AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Έλα ρε dees πες και για το μειωτικός ή το επιθετικός ή σου αρέσει το εριστικός... μην μας αφήνεις έτσι... εντέλει πόσο θα αντέξεις στην παγκαλιάδα σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 αφ ενος η συζητηση δεν οδηγει πουθενα, καθως ειναι ξεκαθαρα ad hominem η φαση εδω, δε βλεπω καμια προσπαθεια κατανοησης. οσοι δεν ενδιαφερονται για τη λοατκι+ ομπρελα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι εδω. δε μας θεωρειτε φυσιολογικους, δε μας θελετε, δεν δεν δεν. οκ. δυσφορια. Γιατί είναι μίζεροι στην καθημερινότητα τους και μόνο αν τραβήξουν κι άλλους στη μιζέρια τους θα αισθανθούν καλά. Γιατί ο κάφρος δεν μπορεί να δει πέρα από το δάχτυλο του. Εκφράζουν ανησυχίες για το πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά που θα υιοθετηθούν από ομόφυλα ζευγάρια αλλά δεν τους καίγεται καρφί αν ο διπλανός τους δέρνει τα παιδιά ή τη γυναίκα του. Αν τους ενδιέφερε θα ζούσαμε σε διαφορετικό κόσμο.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ναι σου λέει, αυτά που σου παρέθεσα πριν αλλά τα απέρριψες. Τι μού λέει η επιστήμη σ' αυτά που παρέθεσες σχετικά μ' αυτό που ρώτησα το Φάνη, ρε Καραμήτρο; Το ότι εκείνος στο αναφερόταν στο: «η επιστήμη αποδέχεται ότι τουλάχιστον 1.500 είδη του ζωικού βασιλείου είναι ομοφυλοφιλικά» και το ότι η ερώτησή μου ήταν για τις, κατά την επιστήμη, περιπτώσεις μεγαλώματος παιδιών σ' αυτό, το πήρε το μάτι σου, ή σού το έχει φράξει τελείως η τσίμπλα και ακόμα είσαι κολλημένος στο ότι αμφισβητώ την ύπαρξη τής ομοφυλοφιλίας στη φύση; Δε μού δείχνεις εσύ, ξύπνιε, το σημείο σ' αυτά που παρέθεσες, όπου μού λέει η επιστήμη οτιδήποτε σχετικό μ' αυτό που ρώτησα; Γιατί δεν πας να ασχοληθείς με κάνα άλλο thread αφού δεν έχεις να πεις τίποτα ενδιαφέρον εδώ μέσα; Μίλησε ο κάτοχος τής μίας και απόλυτης γνώσης, περί τού τι ενδιαφέρει όλους τους υπόλοιπους. Εκτός κι αν εννοούσες ότι αυτά που λέω δεν ενδιαφέρουν εσένα, οπότε κάτσε μια στιγμή να σκεφτώ αν χρειάζεται πιο σύνθετη απάντηση απ' το «στα τρυφερά μου»...
LongTom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ^Από μνήμης υπάρχουν διάφορα είδη πτηνών που κάνουν "τρίο" με μια θηλύκια και τα αρσενικά μεγαλώνουν μόνα τα κλωσόπουλα. Ανάλογες συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί και με "υποκατάστατα" αυγών, όπως μπάλες και πέτρες.Σε ζωολογικούς κήπους και στην Φύση. Υποθέτω παρατηρούνται και ανάλογες συμπεριφορές και στα θηλαστικά. Πηγή βαριέμαι να ψάχνω Παρασκευιάτικα, πάρτο face value ή άστο. Όπως και να έχει η ομοφυλοφιλία είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο, αν δεν έχουμε κατανοήσει επαρκώς τους εξελικτικούς λόγους ύπαρξης της.
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δε μού δείχνεις εσύ, ξύπνιε, το σημείο σ' αυτά που παρέθεσες, όπου μού λέει η επιστήμη οτιδήποτε σχετικό μ' αυτό που ρώτησα; Εσύ έχεις βρει να λέει η επιστήμη κάτι σχετικό που να υποστηρίζει τη θέση σου; Πριν κάποιες σελίδες μπήκαν έρευνες τις οποίες απέρριψες χωρίς πολλά-πολλά γιατί οι illuminati τις χαλκεύουν. Κάποια έρευνα ή έστω οτιδήποτε που να υποστηρίζει τη θέση σου έχεις να παρουσιάσεις;
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, είναι το τι σού γίνεται. Όσο για το «γιατί είμαι εδώ;»...για όποιον πιθανό λόγο μπορεί να είναι εδώ και όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν. Αλλά ο νταλκάς σου δεν είναι το «γιατί είμαι εδώ;». Είναι το «γιατί είμαι εδώ, αφού δεν πάω με τα δικά σου και κάμποσων ακόμα τα νερά;» Σ' αυτό υπάρχει απάντηση: Αν δε γουστάρεις, μάζεψε καμιά δεκαριά ακόμα με ίδια μυαλά με τα δικά σου, αράξτε γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι κι αρχίστε να ...συμφωνείτε μεταξύ σας, χωρίς ενοχλητικούς που θα σας λένε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, βρίσκεσαι σε δημόσια συζήτηση. Ανυπόφορο κι αυτό, σε καταλαβαίνω... δε θελω να πας με τα νερα κανενος, δε συζηταμε εδω καν ποιος θα παει με ποιανου τα νερα. εσυ το χεις παρει μονοτερμα και εριζεσαι. δεν ξερω ποια ειναι η ουσιαστικη σου ενσταση με τη γονεικοτητα στα λοατκι+ ατομα. δε με ενοχλει ο δημοσιος χαρακτηρας της συζητησης, με ενοχλει το οτι δεν επιδιωκεις εποικοδομητικη συζητηση αλλα ηρθες με υφος "θα σας τα ξηγησω γω, μαγκες" ενω δε σε αγγιζει καν καποιο απο τα θεματα που συζηταμε κατα τα αλλα εδω.
Hlapatsas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ^Από μνήμης υπάρχουν διάφορα είδη πτηνών που κάνουν "τρίο" με μια θηλύκια και τα αρσενικά μεγαλώνουν μόνα τα κλωσόπουλα. Ανάλογες συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί και με "υποκατάστατα" αυγών, όπως μπάλες και πέτρες.Σε ζωολογικούς κήπους και στην Φύση. Υποθέτω παρατηρούνται και ανάλογες συμπεριφορές και στα θηλαστικά. Πηγή βαριέμαι να ψάχνω Παρασκευιάτικα, πάρτο face value ή άστο. Όπως και να έχει η ομοφυλοφιλία είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο, αν δεν έχουμε κατανοήσει επαρκώς τους εξελικτικούς λόγους ύπαρξης της. Αυτού του είδους παραδείγματα είναι πλήρως αποτυχημένα.. Υπάρχουν πολλά είδη εντόμων που μετά το ζευγάρωμα το θηλυκό δολοφονεί το αρσενικό, τι σημαίνει αυτό, ότι επειδή υπάρχει στην φύση να το κάνουμε και εμείς είναι φυσιολογικό;; 1
AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τι μού λέει η επιστήμη σ' αυτά που παρέθεσες σχετικά μ' αυτό που ρώτησα το Φάνη, ρε Καραμήτρο; Το ότι εκείνος στο αναφερόταν στο: «η επιστήμη αποδέχεται ότι τουλάχιστον 1.500 είδη του ζωικού βασιλείου είναι ομοφυλοφιλικά» και το ότι η ερώτησή μου ήταν για τις, κατά την επιστήμη, περιπτώσεις μεγαλώματος παιδιών σ' αυτό, το πήρε το μάτι σου, ή σού το έχει φράξει τελείως η τσίμπλα και ακόμα είσαι κολλημένος στο ότι αμφισβητώ την ύπαρξη τής ομοφυλοφιλίας στη φύση; Δε μού δείχνεις εσύ, ξύπνιε, το σημείο σ' αυτά που παρέθεσες, όπου μού λέει η επιστήμη οτιδήποτε σχετικό μ' αυτό που ρώτησα; Μίλησε ο κάτοχος τής μίας και απόλυτης γνώσης, περί τού τι ενδιαφέρει όλους τους υπόλοιπους. Εκτός κι αν εννοούσες ότι αυτά που λέω δεν ενδιαφέρουν εσένα, οπότε κάτσε μια στιγμή να σκεφτώ αν χρειάζεται πιο σύνθετη απάντηση απ' το «στα τρυφερά μου»... Ρώτας για μια μια έννοια <<ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ>> που δεν υπάρχει στην φύση και είναι κατασκεύασμα του ανθρώπου... Τα ελάχιστα δήγματα "οικογενείας" στην φύση, είναι εξαιρέσεις που κατά την δίκη σου άποψη είναι ανωμαλία, άρα ο άνθρωπος ζει μια ανώμαλη κατάσταση για την φύση... Αν είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις το δεύτερο link στο τι είναι οικογένεια και όχι εάν υπάρχει gay οικογένεια δεν θα το συνέχιζες... Ξέρω... ξερω... παίζεις πάντα μεταξύ της ομοφυλοφιλίας, της γονεϊκότητας και της οικογενείας και όταν κάποιος σου ξεκαθαρίζει για το σε τι αναφέρεται αποφεύγεις περνώντας σε ειρωνεία και επιθετικότητα... Ξέρω πως δεν θα απαντήσεις...
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 - να θυμισω σε ολ@ οτι η επιστημη ειναι η δικη μας καταγραφη και κατανοηση της υπαρξης και ως εκ τουτου μεταβλητες και οι αρχες της επιστημης, γιατι τα ανθρωπα ειν δυσλειτουργικα -αντιστοιχα και η γλωσσα, και η ηθικη, η κοινωνια, η οικογενεια, ολα ειναι μπουρδοσυμβασουλες που χουν κανει τα ανθρωπα για να την παλευ καλυτερα. να μη γινουμε τυπολατρικα πλασματα για να υπηρετουμε αυτα που φτιαξαμε για να ζουμε ταχα μου πιο ευκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 48 χρονών μαντράχαλος και κάθεται και τσακώνεται με όλο τον κόσμο εδώ μέσα. Ο ορισμός της μιζέριας είναι ο άνθρωπος. Αγνοήστε τον.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εσύ έχεις βρει να λέει η επιστήμη κάτι σχετικό που να υποστηρίζει τη θέση σου; Πριν κάποιες σελίδες μπήκαν έρευνες τις οποίες απέρριψες χωρίς πολλά-πολλά γιατί οι illuminati τις χαλκεύουν. Κάποια έρευνα ή έστω οτιδήποτε που να υποστηρίζει τη θέση σου έχεις να παρουσιάσεις; Άλλοι επικαλούνται την επιστήμη και τις έρευνες - παραθέτοντας άσχετα links, βέβαια, αλλά ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες... - για να υποστηρίξουν τη θέση τους και τα κάνουν μπάχαλο. Για τις έρευνες δε που απέρριψα, απάντησα άμεσα εκείνη τη στιγμή, λέγοντας ότι δεν τις θεωρώ απαραίτητα αξιόπιστες, διότι εύκολα βγάζουν όποιο αποτέλεσμα θέλει αυτός που τις παραγγέλνει. Έκανα δε και παραλληλισμό με τα προεκλογικά γκάλοπ και την ...παροιμιώδη αξιοπιστία τους(!) με τον κάθε δημοσκόπο να καταλήγει στα δικά του αποτελέσματα. Τους illuminati εσύ τους είδες κάπου στα γραφόμενά μου, εγώ όχι. Μη μού ζητάς να παρουσιάσω έρευνες λοιπόν. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι, αλλά ακόμα κι αν προσπαθούσα, δεν θα επέλεγα να το κάνω με τρόπους που ο ίδιος απορρίπτω. Ο δικός μου τρόπος να στηρίξω αυτά που λέω είναι απλός: Μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος, δε συμβαίνει πουθενά στη φύση. Μόνο στην παράνοια ορισμένων που ζητούν το ...δικαίωμα(!) να υιοθετούν, όπως το δικαίωμα να έχουν άδεια οδήγησης. Υποστηρίζει κάποιος ότι συμβαίνει; Ας δείξει εκείνος στοιχεία γι' αυτό. Αυτός που υποστηρίζει ότι ισχύει κάτι επωμίζεται το βάρος τής απόδειξης, όχι αυτός που το αμφισβητεί. Σε κάθε περίπτωση (ή εδώ δε βολεύει; ). Εξ αρχής αποσαφήνισα πως όσα λέω είναι προσωπικές μου απόψεις και θέσεις, βασισμένες στο προσωπικό μου σύστημα αξιών, τις οποίες ούτε να επιβάλλω προσπαθώ, ούτε να πείσω κανέναν να τις δεχτεί παλεύω, ούτε κι έχω κανένα καημό να νομοθετήσω ώστε να εφαρμοστούν. Απλά, κάποια πράγματα τα δέχομαι ως σωστά και κάποια άλλα όχι. Συνεχίζω να ζω όταν εφαρμόζονται και τα μη σωστά, προφανώς, χωρίς να σημαίνει ότι η γνώμη μου αλλάζει.
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Άλλοι επικαλούνται την επιστήμη και τις έρευνες - παραθέτοντας άσχετα links, βέβαια, αλλά ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες... - για να υποστηρίξουν τη θέση τους και τα κάνουν μπάχαλο. Για τις έρευνες δε που απέρριψα, απάντησα άμεσα εκείνη τη στιγμή, λέγοντας ότι δεν τις θεωρώ απαραίτητα αξιόπιστες, διότι εύκολα βγάζουν όποιο αποτέλεσμα θέλει αυτός που τις παραγγέλνει. Έκανα δε και παραλληλισμό με τα προεκλογικά γκάλοπ και την ...παροιμιώδη αξιοπιστία τους(!) με τον κάθε δημοσκόπο να καταλήγει στα δικά του αποτελέσματα. Τους illuminati εσύ τους είδες κάπου στα γραφόμενά μου, εγώ όχι. Μη μού ζητάς να παρουσιάσω έρευνες λοιπόν. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι, αλλά ακόμα κι αν προσπαθούσα, δεν θα επέλεγα να το κάνω με τρόπους που ο ίδιος απορρίπτω. Ο δικός μου τρόπος να στηρίξω αυτά που λέω είναι απλός: Μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος, δε συμβαίνει πουθενά στη φύση. Μόνο στην παράνοια ορισμένων που ζητούν το ...δικαίωμα(!) να υιοθετούν, όπως το δικαίωμα να έχουν άδεια οδήγησης. Υποστηρίζει κάποιος ότι συμβαίνει; Ας δείξει εκείνος στοιχεία γι' αυτό. Αυτός που υποστηρίζει ότι ισχύει κάτι επωμίζεται το βάρος τής απόδειξης, όχι αυτός που το αμφισβητεί. Σε κάθε περίπτωση (ή εδώ δε βολεύει; ). Εξ αρχής αποσαφήνισα πως όσα λέω είναι προσωπικές μου απόψεις και θέσεις, βασισμένες στο προσωπικό μου σύστημα αξιών, τις οποίες ούτε να επιβάλλω προσπαθώ, ούτε να πείσω κανέναν να τις δεχτεί παλεύω, ούτε κι έχω κανένα καημό να νομοθετήσω ώστε να εφαρμοστούν. Απλά, κάποια πράγματα τα δέχομαι ως σωστά και κάποια άλλα όχι. Συνεχίζω να ζω όταν εφαρμόζονται και τα μη σωστά, προφανώς, χωρίς να σημαίνει ότι η γνώμη μου αλλάζει. αρα τα παιδια που για οποιονδηποτε λογο δεν εχουν γονεις ας πεθανουν επειδη ετσι γινεται παντου στη φυση, οταν δεν υπαρχουν οι γονεις τα παιδια τους πεθαινουν. ολα αυτα επειδη δεν το χωραει ο νους σου να υιοθετησει κανεις, ποσο μαλλον αν ειναι και σε γκει σχεση.
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Άλλοι επικαλούνται την επιστήμη και τις έρευνες - παραθέτοντας άσχετα links, βέβαια, αλλά ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες... - για να υποστηρίξουν τη θέση τους και τα κάνουν μπάχαλο. Για τις έρευνες δε που απέρριψα, απάντησα άμεσα εκείνη τη στιγμή, λέγοντας ότι δεν τις θεωρώ απαραίτητα αξιόπιστες, διότι εύκολα βγάζουν όποιο αποτέλεσμα θέλει αυτός που τις παραγγέλνει. Έκανα δε και παραλληλισμό με τα προεκλογικά γκάλοπ και την ...παροιμιώδη αξιοπιστία τους(!) με τον κάθε δημοσκόπο να καταλήγει στα δικά του αποτελέσματα. Τους illuminati εσύ τους είδες κάπου στα γραφόμενά μου, εγώ όχι. Μη μού ζητάς να παρουσιάσω έρευνες λοιπόν. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι, αλλά ακόμα κι αν προσπαθούσα, δεν θα επέλεγα να το κάνω με τρόπους που ο ίδιος απορρίπτω. Ο δικός μου τρόπος να στηρίξω αυτά που λέω είναι απλός: Μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος, δε συμβαίνει πουθενά στη φύση. Μόνο στην παράνοια ορισμένων που ζητούν το ...δικαίωμα(!) να υιοθετούν, όπως το δικαίωμα να έχουν άδεια οδήγησης. Υποστηρίζει κάποιος ότι συμβαίνει; Ας δείξει εκείνος στοιχεία γι' αυτό. Αυτός που υποστηρίζει ότι ισχύει κάτι επωμίζεται το βάρος τής απόδειξης, όχι αυτός που το αμφισβητεί. Σε κάθε περίπτωση (ή εδώ δε βολεύει; ). Εξ αρχής αποσαφήνισα πως όσα λέω είναι προσωπικές μου απόψεις και θέσεις, βασισμένες στο προσωπικό μου σύστημα αξιών, τις οποίες ούτε να επιβάλλω προσπαθώ, ούτε να πείσω κανέναν να τις δεχτεί παλεύω, ούτε κι έχω κανένα καημό να νομοθετήσω ώστε να εφαρμοστούν. Απλά, κάποια πράγματα τα δέχομαι ως σωστά και κάποια άλλα όχι. Συνεχίζω να ζω όταν εφαρμόζονται και τα μη σωστά, προφανώς, χωρίς να σημαίνει ότι η γνώμη μου αλλάζει. Το όλο σου επιχείρημα, λοιπόν, είναι ότι το μεγάλωμα παιδιών από ομόφυλο ζεύγος είναι λάθος επειδή δε συμβαίνει στη φύση. Πόσες φορές θα πρέπει να καταρριφθεί αυτό το επιχείρημα για να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε; Θες να αρχίσω πάλι να απαριθμώ τι γίνεται στη φύση vs τι γίνεται σε πολιτισμένες κοινωνίες ανθρώπων; Αυτό για τη γνώμη πάντως να το κοιτάξεις. Εκτός αν θεωρείς ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια που δε δέχεται αλλαγές ή βελτιώσεις. 1
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 αρα τα παιδια που για οποιονδηποτε λογο δεν εχουν γονεις ας πεθανουν επειδη ετσι γινεται παντου στη φυση, οταν δεν υπαρχουν οι γονεις τα παιδια τους πεθαινουν. ολα αυτα επειδη δεν το χωραει ο νους σου να υιοθετησει κανεις, ποσο μαλλον αν ειναι και σε γκει σχεση. Το μυαλό σου κι ένα καπάκι από μπύρα. Το σημείο όπου είπα εγώ ότι δεν πρέπει να υιοθετεί κανείς, μόνο εσύ το είδες κάπου. Τις δε πιρουέτες τού τύπου «πόσο μάλλον αν είναι σε gay σχέση» , στους ανεγκέφαλους που σε παίρνει, εδώ δεν περνάνε.
alxlightning Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το μυαλό σου κι ένα καπάκι από μπύρα. Το σημείο όπου είπα εγώ ότι δεν πρέπει να υιοθετεί κανείς, μόνο εσύ το είδες κάπου. Τις δε πιρουέτες τού τύπου «πόσο μάλλον αν είναι σε gay σχέση» , στους ανεγκέφαλους που σε παίρνει, εδώ δεν περνάνε. υιοθεσιες δε συμβαινουν στη φυση, οποτε δεν τις θες γενικα-μιας και το βασικο σου επιχειρημα κατα της γκει υιοθεσιας ειναι το οτι δε συνανταται στη φυση. δεν ηταν πιρουετα αυτο, επισης. βεβαια δεν περιμενα απο καποιον σαν εσενα να ξερει απο μπαλετο η οποιαδηποτε τεχνη. ειδικα αν κρινω απ τις τοποθετησεις σου για ταινιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις