Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο ένα αστειο "επιχείρημα".

Σήμερα μάθαμε απο τον τυπο που δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά οτι ομοφυλοφιλία και υιοθεσία δεν υπάρχουν πουθένα στη φύση,οτι οι λεξεις και οι ορισμοι μαλλον δεν ειναι για να εξυπηρετούν στη συννενόηση και δεν αναπροσαρμόζονται στο περασμα του χρόνου,αλλα ειναι δεσμευτικοί με σκοπό να υποδεικνυουν τι και πως πρέπει να γίνεται.

Για παραδειγμα,εφόσον ο ορισμος των δημοσιων συγκοινωνιών πριν πολλα χρόνια δεν περιελαμβανε το μετρό(λογικό),δεν θα επρεπε να υπαρχει μετρό.

Η,εφόσον παλιότερα ο ορισμός του γάμου ανέφερε οτι γίνεται ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα,δεν θα επρεπε να γίνεται γαμος μεταξυ ομοφυλων ζευγαριών!

Ρε,τι αστερι εισαι ρε!

Μη διανοηθείς να σταματήσεις να γράφεις στο τοπικ,να έχουμε να γελάμε.

Bonus summer gift:

Ελα,σου βρήκα κάτι για την λεξεις που απευθύνεται σε μικρότερα παιδιά,μήπως και το πιάσεις.(δεν ελπίζω ιδιαίτερα)

http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-A110/606/3961,17683/

Aπλά όταν καποιοι αστείοι επικαλούνται το "ειναι αφυσικο" ως επιχείρημα κατα των gay,αναγκάζεσαι να τους αποδειξεις πόσο ανιδεοι ειναι.

Αλλιώς ναι,θα μπορούσαμε να το αφήσουμε και τελείως στην απ'εξω.

Γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών δεν υφίσταται! Ο γάμος σημαίνει ένωση 2,ανθρώπων διαφορετικού φύλου, από όπου προκύπτει και ο γαμέτης στην βιολογία δλδ το παιδί. Μην τα γυρνάς όπως θες, οι λέξεις στα ελληνικά έχουν πολλή συγκεκριμένη σημασία. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σονι και ντε θέλετε να διαστρέφετε τις παρούσες έννοιες και δεν χρησιμοποιείτε νέες;! Θέλετε να επιβάλετε στον κόσμο να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία με το ζόρι και αυτό φαίνεται από την εμμονή με τους όρους που ήδη υπάρχουν!Προβάλετε τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε φορά λες και είναι ανθρώπινο Δικαίωμα να ονομάζεται γάμος η ανωμαλία.
  • Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ο γάμος σημαίνει ένωση 2,ανθρώπων διαφορετικού φύλου

Σύμφωνα με ποιον; Pliz spare me και μην πεις "σύμφωνα με την Εκκλησία".

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είμαστε όλοι gay. Δεν χρειάζεται να είσαι gay για να σε ενδιαφέρει να έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Θέμα παιδείας και πολιτισμού είναι.

...και, κυρίως, θέμα τού να κατανοείς τι είναι δικαίωμα των Α & Β και τι είναι δικαίωμα του Γ, για τον οποίο οι Α & Β θέλουν να αποφασίζουν, διότι ...έτσι! Αυτά τα ολίγα αναφορικά με την παιδεία και τον πολιτισμό...

Δημοσ.

Σήμερα γυρνώντας από τη δουλειά είδα στην πλατφόρμα του σταθμού δυο παλικάρια γύρω στα 15-16 αγκαλιά να φιλιούνται με πάθος.

Πολύ το χάρηκα. :)

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αύριο μεθαύριο όταν πάει η κόρη σου 15 να σου φέρει την φίλη της στο σπίτι να στην συστήσει με ένα ρουφηχτο παθιασμένο γλωσσοφιλο και να σου πει 'μπαμπά από δω ο άνθρωπος μου, θα παντρευτούμε και θα σε κάνουμε παππού!'

Στο εύχομαι ολόψυχα, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή ξέρω ότι πολύ θα το χαρείς!! Παρά πολύ.

• Like 2
Δημοσ.

Συνεχίζω να το δηλώνω, μη μπερδεύεσαι. Μόνο στη χορτόσουπα που υπάρχει μέσα στο κεφάλι σου, θα ανατρεπόταν το παραπάνω, σύμφωνα με το τι κάνουν δύο gay γύπες με το αυγό που βρήκαν και το ...25% των gay μαύρων κύκνων. Παράκρουση, όχι αστεία.

Υπάρχουν κ αλλα παραδειγματα,απλα η παραθεση τους δεν έχει νόημα.

Αρκούσαν 2 για να αποδειξουν πόσο ανίδεος εισαι για αυτα που δογματικα υποστηρίζεις.

Τουλ. ακομα και τωρα θα εσωζες λίγη αξιοπρεπεια αν ελεγες οτι δε το γνωρίζες και ελεγες αρλούμπες,απλά επειδή "ειχες την αισθηση".

Και για την ιστορία,επειδή δε καταλαβαινεις και τι διαβάζεις(αν και αυτο δεν χρειαζεται πλεον διευκρινησεις),δεν ειπα οτι το κανει το 25% των gay μαυρων κυκνων,αλλα οτι το 25% των μαυρων κυκνων ειναι gay.

Aλλα είπαμε,προβλήματα κατανόησης.Ανίατη περίπτωση.

Δημοσ.

Σύμφωνα με ποιον; Pliz spare me και μην πεις "σύμφωνα με την Εκκλησία".

Θα πω ο, τι αποτελεί κομμάτι της απόψεως μου καθώς και της επιχειρηματολογίας μου.

Σου αναφέρω στην ίδια απάντηση πολλά επιχειρήματα τα οποία είτε παραβλέπεις είτε δεν κατανοείς.

Ο γάμος σαν θεσμός υπάρχει πριν την Εκκλησία και σαν θεσμός είναι Ιερός όπως Ιερή είναι και η Οικογένεια για εμένα. Δεν μπορεί κανείς να διαστρέφει έτσι απλά τέτοιες έννοιες. Το γράφω και παραπάνω, αν θες να κάνεις το δικό σου δεν θα σε σταματήσω με το ζόρι παρόλο που το αποστρέφομαι.Όμως θα υπερασπίζομαι αυτόν τον θησαυρό που μου δόθηκε με ο, τι θεμιτό.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να λενε τα δικαωματα εαν τους κηνυγανε απο τη Ρωσία μεχρι την ΗΠΑ και απο τη μέση Ανατολή μεχρι και ο ISIS.νομιζω πρωτα ΠΡΕΠΕΙ να τους δεχτεί η κοινωνια-οικογένεια και μετα βλέπουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

...και, κυρίως, θέμα τού να κατανοείς τι είναι δικαίωμα των Α & Β και τι είναι δικαίωμα του Γ, για τον οποίο οι Α & Β θέλουν να αποφασίζουν, διότι ...έτσι! Αυτά τα ολίγα αναφορικά με την παιδεία και τον πολιτισμό...

Την απάντηση στην έδωσα, κι όσο κι αν κάνεις την παλαβή θα στην ξαναδώσω για να καταλάβουν όλοι πόσο κολλημένος είσαι. Οι ειδικοί που ασχολούνται με το θέμα διαβεβαιώνουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Το αν εσύ επειδή δεν σε βολεύει επιλέγεις να απορρίπτεις αυτές τις έρευνες είναι καθαρά δικό σου θέμα και δεν με απασχολεί διόλου. Απλά κάποια στιγμή είναι καλό να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι με αστεία επιχειρήματα.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις δέκα σελίδες τώρα να λες τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. ΟΚ, είσαι κατά της υιοθεσίας. Το εμπεδώσαμε, δεν χρειάζεται να το πεις εκατό φορές. Βρες και τίποτα καλύτερο να κάνεις με το χρόνο σου. Γίνεσαι κουραστικός.

Δημοσ.

Τα δικαιώματα του Γ τα κρίνουν αυτοί που έχουν τις κατάλληλες γνώσεις

Το δικαίωμα ενός παιδιού να γνωρίσει μητέρα και πατέρα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και μάλιστα κατά συντριπτική πλειοψηφία, δεν το κρίνει κανένας «ειδικός» και καμία «κατάλληλη γνώση»...μπούλη!

Γίνεσαι κουραστικός.

Τα είπαμε ξανά, αλλά είσαι και μαζόχαρος, δε σού φταίει κάνεις: Ignore list, το μαγικό κουμπάκι για την ξεκούρασή σου.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να σε κάνω Ignore αγόρι μου, θα σε κάνει η πραγματικότητα. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, η υιοθεσία θα εφαρμοστεί γιατί θα έρθει οδηγία από την ΕΕ. Είναι θέμα χρόνου να γίνει. Καταλαβαίνω ότι ζορίζεσαι αλλά υπάρχει και η Χρυσή Αυγή. Ούτως ή άλλως οι αντιλήψεις σου είναι πολύ κοντά με την ιδεολογία τους.

Αυτά και περαστικά.

• Moderators
Δημοσ.

Θα πω ο, τι αποτελεί κομμάτι της απόψεως μου καθώς και της επιχειρηματολογίας μου.

Σου αναφέρω στην ίδια απάντηση πολλά επιχειρήματα τα οποία είτε παραβλέπεις είτε δεν κατανοείς.

Ο γάμος σαν θεσμός υπάρχει πριν την Εκκλησία και σαν θεσμός είναι Ιερός όπως Ιερή είναι και η Οικογένεια για εμένα. Δεν μπορεί κανείς να διαστρέφει έτσι απλά τέτοιες έννοιες. Το γράφω και παραπάνω, αν θες να κάνεις το δικό σου δεν θα σε σταματήσω με το ζόρι παρόλο που το αποστρέφομαι.Όμως θα υπερασπίζομαι αυτόν τον θησαυρό που μου δόθηκε με ο, τι θεμιτό.

Από πού προκύπτει ότι ο γάμος είναι μεταξύ γυναίκας και άνδρα δε μου είπες όμως.

Δες εδώ για τον αρχαίο θεσμό του γάμου.

Δημοσ.

Η,αν σε ενδιέφερε όντως αν συμβαίνει στη φύση,θα είχες μαθει,ΑΝ εψαχνες,για τους μαυρους κυκνους πχ,των οποίων το 25% ειναι gay,οτι μεγαλώνουν και μικρά.

δεν ειπα οτι το κανει το 25% των gay μαυρων κυκνων,αλλα οτι το 25% των μαυρων κυκνων ειναι gay.

Και να που είσαι εσύ αυτός που δεν καταλαβαίνει τι γράφει. Μιλάμε για μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και το στοιχείο που παραθέτεις, μας πληροφορεί για το ποιο ποσοστό των μαύρων κύκνων είναι gay. Ναι, και; Σε ρώτησε κανείς γι' αυτό, ή το αμφισβήτησε και δεν το θυμάμαι;

Α, έλα εντάξει, το έπιασα: Οι μαύροι κύκνοι (γενικότερα) μεγαλώνουν και μικρά (δεν τα αναθέτουν σε νταντά ας πούμε...) και επιπλέον το 25% των μαύρων κύκνων είναι gay. Άλλα αντ' άλλα, τής Παρασκευής το γάλα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από πού προκύπτει ότι ο γάμος είναι μεταξύ γυναίκας και άνδρα δε μου είπες όμως.

Δες εδώ για τον αρχαίο θεσμό του γάμου.

Υπάρχει και σχετική βιβλιογραφία:

https://www.politeianet.gr/books/9789602086483-boswell-john-zacharopoulos-si-gamoi-metaxu-andron-91852

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να σε κάνω Ignore αγόρι μου, θα σε κάνει η πραγματικότητα. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, η υιοθεσία θα εφαρμοστεί γιατί θα έρθει οδηγία από την ΕΕ. Είναι θέμα χρόνου να γίνει. Καταλαβαίνω ότι ζορίζεσαι αλλά υπάρχει και η Χρυσή Αυγή. Ούτως ή άλλως οι αντιλήψεις σου είναι πολύ κοντά με την ιδεολογία τους.

Θα με κάνει ignore η πραγματικότητα, αλλά ρε μπάρμπα, εσύ τρώγεσαι να σταματήσω.

Έχεις παραισθήσεις έτσι; Ή δεν ήμουν εγώ που είπα ότι το ξέρω πως θα εφαρμοστεί και πως δεν έχω να χάσω ή να πάθω κάτι, απλά θα συνεχίσω να το αποστρέφομαι ως απτή πραγματικότητα, όπως το αποστρέφομαι και ως προοπτική;

Μη φανταστείς ότι είσαι ο πρώτος ανεγκέφαλος που μού κολλάει την ταμπέλα τού χρυσαυγίτη και γενικότερα τού φασίστα. Το έχω εισπράξει σε πολλά άλλα θέματα συζήτησης (πάντα στο forum και ποτέ κατά πρόσωπο, μια και όσοι συζητούν μαζί μου κατά πρόσωπο γνωρίζουν ποιος είμαι) και, φυσικά, τού δίνω τη σημασία που τού αρμόζει: καμία. Η σημασία τού τι λέγεται, εξαρτάται από το ποιος το λέει. Δε θα δώσω αξία στα σκουπίδια.

Δεν υποστηρίζεις το μπάτε σκύλοι αλέστε από τα αφύλακτα σύνορα; Είσαι φασίστας και χρυσαυγίτης.

Δεν τσουβαλιάζεις όλους τους αστυνομικούς τού πλανήτη σ' ένα «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»; Είσαι φασίστας και χρυσαυγίτης.

Καταδικάζεις την καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας από τις ορδές των μπαχαλοαγωνιστών; Είσαι φασίστας και χρυσαυγίτης.

Δεν επικροτείς τις καταλήψεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τυχαίους διεκδικητές ασύλων; Είσαι φασίστας και χρυσαυγίτης.

Αμέτρητα τα παραδείγματα. 

Είναι ο εύκολος δρόμος τού ηλίθιου και, μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να νιώσεις ποτέ μοναξιά. Είστε πάρα πολλοί.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...