alxlightning Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Αυτό: καθώς και η σημασία τού αν η αγάπη μεταξύ τού πατέρα και τής μητέρας του είναι αγάπη μεταξύ συντρόφων, ή αγάπη μεταξύ κολλητών, δεν είναι «η δική μου αντίληψη». Είναι ο κανόνας και η συντριπτικά επικρατούσα πραγματικότητα αναφορικά με την έννοια «οικογένεια με παιδιά», από την εποχή τής πρώτης οικογένειας με παιδιά που εμφανίστηκε στον κόσμο, μέχρι σήμερα. Εσύ μπορείς να βαδίζεις και να σκέπτεσαι σύμφωνα με την εξαίρεση τού κανόνα, εγώ όχι. Τουλάχιστον όχι σε τόσο σοβαρά θέματα, πόσο μάλλον όταν αφορούν τη ζωή και το πώς και με ποια βιώματα θα μεγαλώσει κάποιο παιδί, για τού οποίου τα βιώματα αυτά αποφασίζουν κάποιοι άλλοι. Από το 2 και κάτω - που μού κάνεις τη χάρη να μού το θυμίσεις(!) διότι το είχα ξεχάσει... - ρώτησα το πώς θα μπορούσαν να επιτευχθούν και να ισχύουν οι ουσιαστικές προϋποθέσεις, δεδομένου τού διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού μεταξύ τής γυναίκας και τού άνδρα...εσύ βέβαια κατάλαβες ότι μιλάω και κριτικάρω το τι κάνεις στο κρεβάτι σου...αλλά εγώ είμαι αυτός που παίζει με τις λέξεις... Δεν έχουμε να απλοποιήσουμε τίποτα φίλε μου. Τα πράγματα είναι όσο πιο απλά θα μπορούσαν να είναι. Εσύ επιλέγεις να τα κάνεις σούπα μέσα στο κεφάλι σου. Αδυνατώ να ακολουθήσω αυτή την τακτική όμως, ακόμα κι αν το ήθελα. γιατι ειναι σημαντικο να νιωσει την αγαπη απο τους δυο βιολογικους γονεις του και τον διαφορετικο τροπο που βιωνει ο καθενας απ αυτους τη γονεικοτητα και αποκλειστικα αυτου του ειδους διαφορετικης αγαπης γονιων και οχι την αγαπη απο 4 θετες μητερες η 7 συγκατοικους, αυτο δεν το καταλαβαινω. Δεν ειναι και τοσο σπουδαια η κτητικη αγαπη των γονιων σε πυρηνικες οικογενειες, σε γενικες γραμμες, απλα ειναι συνηθης. Δε νομιζω οτι ειναι η ιδανικη, απλα ειναι το επικρατεστερο βιωμα.
deesnider Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 γιατι ειναι σημαντικο να νιωσει την αγαπη απο τους δυο βιολογικους γονεις του και τον διαφορετικο τροπο που βιωνει ο καθενας απ αυτους τη γονεικοτητα και αποκλειστικα αυτου του ειδους διαφορετικης αγαπης γονιων και οχι την αγαπη απο 4 θετες μητερες η 7 συγκατοικους, αυτο δεν το καταλαβαινω. Το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνεις, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Εγώ το καταλαβαίνω, γι' αυτό λέω αυτά που λέω.
alxlightning Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνεις, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Εγώ το καταλαβαίνω, γι' αυτό λέω αυτά που λέω. Ε οκ, ευτυχως καταλαβαινει ο πομπος της πληροφοριας την πληροφορια που εκπεμπει. 1
deltagama Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 γιατι ειναι σημαντικο να νιωσει την αγαπη απο τους δυο βιολογικους γονεις του και τον διαφορετικο τροπο που βιωνει ο καθενας απ αυτους τη γονεικοτητα και αποκλειστικα αυτου του ειδους διαφορετικης αγαπης γονιων και οχι την αγαπη απο 4 θετες μητερες η 7 συγκατοικους, αυτο δεν το καταλαβαινω. Δεν ειναι και τοσο σπουδαια η κτητικη αγαπη των γονιων σε πυρηνικες οικογενειες, σε γενικες γραμμες, απλα ειναι συνηθης. Δε νομιζω οτι ειναι η ιδανικη, απλα ειναι το επικρατεστερο βιωμα. Και εδώ με έχασες τελείως η αγάπη μιας μάνας δεν συγκρίνεται με καμία αγάπη στον κόσμο,άσε που είναι κατάπτυστο και προσβολή εναντίων όλων των μανάδων οι οποίες έγιναν ακόμη και ανθρώπινες ασπίδες για τα παιδιά τους θυσιάζοντας ακόμα και την ζωή τους, προκειμένου να τα γλιτώσουν.(Τα παραδείγματα άπειρα)Ελπίζω πραγματικά απλά να σου ξέφυγε ότι έγραψες ότι ουσιαστικά η αγάπη μίας μάνας είναι το ίδιο με την αγάπη εφτά συγκατοίκων, αν όχι ελπίζω ποτέ να μην έχεις δικαίωμα στο να αποκτήσεις παιδιά με οιοδήποτε τρόπο είτε βιολογικά είτε με υιοθεσία.Είναι σκληρό αυτό που γράφω αλλά αυτό που εξομοιώνεις πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου, και συνήθως είμαι πολύ υπομονετικός. 3
AtiX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κάτσε κάτσε γιατί έχει ζουμί η υπόθεση... Αυτό: καθώς και η σημασία τού αν η αγάπη μεταξύ τού πατέρα και τής μητέρας του είναι αγάπη μεταξύ συντρόφων, ή αγάπη μεταξύ κολλητών, δεν είναι «η δική μου αντίληψη». Είναι ο κανόνας και η συντριπτικά επικρατούσα πραγματικότητα αναφορικά με την έννοια «οικογένεια με παιδιά», από την εποχή τής πρώτης οικογένειας με παιδιά που εμφανίστηκε στον κόσμο, μέχρι σήμερα. Εσύ μπορείς να βαδίζεις και να σκέπτεσαι σύμφωνα με την εξαίρεση τού κανόνα, εγώ όχι. Τουλάχιστον όχι σε τόσο σοβαρά θέματα, πόσο μάλλον όταν αφορούν τη ζωή και το πώς και με ποια βιώματα θα μεγαλώσει κάποιο παιδί, για τού οποίου τα βιώματα αυτά αποφασίζουν κάποιοι άλλοι. για πια εποχή τής πρώτης οικογένειας με παιδιά που εμφανίστηκε στον κόσμο μιλάμε? Την εποχή των πρώτων σύγχρονων ανθρώπων? Την εποχή του χαλκού ή την εποχή του σιδήρου? Την κλασική αρχαιότητα? Και σε ποιες περιοχές? Όχι για να ξέρουμε τι ορισμό δίνεις εσύ στην οικογένεια και κατά πόσο αυτό που θεωρείς εξαίρεση, αντισυμβατικό και λάθος έχει νόημα... Ακόμα δεν μας είπες όμως, που είναι το λάθος στο να μεγαλώσει ένα παιδί με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες! Πιστεύεις ότι θα νιώσει λιγότερη αγάπη? Λιγότερη ασφάλεια? Χειρότερο μέλλον? Θα μπλέξει με ανώμαλους? Θα χάσει την σεξουαλική του ταυτότητα? Δεν θα έχει ως πρότυπο την οικογένεια? Θα του δημιουργήσουν ψυχολογικά στο δημοτικό? Δεν θα έχει τον άνδρα και την γυναικά ως πρότυπα? Τι κινδύνους μπορεί να διατρέχει ένα παιδί ομοφυλοφίλων γονέων και πόσο κακό μπορεί να του κάνουν οι ίδιοι οι γονείς του? Από το 2 και κάτω - που μού κάνεις τη χάρη να μού το θυμίσεις(!) διότι το είχα ξεχάσει... - ρώτησα το πώς θα μπορούσαν να επιτευχθούν και να ισχύουν οι ουσιαστικές προϋποθέσεις, δεδομένου τού διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού μεταξύ τής γυναίκας και τού άνδρα...εσύ βέβαια κατάλαβες ότι μιλάω και κριτικάρω το τι κάνεις στο κρεβάτι σου...αλλά εγώ είμαι αυτός που παίζει με τις λέξεις... Δεν έχουμε να απλοποιήσουμε τίποτα φίλε μου. Τα πράγματα είναι όσο πιο απλά θα μπορούσαν να είναι. Εσύ επιλέγεις να τα κάνεις σούπα μέσα στο κεφάλι σου. Αδυνατώ να ακολουθήσω αυτή την τακτική όμως, ακόμα κι αν το ήθελα. δηλαδή επικαλούμενος τη ζωή και το πώς και με ποια βιώματα θα μεγαλώσει κάποιο παιδί, για τού οποίου τα βιώματα αυτά αποφασίζουν κάποιοι άλλοι... μου λες ότι οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για μια οικογένεια είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και ότι αυτό επιτυγχάνεται μόνο μεταξύ str8 ατόμων? Και ρωτάω αφελέστατα και με το μυαλό μου σούπα... ΓΙΑΤΙ? ΥΓ: Κατά τ'άλλα εγώ έβαλα το κρεβάτι μου στην συζήτηση, οταν εσυ βάζεις πρώτο κριτήριο τον σεξουαλικό προσανατολισμό για την δημιουργία οικογένειας ...
Norone92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Τί έγινε, σας έπιασε ο πόνος για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί αν σχολιάζουν οι υπόλοιποι τους γονείς του; Για όλες τις υπόλοιπες μειονότητες παιδιών δεν είμαι σίγουρος αν εκφράσατε την ίδια ανησυχία... Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τη διαφορά όταν ένα παιδί μεγαλώνει με ανοιχτόμυαλους γονείς (είτε ομοφυλόφιλους είτε ετεροφυλόφιλους) σε σχέση με ανθρώπους που τους βάζουν τα ίδια καλούπια που επιβάλλει η κοινωνία. Ναι ξέρω, απίστευτο, αλλά παίζει κι αυτό. Το τί αντιλήψεις υιοθετεί, το πώς μαθαίνει να σκέφτεται και πάνω απ' όλα αν αποκτάει καλό χαρακτήρα όσο μεγαλώνει, αντικατοπτρίζονται και στην ψυχοσύνθεσή του οπότε δε θα αποκτήσει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα που δεν έχουμε και όλοι οι υπόλοιποι.
AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Και εδώ με έχασες τελείως η αγάπη μιας μάνας δεν συγκρίνεται με καμία αγάπη στον κόσμο,άσε που είναι κατάπτυστο και προσβολή εναντίων όλων των μανάδων οι οποίες έγιναν ακόμη και ανθρώπινες ασπίδες για τα παιδιά τους θυσιάζοντας ακόμα και την ζωή τους, προκειμένου να τα γλιτώσουν.(Τα παραδείγματα άπειρα)Ελπίζω πραγματικά απλά να σου ξέφυγε ότι έγραψες ότι ουσιαστικά η αγάπη μίας μάνας είναι το ίδιο με την αγάπη εφτά συγκατοίκων, αν όχι ελπίζω ποτέ να μην έχεις δικαίωμα στο να αποκτήσεις παιδιά με οιοδήποτε τρόπο είτε βιολογικά είτε με υιοθεσία.Είναι σκληρό αυτό που γράφω αλλά αυτό που εξομοιώνεις πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου, και συνήθως είμαι πολύ υπομονετικός.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Κάτσε κάτσε γιατί έχει ζουμί η υπόθεση... για πια εποχή τής πρώτης οικογένειας με παιδιά που εμφανίστηκε στον κόσμο μιλάμε? Την εποχή των πρώτων σύγχρονων ανθρώπων? Την εποχή του χαλκού ή την εποχή του σιδήρου? Την κλασική αρχαιότητα? Και σε ποιες περιοχές? Όχι για να ξέρουμε τι ορισμό δίνεις εσύ στην οικογένεια και κατά πόσο αυτό που θεωρείς εξαίρεση, αντισυμβατικό και λάθος έχει νόημα... Για κάθε εποχή και για κάθε περιοχή... παντού και πάντα... ...και επειδή με εξυπνακίστικες τρίχες - όπως η υπογραμμισμένη - δεν κάνω το χατήρι σε κανέναν να συζητήσω, σ' αφήνω να παρουσιάσεις εσύ την εποχή και την περιοχή οπότε και όπου δεν αποτελούσε εξαίρεση και μάλιστα κραυγαλέα, αυτό που επικροτείς. Ακόμα κι αν ήταν τότε, παλιά, που δεν υπήρχα ακόμα εγώ για να δίνω ορισμούς και να αποφασίζω τι είναι εξαίρεση και τι όχι... Ακόμα δεν μας είπες όμως, που είναι το λάθος στο να μεγαλώσει ένα παιδί με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες! δηλαδή επικαλούμενος τη ζωή και το πώς και με ποια βιώματα θα μεγαλώσει κάποιο παιδί, για τού οποίου τα βιώματα αυτά αποφασίζουν κάποιοι άλλοι... μου λες ότι οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για μια οικογένεια είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και ότι αυτό επιτυγχάνεται μόνο μεταξύ str8 ατόμων? Και ρωτάω αφελέστατα και με το μυαλό μου σούπα... ΓΙΑΤΙ? Το έχω πει από το αρχικό post συμμετοχής μου στην κουβέντα και το έχω επαναλάβει καμιά ντουζίνα φορές. Sorry, αλλά για χάρη τής επιλεκτικής γκαβομάρας τού κάθε κολλημένου, δε θα γράφω συνεχώς τα ίδια. ΥΓ: Κατά τ'άλλα εγώ έβαλα το κρεβάτι μου στην συζήτηση, οταν εσυ βάζεις πρώτο κριτήριο τον σεξουαλικό προσανατολισμό για την δημιουργία οικογένειας ... Το κρεβάτι σου αφορά εσένα και το σύντροφό σου. Η συμβίωσή σας, επίσης. Η κοινή ζωή, οι κοινές έξοδοι και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, το ίδιο και, αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα - ή αν δε σε βολεύει να το καταλάβεις - θεωρώ μαλάκα όποιον ενοχλείται με τα παραπάνω και προσπαθεί να τα περιορίσει, απομονώσει, γκετοποιήσει ή απαγορεύσει, καθώς και όποιον θεωρεί ότι τα δικαιώματα κάποιου ως πολίτη εξαρτώνται έστω και ελάχιστα από το σεξουαλικό του προσανατολισμό. Αλλά ναι: Είναι σημαντικότατο κριτήριο ο σεξουαλικός προσανατολισμός για τη δημιουργία οικογένειας η οποία περιλαμβάνει παιδιά. ...ξέρω: «Γιατί;» Ε, είπαμε: Βαριέμαι... 3
defacer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Και εδώ με έχασες τελείως η αγάπη μιας μάνας δεν συγκρίνεται με καμία αγάπη στον κόσμο,άσε που είναι κατάπτυστο και προσβολή εναντίων όλων των μανάδων οι οποίες έγιναν ακόμη και ανθρώπινες ασπίδες για τα παιδιά τους θυσιάζοντας ακόμα και την ζωή τους, προκειμένου να τα γλιτώσουν.(Τα παραδείγματα άπειρα)Ελπίζω πραγματικά απλά να σου ξέφυγε ότι έγραψες ότι ουσιαστικά η αγάπη μίας μάνας είναι το ίδιο με την αγάπη εφτά συγκατοίκων, αν όχι ελπίζω ποτέ να μην έχεις δικαίωμα στο να αποκτήσεις παιδιά με οιοδήποτε τρόπο είτε βιολογικά είτε με υιοθεσία.Είναι σκληρό αυτό που γράφω αλλά αυτό που εξομοιώνεις πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου, και συνήθως είμαι πολύ υπομονετικός. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως σε κάθε υποθετική περίπτωση που αναφέρει, η αγάπη προς τα παιδιά από όλα τα μέλη του νοικοκυριού είναι δεδομένη. Επίσης δεδομένος θεωρείται ο τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό κοινός στόχος της σύμπραξης στην ανατροφή των παιδιών. Όλα αυτά προκύπτουν από τη μέχρι τώρα συζήτηση. [Εμβόλιμο edit: Δε θα έπρεπε καν να χρειάζεται η συζήτηση. Όπως θεωρούμε τους πάντες ετερόφυλους αθώους μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ότι δηλαδή αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδί υπεύθυνα και με αγνές προθέσεις, γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις που προτίθενται να αναλάβουν, δεν είναι λίγο προφανές ότι οφείλουμε να παρέχουμε την ίδια αντιμετώπιση και στα ομόφυλα; Είναι αστεία και μόνο η σκέψη ότι λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού με κάποιο μαγικό τρόπο είναι κανείς λιγότερο αφοσιωμένος γονέας.] Με τα παραπάνω δεδομένα, ρωτάει αν απο κει και πέρα έχει σημασία το πώς θα προσδιορίζουν τη μεταξύ τους σχέση οι ενήλικες της υπόθεσης. Το παράδειγμα των 7 συγκατοίκων προφανώς δεν έχει κυριολεκτική σημασία, το λέει για να περάσει το μήνυμα πως ο ίδιος δε βάζει προκαταβολικά κανένα περιορισμό στο τι θα μπορούσε να συμβεί εφόσον τα δεδομένα ισχύουν. 2
AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Φυσικά και πρέπει, όταν μιλάμε για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι, διότι το ζήτημα τής υιοθεσίας, δεν εμπίπτει στα δικαιώματα τού ζευγαριού, αλλά τού προς υιοθεσία παιδιού και ένα από τα βασικότερα δικαιώματα αλλά και βιολογική ανάγκη ενός παιδιού, είναι το να γνωρίσει και να βιώσει την έννοια «μητέρα» και «πατέρας» και όχι απλώς το γενικότερο «γονείς» , πράγμα το οποίο είναι αδύνατο να συμβεί στην περίπτωση τού ομόφυλου ζευγαριού. Ακριβώς με την ίδια συλλογιστική, είμαι απολύτως ενάντιος στο να μπορεί να υιοθετήσει ένας εργένης ή μία εργένισσα (υπάρχει η λέξη; ) οκ... Για κάθε εποχή και για κάθε περιοχή... παντού και πάντα... ...και επειδή με εξυπνακίστικες τρίχες - όπως η υπογραμμισμένη - δεν κάνω το χατήρι σε κανέναν να συζητήσω, σ' αφήνω να παρουσιάσεις εσύ την εποχή και την περιοχή οπότε και όπου δεν αποτελούσε εξαίρεση και μάλιστα κραυγαλέα, αυτό που επικροτείς. Ακόμα κι αν ήταν τότε, παλιά, που δεν υπήρχα ακόμα εγώ για να δίνω ορισμούς και να αποφασίζω τι είναι εξαίρεση και τι όχι... οκ...
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 οκ... Μού έκανες τα μούτρα κρέας... ...τι λες ρε παιδί μου; Unisef, ε; Φαντάσου λέει να είχα αναφέρει ίσα μ' ένα παπόρι φορές, ότι όσα λέω είναι προσωπικές μου απόψεις και πεποιθήσεις που βασίζονται στο προσωπικό μου σύστημα αξιών, ότι δε με απασχολεί, δε μπορώ, δε θέλω, δεν προσπαθώ να τις επιβάλλω, να πείσω ή να φέρω κάποιον στα ίδια νερά μ' εμένα... ...τι;;; Το έχω αναφέρει; Οπότε πρέπει να απαντήσω: «Να κι αν Unisef, να κι αν δεν Unisef!»...μάλλον ταιριάζει. Παρεμπιπτόντως, έχετε μεγάλη πλάκα όταν δε μπορείτε να χωνέψετε τη μη καθολική κοινωνική αποδοχή όλου αυτού τού αχταρμά και τής τρικυμίας τού μυαλού σας και λινκάρετε θέσεις φορέων και οργανώσεων. Ότι «αφού το είπε η Unisef, θα λουφάξουν οι οπισθοδρομικοί» , υποθέτω... 1
AtiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μού έκανες τα μούτρα κρέας... ...τι λες ρε παιδί μου; Unisef, ε; Φαντάσου λέει να είχα αναφέρει ίσα μ' ένα παπόρι φορές, ότι όσα λέω είναι προσωπικές μου απόψεις και πεποιθήσεις που βασίζονται στο προσωπικό μου σύστημα αξιών, ότι δε με απασχολεί, δε μπορώ, δε θέλω, δεν προσπαθώ να τις επιβάλλω, να πείσω ή να φέρω κάποιον στα ίδια νερά μ' εμένα... ...τι;;; Το έχω αναφέρει; Οπότε πρέπει να απαντήσω: «Να κι αν Unisef, να κι αν δεν Unisef!»...μάλλον ταιριάζει. Παρεμπιπτόντως, έχετε μεγάλη πλάκα όταν δε μπορείτε να χωνέψετε τη μη καθολική κοινωνική αποδοχή όλου αυτού τού αχταρμά και τής τρικυμίας τού μυαλού σας και λινκάρετε θέσεις φορέων και οργανώσεων. Ότι «αφού το είπε η Unisef, θα λουφάξουν οι οπισθοδρομικοί» , υποθέτω... Πάντως για άνθρωπος που βαριέται, γράφεις μπόλικα πράγματα... τεσπα... Βέβαια στην τελευταία πρόταση είπες μια μεγάλη αλήθεια... ότι και να πεις, όσο δίκαιο και να έχεις, όσες αποδείξεις και να έχεις, οπισθοδρομικοί θα παραμείνουν... άντε καληνύχτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ...τι λες ρε παιδί μου; Unisef, ε; Φαντάσου λέει να είχα αναφέρει ίσα μ' ένα παπόρι φορές, ότι όσα λέω είναι προσωπικές μου απόψεις και πεποιθήσεις που βασίζονται στο προσωπικό μου σύστημα αξιών, ότι δε με απασχολεί, δε μπορώ, δε θέλω, δεν προσπαθώ να τις επιβάλλω, να πείσω ή να φέρω κάποιον στα ίδια νερά μ' εμένα... Γι αυτό είναι καλό σε τέτοια θέματα αντί να λέει ο καθένας μας την αποψάρα του να μιλάνε αυτοί που γνωρίζουν.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Γι αυτό είναι καλό σε τέτοια θέματα αντί να λέει ο καθένας μας την αποψάρα του να μιλάνε αυτοί που γνωρίζουν. Μπα! Σε κάθε θέμα, καλό είναι να λέει ο καθένας την άποψή του - και αυτή που βαφτίζεις «αποψάρα» στην πλάνη σου ότι είσαι ικανός να ειρωνευτείς, τρομάρα σου! - αρκεί να μην προσπαθεί να την επιβάλει. Για όσους δε, όπως η αφεντιά σου, ενοχλούνται όταν εκφράζονται απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούν, εκτός απ' το ξυδάκι που, όσο να 'ναι κάτι κοστίζει, υπάρχει και η ignore list στο forum η οποία είναι τσάμπα, όπου μπορούν να τοποθετούν όσους τις εκφράζουν, ώστε να μην τις διαβάζουν και αρχίζουν να ρετάρουν, δίνοντας οδηγίες για το ποιοι, πότε και για ποια θέματα είναι «καλό» να μιλούν. οκ... Εν τω μεταξύ, επειδή έχεις ένα πάθος με τα links, αλλά εγώ δεν έχω καμία λόξα να διαβάζω ολόκληρα κατεβατά επειδή εσύ αδυνατείς να στηρίξεις τη θέση σου και το ρίχνεις στο copy/paste, δεν κάνεις την παλικαριά να μού επισημάνεις το σημείο εκείνο όπου αναφέρεται η ...«οικογένεια» στην οποία το ζευγάρι των γονέων αποτελείται από ομόφυλα άτομα, έστω και ως εξαίρεση; Μ' ένα fast scan που έριξα δεν το εντόπισα. Έλα να σε χαρώ, διότι πλάκα έχει να μαλακίζουμε την κουβέντα, αλλά όχι να ξεπατωθούμε και στο σφουγγάρισμα... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μπα! Σε κάθε θέμα, καλό είναι να λέει ο καθένας την άποψή του - και αυτή που βαφτίζεις «αποψάρα» στην πλάνη σου ότι είσαι ικανός να ειρωνευτείς, τρομάρα σου! - αρκεί να μην προσπαθεί να την επιβάλει. Για όσους δε, όπως η αφεντιά σου, ενοχλούνται όταν εκφράζονται απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούν, εκτός απ' το ξυδάκι που, όσο να 'ναι κάτι κοστίζει, υπάρχει και η ignore list στο forum η οποία είναι τσάμπα, όπου μπορούν να τοποθετούν όσους τις εκφράζουν, ώστε να μην τις διαβάζουν και αρχίζουν να ρετάρουν, δίνοντας οδηγίες για το ποιοι, πότε και για ποια θέματα είναι «καλό» να μιλούν. Κοίτα να δεις πως πάει το θέμα αγορίνα για να μαθαίνεις και κάτι. Όταν σχολιάζουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπορεί να λέει ο καθένας την αποψάρα του. Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου ρε μάγκα. Θα μας ενδιέφερε αν είχες να μας πεις κάτι πιο ουσιαστικό. Έχεις δει καμιά έρευνα ας πούμε που λέει πως εξελίσσονται τα παιδιά μέσα σε οικογένειες ομοφυλόφιλων; Εχεις κάποια ειδική γνώση στο θέμα; Αν δεν έχεις, τι καθόμαστε και συζητάμε; Ποια είναι η άποψη σου; Who gives a fuck ρε συ για την άποψη σου. Γεμάτος ο τόπος απόψεις είναι. Το θέμα είναι να λέμε και κάνα σοβαρό επιχείρημα που και που. Και για να λέμε και τίποτα χρήσιμο για οποιονδήποτε διαβάσει το thread και δεν είναι κολλημένος στην αποψάρα του, ορισμένες έρευνες που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά από ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν μια χαρά κι ωραία. https://qz.com/438469/the-science-is-clear-children-raised-by-same-sex-parents-are-at-no-disadvantage/ https://theconversation.com/same-sex-couples-and-their-children-what-does-the-evidence-tell-us-55565 http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research
Προτεινόμενες αναρτήσεις