Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μου αρέσει που μερικοί κάθεστε και μιλάτε με ανθρώπους που θεωρούν την ομοφυλοφιλία ως κάτι φυσιολογικό. Γελάνε και οι πέτρες. Τρολ, τον πούλο.
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Περίμενα να πεταχτεί κάποιος και να πεί "και πως ορίζεται το φυσιολογικό;", όπως ειπώθηκε κάποιες σελίδες πρίν...Θεική απάντηση...
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 -Λεξη κλειδι το "νομικα'' btw. Γιατι δεν έχουν να κανουν μονο με την νομικη κατωχύρωση τα προβληματα που αντιμετωπίζουν αυτοι οι ανθρωποι. Μα για τα νομικά δικαιώματα δεν άνοιξε το νήμα ο ts ; Όχι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την νομική κατοχύρωση. Απλώς προσωπικά , αφενός δεν βλέπω να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα απέναντι στους gay, αφετέρου όπως έχω ξαναγράψει έχω την αμυδρή εντύπωση ότι υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες , ή μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν εξίσου δύσκολες καταστάσεις λόγω προκατάληψης ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ένα νήμα για την κάθε περίπτωση; Μου αρέσει που μερικοί κάθεστε και μιλάτε με ανθρώπους που θεωρούν την ομοφυλοφιλία ως κάτι φυσιολογικό. Γελάνε και οι πέτρες. Κοίταξε να δεις. Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, το έχω ξαναπεί. Το συναινετικό πρωκτικό και στοματικό σέξ μεταξύ άνδρα-γυναίκας , σύμφωνα με την φυσιολογία είναι πάρα φύσιν . Ο πρωκτός και το στόμα μιας γυναίκας έχουν φτιαχτεί για να επιτελούν άλλο έργο. Όμως στην σεξουαλική πράξη συμβαίνουν και αρέσουν Αν με ρωτήσεις , θα σου απαντήσω ότι η εικόνα σεξουαλικής πράξης μεταξύ άνδρα με άνδρα μου προκαλεί ένα αίσθημα απέχθειας. Καθώς και η θηλυπρεπής συμπεριφορά με απωθεί κάπως. Σε κάποιους αρέσει. Τι να κάνουμε , άνθρωποι είμαστε όλοι και διαλέγουμε με τον/την ποιόν/ά θα συνάψουμε σεξουαλικές σχέσεις. Στο θέμα της υιοθεσίας έχω σοβαρούς προβληματισμούς , δεν είμαι ειδικός, ούτε έχω διαβάσει έρευνες και δημοσιεύσεις. Από την στιγμή που δεχόμαστε να υπακούμε στην δικαιοσύνη και στους νόμους που ισχύουν, μέχρι να ξεκαθαρίσει νομικά το θέμα οφείλουμε να δεχτούμε ότι ισχύει. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά. 1
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κοίταξε να δεις. Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, το έχω ξαναπεί. Το συναινετικό πρωκτικό και στοματικό σέξ μεταξύ άνδρα-γυναίκας , σύμφωνα με την φυσιολογία είναι πάρα φύσιν . Ο πρωκτός και το στόμα μιας γυναίκας έχουν φτιαχτεί για να επιτελούν άλλο έργο. Όμως στην σεξουαλική πράξη συμβαίνουν και αρέσουν Αν με ρωτήσεις , θα σου απαντήσω ότι η εικόνα σεξουαλικής πράξης μεταξύ άνδρα με άνδρα μου προκαλεί ένα αίσθημα απέχθειας. Καθώς και η θηλυπρεπής συμπεριφορά με απωθεί κάπως. Σε κάποιους αρέσει. Τι να κάνουμε , άνθρωποι είμαστε όλοι και διαλέγουμε με τον/την ποιόν/ά θα συνάψουμε σεξουαλικές σχέσεις. Στο θέμα της υιοθεσίας έχω σοβαρούς προβληματισμούς , δεν είμαι ειδικός, ούτε έχω διαβάσει έρευνες και δημοσιεύσεις. Από την στιγμή που δεχόμαστε να υπακούμε στην δικαιοσύνη και στους νόμους που ισχύουν, μέχρι να ξεκαθαρίσει νομικά το θέμα οφείλουμε να δεχτούμε ότι ισχύει. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά. Πραγματικά ωραία απάντηση. Σοβαρά το λέω. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι υπάρχουν κάποια όρια στο τι θεωρείται φυσιολογικό. Δηλαδή αυτό που ανέφερες δε ξεπερνάει τα όρια διότι αφορά άνδρα-γυναίκα. Το άλλο όμως αφορά ανδρά-άνδρα ή γυναίκα-γυναίκα. Όπου εκεί ξεφεύγουμε. Και φυσικά πάλι θα πεταχτεί κάποιος όπου θα πεί "και ποιός βάζει όρια μπλά μπλά μπλά".
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πραγματικά ωραία απάντηση. Σοβαρά το λέω. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι υπάρχουν κάποια όρια στο τι θεωρείται φυσιολογικό. Δηλαδή αυτό που ανέφερες δε ξεπερνάει τα όρια διότι αφορά άνδρα-γυναίκα. Το άλλο όμως αφορά ανδρά-άνδρα ή γυναίκα-γυναίκα. Όπου εκεί ξεφεύγουμε. Και φυσικά πάλι θα πεταχτεί κάποιος όπου θα πεί "και ποιός βάζει όρια μπλά μπλά μπλά". Όχι εσύ ξεφεύγεις θεωρώντας ότι τα όρια υπάρχουν μόνο για τα γκέι άτομα αλλά όχι για τα στρέιτ.
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Όχι εσύ ξεφεύγεις θεωρώντας ότι τα όρια υπάρχουν μόνο για τα γκέι άτομα αλλά όχι για τα στρέιτ. Στο κρεββάτι του ο καθένας ότι θέλει κάνει. Αλλά το να βγαίνει έξω και να το διατυμπανίζει είναι άλλο θέμα, όπως και να απαιτεί να μεγαλώνει παιδιά. 1
suffocater Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μα για τα νομικά δικαιώματα δεν άνοιξε το νήμα ο ts ; Όχι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την νομική κατοχύρωση. Απλώς προσωπικά , αφενός δεν βλέπω να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα απέναντι στους gay, αφετέρου όπως έχω ξαναγράψει έχω την αμυδρή εντύπωση ότι υπάρχουν και άλλες κοινωνικές ομάδες , ή μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν εξίσου δύσκολες καταστάσεις λόγω προκατάληψης ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ένα νήμα για την κάθε περίπτωση; Κοίταξε να δεις. Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, το έχω ξαναπεί. Το συναινετικό πρωκτικό και στοματικό σέξ μεταξύ άνδρα-γυναίκας , σύμφωνα με την φυσιολογία είναι πάρα φύσιν . Ο πρωκτός και το στόμα μιας γυναίκας έχουν φτιαχτεί για να επιτελούν άλλο έργο. Όμως στην σεξουαλική πράξη συμβαίνουν και αρέσουν Αν με ρωτήσεις , θα σου απαντήσω ότι η εικόνα σεξουαλικής πράξης μεταξύ άνδρα με άνδρα μου προκαλεί ένα αίσθημα απέχθειας. Καθώς και η θηλυπρεπής συμπεριφορά με απωθεί κάπως. Σε κάποιους αρέσει. Τι να κάνουμε , άνθρωποι είμαστε όλοι και διαλέγουμε με τον/την ποιόν/ά θα συνάψουμε σεξουαλικές σχέσεις. Στο θέμα της υιοθεσίας έχω σοβαρούς προβληματισμούς , δεν είμαι ειδικός, ούτε έχω διαβάσει έρευνες και δημοσιεύσεις. Από την στιγμή που δεχόμαστε να υπακούμε στην δικαιοσύνη και στους νόμους που ισχύουν, μέχρι να ξεκαθαρίσει νομικά το θέμα οφείλουμε να δεχτούμε ότι ισχύει. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά. Και για νομικα δικαιώματα,αλλα όχι μόνο. Ανέφερα πιο πριν κατι πολυ απλο και καθημερινό(το δημόσιο φιλι),το οποιο φυσικα δεν απαγορευει καποιος νομοθέτης,αλλά δε μπορουν να το 'απολαυσουν΄ με την ιδια άνεση ενα gay ζευγάρι,όπως ενα str8. Οπως και να χει,κανείς δε μπορει να σε αναγκάσει να γουστάρεις τους gay,και δε νομιζω να προσπαθησει και κανεις ιδιαίτερα,δεν ειναι εξαλλου το ζητούμενο. Κ γενικά,το όλο θέμα θα είχε σιγουρα καλύτερη εκβαση αν ολοι υιοθετούσαν την στάση σου,οτι δηλαδή οταν δεν εισαι ειδικός και δεν έχεις γνώση για ένα πεδίο,καλύτερα να πεις οτι δε γνωρίζεις,παρά να πετάς ένα κάρο ανυπόστατες αρλούμπες.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κανένας δεν διατυμπανίζει τι κάνει στο κρεβάτι του. Απλώς αναφέρουν το δικαίωμα τους να αγαπάνε τα άτομα που θέλουν και να κάνουν παιδιά όπως και όλοι οι άνθρωποι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αλλά το να βγαίνει έξω και να το διατυμπανίζει είναι άλλο θέμα Κανένα άλλο θέμα, δεν απαγορεύεται και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα... Όπως έχω γράψει κατά καιρούς πάντως, αν ήμουν στοιχηματική εταιρεία δεν θα έδινα πάνω από 1.05 απόδοση για την αντιμετώπιση που θα είχαν αυτές οι απόψεις σε 50-70 χρόνια. Την ίδια τύχη με αυτές για τους μαύρους και τις γυναίκες (ψήφο) θα είχαν... 2
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και που να μπει ο Τόξο που είναι παντρεμένος και έχει και παιδί... ε ρε γλέντια... Ναι, τι αν μπει; Θα πείσει με τα επιχειρήματά του ή επειδή είναι γκέι με παιδί θα τον δω με δέος; 1
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κανένα άλλο θέμα, δεν απαγορεύεται και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα... Όπως έχω γράψει κατά καιρούς πάντως, αν ήμουν στοιχηματική εταιρεία δεν θα έδινα πάνω από 1.05 απόδοση για την αντιμετώπιση που θα είχαν αυτές οι απόψεις σε 50-70 χρόνια. Την ίδια τύχη με αυτές για τους μαύρους και τις γυναίκες (ψήφο) θα είχαν... Καλά το οτι θα πάμε κατά διαόλου είναι γεγονός. Αλλά μέχρι το 2067 έχουμε καιρό, θα έχουν συμβεί και άλλα τότε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλά το οτί θα πάμε κατά διαόλου είναι γεγονός. Αλλά μέχρι το 2067 έχουμε καιρό, θα έχουν συμβεί και άλλα τότε. Τα ίδια έλεγαν πριν 70-80 χρόνια για τα δίκαιωμάτα μαύρων/γυναικών, ότι πάμε κατά διαόλου... 4
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλά το οτί θα πάμε κατά διαόλου είναι γεγονός. Αλλά μέχρι το 2067 έχουμε καιρό, θα έχουν συμβεί και άλλα τότε. Το γεγονός είναι ότι ο κόσμος γίνεται όλο και πιο πολιτισμένος. Ξέρω σε μερικούς δεν αρέσει, αλλά τι να κάνουμε δεν θα μείνουμε στον 19ο αιώνα επειδή ενοχλείστε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πραγματικά ωραία απάντηση. Σοβαρά το λέω. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι υπάρχουν κάποια όρια στο τι θεωρείται φυσιολογικό. Δηλαδή αυτό που ανέφερες δε ξεπερνάει τα όρια διότι αφορά άνδρα-γυναίκα. Το άλλο όμως αφορά ανδρά-άνδρα ή γυναίκα-γυναίκα. Όπου εκεί ξεφεύγουμε. Και φυσικά πάλι θα πεταχτεί κάποιος όπου θα πεί "και ποιός βάζει όρια μπλά μπλά μπλά". Δηλαδή θα βάλεις εσύ όρια στο πως θα ζουν τις ζωές τους οι άλλοι; Στο βαθμό που δεν σε βλάπτουν και δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο τι σε ενοχλεί η ιδιαιτερότητα τους; Δεν σου αρέσει; Δεν σου ζήτησε κανείς να σου αρέσει. Ούτε εμένα μου αρέσει κι αμφιβάλλω αν υπάρχει ετερόφυλος εκεί έξω που νοιώθει άνετα να βλέπει δύο άντρες να φιλιούνται. Αλλά δεν μπορούμε να αξιώνουμε να λειτουργούν όλα με βάση τι μας αρέσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δηλαδή θα βάλεις εσύ όρια στο πως θα ζουν τις ζωές τους οι άλλοι; Στο βαθμό που δεν σε βλάπτουν και δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο τι σε ενοχλεί η ιδιαιτερότητα τους; Δεν σου αρέσει; Δεν σου ζήτησε κανείς να σου αρέσει. Ούτε εμένα μου αρέσει κι αμφιβάλλω αν υπάρχει ετερόφυλος εκεί έξω που νοιώθει άνετα να βλέπει δύο άντρες να φιλιούνται. Αλλά δεν μπορούμε να αξιώνουμε να λειτουργούν όλα με βάση τι μας αρέσει. Πάρα πολλοί ετερόφυλοι νιώθουν άνετα να βλέπουν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες να φιλιούνται. Αντικειμενικά δεν διαφέρει από το μια γυναίκα και έναν άνδρα να φιλιέται. Απλώς οι ιδεολογίες και η ψυχολογία κάποιων τους κάνει να το βλέπουν διαφορετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις