adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ένα ζευγάρι γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει τη φυσιολογική διαδικασία? Γιατί ο ένας σιχαίνεται το φύλλο του άλλου, τη διαδικασία ή από αρρώστια ή για βίτσιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατί μερικοί θεωρούν ότι είναι κατάρα τα παιδιά μας να βγουν γκέι; Γιατί είναι στόκοι. Απλό δεν είναι; Όσο πιο βλάκας είναι ένας άνθρωπος τόσο περισσότερο θέλει να χτίζει τείχη γύρω του. Η αλλαγή ξεβολεύει. Ο κόσμος που αλλάζει και εξελίσσεται είναι η χειρότερη απειλή για έναν ηλίθιο γιατί νοιώθει ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Γι αυτό αντιτίθεται λυσσαλέα σε οτιδήποτε καινούργιο. Αυτό το βλέπεις διάχυτο εδώ μέσα. Τη μια είναι τα δικαιώματα των gay, την άλλη οι ηλεκτρονικές πληρωμές, την τρίτη η τεχνητή νοημοσύνη. Οτιδήποτε μεγάλο που απαιτεί να αλλάξουμε κάπως τον τρόπο σκέψης θα έχει το 70% των ελλήνων απέναντι. Γι αυτό έχουμε μείνει το πιο καθυστερημένο κράτος στην Ευρώπη.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Από την Βικιπαίδεια https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%9B%CE%9F%CE%91%CE%A4_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 Διαβάστε το λίγο όλοι για να μιλάμε με χειροπιαστά πράγματα. Παρατηρήσεις: Για τον γάμο υπάρχει εναλλακτικά το σύμφωνο συμβίωσης που το ακολουθούν όλο και περισσότερα ζευγάρια πλέον. Επομένως δεν νομίζω ότι θα στραβώσει ένα gay ζευγάρι αν δεν πάρει την ευλογία του παπά ή του Δήμαρχου. Αυτό που έχει παραμείνει είναι το θέμα της υιοθεσίας το οποίο είναι υπό συζήτηση. Στο φινάλε ας αποφασίσουν ειδικοί επιστήμονες που ξέρουν πολύ καλύτερα από όλους μας εδώ . Νομικά δεν βλέπω κάποιο άλλο πρόβλημα σε δικαίωμα. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ένα ζευγάρι γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει τη φυσιολογική διαδικασία? Γιατί ο ένας σιχαίνεται το φύλλο του άλλου, τη διαδικασία ή από αρρώστια ή για βίτσιο? Δε μου απαντάς όμως και με στεναχωρείς. Υποθέτω ότι "ζευγάρι" εννοείς άνδρα-γυναίκα. Μπορεί λοιπόν αυτό το ζευγάρι να έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή να μη θέλει να κάνει δικά του παιδιά ή να μη θέλει άλλα δικά του παιδιά ή να θέλει να δώσει ένα σπίτι και μια οικογένεια σ' ένα παιδί που ήδη υπάρχει αλλά τη στερήθηκε. Αν εννοείς ζευγάρι ομοφύλων, όπως σ' εσένα αρέσουν οι γυναίκες, σε κάποιον άλλο μπορεί ν' αρέσουν οι άνδρες. Δε θα αναλύσουμε τώρα το πώς και το γιατί. Αυτός ο άνδρας λοιπόν (ή η γυναίκα), έχει βρει το σύντροφο της ζωής του και θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί για τους ίδιους λόγους που ένα ζευγάρι άνδρας-γυναίκα θα ήθελε ένα παιδί. Σου απάντησα στην ερώτησή σου; Εγώ ακόμα περιμένω...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αυτό που έχει παραμείνει είναι το θέμα της υιοθεσίας το οποίο είναι υπό συζήτηση. Στο φινάλε ας αποφασίσουν ειδικοί επιστήμονες που ξέρουν πολύ καλύτερα από όλους μας εδώ . Ποιος τους γαμεί τους ειδικούς επιστήμονες. Εδώ έχουμε τους ξερόλες του ινσόμνια.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ναι , αλλά μήπως είσαι και εσύ μέσα σ' αυτούς; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν αποκλείεται και να είμαι. Αλλά θα με βοηθούσε πολύ να μου έλεγες και το γιατί.
suffocater Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Από την Βικιπαίδεια Καταγραφή.PNG https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%9B%CE%9F%CE%91%CE%A4_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 Διαβάστε το λίγο όλοι για να μιλάμε με χειροπιαστά πράγματα. Παρατηρήσεις: Για τον γάμο υπάρχει εναλλακτικά το σύμφωνο συμβίωσης που το ακολουθούν όλο και περισσότερα ζευγάρια πλέον. Επομένως δεν νομίζω ότι θα στραβώσει ένα gay ζευγάρι αν δεν πάρει την ευλογία του παπά ή του Δήμαρχου. Αυτό που έχει παραμείνει είναι το θέμα της υιοθεσίας το οποίο είναι υπό συζήτηση. Στο φινάλε ας αποφασίσουν ειδικοί επιστήμονες που ξέρουν πολύ καλύτερα από όλους μας εδώ . Νομικά δεν βλέπω κάποιο άλλο πρόβλημα σε δικαίωμα. A παγαινε απο δω ρε που ηρθες να παραθέσεις στοιχεία! Εδω τα στοιχεία δεν περνάνε. Μπορείς να τριβεις γεγονότα στη μούρη μας για σελίδες,όμως εμείς θα κλείσουμε τα αυτια μας και θα απαντάμε πως δεν ισχύουν,γιατι έτσι. -Λεξη κλειδι το "νομικα'' btw. Γιατι δεν έχουν να κανουν μονο με την νομικη κατωχύρωση τα προβληματα που αντιμετωπίζουν αυτοι οι ανθρωποι.
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δε μου απαντάς όμως και με στεναχωρείς. Υποθέτω ότι "ζευγάρι" εννοείς άνδρα-γυναίκα. Μπορεί λοιπόν αυτό το ζευγάρι να έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή να μη θέλει να κάνει δικά του παιδιά ή να μη θέλει άλλα δικά του παιδιά ή να θέλει να δώσει ένα σπίτι και μια οικογένεια σ' ένα παιδί που ήδη υπάρχει αλλά τη στερήθηκε. Αν εννοείς ζευγάρι ομοφύλων, όπως σ' εσένα αρέσουν οι γυναίκες, σε κάποιον άλλο μπορεί ν' αρέσουν οι άνδρες. Δε θα αναλύσουμε τώρα το πώς και το γιατί. Αυτός ο άνδρας λοιπόν (ή η γυναίκα), έχει βρει το σύντροφο της ζωής του και θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί για τους ίδιους λόγους που ένα ζευγάρι άνδρας-γυναίκα θα ήθελε ένα παιδί. Σου απάντησα στην ερώτησή σου; Εγώ ακόμα περιμένω... Μου φέρνεις παραδείγματα ιατρικών προβλημάτων ή άλλων προβληματικων καταστάσεων. Οι γκει είναι για μένα επίσης προβληματικες καταστάσεις και κανείς δε γνωρίζει τι επιπτώσεις θα υπάρχουν στη ζωή ενός παιδιού που δε θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει να μπει σε μια τέτοια κατάσταση 1
Mau/Maus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατί μερικοί θεωρούν ότι είναι κατάρα τα παιδιά μας να βγουν γκέι; (Σίγουρα θα είναι κατάρα να θέλει η κόρη μου να παντρευτεί στα 15. Θα έχω αποτύχει τελείως ως γονιός). Απο πότε το να εύχεσαι σε έναν άνθρωπο να του συμβεί αυτο που τον κάνει να χαίρεται ειναι κατάρα ? Είδε γκει παιδάκια να φιλιούνται, το χάρηκε πολύ κ του ευχήθηκα το ίδιο και στα παιδιά του, εσύ την κατάρα που την είδες? Ξερεις κάτι, καμιά φορά η προσπάθεια μας να μας στα φορουμ να φανούμε γαματοι κ ανοιχτόμυαλοι, γυρνάει εναντίων μας με τραγελαφικά αποτελέσματα .. 1
