Nightshady Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ναι, δεν εννοώ πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να βρεις για να περιγράψεις το μη-συναινετικό σεξ, εννοώ τεχνικά, πώς τον βιάζει τον άλλο; Όχι "γιατί χρεώνεται βιασμός", καθαρά μηχανικά. Με δουλεύεις, ε;
alxlightning Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Με δουλεύεις, ε; Εθελοτυφλεις και υπεκφευγεις
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αλήθεια, μπορεί να είμαι αθώος και χαζούλης ξέρωγω, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα απ' το σενάριο "σφυρί στο κεφάλι, δέσιμο στο κρεββάτι, τάισμα βιάγκρα". Που και πάλι, φθηνότερα θα της έβγαινε αν με κερνούσε το ένα βίσκι πίσω απ' το άλλο. Αλλιώς, τι; Με στριμώχνει στη γωνία κοπελίτσα με σκοπό τον βιασμό μου, εγώ αντιστέκομαι, δε θέλω, θέλω κεράκια, δε μ' αρέσει και το βαμμένο ξανθό, αλλά μέσα στα κλάμματα και τον τρόμο, ΩΧ ΜΙΑ ΣΤΥΣΗ; 1
alxlightning Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αλήθεια, μπορεί να είμαι αθώος και χαζούλης ξέρωγω, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα απ' το σενάριο "σφυρί στο κεφάλι, δέσιμο στο κρεββάτι, τάισμα βιάγκρα". Που και πάλι, φθηνότερα θα της έβγαινε αν με κερνούσε το ένα βίσκι πίσω απ' το άλλο. Αλλιώς, τι; Με στριμώχνει στη γωνία κοπελίτσα με σκοπό τον βιασμό μου, εγώ αντιστέκομαι, δε θέλω, θέλω κεράκια, δε μ' αρέσει και το βαμμένο ξανθό, αλλά μέσα στα κλάμματα και τον τρόμο, ΩΧ ΜΙΑ ΣΤΥΣΗ; νομιζω δε σου βγαζει νοημα γιατι προϋποθέτεις ότι ο αντρας θα εχει τον ενεργητικο ρολο. Σκεψου πρωκτικο, και μετα σκεψου ότι ο αντρας είναι παθητικος σε αυτό το σεναριο.
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά δεν το κάνει gender specific, έτσι μπορεί να με βιάσει και ένας άνδρας, ενώ το όλο ζήτημα ξεκίνησε από το "αν οι γυναίκες βιάζουν άνδρες", όχι αν οι άνδρες έχουν την υποδομή να βιαστούν. 1
alxlightning Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά δεν το κάνει gender specific, έτσι μπορεί να με βιάσει και ένας άνδρας, ενώ το όλο ζήτημα ξεκίνησε από το "αν οι γυναίκες βιάζουν άνδρες", όχι αν οι άνδρες έχουν την υποδομή να βιαστούν. οι γυναικες μπορουν να βιασουν, συμφωνα με τον ορισμο του βιασμου που δινει ο ΟΗΕ δηλαδή. μπορουν να χρησιμοποιησουν καποιο μερος του σωματος τους η καποιο αντικειμενο για τη διεισδυση, και προϋποθέτει να μην εχει συναινεσει το άλλο ατομο. Τσουπ, βιασμος.
akpe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό του λούσι, δε θα μου φαινόταν περίεργο η μπάμια να γίνει πύθωνας, με ή χωρίς τη χρήση ουσιών (αλκοόλ κ.λπ.) ακόμα και όταν ο εν λόγω κύριος δεν ψήνεται. Καλά, καταλαβαίνω πως το αρθράκι που παρέθεσα προηγουμένως δεν είναι και ένδειξη ιατρικού προηγούμενου, αλλά φαντάζομαι δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.
Mau-Maus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 οι γυναικες μπορουν να βιασουν, συμφωνα με τον ορισμο του βιασμου που δινει ο ΟΗΕ δηλαδή. μπορουν να χρησιμοποιησουν καποιο μερος του σωματος τους η καποιο αντικειμενο για τη διεισδυση, και προϋποθέτει να μην εχει συναινεσει το άλλο ατομο. Τσουπ, βιασμος. Βρε ο λουσι λέει πως γίνεται να σε βιάσει η γυναίκα κάνοντας εσυ την διείσδυση .. εγώ θα έλεγα πως σε αυτήν την περίπτωση τα θελε το πουλί σου .. 1
bluesattack Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Βρε ο λουσι λέει πως γίνεται να σε βιάσει η γυναίκα κάνοντας εσυ την διείσδυση .. εγώ θα έλεγα πως σε αυτήν την περίπτωση τα θελε το πουλί σου .. Δεν κανεις εσυ την διεισδυση , αντανακλαστικα γινεται (ας πει ενας γιατρος πως και ποτε και γιατι ) παρα την θεληση σου.Ας πουμε στυση υπαρχει και κατα τον υπνο.Η με αυνανισμο κλπ
michael92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Επίσης δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο το penetration για να χαρακτηριστεί βιασμός σεξουαλικής φύσης. Εκατοντάδες βίτσια υπάρχουν και μπορεί να θέλει να σε κάνει beta με το ζόρι.
alxlightning Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Επίσης δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο το penetration για να χαρακτηριστεί βιασμός σεξουαλικής φύσης. Εκατοντάδες βίτσια υπάρχουν και μπορεί να θέλει να σε κάνει beta με το ζόρι. Γι αυτό επικαλεστηκα τον ορισμο βιασμου που δινει ο ΟΗΕ. Κι εγω δε θεωρω τη διεισδυση προϋπόθεση, αλλα πρεπει να εχουμε ένα μετρο συνεννόησης.
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το θέμα είναι ότι: α) Αν μου το σηκώσει ενώ δε θέλω, ΚΑΤΙ. ΚΑΝΕΙ. ΚΑΛΑ. β) Αν μου το σηκώσει ενώ θέλω, δεν ξέρω γιατί το συζητάμε. γ) Αν με χουφτώσει ή/και μου τριφτεί, πραγματικά νομίζω θα το ξεπεράσω, τόσο μπάζωμα έχουμε ρίξει μικροί. δ) Αν μου κάνει είσοδο την έξοδο, στραβώνει λίγο η φάση, αλλά και πάλι, δε νομίζω να μου αφήσει κάνα ψυχολογικό. Είμαι ανοιχτόμυαλο παιδί, άμα δεν είναι άνδρας, μπορεί να μάθω και κάτι για τον εαυτό μου. Αλλά πραγματικά η γυναίκα που θα μπει σε τέτοιο κόπο και *ΡΙΣΚΟ* (γιατί είναι μη λυθεί ο άλλος ξερωγώ), δε νομίζω να είναι στατιστικά επικρατής σε σημείο που να αξίζει να γίνεται κουβέντα. 1
alxlightning Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το θέμα είναι ότι: α) Αν μου το σηκώσει ενώ δε θέλω, ΚΑΤΙ. ΚΑΝΕΙ. ΚΑΛΑ. β) Αν μου το σηκώσει ενώ θέλω, δεν ξέρω γιατί το συζητάμε. γ) Αν με χουφτώσει ή/και μου τριφτεί, πραγματικά νομίζω θα το ξεπεράσω, τόσο μπάζωμα έχουμε ρίξει μικροί. δ) Αν μου κάνει είσοδο την έξοδο, στραβώνει λίγο η φάση, αλλά και πάλι, δε νομίζω να μου αφήσει κάνα ψυχολογικό. Είμαι ανοιχτόμυαλο παιδί, άμα δεν είναι άνδρας, μπορεί να μάθω και κάτι για τον εαυτό μου. Αλλά πραγματικά η γυναίκα που θα μπει σε τέτοιο κόπο και *ΡΙΣΚΟ* (γιατί είναι μη λυθεί ο άλλος ξερωγώ), δε νομίζω να είναι στατιστικά επικρατής σε σημείο που να αξίζει να γίνεται κουβέντα. μονο με το β συμφωνούμε, τα αλλα είναι βιασμος και πραγματικα δεν εχει σημασια αν προερχεται από αντρα η γυναικα και αν εχει ως αποδεκτη αντρα η γυναικα. σκεψου τα σεναρια που περιγραφεις με αντεστραμμένους ρολους. όχι και τοσο κουλ. ο βιασμος δεν είναι οκ για κανεναν και δεν είναι προνομιο ενος φυλου μονο. εκτος αν χαβαλεδιαζουμε, στην οποια περιπτωση γελασα λιγο αλλα δεν επικροτω χιουμορ με βιασμους, δη δημοσια.
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ναι, γενικά δεν γελάω με rape jokes ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν είναι αστείο σε κανένα κόσμο και κανένα σύμπαν και δε σηκώνει χαβαλεδάκους για λόγους που μάλλον γνωρίζεις καλύτερα από εμένα (λόγω μεγαλύτερης τριβής με αιτίες ευαισθητοποίησης and whatnot). Αλλά πραγματικά, δεν μπορεί να υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα σε εμένα. Ίσως άλλοι άνδρες να τραβάνε άλλες γραμμές, αλλά εγώ ή θέλω ή δε θέλω, ή δεν ήξερα ότι ήθελα και ευχαριστώ όποια με έπεισε. Ένα πλάσμα που έχει το 1/3 της μυικής μου μάζας και την καλή διάθεση να με φιλοξενήσει στο σώμα της, δύσκολα μπορώ να το νοιώσω απειλητικό. 4
alxlightning Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ναι, γενικά δεν γελάω με rape jokes ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν είναι αστείο σε κανένα κόσμο και κανένα σύμπαν και δε σηκώνει χαβαλεδάκους για λόγους που μάλλον γνωρίζεις καλύτερα από εμένα (λόγω μεγαλύτερης τριβής με αιτίες ευαισθητοποίησης and whatnot). Αλλά πραγματικά, δεν μπορεί να υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα σε εμένα. Ίσως άλλοι άνδρες να τραβάνε άλλες γραμμές, αλλά εγώ ή θέλω ή δε θέλω, ή δεν ήξερα ότι ήθελα και ευχαριστώ όποια με έπεισε. Ένα πλάσμα που έχει το 1/3 της μυικής μου μάζας και την καλή διάθεση να με φιλοξενήσει στο σώμα της, δύσκολα μπορώ να το νοιώσω απειλητικό. rape immunity achieved YAS YAS YAS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις