randomcat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ενδιαφέρομαι, θα ήθελα να ξέρω με ποιο τρόπο μπορεί να με βιάσει μια γυναίκα. Και εγώ (όχι δεν είμαι άντρας, πληροφοριακά είμαι Apache Attack Helicopter)
akpe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Και εγώ (όχι δεν είμαι άντρας, πληροφοριακά είμαι Apache Attack Helicopter) DID YOU JUST ASSUME HIS GENDER? HOW DARE YOU.
bluesattack Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αλλά πραγματικά, δεν μπορεί να υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα σε εμένα. Ίσως άλλοι άνδρες να τραβάνε άλλες γραμμές, αλλά εγώ ή θέλω ή δε θέλω, ή δεν ήξερα ότι ήθελα και ευχαριστώ όποια με έπεισε. Ένα πλάσμα που έχει το 1/3 της μυικής μου μάζας και την καλή διάθεση να με φιλοξενήσει στο σώμα της, δύσκολα μπορώ να το νοιώσω απειλητικό. http://img.bleacherreport.net/img/article/media_slots/photos/002/177/112/hi-res-8efc85d69dfa45d44ca222432f1e3d5a_crop_exact.jpg?w=650&h=431&q=85 Αν πεσεις σε καμμια τετοια θα σε αρπαξει σαν κοτοπουλακι
bluesattack Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Bιαζεσαι.Προς το παρον εισαι στο σταδιο που σε παρενοχλει σεξουαλικα ενω εσυ ηδη εχεις κλασει μεντες μονο που την βλεπεις 2
akpe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω αν έχει κλάσει μέντες ή ετοιμάζει στρατηγική. 1
alxlightning Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 "καμια τετοια" μμμ σεξισμουλης μυριζει από χιλιομετρο.Ελικοπτερο, αποφασισε, εισαι ελικοπτερο η τυχαίο γατι? Η είναι ρευστη και η ταυτιση σου? DID YOU JUST ASSUME HIS GENDER? HOW DARE YOU. ο λουσι μας εχει συστηθεί ως αντρας, δεν υπεθεσε κανεις τιποτες
bluesattack Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 "καμια τετοια" μμμ σεξισμουλης μυριζει από χιλιομετρο. Σιγουρα δεν μυριζει η κρεπα απο το διπλανο τραπεζι ?
alxlightning Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Σιγουρα δεν μυριζει η κρεπα απο το διπλανο τραπεζι ? ουτε μεσημερι δεν είναι, προβληματικη θα εβρισκα και την επιλογή κρεπας. όχι οσο προβληματικο βρισκω το αβαταρ σου, βεβαια,
randomcat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ελικοπτερο, αποφασισε, εισαι ελικοπτερο η τυχαίο γατι? Η είναι ρευστη και η ταυτιση σου? Εγώ πάντως ταυτίζομαι ως πασταφαριανό Attack Helicopter και με ελκύουν οι θηλυκές εξωγήινες twi'lek που κάνουν crossfit 5 φορές την εβδομάδα και ατμίζουν.
alxlightning Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως ταυτίζομαι ως πασταφαριανό Attack Helicopter και με ελκύουν οι θηλυκές εξωγήινες twi'lek που κάνουν crossfit 5 φορές την εβδομάδα και ατμίζουν. οκ, αν και κανεις δε ρωτησε, ορατοτητα σε ολ@.
randomcat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 οκ, αν και κανεις δε ρωτησε, ορατοτητα σε ολ@. Εσύ απευθύνθηκες παραπάνω σε κάποιο ελικόπτερο. Υπάρχει και άλλο;
Nightshady Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Lucifer, δεν είσαι σε θέση να κάνεις κηρύγματα για τα rape jokes όταν είσαι τόσο απαθής κι αρνητικός για τους βιασμούς ανδρών από γυναίκες. Πιο υποκριτής δεν γίνεται. Αλλά βέβαια: έτσι σου έχουν μάθει σε μια κοινωνία που θεωρείται cool το να είσαι άνδρας και να σε βιάσει μια γυναίκα ή ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και θα το ξεπεράσουν. Για διάβασε ιστορίες ανδρών και αγοριών που έχουν πέσει θύμα βιασμού μπας και ανοίξουν τα ματάκια σου: https://www.google.gr/amp/thoughtcatalog.com/lorenzo-jensen-iii/2014/08/19-men-share-stories-of-being-raped-by-a-woman-nsfw/amp/ Επίσης τι έχει να πεις για τον βιασμό ανήλικων αγοριων από ενήλικες γυναίκες; Π.χ. 6χρονο αγοράκι να τον βιάζει μια σαραντάρα; Μήπως κι αυτό δεν είναι τίποτα σπουδαίο επειδή είναι αγόρι; Οσο αφορά τα rape jokes, μάντεψε: αρκετός κόσμος γελάει μ' αυτά κι οι μόνοι που θίγονται είναι οι κομπλεξικοί που θίγονται με το παραμικρό και οι φεμινιστές τρίτου κύματος ενώ την ίδια στιγμή το θεωρούν αστείο να κλωτσάς έναν άνδρα στα γεννητικά του όργανα. (όχι δεν είμαι άντρας, πληροφοριακά είμαι Apache Attack Helicopter) Χαίρω πολύ. Εγώ είμαι αμερικάνικη πατριωτική μαγιονέζα. 1
alxlightning Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Lucifer, δεν είσαι σε θέση να κάνεις κηρύγματα για τα rape jokes όταν είσαι τόσο απαθής κι αρνητικός για τους βιασμούς ανδρών από γυναίκες. Πιο υποκριτής δεν γίνεται. Αλλά βέβαια: έτσι σου έχουν μάθει σε μια κοινωνία που θεωρείται cool το να είσαι άνδρας και να σε βιάσει μια γυναίκα ή ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και θα το ξεπεράσουν. Για διάβασε ιστορίες ανδρών και αγοριών που έχουν πέσει θύμα βιασμού μπας και ανοίξουν τα ματάκια σου: https://www.google.gr/amp/thoughtcatalog.com/lorenzo-jensen-iii/2014/08/19-men-share-stories-of-being-raped-by-a-woman-nsfw/amp/ Επίσης τι έχει να πεις για τον βιασμό ανήλικων αγοριων από ενήλικες γυναίκες; Π.χ. 6χρονο αγοράκι να τον βιάζει μια σαραντάρα; Μήπως κι αυτό δεν είναι τίποτα σπουδαίο επειδή είναι αγόρι; Οσο αφορά τα rape jokes, μάντεψε: αρκετός κόσμος γελάει μ' αυτά κι οι μόνοι που θίγονται είναι οι κομπλεξικοί που θίγονται με το παραμικρό και οι φεμινιστές τρίτου κύματος ενώ την ίδια στιγμή το θεωρούν αστείο να κλωτσάς έναν άνδρα στα γεννητικά του όργανα. Χαίρω πολύ. Εγώ είμαι αμερικάνικη πατριωτική μαγιονέζα. παρα πολύ τριγκερντ μου φαινεσαι παντως
Nightshady Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πάρτε και μια φρέσκια είδηση με μήτερα που βίασε και σκότωσε την κόρη της μαζί με άλλα δύο ατομα: http://abc11.com/news/police-mother-2-others-injected-girl-with-meth-before-raping-killing-her/1484882/
Προτεινόμενες αναρτήσεις