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν αποκλείεται και να είμαι. Αλλά θα με βοηθούσε πολύ να μου έλεγες και το γιατί. Γιατί υπερασπίζεσαι την μια πλευρά με νύχια και με δόντια , εναντίον του dee που υπερασπίζεται την άλλη πλευρά. Ξεκάθαρο δεν είναι; Ο προβληματισμός και ο σκεπτικισμός δεν πρέπει να υπάρχει και στις δυο απόψεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μου φέρνεις παραδείγματα ιατρικών προβλημάτων ή άλλων προβληματικων καταστάσεων. Οι γκει είναι για μένα επίσης προβληματικες καταστάσεις και κανείς δε γνωρίζει τι επιπτώσεις θα υπάρχουν στη ζωή ενός παιδιού που δε θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει να μπει σε μια τέτοια κατάσταση Για τις επιπτώσεις στα παιδιά τα είπαμε πέντε σελίδες πριν. Υπάρχουν μελέτες που λένε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Σε καλύπτει αυτό ή σαν τον άλλο θα το απορρίψεις γιατί "έτσι"; Γιατί υπερασπίζεσαι την μια πλευρά με νύχια και με δόντια , εναντίον του dee που υπερασπίζεται την άλλη πλευρά. Ξεκάθαρο δεν είναι; Ο προβληματισμός και ο σκεπτικισμός δεν πρέπει να υπάρχει και στις δυο απόψεις; Ναι κούκλε μου, αλλά παραθέτω συγκεκριμένα επιχειρήματα, όχι απλά την άποψη μου. Λέω ότι σύμφωνα με έρευνες τα παιδιά που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια είναι φυσιολογικά και δεν έχουν ούτε ψυχολογικά προβλήματα ούτε τίποτα. Ο άλλος τι παραθέτει; Την αποψάρα του; Επίσης, είπα σε προηγούμενο μήνυμα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον εκφράζει μια επιφύλαξη με το θέμα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει όσες επιφυλάξεις θέλει. Ο συγκεκριμένος όμως δεν παίρνει καν από λόγια. Έχει την άποψη του και δεν αλλάζει με τίποτα, ακόμα κι όταν επανειλλημένως του αποδεικνύουν ότι λέει βλακείες. Του παρέθεσα στοιχεία από έρευνες και τις απέρριψε γιατί λέει οι έρευνες γίνονται κατά παραγγελία. Ποιος είναι λοιπόν ο δογματικός;
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για τις επιπτώσεις στα παιδιά τα είπαμε πέντε σελίδες πριν. Υπάρχουν μελέτες που λένε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Σε καλύπτει αυτό ή σαν τον άλλο θα το απορρίψεις γιατί "έτσι"; Όχι δε με καλύπτει. https://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei#sthash.RknQA3uB.dpbs Το ότι πάντα παίρνετε άλλες προβληματικες καταστάσεις ιατρικές ανωμαλιών δολοφόνων βιαστών κλπ για να συγκριθειτε με προβληματίζει
AtiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και που να μπει ο Τόξο που είναι παντρεμένος και έχει και παιδί... ε ρε γλέντια...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μου αρέσει που μερικοί κάθεστε και μιλάτε με ανθρώπους που θεωρούν την ομοφυλοφιλία ως κάτι φυσιολογικό. Γελάνε και οι πέτρες. Ε ναι η επικοινωνία είναι δύσκολη όταν όλοι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε προχωρήσει στους Homo sapiens sapiens.
Προτεινόμενες αναρτήσεις