Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποψιάζομαι πως υπεκφεύγεις  κάπως.  ;)

Στον θάνατο ενός γονέα η πιο κοινή απάντηση είναι ότι τον πήρε ο Θεούλης μαζί του πχ.

Για το πως ήρθα στον κόσμο συνήθως λένε ότι ο μπαμπάς έβαλε ένα σποράκι στην κοιλίτσα της μαμάς και βγήκες εσύ πχ.  :P

Οπότε θέλεις και από μένα μια ίδιου επίπεδου απάντηση... θα στην δώσω... “δυστυχώς ο θεούλης δεν ήταν πολύ δίκαιος με εσένα και έτσι υιοθετήθηκες από ένα gay ζευγάρι που σε αγαπάει και είσαι το κέντρο του κόσμου τους”   ;)

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι, θέλω μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη απάντηση .

Πάντως οφείλεις να παραδεχθείς ότι αυτά που έγραψα μισοαστεία-μισοσόβαρα   δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. 

Δημοσ.

Θα επέμενα, ζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα, αλλά τα έθεσα παραθέτοντας ερώτησή σου προς άλλο χρήστη, οπότε δε με παίρνει να απαιτώ.

Θέλω όμως απαντήσεις σε όσα ρώτησα, αν θέλεις να απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου, έστω και σ' αυτό το «δια ταύτα». Δίκαιο δεν είναι;

Ωραία αφού επιμένεις...

Το να γίνω καλός γονιός, δεν έχει καμία σχέση με το αν αγαπάω φιλικά ή ερωτικά ή από ανάγκη την μάνα...

Το να γίνω καλός οικογενειάρχης επίσης δεν έχει καμία σχέση με το αν αγαπάω φιλικά ή ερωτικά ή από ανάγκη την μάνα...

Το να αγαπώ το παιδί μου, δεν έχει καμία σχέση με το ποιον θα έχω στο κρεβάτι μου...

Το να θέλω το καλύτερο για το παιδί μου, επίσης δεν έχει καμία σχέση με το ποιον θα έχω στο κρεβάτι μου...

Το να προστατεύω το παιδί μου από οτιδήποτε κακό μπορεί να συμβεί, επίσης δεν έχει καμία σχέση με το ποιον θα έχω στο κρεβάτι μου...

Το να είμαι ειλικρινείς με την οικογένεια μου και να μην κρύβομαι, να διεκδικώ και να καταφέρνω το αυτονόητο με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δυνατό στήριγμα και σίγουρα καλό παράδειγμα...

Δημοσ.

Τι θα κάνεις δηλαδή, θα αλλάξεις τα μυαλά εκατομμυρίων ατόμων;

Και όταν ο μικρός/ή έρθει και σε ρωτήσει στα 7-8 χρόνων , " μπαμπά γιατί εγώ δεν έχω μαμά και μπαμπά , όπως όλοι οι συμμαθητές μου , αλλά έχω δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες " τι θα του απαντήσουμε σε αυτή την ηλικία;

Πρέπει τελικά να υποβάλλουμε ένα μικρό παιδί σε αυτή την δοκιμασία; Και πως ξέρουμε όταν θα μεγαλώσει και θα συνειδητοποιήσει τα πράγματα αν τελικά ήθελε αυτή την ζωή ή μια "συμβατική";

Αυτό που έλεγα νωρίτερα, αφού δεν πειράζει εμένα προσωπικά έλα μωρε τι να κάνουμε.

Σοβαρά, αν εσύ είχες προσωπικό πρόβλημα λόγω των εκατομμυρίων ατόμων θα είχες πάλι την ίδια άποψη; Εντάξει δηλαδή είναι εκατομμύρια οι ρατσιστές, εγώ είμαι μαύρος, δεν πειράζει που μόλις με βλέπουν κάνουν τον πίθηκο, τι θα κάνουμε τώρα θα αλλάξουμε το μυαλό εκατομμυρίων;

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ναι, αυτό ακριβώς θα κάνουμε, όπως ακριβώς το έχουμε κάνει αμέτρητες φορές στην ιστορία όχι για εκατομμύρια αλλά και για δισεκατομμύρια;

Όσο για το δεύτερο, όχι δεν το ρωτήσαμε το παιδί, όπως δεν το ρωτάνε οι βιγκαν γονείς αν θέλει να γίνει βιγκαν, οι θρησκόληπτοι γονείς αν επιθυμεί να το κατηχήσεις, οι εθνικιστές αν θέλει να το κάνουμε πατριδολάτρη κλπ. Ξέρεις γιατί δεν το ρωτάμε; Γιατί είναι παιδί και δε μπορεί να πάρει αυτές τις αποφάσεις οπότε τους παίρνουν οι γονείς για λογαριασμό του.

Στο επόμενο επεισόδιο, γιατί ένα κι ένα κάνει δύο.

Και προς θεού μην υποβάλλουμε κανένα παιδί στη δοκιμασία του να το κοροϊδεύουν μαλάκες, μπορεί να μάθει να τους γράφει εκεί που τους αρμόζει. Ας πούμε δηλαδή οι Αλβανοί με ποιο δικαίωμα μεγάλωναν παιδιά στην Ελλάδα των ρατσιστών; Δεν σκέφτηκαν τις καημένες ψυχούλες;

• Like 3
Δημοσ.

Ένα πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά έχουν πολλές απορίες και ερωτήσεις με βάση αυτά που παρατηρούν γύρω τους.Και φυσικά όταν θα ρωτάει ένα ζευγάρι ομόφυλων,πχ γιατί εγώ δεν έχω μαμά ή αντίστοιχα σε ένα ζευγάρι γυναικών εγώ γιατί δεν έχω μπαμπά,οι εξηγήσεις δεν θα μπορούν να είναι ικανοποιητικές σε καμία περίπτωση.Σε άλλες περιπτώσεις όταν θα είναι π.χ ορφανό θα του πουν ότι τον πήρε ο καλός Θεούλης(δυστυχώς ντρέπομαι που το γράφω) αλλά θα πάρει μία απείρως πιο εύπεπτη απάντηση,από ότι στην περίπτωση των ομόφυλων ζευγαριών όπου θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι εσύ και σύντροφος σου είσαι διαφορετικός στο θέμα του ποιον αγαπάς και θέλεις για σύντροφο σου άσε που πιθανόν δεν θα καταλάβει Χριστό.Αυτές οι απορίες καθώς και ότι το παιδί θα νιώθει διαφορετικά λόγω του ότι η σύνθεση της οικογένειας του σε σχέση με το τι παρατηρεί γύρω του είναι διαφορετική,δεν είμαι καθόλου σίγουρος το πως θα επηρεάσει την ψυχοσύνθεση του παιδιού + το bulling που μπορεί να δεχτεί στο Ελλαδιστάν.Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η αγάπη που θα πάρει από το οικογενειακό του περιβάλλον θα είναι αρκετή ως αντιστάθμισμα στα βιώματα που θα νιώσει σε μικρή ηλικία σαν αυτά που ανέφερα πιο πάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Ένα πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά έχουν πολλές απορίες και ερωτήσεις με βάση αυτά που παρατηρούν γύρω τους.Και φυσικά όταν θα ρωτάει ένα ζευγάρι ομόφυλων,πχ γιατί εγώ δεν έχω μαμά ή αντίστοιχα σε ένα ζευγάρι γυναικών εγώ γιατί δεν έχω μπαμπά,οι εξηγήσεις δεν θα μπορούν να είναι ικανοποιητικές σε καμία περίπτωση.Σε άλλες περιπτώσεις όταν θα είναι π.χ ορφανό θα του πουν ότι τον πήρε ο καλός Θεούλης(δυστυχώς ντρέπομαι που το γράφω) αλλά θα πάρει μία απείρως πιο εύπεπτη απάντηση,από ότι στην περίπτωση των ομόφυλων ζευγαριών όπου θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι εσύ και σύντροφος σου είσαι διαφορετικός στο θέμα του ποιον αγαπάς και θέλεις για σύντροφο σου άσε που πιθανόν δεν θα καταλάβει Χριστό.Αυτές οι απορίες καθώς και ότι το παιδί θα νιώθει διαφορετικά λόγω του ότι η σύνθεση της οικογένειας του σε σχέση με το τι παρατηρεί γύρω του είναι διαφορετική,δεν είμαι καθόλου σίγουρος το πως θα επηρεάσει την ψυχοσύνθεση του παιδιού + το bulling που μπορεί να δεχτεί στο Ελλαδιστάν.Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η αγάπη που θα πάρει από το οικογενειακό του περιβάλλον θα είναι αρκετή ως αντιστάθμισμα στα βιώματα που θα νιώσει σε μικρή ηλικία σαν αυτά που ανέφερα πιο πάνω.

κανενα παιδι δεν εχει μπερδευτει ποτε οταν του λεω οτι ειμαι γκει και μου αρεσουν αλλα αγορια

επισης δε θυμαμαι να εχω ερθει σε επαφη με γονεις συμμαθητων μου στο σχολειο, αντε καμια σχολικη γιορτη κλπ που σιγα μη σε νοιαζει το σοι του παιδιου.

made up ανησυχιες μου φαινονται.

Δημοσ.

Αυτό που έλεγα νωρίτερα, αφού δεν πειράζει εμένα προσωπικά έλα μωρε τι να κάνουμε.

Σοβαρά, αν εσύ είχες προσωπικό πρόβλημα λόγω των εκατομμυρίων ατόμων θα είχες πάλι την ίδια άποψη; Εντάξει δηλαδή είναι εκατομμύρια οι ρατσιστές, εγώ είμαι μαύρος, δεν πειράζει που μόλις με βλέπουν κάνουν τον πίθηκο, τι θα κάνουμε τώρα θα αλλάξουμε το μυαλό εκατομμυρίων;

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι ναι, αυτό ακριβώς θα κάνουμε, όπως ακριβώς το έχουμε κάνει αμέτρητες φορές στην ιστορία όχι για εκατομμύρια αλλά και για δισεκατομμύρια;

Όσο για το δεύτερο, όχι δεν το ρωτήσαμε το παιδί, όπως δεν το ρωτάνε οι βιγκαν γονείς αν θέλει να γίνει βιγκαν, οι θρησκόληπτοι γονείς αν επιθυμεί να το κατηχήσεις, οι εθνικιστές αν θέλει να το κάνουμε πατριδολάτρη κλπ. Ξέρεις γιατί δεν το ρωτάμε; Γιατί είναι παιδί και δε μπορεί να πάρει αυτές τις αποφάσεις οπότε τους παίρνουν οι γονείς για λογαριασμό του.

Στο επόμενο επεισόδιο, γιατί ένα κι ένα κάνει δύο.

Και προς θεού μην υποβάλλουμε κανένα παιδί στη δοκιμασία του να το κοροϊδεύουν μαλάκες, μπορεί να μάθει να τους γράφει εκεί που τους αρμόζει. Ας πούμε δηλαδή οι Αλβανοί με ποιο δικαίωμα μεγάλωναν παιδιά στην Ελλάδα των ρατσιστών; Δεν σκέφτηκαν τις καημένες ψυχούλες;

Υπέρ των Αλβανών, υπέρ των gay...Σε έχω συμπαθήσει πάρα πολύ

Not... :devil:  

Δημοσ.

δηλαδη στο γιατι δεν εχω μαμα/μπαμπα/μονο δυο γονεις η απαντηση ειναι ευκολη, "επειδη ετσι αποφασισαμε να λειτουργουμε μεταξυ μας". πιο δυσκολο μου φαινεται να απαντησω στο "γιατι πρεπει να βαζω spf50 πριν βγω απ το σπιτι" που πρεπει να του εξηγησω οτι απειρες γενιες τρωγαν γελαδια και χρησιμοποιουσαν καυσιμη ενεργεια σαν να μην υπαρχει αυριο οποτε σορρυ αλλα δεν εχουμε οζον εκει που θα πρεπε.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα... κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να φορτώνουμε τα κομπλεξικά μας στα παιδιά... Κανένα παιδί δεν θα κοροϊδέψει τον συμμαθητή του αν δεν το έχει μάθει από την οικογένεια του...

Δημοσ.

Υπέρ των Αλβανών, υπέρ των gay...Σε έχω συμπαθήσει πάρα πολύ

Not... :devil:  

μετα τις αδερφες, οι Αλβανοι ειναι το αλλο ποδαρι του βελζεβουλ που μας τρωει τη χωρα σαν το σαρακι :((((((

ολοι οι μη ελληνες, μη ανδρες, μη στρειτ, μη ορθοδοξοι, μη ______(εισαγετε εδω οποιο χαρακτηριστικο κρινει ο theo ως αξιο υπαρξης) οφειλουν να υπαρχουν διακριτικα, αν θελουν καν να υπαρχουν, αλλιως ας φυγουν απ τη χωρα του η ας πεθανουν(?)

• Like 1
Δημοσ.

μετα τις αδερφες, οι Αλβανοι ειναι το αλλο ποδαρι του βελζεβουλ που μας τρωει τη χωρα σαν το σαρακι :((((((

ολοι οι μη ελληνες, μη ανδρες, μη στρειτ, μη ορθοδοξοι, μη ______(εισαγετε εδω οποιο χαρακτηριστικο κρινει ο theo ως αξιο υπαρξης) οφειλουν να υπαρχουν διακριτικα, αν θελουν καν να υπαρχουν, αλλιως ας φυγουν απ τη χωρα του η ας πεθανουν(?)

Μην είσαι υπερβολικός. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους μαύρους, ούτε πχ με τους καθολικούς. Αλλά αυτός ο λαός εδώ μου κάθεται.

Δημοσ.

Μην είσαι υπερβολικός. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους μαύρους, ούτε πχ με τους καθολικούς. Αλλά αυτός ο λαός εδώ μου κάθεται.

Για πες..

Δημοσ.

αληθεια ο μονος τροπος που μου φαινεται ρεαλιστικο να γινω γονιος ειναι το να μοιραζομαι την γονεικοτητα με τουλαχιστον αλλα τρια ατομα. το οτι αυτο σε παραδοσιακα ετεροκανονικα ζευγαρια γινεται με τους γονεις και τα πεθερικα, στη δικη μου περιπτωση θα ταν οι ανθρωποι που θα εχω συμφωνησει να μεγαλωσουμε το παιδι-ανεξαρτητως τη σχεση μου με αυτους//πιο πιθανο το θεωρω να μεγαλωσω το παιδι με τον κολλητο μου και το γκομενο του παρα με καποιο δικο μου γκομενο//δεν ξερω ακομα πως θα το εκανα//δυσκολευομαι ακομα να μεγαλωσω ενα γατακι-ποσο μαλλον εναν μικρο ανθρωπο.
δεν ξερω γιατι ειναι τοσο εξωπραγματικο η που βρισκεται η οντως ενσταση.

οι ασιατες, οι βουδιστες και οι αγνωστικιστες πως σου φαινονται? τους εγκρινεις η να τους καθαρισουμε κι αυτους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...