Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπέρ των Αλβανών, υπέρ των gay...Σε έχω συμπαθήσει πάρα πολύ

Not... :devil:

Κάποια στιγμή στη ζωή μου συνειδητοποίησα πως λόγω διαφοράς στον τρόπο σκέψης και άλλα, το γούστο μου ταυτίζεται με κάποιων ανθρώπων και είναι αντίθετο με κάποιων άλλων.

Είχα ας πούμε δυο συμφοιτητές, που για να είμαι σίγουρος ότι μια ταινία θα μου αρέσει έπρεπε ο ένας να πει ότι είναι καλή και ο άλλος ότι είναι μάπα. Αν έλεγαν και οι δύο καλή άρχιζα να έχω αμφιβολίες.

Στο θέμα λοιπόν του αν κάνω κάτι καλό στη ζωή με κριτήριο ποιος το εκτιμά, εσύ είσαι ο άλλος.

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κανενα παιδι δεν εχει μπερδευτει ποτε οταν του λεω οτι ειμαι γκει και μου αρεσουν αλλα αγορια

επισης δε θυμαμαι να εχω ερθει σε επαφη με γονεις συμμαθητων μου στο σχολειο, αντε καμια σχολικη γιορτη κλπ που σιγα μη σε νοιαζει το σοι του παιδιου.

made up ανησυχιες μου φαινονται.

Εξαρτάται για τι ηλικίες παιδιών μιλάμε πάντα, όταν θα ρωτήσει το εξάχρονο τον γονιό του γιατί δεν έχει μαμά πχ πες του εσύ ότι είσαι gay και αγαπάς άτομα του ίδιου φύλου και αν καταλάβει χριστό έλα να μου το πεις ξανά.Επίσης δεν μίλησα για bulling από τους γονείς αλλά από τα άλλα παιδάκια.Δεν θέλει πολλές  φορές τρεις τέσσερις φορές να το κοροϊδέψουν τα άλλα παιδιά και να του πουν π.χ έχεις πούστηδες γονείς(sorry για την έκφραση) η στο σπίτι  σου είστε ανώμαλοι ,όταν μεγαλώσει λίγο περισσότερο και καταλαβαίνει αυτές τις έννοιες δεν ξέρω αν και πόσο θα είναι επιζήμιες για το παιδί.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή στη ζωή μου συνειδητοποίησα πως λόγω διαφοράς στον τρόπο σκέψης και άλλα, το γούστο μου ταυτίζεται με κάποιων ανθρώπων και είναι αντίθετο με κάποιων άλλων.

Είχα ας πούμε δυο συμφοιτητές, που για να είμαι σίγουρος ότι μια ταινία θα μου αρέσει έπρεπε ο ένας να πει ότι είναι καλή και ο άλλος ότι είναι μάπα. Αν έλεγαν και οι δύο καλή άρχιζα να έχω αμφιβολίες.

Στο θέμα λοιπόν του αν κάνω κάτι καλό στη ζωή με κριτήριο ποιος το εκτιμά, εσύ είσαι ο άλλος.

Χέστηκα. ;) Πάντα όμως θα αναχαιτίζω ανθρώπους σαν και σένα είτε διαδικτυακά είτε στην κανονική ζωή.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα... κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να φορτώνουμε τα κομπλεξικά μας στα παιδιά... Κανένα παιδί δεν θα κοροϊδέψει τον συμμαθητή του αν δεν το έχει μάθει από την οικογένεια του...

Σε έναν ιδανικό κόσμο ναι,αλλά δεν ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σιγά το δύσκολο να το εξηγήσεις σε ένα παιδί γιατί έχει δύο μαμάδες.

Με επιχειρηματολογία πεντάχρονου:

"Γιαννάκη κάποιες μαμάδες αγαπάνε μπαμπάδες και κάποιες μαμάδες αγαπάνε άλλες μανούλες όπως και κάποιοι μπαμπάδες άλλους μπαμπάδες. Εγώ αγαπώ πολύ τη μαμά σου αλλά πάνω από όλα να ξέρεις ότι αγαπώ εσένα".

Το δύσκολο είναι να σου έρθει το πεντάχρονο με υπαρξιακές ανησυχίες "γιατί πεθαίνουμε, πού πάμε μετά το θάνατο και τι κάναμε πριν γεννηθούμε"

Εκεί να το καταλάβω να κολλήσεις, αλλά περί γκέι γονιών δεν υπάρχει πρόβλημα επεξήγησης. Είναι απλές δικαιολογίες.

Δημοσ.

Εξαρτάται για τι ηλικίες παιδιών μιλάμε πάντα, όταν θα ρωτήσει το εξάχρονο τον γονιό του γιατί δεν έχει μαμά πχ πες του εσύ ότι είσαι gay και αγαπάς άτομα του ίδιου φύλου και αν καταλάβει χριστό έλα να μου το πεις ξανά.Επίσης δεν μίλησα για bulling από τους γονείς αλλά από τα άλλα παιδάκια.Δεν θέλει πολλές  φορές τρεις τέσσερις φορές να το κοροϊδέψουν τα άλλα παιδιά και να του πουν π.χ έχεις πούστηδες γονείς(sorry για την έκφραση) η στο σπίτι  σου είστε ανώμαλοι ,όταν μεγαλώσει λίγο περισσότερο και καταλαβαίνει αυτές τις έννοιες δεν ξέρω αν και πόσο θα είναι επιζήμιες για το παιδί.

Συνεχίζεις να ξεχνάς ότι το παιδί ζει μέσα στην οικογένεια και αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα από το κόμπλεξ...

Δημοσ.

Με πιχειρηματολογία πεντάχρονου:

"Γιαννάκη κάποιες μαμάδες αγαπάνε μπαμπάδες και κάποιες μαμάδες αγαπάνε άλλες μανούλες όπως και κάποιοι μπαμπάδες άλλους μπαμπάδες. Εγώ αγαπώ πολύ τη μαμά σου αλλά πάνω από όλα αγαπώ εσένα".

Το δύσκολο είναι να σου έρθει το πεντάχρονο με υπαρξιακές ανησυχίες "γιατί πεθαίνουμε, πού πάμε μετά το θάνατο και τι κάναμε πριν γεννηθούμε"

Εκεί να το καταλάβω να κολλήσεις, αλλά περί γκέι γονιών δεν υπάρχει πρόβλημα επεξήγησης.

Οκ  το δέχομαι ως άποψη. Ειλικρινά μακάρι να πιάσει. 

Δημοσ.

Χέστηκα. ;) Πάντα όμως θα αναχαιτίζω ανθρώπους σαν και σένα είτε διαδικτυακά είτε στην κανονική ζωή.

Συγνώμη που μπαίνω σφήνα... αλλά τι αναχαιτίζεις?

Δημοσ.

Συγνώμη που μπαίνω σφήνα... αλλά τι αναχαιτίζεις?

Δεν χρησιμοποιείται μόνο για αεροπλάνα αυτός ο όρος αν ρωτάς αυτό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαρτάται για τι ηλικίες παιδιών μιλάμε πάντα, όταν θα ρωτήσει το εξάχρονο τον γονιό του γιατί δεν έχει μαμά πχ πες του εσύ ότι είσαι gay και αγαπάς άτομα του ίδιου φύλου και αν καταλάβει χριστό έλα να μου το πεις ξανά.Επίσης δεν μίλησα για bulling από τους γονείς αλλά από τα άλλα παιδάκια.Δεν θέλει πολλές φορές τρεις τέσσερις φορές να το κοροϊδέψουν τα άλλα παιδιά και να του πουν π.χ έχεις πούστηδες γονείς(sorry για την έκφραση) η στο σπίτι σου είστε ανώμαλοι ,όταν μεγαλώσει λίγο περισσότερο και καταλαβαίνει αυτές τις έννοιες δεν ξέρω αν και πόσο θα είναι επιζήμιες για το παιδί.

Με αυτή τη νοοτροπία δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν στο σχολείο τα παιδιά

1) Που έχουν παχουλούς γονείς

2) Που έχουν κάποιο γονιό ΑΜΕΑ

3) Που έχουν μόνο ένα γονέα ή και κανέναν

4) Που έχουν φτωχούς γονείς

5) Που έχουν ξένους γονείς (ειδικά αν είναι ασιάτες, αφρικανοί κτλ)

Πολλές κοινωνικές ομάδες δέχονται bullying και είναι ευθύνη του σχολείου να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Παρ' όλα αυτά δεν είναι λόγω να μην έχουν παιδιά τα LGBT άτομα.

Δημοσ.

Με αυτή τη νοοτροπία δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν στο σχολείο τα παιδιά

1) Που έχουν παχουλούς γονείς

2) Που έχουν κάποιο γονιό ΑΜΕΑ

3) Που έχουν μόνο ένα γονέα ή και κανέναν

4) Που έχουν φτωχούς γονείς

5) Που έχουν ξένους γονείς (ειδικά αν είναι ασιάτες, αφρικανοί κτλ)

Πολλές κοινωνικές ομάδες δέχονται bullying και είναι ευθύνη του σχολείου να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Παρ' όλα αυτά δεν είναι λόγω να μην έχουν παιδιά τα LGBT άτομα.

Απο αυτά που ανέφερες μόνο το 5 υφίσταται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον ζεις σε μια άλλη πραγματικότητα τότε.

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιείται μόνο για αεροπλάνα αυτός ο όρος αν ρωτάς αυτό.

Όχι απλά ο όρος χρησιμοποιείτε συνήθως σε αμυνόμενους... και εσύ μόνο αυτό δεν είσαι...

Δημοσ.

Με επιχειρηματολογία πεντάχρονου:

"Γιαννάκη κάποιες μαμάδες αγαπάνε μπαμπάδες και κάποιες μαμάδες αγαπάνε άλλες μανούλες όπως και κάποιοι μπαμπάδες άλλους μπαμπάδες. Εγώ αγαπώ πολύ τη μαμά σου αλλά πάνω από όλα να ξέρεις ότι αγαπώ εσένα".

Εκεί να το καταλάβω να κολλήσεις, αλλά περί γκέι γονιών δεν υπάρχει πρόβλημα επεξήγησης. Είναι απλές δικαιολογίες.

χμ sorry αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν θα με πείσουν τα λεγόμενα σου,γιατί το παιδί για να πειστεί από την εξήγηση που παραθέτεις, θα πρέπει να το έχει ως βίωμα,είπαμε τα παιδιά παρατηρούν το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν,αν εκεί κοντά όπου ζει δεν υπάρχει άλλο ομόφυλο ζευγάρι η εξήγηση σου θα πάει στον βρόντο.Το παιδί θα βλέπει μόνο straight γονείς και μόνο την δικιά του διαφορετική και θα νοιώθει περίεργα.Η τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ, δεν επιβάλουμε απόψεις κουβέντα κάνουμε.Και σίγουρα θα επιτείνει αρνητικά την ψυχοσύνθεση του το ότι μπορεί να δεχτεί bulling για αυτό στο Ελλαδιστάν.Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη φυσικά!

Δημοσ.

Όχι απλά ο όρος χρησιμοποιείτε συνήθως σε αμυνόμενους... και εσύ μόνο αυτό δεν είσαι...

Όπως το πάρει κανείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...