Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε?

Εννοείται οτι μπαρούφες λέω εγώ,και όχι εσύ,που με τον ορισμο του φυσιολογικού που δίνεις ως επιχείρημα,μπορεις να βγαλεις σχεδόν οποιον θες ως μη φυσιολογικό.

Αλλα βεβαια,οταν σφιγγει,καλύτερα κλαρίνο παρά απάντηση και περαιτέρω ξεφτίλα.

Ισως και να ζεις σε καποιο παραλληλο συμπαν,όπου η ψηφοθηρία δεν υφίσταται,και συμφέροντα δεν υπάρχουν.

Ένα απλο poll για να δεις πόσο δεν "γινεται αυτο που θέλει ο λαος",και το ροζ συμπαν σου δεν υπάρχει,ακόμα και όταν ειναι συντριπτική η διαφορά.

Τωρα αν εσυ ξερεις να φορολογείται,πάσο,έχεις δίκιο.

224159g-screen_shot_2017-04-02_at_3.25.0

όχι στην ουσία δεν θέλει ο λαός φορολόγηση της Εκκλησίας,από την στιγμή που ψηφίζει κόμματα τα οποία δεν θα την φορολογήσουν ποτέ.Τώρα σε επίπεδο δηλώσεων τι λέει ο καθένας σε ένα γκάλοπ λίγο μετράει.Το θέμα είναι τι πράττει. Γκεκε;

Πάντως deesnider, αν και συμφωνώ γενικά μαζί σου σχεδόν σε όλα τα ζητήματα, η επιστήμη αποδέχεται ότι τουλάχιστον 1.500 είδη του ζωικού βασιλείου είναι ομοφυλοφιλικά.

Καμία σχέση αυτό, δεν θέλουμε και δεν μας αφορά να πούμε αν καλώς υπάρχουν ή όχι οι ομόφυλοι.Το θέμα που λέμε είναι αν οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι ώριμες ώστε να επιτραπεί σε ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

όχι στην ουσία δεν θέλει ο λαός φορολόγηση της Εκκλησίας,από την στιγμή που ψηφίζει κόμματα τα οποία δεν θα την φορολογήσουν ποτέ.Τώρα σε επίπεδο δηλώσεων τι λέει ο καθένας σε ένα γκάλοπ λίγο μετράει.Το θέμα είναι τι πράττει. Γκεκε;

Καμία σχέση αυτό, δεν θέλουμε και δεν μας αφορά να πούμε αν καλώς υπάρχουν ή όχι οι ομόφυλοι.Το θέμα που λέμε είναι αν οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι ώριμες ώστε να επιτραπεί σε ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν.

Μια απ τις σημαιες κατω απ τις οποιες εκλεχτηκε η τωρινη κυβέρνηση ήταν ο διαχωρισμος με την εκκλησία.

Ο λαος δεν μπορει να κάνει τιποτα παραπάνω απ το να ψηφισει το κομμα που δηλώνει οτι θα κάνει αυτα που θέλει.

Δε φταίει ο κοσμος που δε το κάνει.

Εκτός αν νομιζεις οτι έχουμε τιποτα αμεσοδημοκρατία και γινεται δημοψηφισμα για κάθε νόμο.Γκεγκε?

Off topic mode off.

Αν δε το καταλαβες ούτε με αυτό το παραδειγμα οτι δε ψηφιζονται απαραίτητα οι νομοι που εκφραζουν τον λαο,επειδή υπάρχουν και αλλα συμφέροντα,δεν θα το εξηγήσω παραπάνω.

Οι συνθηκες στην ελλαδα δε θα ωριμασουν ποτέ όσο καποιοι τους ταυτιζουν με ανωμαλία και μη φυσιολογικες καταστάσεις,ακριβώς γι αυτο τον λόγο.

Άρα ειναι αρρικτα συνδεδεμενα.

Δημοσ.

Πάντως deesnider, αν και συμφωνώ γενικά μαζί σου σχεδόν σε όλα τα ζητήματα, η επιστήμη αποδέχεται ότι τουλάχιστον 1.500 είδη του ζωικού βασιλείου είναι ομοφυλοφιλικά.

Αναφέρθηκα ποτέ σ' αυτό, έδειξα ότι με απασχολεί, ότι με ενοχλεί, ή το αμφισβήτησα; Για το αν υπάρχουν είδη στα οποία ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν παιδιά - το πού τα βρήκαν, ασ' το... - η επιστήμη μας λέει κάτι;

Ναι,και τί?

Δε θυμομουν οτι το ποσταρα πριν 1,5 χρόνο,και?

Τί σημαίνει αυτό?

Τα ε παραμένουν.

Ότι έχεις παρελθόν στο να παραθέτεις αστειότητες, ανοησίες και γενικότερα τρίχες αντί για απαντήσεις, σημαίνει αυτό. Το ότι δε θυμάσαι τα βλήματα που εκτοξεύεις δεν αλλάζει το παραμικρό...

...οπότε ας παραμένουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρθηκα ποτέ σ' αυτό, έδειξα ότι με απασχολεί, ότι με ενοχλεί, ή το αμφισβήτησα; Για το αν υπάρχουν είδη στα οποία ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν παιδιά - το πού τα βρήκαν, ασ' το... - η επιστήμη μας λέει κάτι;

Ότι έχεις παρελθόν στο να παραθέτεις αστειότητες, ανοησίες και γενικότερα τρίχες αντί για απαντήσεις, σημαίνει αυτό. Το ότι δε θυμάσαι τα βλήματα που εκτοξεύεις δεν αλλάζει το παραμικρό...

...οπότε ας παραμένουν.

Παρέθεσα γεγονός,το βαφτισες βλήμα γιατι δεν σ αρεσε.

Aυτό τα λέει όλα,λιγο πολύ.

Κατα τα αλλα,εγώ αστειότητες,εσύ σοβαρός.

Ειπαμε,οταν σφιγγει,κλαρίνο.

υγ. ρε,μηπως εισαι κανενας πρασινομάτης και αγχωθηκες?

Δημοσ.

Παρέθεσα γεγονός,το βαφτισες βλήμα γιατι δεν σ αρεσε.

Aυτό τα λέει όλα,λιγο πολύ.

Κατα τα αλλα,εγώ αστειότητες,εσύ σοβαρός.

Παρέθεσες το γεγονός, ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι γυπών, βρήκε ένα αυγό που εγκατέλειψε η βρώμα, η γυρίστρα, η ξετσίπωτη η μάνα του και το «υιοθέτησε» , ως επιχείρημα ενάντια στη θέση ότι στη φύση δε συναντώνται ομόφυλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά και γενικότερα, ενάντια στη θέση όσων θεωρούν λάθος το να συμβαίνει αυτό όσο αφορά σε ανθρώπους. Αυτό να δεις πόσα λέει...

...από πού να το πιάσει κανείς; Από το αν και πόσα ...νιώθει το αυγό; Απ' το αν επηρεάζεται από ερεθίσματα; (το ...αυγό! ) Απ' το ότι κανείς δεν ξέρει αν και όταν τελικά θα επωαστεί το αυγό, το αν ο νεοσσός θα συνεχίσει να έχει τη φροντίδα τού ζεύγους; Από το τι σχέση έχει ο γύπας με τον άνθρωπο, ή βούρτσα με την π....α και το μ..νί με το δελφίνι; Απ' όπου κι αν το πιάσεις γλιστράει!

Τι «κατά τ' άλλα» και τρίχες; Η χαρά τού surfer είναι η τρικυμία στο κενό σου... 

Μην αστειεύεσαι ρε χαμένε! Πάνω από χρόνος έχει περάσει. Μπορεί πλέον να έχουμε να κάνουμε μ' ένα ευτυχισμένο γυπάκι που ζει με το μπαμπά και το μπαμπά του μέσα στην τρελή χαρά! Αντιδραστικέ...

• Like 1
Δημοσ.

Παρέθεσες το γεγονός, ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι γυπών, βρήκε ένα αυγό που εγκατέλειψε η βρώμα, η γυρίστρα, η ξετσίπωτη η μάνα του και το «υιοθέτησε» , ως επιχείρημα ενάντια στη θέση ότι στη φύση δε συναντώνται ομόφυλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά και γενικότερα, ενάντια στη θέση όσων θεωρούν λάθος το να συμβαίνει αυτό όσο αφορά σε ανθρώπους. Αυτό να δεις πόσα λέει...

...από πού να το πιάσει κανείς; Από το αν και πόσα ...νιώθει το αυγό; Απ' το αν επηρεάζεται από ερεθίσματα; (το ...αυγό! ) Απ' το ότι κανείς δεν ξέρει αν και όταν τελικά θα επωαστεί το αυγό, το αν ο νεοσσός θα συνεχίσει να έχει τη φροντίδα τού ζεύγους; Από το τι σχέση έχει ο γύπας με τον άνθρωπο, ή βούρτσα με την π....α και το μ..νί με το δελφίνι; Απ' όπου κι αν το πιάσεις γλιστράει!

Τι «κατά τ' άλλα» και τρίχες; Η χαρά τού surfer είναι η τρικυμία στο κενό σου... 

Εννοείται.

Το ένα λεπτό το επιχείρημα ειναι "δεν ειναι φυσιολογικοι"(είπαμε,οπως οι κοκκινομαλληδες και οι πρασινοματηδες),και το "φυσιολογικό"(ακόμα και με τον αστειο,ανεπαρκεστατο για την περιπτωση ορισμο που εδωσες) έχει βαρύτητα,γιατι "η φυση ξερει",

και το άλλο λεπτό,μερικες χιλιάδες ζώα της φύσης δεν έχει σημασία τι κάνουν γιατι "αλλο αυτά,και δεν συγκρινονται".

Τελικά,μας κοφτει τι γινεται στη φύση,για να αναλύσουμε παλι τι ειναι φυσιολογικό,ή όχι,και άρα την επόμενη φορά που θα διαβασουμε ως επιχείρημα το "δεν ειναι φυσιολογικό",μπορούμε απλά να πούμε "κριμα το παιδί" και να προχωρήσουμε?

Δημοσ.

αφ ενος η συζητηση δεν οδηγει πουθενα, καθως ειναι ξεκαθαρα ad hominem η φαση εδω, δε βλεπω καμια προσπαθεια κατανοησης.
οσοι δεν ενδιαφερονται για τη λοατκι+ ομπρελα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι εδω. δε μας θεωρειτε φυσιολογικους, δε μας θελετε, δεν δεν δεν. οκ.
δυσφορια.
βρηκα ενα γατακι πριν κανα μηνα και το μεγαλωνω. κυριως η συγκατοικος μου (ακα μανα μου, απλα κραταω αποστασεις) ασχολειται με αυτο βεβαια, να πουμε και την αληθεια. το ζει μανα 1000% τρεχει πισω του ολη μερα. Τα αλλα γατια μου δεν ασχολουνται μαζι του, παραειναι μικρο ακομα μαλλον. Επεσε σημερα απ τον καναπε και χτυπησε το ποδι του. Στεναχωρηθηκα.
σκεφτομαι οτι ειναι ενα ορφανο που δεν ξερει ΤΙΠΟΤΑ και θεωρει πως ο,τι υπαρχει ειναι καλο. Μου φαινεται ως εκ τουτου τερμα ηλιθιο πλασμα. Το συμπαθω. Τη συμπαθω, ειναι θηλυκο, αλλα με καιει παρα πολυ το ποσο δεν ξερει. Ζηλευω απ την αλλη.
Αναρωτιεμαι μετα ολοι αυτοι που εκφραζουν προβληματισμους/φοβους/οτιδηποτε τι βιωμα κακο εχουν και τι λογο ανησυχιας εχουν. Δηλαδη η ιστορια με το παιδι που μετακομισε σε αλλη πολη και αυτο ηταν σκληρο μου φανηκε πολυ ευκολα διαχειρισιμο. Απ την αλλη αλλαζα σχολειο ανα δυο χρονια στο δημοτικο, μου φαινεται απλα βαρετο να εισαι ο καινουριος σε ηδη εγκαθιδρυμενες παρεες. Τελος παντων, ο καθενας εχει τα προβληματα του και την ιστορια του και απο καπου ηρθε και δεν ειναι το ιδιο ευκολα διαχειρισιμη η καθε κατασταση για ολους, οκ ολα αυτα, αλλα αληθεια τρελαινομαι που βλεπω τις πιο κοινωνικα ευνοημενες ομαδες να γκρινιαζουν ειδικα για θεματα που δεν τους αφορουν.
Δε μου φαινεται οτι θα επρεπε να εχουν γνωμη οι ανθρωποι για το αν δικαιουμαι να ειμαι γονιος απλα επειδη ειμαι γκει. Η να πρεπει να λογοδοτησω για αυτο. Και οχι μονο εχουν γνωμη, τσακωνονται σε σελιδες ολοκληρες. Επειδη εγω ειμαι γκει, ο αλλος δεν ξερει αν το υποθετικο παιδι μου θα μεγαλωσει καλα και αν ειναι φυσιολογικο. Ο,τι θελω, οπως κι εσυ πασα μου ο,τι θες και κανενας δε σου φερνει αντισταση, εγω γιατι βρισκω αντισταση απο αγνωστους, αυτο δεν το χωραει ο νους μου.

ευχαριστω για το χωρο εκφρασης, ειμαι στεναχωρημενος και με απασχολουν ολα οσα βλεπω να λετε-συνδυαστικα με τη δικη μου παρανοια.

• Like 2
Δημοσ.

ακόμα και με τον αστειο,ανεπαρκεστατο για την περιπτωση ορισμο που εδωσες

Δεν έδωσα ορισμό. Παρέθεσα ορισμό. Τον οποίο βάφτισες αστείο και ανεπαρκή - δε μπαίνω καν στο ότι οι ορισμοί δεν αξιολογούνται διαφορετικά ανάλογα με το ποια περίπτωση συζητάμε, γι' αυτό και λέγονται «ορισμοί»...για ερμηνεία λέξεων πρόκειται - διότι δεν σού άρεσε...τι μού θυμίζει, τι μού θυμίζει;

Από 'κει και πέρα, ο καθένας πορεύεται με το μυαλό του. Το πώς γλίτωσαν απ' τη μαύρη ορφάνια τα εγκαταλελειμμένα αυγά θες να χρησιμοποιείς; Σιγά μη σού χαλάσω το χατήρι, άλλο νταλκά δεν είχα...

...αριστούργημα είναι λέμε! Όχι μόνο δεκάμετρα κύματα το ένα πίσω απ' τ' άλλο, δεν έχει ούτε καρχαρίες! Ποια χαρά; Η απόλυτη ηδονή τού surfer είναι η φάση... 

Δημοσ.

Μια απ τις σημαιες κατω απ τις οποιες εκλεχτηκε η τωρινη κυβέρνηση ήταν ο διαχωρισμος με την εκκλησία.

Ο λαος δεν μπορει να κάνει τιποτα παραπάνω απ το να ψηφισει το κομμα που δηλώνει οτι θα κάνει αυτα που θέλει.

Δε φταίει ο κοσμος που δε το κάνει.

Εκτός αν νομιζεις οτι έχουμε τιποτα αμεσοδημοκρατία και γινεται δημοψηφισμα για κάθε νόμο.Γκεγκε?

Off topic mode off.

Αν δε το καταλαβες ούτε με αυτό το παραδειγμα οτι δε ψηφιζονται απαραίτητα οι νομοι που εκφραζουν τον λαο,επειδή υπάρχουν και αλλα συμφέροντα,δεν θα το εξηγήσω παραπάνω.

Οι συνθηκες στην ελλαδα δε θα ωριμασουν ποτέ όσο καποιοι τους ταυτιζουν με ανωμαλία και μη φυσιολογικες καταστάσεις,ακριβώς γι αυτο τον λόγο.

Άρα ειναι αρρικτα συνδεδεμενα.

Ο διαχωρισμός και όχι η φορολόγηση γκέκε;Ειδικά μετά το 2015 δεν υπάρχει καμιά δυσαρμονία μεταξύ κυβέρνησης και λαού αφού ζήτησαν την ψήφο του για να φέρουν μνημόνια και από το 50% που ψηφίσαν με βάση πάντα τον εκλογικό νόμο πήραν την κυβέρνηση που τους άξιζε και τα νομοθετήματα της.Καμία υφαρπαγή ψήφου από το 2015 και μετά.Παντού αυτά τα τζιμάνια που κυβερνούν έκαναν κωλοτούμπα σε όλες τις θέσεις τους και ο λαός τους νομιμοποίησε, άρα τι λέει ο κάθε θεούλης στα γκάλοπ λίγη σημασία έχει, σημασία έχει το τι πράττει στην κάλπη.

Δημοσ.

...τη δικη μου παρανοια.

Αυτό είναι το ζουμί. Τα κατεβατά περιττεύουν.

Α! Στείλε pm στον άλλο απίθανο, μπας κι έχει καμιά πληροφορία για το τι απέγινε με το αυγό. Ξεπετάχτηκε ο γύπας-junior; Αν όλα πήγαν καλά, μπορεί να γίνουν φίλοι με το γατί σου...

Δημοσ.

Πάντως το να μπαίνεις σε ένα θέμα που λες ότι δεν σε απασχολεί και να συνεχίζεις για τόσες σελίδες να δημιουργείς κόντρες με άλλα άτομα, μόνο και μόνο για να αυτοαποδείξεις ότι αυτό που πιστεύεις είναι η μέγα αλήθεια ανεξάρτητα αν δεν έχει καμία βάση, κάπου τα χάνεις... εντέλει το να μην θέλεις να αντιληφθείς το λάθος σου, είναι το κλου των ήμερων...

Τέλος θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτεται ο άλλος που κάθε τρεις και λίγο πετάει μια μπαρούφα και μετά εξαφανίζεται...  

Δημοσ.

Αυτό είναι το ζουμί. Τα κατεβατά περιττεύουν.

Α! Στείλε pm στον άλλο απίθανο, μπας κι έχει καμιά πληροφορία για το τι απέγινε με το αυγό. Ξεπετάχτηκε ο γύπας-junior; Αν όλα πήγαν καλά, μπορεί να γίνουν φίλοι με το γατί σου...

εισαι ανυποφορος. τα κατεβατα οπως προκυπτει τα διαβασες, οποτε δεν περιττεψαν.

δεν καταλαβαινω την αναγκη σου να γινεσαι μειωτικος και δεν καταλαβαινω γιατι εισαι εδω.

Δημοσ.

εισαι ανυποφορος. τα κατεβατα οπως προκυπτει τα διαβασες, οποτε δεν περιττεψαν.

δεν καταλαβαινω την αναγκη σου να γινεσαι μειωτικος και δεν καταλαβαινω γιατι εισαι εδω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, είναι το τι σού γίνεται.

Όσο για το «γιατί είμαι εδώ;»...για όποιον πιθανό λόγο μπορεί να είναι εδώ και όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν. Αλλά ο νταλκάς σου δεν είναι το «γιατί είμαι εδώ;». Είναι το «γιατί είμαι εδώ, αφού δεν πάω με τα δικά σου και κάμποσων ακόμα τα νερά;»

Σ' αυτό υπάρχει απάντηση: Αν δε γουστάρεις, μάζεψε καμιά δεκαριά ακόμα με ίδια μυαλά με τα δικά σου, αράξτε γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι κι αρχίστε να ...συμφωνείτε μεταξύ σας, χωρίς ενοχλητικούς που θα σας λένε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, βρίσκεσαι σε δημόσια συζήτηση. Ανυπόφορο κι αυτό, σε καταλαβαίνω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι σου λέει, αυτά που σου παρέθεσα πριν αλλά τα απέρριψες. Γιατί δεν πας να ασχοληθείς με κάνα άλλο thread αφού δεν έχεις να πεις τίποτα ενδιαφέρον εδώ μέσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...