Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί δηλαδή ένα παιδί αποκλείεται να υποφέρει στα χέρια ομοφυλοφιλικού ζευγαριού; Πρέπει να είναι ντε και καλά ευτυχισμένο; 

Προφανώς και δεν αποκλείεται, όπως δεν αποκλείεται και στα χέρια ενός οποιουδήποτε ζευγαριού. Δε νομίζω να εχει πει κάποιος πως όλα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι πρότυπο οικογενειας! Αυτό τι σχέση έχει με το ότι διαφωνείς με το δικαίωμά τους να αποκτήσουν παιδιά???

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προφανώς και δεν αποκλείεται, όπως δεν αποκλείεται και στα χέρια ενός οποιουδήποτε ζευγαριού. Δε νομίζω να εχει πει κάποιος πως όλα τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι πρότυπο οικογενειας! Αυτό τι σχέση έχει με το ότι διαφωνείς με το δικαίωμά τους να αποκτήσουν παιδιά???

Σε αυτό διαφωνώ, στο οτι δεν είναι πρότυπο οικογένειας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η ικανότητα κάποιου να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί δεν εξαρτάται από τις σεξουαλικές του επιλογές.

Δημοσ.

Το ξαναλέω, προσωπικά άντε να πάω με τα νερά σου και να ανεχτώ 2 άντρες να φιλιούνται. Αυτό που δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ όμως είναι να τους δώ να έχουν παιδιά. Capish;;

Εχεις γνωρισει καποιο ζευγαρι απο κοντα ? Just asking  :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να γίνει η τεκνοποίηση χρειάζεται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Σωστά;;

Βιολογικά ναι, γι' αυτό λοιπόν υπάρχει η υιοθεσία, οι δότες και στο μέλλον πολύ πιθανά και η κλωνοποίηση.

Γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γόνιμοι.

Δεν υπάρχουν πια πρότυπα οικογένειας.

Υπάρχουν ικανοί και μη ικανοί άνθρωποι να μεγαλώσουν παιδιά. Το οποίο καθορίζεται από την ωριμότητα, τις ικανότητες, τον χαρακτήρα και την παιδεία των ατόμων. Και όχι από τον αριθμό των ατόμων σε μια οικογένεια ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και είναι πρότυπο οικογένειας ένα ετερόφυλο ζευγάρι που ο πατέρας δέρνει τη μάνα και την κερατώνει;

Χρησιμοποιείς μια ρητορική που είναι πολύ εύκολο να την ακυρώσει οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη διάθεση να σε τρολάρει. Για παράδειγμα, το 99,9% των τυράνων της Γης μεγάλωσαν σε ετερόφυλες οικογένειες. Το ίδιο και με δολοφόνους, μανιακούς, και πάσης φύσεως βλαμμένο εκεί έξω.

Δημοσ.

Βιολογικά ναι, γι' αυτό λοιπόν υπάρχει η υιοθεσία, οι δότες και στο μέλλον πολύ πιθανά και η κλωνοποίηση.

Γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γόνιμοι.

Δεν υπάρχουν πια πρότυπα οικογένειας.

Υπάρχουν ικανοί και μη ικανοί άνθρωποι να μεγαλώσουν παιδιά. Το οποίο καθορίζεται από την ωριμότητα, τις ικανότητες, τον χαρακτήρα και την παιδεία των ατόμων. Και όχι από τον αριθμό των ατόμων σε μια οικογένεια ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους.

Μία χαρά δηλαδή. Κλωνοποιημενα παιδιά που θα έχουν 2-3 μπαμπάδες που θα ξεμαλιαζονται όταν ο ένας τον σφυραει στον άλλο κλπ κλπ
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μία χαρά δηλαδή. Κλωνοποιημενα παιδιά που θα έχουν 2-3 μπαμπάδες που θα ξεμαλιαζονται όταν ο ένας τον σφυραει στον άλλο κλπ κλπ

Ε; Όταν είσαι πολυγαμικός δεν ξεμαλιάζεσαι μάλλον γιατί είσαι πολυγαμικός.

Πολύ έχουν τέτοιες σχέσεις με παιδιά, αν λειτουργούν τότε που το πρόβλημα;

Δημοσ.

Το πολυγαμικος ειναι λαθος ετσι κι αλλιως

Αλλα κι οσοι κανουν αυτο το λαθος δε νομιζω να φερνουν ολο το χαρεμι στο σπιτι και να το παρουσιαζουν και σαν φυσιολογικο και νομιμο στα παιδια τους

Δημοσ.

