι μαύρος, δεν μου κανεις αυτή τη χάρη επειδή είμαι μαύρος δεν μου δίνεις προαγωγή επειδή είμαι μαύρος κτλ χωρίς να ισχύει πραγματικά. Παρόμοια κατάσταση ζω και στο γραφείο που ο συνάδελφος πλαγίως και εκβιαστικά βάζει πάντα μπροστά την ταμπέλα του ρατσιστή στο top management οταν δεν γίνεται κάτι που θέλει είτε είναι προαγωγή ή να του δίνουν λιγότερες δουλειές μέσα στην ημέρα κτλ. Σωστά, αφού λοιπόν έτσι λες εσύ που πιθανότατα δεν έχεις πατήσει ποτέ στις ΗΠΑ και αφού όπως ισχυρίζεσαι έχεις ένα συνάδελφο λαμόγιο, πάει να πει πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Το άλλο με τους Έλληνες που όλο γκρινιάζουν ότι δε βγαίνουν οικονομικά και κρίση το ένα κρίση το άλλο, μου ζητάνε να πληρώσω φόρους αλλά δεν πληρώνω γιατί δεν έχω κλπ, το ξέρεις; Λοιπόν εγώ στη Γερμανία περνάω μια χαρά και μια φίλη μου εδώ το φυσάει το χρήμα. Κλαψομούνηδες όλοι σας.
deltagama Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα της έλλειψης παιδείας στην Ελλάδα είναι πολύ βαθύ και θα μιλάμε άλλες είκοσι σελίδες αν το ανοίξουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό που λες, που είναι μια αιτία αλλά όχι η γεννεσιουργός. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Το θέμα εδώ είναι το αν θέλουμε τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά. Κάποιοι συμφωνούμε και κάποιοι άλλοι όχι. Στη λογική της διαφωνίας φέρνετε ως παράδειγμα το πρότυπο της ελληνικής οικογένειας το οποίο σε ορισμένους από εμάς ακούγεται αστείο γιατί βλέπουμε πως έχουν μεγαλώσει οι νεοέλληνες. Αυτό που λες εσύ αγάπη δεν είναι καν αγάπη, είναι υπερπροστατευτισμός. Όταν αγαπάς κάτι το αφήνεις να φύγει. Ο έλληνας γονιός θέλει το παιδί του να μένει μαζί του μέχρι τα 50 του αν γίνεται. Το πνίγει σε ένα περιβάλλον προστατευόμενο με αποτέλεσμα όταν βγαίνει στον έξω κόσμο να νοιώθει ότι διαρκώς αδικείται και να το βάζει κάτω με το παραμικρό. Έχουμε τους χαμηλότερους δείκτες επιχειρηματικότητας σε όλη την Ευρώπη και πολύ πριν έρθουν τα μνημόνια και οι φορομπηχτικές πολιτικές. Τα ελληνόπουλα δεν έχουν μάθει να στηρίζονται στα πόδια τους γιατί είχαν πάντα τη μαμά και τον μπαμπά από πίσω. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι και μακράν τα πιο ηλίθια σε μέσο όρο στους μαθητικούς διαγωνισμούς. Με αυτά τα δεδομένα το να συζητάμε για το αν τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών θα απολέσουν όλα αυτά τα "ευεργετήματα" να με συγχωρείτε αλλά μου φαίνεται αστείο. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις ορισμένων και τις σεβομαι στο βαθμό που εκφράζονται κόσμια. Γενικότητες θεωρώ ότι λες και υπερβολές σε μεγάλο βαθμό.Καταρχήν τουλάχιστον στη επαρχία που γνωρίζω καλλίτερα από σένα τα παιδιά δεν έμεναν στο σπίτι τους λόγο του υπέρ προστατευτισμού των γονέων τους αλλά επειδή συνήθως είχαν δικές τους δουλειές,που τις βρήκαν από τους γονείς τους και που τους απέφεραν δικά τους εισοδήματα και μάλιστα υψηλά εισοδήματα(χωράφια πρόβατα άλλες δραστηριότητες σε σχέση με την γεωργία π.χ θεριζοαλωνιστικες μηχανές φορτηγά εκεί να δεις τι χρήμα έφτιαχνες).Αστείο το ότι τα ελληνόπουλα δεν είχαν επιχειρηματικό πνεύμα όταν όλος ο κάμπος της Θεσσαλίας εξοπλίστηκε με όλα τα σύγχρονα εργαλεία παραγωγής μέσα σε 5 χρόνια, από την γενιά την δικιά μου.Φυσικά και υπήρχαν μαμάκηδες όπως λες που δεν υπήρχε κανένας λόγος να μένουν στην φωλιά αλλά αυτό είναι πολύ μικρό ποσοστό.Φυσικά δεν ξέρω πόσοι μαμάκηδες ήταν στην πόλη,μόνο εκτίμηση μπορώ να κάνω.Αλλά τεσπα είναι και κάπως offtopic το θέμα,εδώ μιλούσαμε με την basketballfan για το αν οι γονείς μας μας αγαπούσα και ξεφύγαμε σε συμπεράσματα για τα οποία δεν είναι δυνατόν χωρίς βιώματα να έχουμε άποψη.Π.χ ορθά λες ότι μένουν πολλοί με τους γονείς τους αλλά ως ένα σημείο το σκεπτικό σφάλει γιατί δεν ήταν δυνατόν να ξέρεις χωρίς να έχεις ζήσει σε αντίστοιχη κοινωνία ότι το να μείνεις με τους γονείς σου στο χωριό αν ήθελες να συνεχίσεις μία κερδοφόρα επιχείρηση ήταν μονόδρομος.Καταρχήν στα χωριά δεν κόβονται πια νέα οικόπεδα ώστε να μπορείς να πεις ότι ναι θα μείνω στο χωριό αλλά χώρια από τους γονείς μου,και επιτέλους δεν έχει και καμία σημασία για μία τόσο μικρή κοινωνία για το αν θα είσαι μέσα ή έξω από το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις