deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το όλο σου επιχείρημα, λοιπόν, είναι ότι το μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος είναι λάθος επειδή δε συμβαίνει στη φύση. Πόσες φορές θα πρέπει να καταρριφθεί αυτό το επιχείρημα για να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε; Θες να αρχίσω πάλι να απαριθμώ τι γίνεται στη φύση vs τι γίνεται σε πολιτισμένες κοινωνίες ανθρώπων; Αυτό για τη γνώμη πάντως να το κοιτάξεις. Εκτός αν θεωρείς ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια που δε δέχεται αλλαγές ή βελτιώσεις. Δεν είναι το όλο μου επιχείρημα, απλά εσύ πιάστηκες απ' το τελευταίο post. Βολικό για δημιουργία εντυπώσεων, δε λέω. Εγώ για απουσία εικόνας μητέρας και πατέρα μίλησα αρχικά, για στέρηση απ' το παιδί τής δυνατότητας να νιώσει τη μητρική και την πατρική αγάπη και φροντίδα. Μ' αυτό μπήκα στη συζήτηση και αυτό είπα ότι θεωρώ ανεπίτρεπτο. Τη φύση άλλοι την έβαλαν πρώτοι στην κουβέντα. Ε, ας μην τσινάνε όταν τους τρίβουν στη μούρη το τι συμβαίνει σ' αυτή. Όσο για τις συμβουλές σου στα περί γνώμης, σού απαντώ ό,τι και στον απίθανο νούμερο τάδε (είναι και μπόλικοι, δεν είναι ένας και δύο...) : Ignore list. Μαγική δυνατότητα στα forum. Κατεβάζει και την πίεση.
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δεν είναι το όλο μου επιχείρημα, απλά εσύ πιάστηκες απ' το τελευταίο post. Βολικό για δημιουργία εντυπώσεων, δε λέω. Εγώ για απουσία εικόνας μητέρας και πατέρα μίλησα αρχικά, για στέρηση απ' το παιδί τής δυνατότητας να νιώσει τη μητρική και την πατρική αγάπη και φροντίδα. Μ' αυτό μπήκα στη συζήτηση και αυτό είπα ότι θεωρώ ανεπίτρεπτο. Τη φύση άλλοι την έβαλαν πρώτοι στην κουβέντα. Ε, ας μην τσινάνε όταν τους τρίβουν στη μούρη το τι συμβαίνει σ' αυτή. Όσο για τις συμβουλές σου στα περί γνώμης, σού απαντώ ό,τι και στον απίθανο νούμερο τάδε (είναι και μπόλικοι, δεν είναι ένας και δύο...) : Ignore list. Μαγική δυνατότητα στα forum. Κατεβάζει και την πίεση. περιμενε, εσυ μεγαλωσες με δυο γονεις και βγηκες ετσι η στερηθηκες καποιου και καταλογιζεις εκει την καταντια σου?
AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος, δε συμβαίνει πουθενά στη φύση. Στα ζωα, ομοφυλόφιλο ζευγάρι με απόγονους που να συνειδητοποιεί την ύπαρξη του και να έχει την ανάγκη να δημιουργήσει οικογένεια δεν υπάρχει... Το ίδιο ισχύει και για τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια... Στην φύση δεν υπάρχει η έννοια μπαμπάς, μαμά, παιδί, παππούς, θεία και ξαδέλφια... Υπάρχει μόνο η ανάγκη να διαιωνιστεί το είδος... Οπότε τι μας ζητάς? Να σου αποδείξουμε τι? Αφού δεν υπάρχει ούτε για τους μεν ούτε για τους δε... Απάντηση δεν πρόκειται να πάρω...
suffocater Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μην αστειεύεσαι ρε χαμένε! Πάνω από χρόνος έχει περάσει. Μπορεί πλέον να έχουμε να κάνουμε μ' ένα ευτυχισμένο γυπάκι που ζει με το μπαμπά και το μπαμπά του μέσα στην τρελή χαρά! Αντιδραστικέ... http://time.com/4801690/gay-vultures-egg-chick-artis-zoo/ Δε σε χάλασε το ευτυχισμένο γυπάκι. Μη μού ζητάς να παρουσιάσω έρευνες λοιπόν. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι, αλλά ακόμα κι αν προσπαθούσα, δεν θα επέλεγα να το κάνω με τρόπους που ο ίδιος απορρίπτω. Ο δικός μου τρόπος να στηρίξω αυτά που λέω είναι απλός: Μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος, δε συμβαίνει πουθενά στη φύση. Η,αν σε ενδιέφερε όντως αν συμβαίνει στη φύση,θα είχες μαθει,ΑΝ εψαχνες,για τους μαυρους κυκνους πχ,των οποίων το 25% ειναι gay,οτι μεγαλώνουν και μικρά. Οχι οτι έχει σημασία για καποιον σαν εσένα το γεγονός. Ειπαμε,εσύ ξέρεις. Συνέχισε να μιλάς δογματικά για κάτι που αποδεικνυεις οτι είσαι ανίδεος. Κλα-ρι-νο.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ρώτας για μια μια έννοια <<ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ>> που δεν υπάρχει στην φύση και είναι κατασκεύασμα του ανθρώπου... Τα ελάχιστα δήγματα "οικογενείας" στην φύση, είναι εξαιρέσεις που κατά την δίκη σου άποψη είναι ανωμαλία, άρα ο άνθρωπος ζει μια ανώμαλη κατάσταση για την φύση... Αν είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις το δεύτερο link στο τι είναι οικογένεια και όχι εάν υπάρχει gay οικογένεια δεν θα το συνέχιζες... Ξέρω... ξερω... παίζεις πάντα μεταξύ της ομοφυλοφιλίας, της γονεϊκότητας και της οικογενείας και όταν κάποιος σου ξεκαθαρίζει για το σε τι αναφέρεται αποφεύγεις περνώντας σε ειρωνεία και επιθετικότητα... Ξέρω πως δεν θα απαντήσεις... Το ...ξέρω ότι ξέρεις. Ξέρω ακόμα και τι ξέρεις καλύτερα απ' όλα: Αυτό που αποδεικνύεται με το κόκκινο. Να παίρνεις μια λεξούλα από τη μία φράση, ένα κομματάκι απ' την άλλη, μια δόση από άλλο post και να παρουσιάζεις τον αχταρμά σου ως θέση και άποψη τού άλλου. Αυτό ξέρεις πώς λέγεται λαϊκά, έτσι; Σε «στιά» τελειώνει, αλλά το αφήνω μισό, διότι είμαι βέβαιος ότι θα παραστήσεις πως δεν κατάλαβες με ποια έννοια χρησιμοποιώ τη λέξη. Πολύ καλά θα κάνω αν δεν απαντήσω.
suffocater Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 γονεις εμπλεοι κυρους και ηθους... Επιχειρήματα lidl. Όταν gay ειναι σουργελα,ειναι επειδή ειναι gay. Οταν,για αλλη μια φορα(χθες-προχθες παλι),σκάνε ιστορίες με "φυσιολογικους γονεις",που βιάζουν τα παιδιά τους και τα εκδιδουν για μια τυροπιτα κλπ,ο σεξουαλικος προσανατολισμος ειναι ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Dem double standards. 1
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 περιμενε, εσυ μεγαλωσες με δυο γονεις και βγηκες ετσι η στερηθηκες καποιου και καταλογιζεις εκει την καταντια σου? Τουλάχιστον είχα την τύχη να μη μεγαλώσω με το θετό μπαμπά και τον γκόμενό του, ή με τη θετή μαμά και τη γκόμενά της. Αφού τα θες λιμανίσια, παρ'τα λιμανίσια...
AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το ...ξέρω ότι ξέρεις. Ξέρω ακόμα και τι ξέρεις καλύτερα απ' όλα: Αυτό που αποδεικνύεται με το κόκκινο. Να παίρνεις μια λεξούλα από τη μία φράση, ένα κομματάκι απ' την άλλη, μια δόση από άλλο post και να παρουσιάζεις τον αχταρμά σου ως θέση και άποψη τού άλλου. Αυτό ξέρεις πώς λέγεται λαϊκά, έτσι; Σε «στιά» τελειώνει, αλλά το αφήνω μισό, διότι είμαι βέβαιος ότι θα παραστήσεις πως δεν κατάλαβες με ποια έννοια χρησιμοποιώ τη λέξη. Πολύ καλά θα κάνω αν δεν απαντήσω. και όταν το κάνεις εσύ πως λέγετε φίλος? Για την ουσία θα πεις κάτι ή θα συνεχίζεις να πετάς στην εξέδρα την μπάλα... ΥΓ: όσο για το “στια” οι χειρότερες που έχω φάει είναι από str8... κρίμα να είσαι ένας από αυτούς...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ο δικός μου τρόπος να στηρίξω αυτά που λέω είναι απλός: Μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος, δε συμβαίνει πουθενά στη φύση. Δηλαδή ως ανθρωπότητα θα παραδειγματιστούμε από το πως ζουν οι πίθηκοι ή οι γάτες. Φοβερή λογική.
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τουλάχιστον είχα την τύχη να μη μεγαλώσω με το θετό μπαμπά και τον γκόμενό του, ή με τη θετή μαμά και τη γκόμενά της. Αφού τα θες λιμανίσια, παρ'τα λιμανίσια... μακαρι να ειχες θετους γονεις, παιζει να χαν ασχοληθει περισσοτερο μαζι σου. δεν πειραζει, προτεινω συστημικη ψυχοθεραπεια για να δουλεψεις περισσοτερο το πως βιωνεις τους γονεις σου - ακομα και στην ηλικια σου.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ...γυπάκι... ...κυκνους... Πάλι για αυγά μιλάς, ε; Μού ήρθε όρεξη για ομελέτα, έκανες κι ένα καλό, βάζω τηγάνι...
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δεν είναι το όλο μου επιχείρημα, απλά εσύ πιάστηκες απ' το τελευταίο post. Βολικό για δημιουργία εντυπώσεων, δε λέω. Εγώ για απουσία εικόνας μητέρας και πατέρα μίλησα αρχικά, για στέρηση απ' το παιδί τής δυνατότητας να νιώσει τη μητρική και την πατρική αγάπη και φροντίδα. Μ' αυτό μπήκα στη συζήτηση και αυτό είπα ότι θεωρώ ανεπίτρεπτο. Τη φύση άλλοι την έβαλαν πρώτοι στην κουβέντα. Ε, ας μην τσινάνε όταν τους τρίβουν στη μούρη το τι συμβαίνει σ' αυτή. Όσο για τις συμβουλές σου στα περί γνώμης, σού απαντώ ό,τι και στον απίθανο νούμερο τάδε (είναι και μπόλικοι, δεν είναι ένας και δύο...) : Ignore list. Μαγική δυνατότητα στα forum. Κατεβάζει και την πίεση. Κάνε με quote όπου εγώ έκανα appeal to nature για να στηρίξω θέση. Ένα ορφανό παιδί (που έχει μεγαλώσει, όχι μωρό) στερείται, BY DEFINITION, εικόνα μητέρας και πατέρα. Είσαι επίσης τόσο fervently αντίθετος στην υιοθεσία από έναν (straight) γονιό; Τώρα στην τελική αν εσύ μπαίνεις σε μια συζήτηση με μόνο σου μέλημα να πεις τη γνώμη σου, και αμέσως μετά κλείνεις τ' αυτιά σου και κάνεις λαλαλαλα, ε τότε λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει λόγος ν' ασχοληθεί κανείς μαζί σου. 1
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 τα μη θηλαστικα ειναι τριτοτεταρτες μορφες ζωης ως γνωστον
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δηλαδή ως ανθρωπότητα θα παραδειγματιστούμε από το πως ζουν οι πίθηκοι ή οι γάτες. Φοβερή λογική. Ε, ναι, οφείλω να το παραδεχτώ: Δεν είναι τόσο φοβερή, όσο το να παραδειγματιστούμε από τους γύπες και τους κύκνους... ...ξανά: Άλλοι έβαλαν τη φύση στην κουβέντα. Εγώ απλά τούς τρίβω στη μάπα το τι συμβαίνει σ' αυτή. Ας πρόσεχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις