Norone92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα και των δύο πλευρών, θεωρείτε ότι το πρόβλημα για το παιδί έγκειται στο πώς βλέπει η κοινωνία το θέμα των ομοφυλόφιλων γονιών, και όχι αποκλειστικά στους ομοφυλόφιλους γονείς. Πολύ σωστά λοιπόν, παρόλο που ορισμένοι αποφεύγετε να το πείτε και ρίχνετε αλλού τις ευθύνες. Φανταστείτε τώρα να θεωρούνταν επίσης κατακριτέο να έχουμε γονείς από άλλες χώρες, ή να μεγαλώνουμε με έναν γονιό, ή γονείς που δεν είναι παντρεμένοι. Oh wait... 3
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 αυτό πως ακριβώς θα το ελέγξεις ? στο λέω επειδή οτιδήποτε και να απαγορεύσεις είναι απλά στην κρίση του παιδιού αν θα το δεχθεί η όχι , στο τέλος θα κάνει αυτό π γουστάρει , το μόνο που θα καταφέρεις ειναι να το σπρώξεις προς εκείνη την κατεύθυνση . Απ την άλλη μπορείς να παρουσιάσεις επιχειρήματα (αν έχεις φυσικά) γιατί είναι λάθος κάτι ώστε να μην το κάνει επειδή κατάλαβε πως ειναι λάθος και όχι επειδή του το επέβαλες , κάτι που ξαναλέω δεν πιάνει επειδή εφηβεία + αντίδραση > λογική. σχετικά με τις ηλικίες , 16 με 18 δεν μου φαίνεται παράξενο , αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί θα ειναι να μη πέσει σε κανένα μαλακιστήρι που την έχει δει ντιλέρι ή κανέναν πολύ μεγαλύτερο τοτε θα εχω αποτυχει σαν γονιος. http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ektos-amerikanikou-stratou-oi-diafylikoi-me-entolh-tramp.4781661.html Σιχαμα λεγεται αυτο.Α σιχαμα. gold diggers λεγονται.
alxlightning Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 δεν καταλαβα, τελικα μπορω να ειμαι γονιος η οχι?
AtiX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 δεν καταλαβα, τελικα μπορω να ειμαι γονιος η οχι? Κοίτα για τους περισσότερους μπορείς, φτάνει να μην παρουσιάσεις γκόμενο... τότε το παιδί θα έχει τεράστιο πρόβλημα στο σχολείο, όχι γιατί εσύ θα έχεις γκόμενο... αλλά γιατί τα ζώα γονείς των συμμαθητών του δεν θα έχουν μάθει στα μπεμπέ τους βασικές κοινωνικές αρχές και θα συμπεριφέρονται σαν ζώα και αυτά... 1
filipN Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 δεν καταλαβα, τελικα μπορω να ειμαι γονιος η οχι? Ο καθένας μπορεί να συμβάλλει στη γέννηση ενός παιδιού, αλλά μόνο το παιδί θα μπορέσει να σου πει, αν πατήσει τα 30 και ζεις, αν υπήρξες γονιός ή παρένθετος πατέρας. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κοίτα για τους περισσότερους μπορείς, φτάνει να μην παρουσιάσεις γκόμενο... τότε το παιδί θα έχει τεράστιο πρόβλημα στο σχολείο, όχι γιατί εσύ θα έχεις γκόμενο... αλλά γιατί τα ζώα γονείς των συμμαθητών του δεν θα έχουν μάθει στα μπεμπέ τους βασικές κοινωνικές αρχές και θα συμπεριφέρονται σαν ζώα και αυτά... https://www.youtube.com/watch?v=eb-JZSyhWSc 1:10 1
Vapir Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 τοτε θα εχω αποτυχει σαν γονιος. σε ποιον τομέα ? στο να κάνεις το παιδί σου ρομπότ? έφηβος/έφηβη που υπακούει πιστά το γονιό του σε κάθε απαγόρευση δεν γεννήθηκε ακόμα , στην ηλικία που μιλάνε οι ορμόνες ότι και να λες μπαινάκης βγαινάκης ,υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις βέβαια παιδιών που πέρασαν τέτοια "μαρτύρια" , που δηλαδή έγιναν ρομποτάκια , αλλα το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν καταπιεσμένοι ενήλικες ελάχιστα εως καθόλου λειτουργικοί το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να το έχεις μεγαλώσει σωστά και να κάνει μόνο του σωστές επιλογές , αν φτάσεις στο σημείο να παίξεις το ρόλο του μαντρόσκυλου τότε είναι που έχεις αποτύχει σαν γονέας.
defacer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Την κουβέντα που κάνω, τη σέβομαι απόλυτα φίλε. Όχι μόνο αυτή, κάθε κουβέντα. Το ίδιο και τους συνομιλητές μου, ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί τους. Ούτε ισχυρίστηκα, ούτε προσποιήθηκα ότι φέρνω τάδε τύπου επιχειρήματα. Χαρακτήρισα δικαίωμα τού παιδιού και όχι τού ζευγαριού το ζήτημα τής υιοθεσίας και διευκρίνισα ότι μιλώ βάσει προσωπικού συστήματος αξιών, το οποίο και επανέλαβα αρκετές φορές. Τελικώς, λοιπόν, δεν απεδείχθη τίποτα, αφού δεν ετέθη τίποτα προς απόδειξη. Αυτό, για τα περί «εντιμότητας» στη συζήτηση. (Το πόσταρα πριν δω το #1652, το λέω για να μην κάνουμε κύκλους) Καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στο "αυτό είναι δικαίωμά σου" και στο "κατά την άποψή μου αυτό θα έπρεπε να είναι δικαίωμά σου". Προσωπικά όταν είμαστε σε μια κουβέντα και μου πει κάποιος π.χ. "αφού δεν έχω να φάω τα χρέη μου να παραγραφούν δια παντός", θα είμαι πάρα πάρα πολύ προσεκτικός σχετικά με το ποιά από τις δύο εκφράσεις θα χρησιμοποιήσω, γιατί η επιλογή αλλάζει τελείως την ουσία της θέσης μου. Νομίζω ότι εσύ εδώ δεν το έκανες αυτό, και δεν έχω να προσθέσω περισσότερα. Δηλ Θα βρεις μια γυναίκα στο δρόμο να της κάνεις το παιδί και θα της πεις αμε στο διάολο ξέχασε το το κρατάω εγώ με το γκομενο μου. Το παιδί μιας οικογένειας είναι καρπούζι ή κούκλα να το πετάμε από δω κι από κει ανάλογα με ποιος μας γυαλίζει? Ενώ αν το ζευγάρι είναι ετερόφυλο και πει ο ένας στον άλλο αμε στο διάολο ξέχασε το το κρατάω εγώ με το γκόμενο/γκόμενά μου ε; Πόσο σκατένια υποκρισία είναι όταν μέχρι και τα στρουμφάκια θα μπορούσαν να σου κάνουν το προφανές αντιπαράδειγμα; Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για το αν πρέπει να δίνονται παιδιά σε ανθρώπους με τέτοια νοοτροπία Βλέπε παραπάνω περι σκατένιας υποκρισίας. 1
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κοίτα για τους περισσότερους μπορείς, φτάνει να μην παρουσιάσεις γκόμενο... τότε το παιδί θα έχει τεράστιο πρόβλημα στο σχολείο, όχι γιατί εσύ θα έχεις γκόμενο... αλλά γιατί τα ζώα γονείς των συμμαθητών του δεν θα έχουν μάθει στα μπεμπέ τους βασικές κοινωνικές αρχές και θα συμπεριφέρονται σαν ζώα και αυτά... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Επίσης θα συμφωνήσω ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί να αποδειχθεί απείρως καλύτερο στην ανατροφή ενός παιδιού. , Παραδείγματα κακών ετερόφυλων γονέων εξάλλου υπάρχουν ουκ ολίγα. Η ουσία όμως αυτών που αναφέρεις παραμένει. Τι θα κάνεις δηλαδή, θα αλλάξεις τα μυαλά εκατομμυρίων ατόμων; Και όταν ο μικρός/ή έρθει και σε ρωτήσει στα 7-8 χρόνων , " μπαμπά γιατί εγώ δεν έχω μαμά και μπαμπά , όπως όλοι οι συμμαθητές μου , αλλά έχω δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες " τι θα του απαντήσουμε σε αυτή την ηλικία; Πρέπει τελικά να υποβάλλουμε ένα μικρό παιδί σε αυτή την δοκιμασία; Και πως ξέρουμε όταν θα μεγαλώσει και θα συνειδητοποιήσει τα πράγματα αν τελικά ήθελε αυτή την ζωή ή μια "συμβατική"; 1
adi32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το ίδιο άσχημο είναι. Με τη διαφορά ότι το ζευγάρι ξεκινάει από τη βάση της αγάπης μεταξύ τους ώστε να μετουσιωθει σε παιδί και αν στραβώσει κάτι μπορεί να χωρίσουν ,ενω εδώ λέμε ότι θα βρούμε κάποια να μας κάνει ένα παιδί για να το έχουμε μετά να το χαιρόμαστε με τους επόμενους γκόμενους και να τη στείλουμε στο διαολο έτσι κι αλλιώς. Βλέπεις καμία διαφορά ή μπα?
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Επίσης θα συμφωνήσω ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί να αποδειχθεί απείρως καλύτερο στην ανατροφή ενός παιδιού. , Παραδείγματα κακών ετερόφυλων γονέων εξάλλου υπάρχουν ουκ ολίγα. Μια παρένθεση στο υπογραμμισμένο, μιας και αποτελεί κλασικό επιχείρημα της μιας πλευράς. Σαφώς και υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματων κάκιστων ετερόφυλων γονέων. Τη στιγμή όμως που η συντριπτική πλειοψηφία όλων των ζευγαριών του πλανήτη είναι τέτοια. Ποιος μου/σας λέει ότι αναλογικά και ποσοστιαία, τα ομόφυλα κακά ζευγάρια δε θα ήταν περισσότερα από τα ετερόφυλα; 1
l337 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το ίδιο άσχημο είναι. Με τη διαφορά ότι το ζευγάρι ξεκινάει από τη βάση της αγάπης μεταξύ τους ώστε να μετουσιωθει σε παιδί και αν στραβώσει κάτι μπορεί να χωρίσουν ,ενω εδώ λέμε ότι θα βρούμε κάποια να μας κάνει ένα παιδί για να το έχουμε μετά να το χαιρόμαστε με τους επόμενους γκόμενους και να τη στείλουμε στο διαολο έτσι κι αλλιώς. Βλέπεις καμία διαφορά ή μπα? Ενώ όλα τα ετερόφυλα ζευγάρια που υπάρχουν συνάπτουν σχέσεις μόνο ώστε να εξελιχθούν σε πραγματική αγάπη και μόνο έτσι γίνονται τα παιδιά; Σε ποιον πλανήτη; Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν να συνάψουν σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε αγάπη; Δεν γνωρίζεις ετερόφυλα ζευγάρια που κάνανε παιδί ενώ "λέγανε" πως είχανε σχέση ή "νομίζανε" πως είχανε σχέση. Αλήθεια, που ζεις; Πραγματικά όμως... και με βάση τις προηγούμενες σου απαντήσεις.. πιο αχυράνθρωπος πεθαίνεις. 3
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μια παρένθεση στο υπογραμμισμένο, μιας και αποτελεί κλασικό επιχείρημα της μιας πλευράς. Σαφώς και υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματων κάκιστων ετερόφυλων γονέων. Τη στιγμή όμως που η συντριπτική πλειοψηφία όλων των ζευγαριών του πλανήτη είναι τέτοια. Ποιος μου/σας λέει ότι αναλογικά και ποσοστιαία, τα ομόφυλα κακά ζευγάρια δε θα ήταν περισσότερα από τα ετερόφυλα; Κανείς. Θα πρέπει De Facto να το αποδεχτείς. Γιατί αλλιώς δε ζείς στο 2017, είσαι παλαιών αρχών και φοράς παρωπίδες. Κλασσικό επιχείρημα των "σταυροφόρων" των gay.
deesnider Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 ΠΧ πριν λίγα χρόνια είχα πρόταση από πολύ καλή μου φίλη να κάνουμε παιδί, η ίδια δεν θέλει κανέναν κερατά πάνω από το κεφάλι της και έκρινε ότι σαν πατέρας θα ήμουν ιδανικός... Έλα πες μου τώρα σοβαρά τι κακό θα μπορούσε να συμβεί... Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, πρέπει να γνωρίζουμε την εικόνα που έχει η ίδια στο μυαλό της για τον «ιδανικό πατέρα». Εφόσον δε γίνεται να το μάθουμε, πες εσύ αν θέλεις ορισμένα πράγματα. Αν αποδεχόσουν την πρότασή της: 1. Θα έμενες μαζί με την ίδια και το παιδί; 2. Θα την αγαπούσες και - στο βαθμό που θα μπορούσες να το γνωρίζεις - θα σε αγαπούσε, ως σύντροφο, ή φιλικά, όπως ήδη συμβαίνει; 3. Πώς ακριβώς θα μπορούσε να ισχύει ή πρώτη εκδοχή τού 2, εφόσον έχετε διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό; 4. Πώς θα μπορούσες να ζήσεις τη ζωή σου, ακολουθώντας το δικό σου σεξουαλικό προσανατολισμό; Θα έμενε, ας πούμε, ο σύντροφός σου μαζί σας, θα ήσουν εσύ μαζί του τη μισή εβδομάδα και μαζί με τη φίλη σου και το παιδί σας την άλλη μισή; 5. Το παιδί, μεγαλώνοντας μαζί σας, θα έβλεπε σε σας μια σχέση συντρόφων, ή το αποτέλεσμα ενός άτυπου συμφωνητικού, τού τύπου: Ο μπαμπάς αγαπάει τη μαμά σαν πολύ καλή φίλη, αλλά και τον κύριο Χ με τον οποίο είναι ερωτευμένος; 6. Πώς ακριβώς θα μπορούσε να ισχύει ή πρώτη εκδοχή τού 5, εφόσον έχετε διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό; ... ... ... ... Αν και τι «κακό» θα μπορούσε να συμβεί; Εξαρτάται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τι θεωρεί ο καθένας «κακό» και τι όχι. Αυτά όμως - και εδώ εντοπίζω το πραγματικό πρόβλημα - τα συζητάμε μεταξύ μας. Το εκάστοτε προς υιοθεσία παιδί δεν το βάζουμε στην κουβέντα. Δε θα μπορούσε, ηλικιακά κατ' αρχήν, να συμμετάσχει σ' αυτήν, αλλά βολεύει κιόλας απ' την άλλη... 1
l337 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μια παρένθεση στο υπογραμμισμένο, μιας και αποτελεί κλασικό επιχείρημα της μιας πλευράς. Σαφώς και υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματων κάκιστων ετερόφυλων γονέων. Τη στιγμή όμως που η συντριπτική πλειοψηφία όλων των ζευγαριών του πλανήτη είναι τέτοια. Ποιος μου/σας λέει ότι αναλογικά και ποσοστιαία, τα ομόφυλα κακά ζευγάρια δε θα ήταν περισσότερα από τα ετερόφυλα; Κανείς. Για να έχει βάρος όμως ένας ισχυρισμός ή μία πεποίθηση, το βάρος της απόδειξης το έχει εκείνος που έχει και τον ισχυρισμό και την πεποίθηση. Εάν λοιπόν είσαι σε θέση να αποδείξεις το παραπάνω, εγώ μαζί σου, αλλιώς απλά είναι απλά μια προσωπική πεποίθηση χωρίς κανένα ειδικό βάρος. Το τεκμήριο της αθωότητας επίσης, υπάρχει ακόμη και στο δικαστήριο και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στη σούπα για να βγαίνουν οι πράξεις διότι εύκολα οδηγούμαστε σε λογικά άλματα. Κανείς. Θα πρέπει De Facto να το αποδεχτείς. Γιατί αλλιώς δε ζείς στο 2017, είσαι παλαιών αρχών και φοράς παρωπίδες. Κλασσικό επιχείρημα των "σταυροφόρων" των gay. Και το παραπάνω, κλασσική επιχειρηματολογία "αχυράνθρωπου"
Προτεινόμενες αναρτήσεις