Μία χαρά δηλαδή. Κλωνοποιημενα παιδιά που θα έχουν 2-3 μπαμπάδες που θα ξεμαλιαζονται όταν ο ένας τον σφυραει στον 

Έχει κάποια διαφορά το φύλο στο ξεμάλλιασμα;

Έχει κάποια διαφορά όταν έχεις 2 μπαμπάδες; Παιδιά μεγαλώνουν μια χαρά με κανέναν μπαμπά, ή με καμία μαμά, ή με κανέναν γονέα γενικότερα -- από όσα παραδείγματα έχουμε, αυτό έχει να κάνει με το πόσο τα αγαπούν και νοιάζονται αυτοί που τα μεγαλώνουν, όχι με τον αριθμό ή το φύλο τους. Έχεις υπόψη σου κάτι περισσότερο να μοιραστείς μαζί μας;

Για το κλωνοποιημένα τώρα, ας το αφήσουμε γιατί off topic.

Και σόρι που σου χάλασα τη μαυρίλα.

Το πολυγαμικος ειναι λαθος ετσι κι αλλιως

Λάθος επειδή.....?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Χρησιμοποιείς μια ρητορική που είναι πολύ εύκολο να την ακυρώσει οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη διάθεση να σε τρολάρει. Για παράδειγμα, το 99,9% των τυράνων της Γης μεγάλωσαν σε ετερόφυλες οικογένειες. Το ίδιο και με δολοφόνους, μανιακούς, και πάσης φύσεως βλαμμένο εκεί έξω.

Μην πας τόσο μακρυά. Υπάρχει ο "φόβος" ότι θα βγει και το παιδί gay, λες και το 99% των gay δεν βγήκαν από ετερόφυλες οικογένειες, τις ομόφυλες περίμεναν... :P

Δημοσ.

Αν εσένα δεν σε πειράζει να έχεις 5-6 μπαμπάδες σπίτι και να φωνάζουν και καμιά 50αρια άλλους να παρτουζονονται με γεια σου.

Δεν ξέρω κι αν έχεις γιο ή οτιδήποτε και αν σου αρέσει να του το σφυρανε μουστακαλήδες και πάλι με γεια σου και χαρά σου

Δημοσ.

Αν εσένα δεν σε πειράζει να έχεις 5-6 μπαμπάδες σπίτι και να φωνάζουν και καμιά 50αρια άλλους να παρτουζονονται με γεια σου.

Δεν ξέρω κι αν έχεις γιο ή οτιδήποτε και αν σου αρέσει να του το σφυρανε μουστακαλήδες και πάλι με γεια σου και χαρά σου

Αυτός είναι ο τρόπος σου να πεις πως δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα πέρα του ότι εσένα σε πειράζει/δε σου αρέσει;

Θα σου πω πάντως ένα πράγμα για το γιο (που έχω), το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την κόρη (που έχω): πρέπει να είσαι τελείως πειραγμένος στο κεφάλι σα γονέας για να πράττεις με βάση το πώς σου αρέσει εσένα να πηδιούνται τα παιδιά σου και όχι το πώς αρέσει στα ίδια. Ελπίζω να το καταλάβεις πριν αποκτήσεις δικά σου.

Κατά τα άλλα εντάξει "να τη σφυράνε μουστακαλήδες στο γιό σου", το τερμάτισες το ομοφοβικόμετρο.

• Like 3
Δημοσ.

Μου δημιουργείς την εντύπωση ότι η αντίστοιχη κατάσταση με γυναίκες δεν θα σε πείραζε...

Δημοσ.

Θα σου απαντήσω(και) εγώ,μόλις μας δώσεις τον ορισμό του φυσιολογικού.

Ως «φυσιολογικό» ορίζεται το σύνηθες, αυτό το οποίο ισχύει/συμβαίνει κατά κανόνα στη φύση, όχι αυτό το οποίο απλώς συναντάται σ' αυτή.

Ναι γιατί? Θα πρέπει να μου πέφτει λόγος για 2 άτομα που θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί? 

Φυσικά και πρέπει, όταν μιλάμε για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι, διότι το ζήτημα τής υιοθεσίας, δεν εμπίπτει στα δικαιώματα τού ζευγαριού, αλλά τού προς υιοθεσία παιδιού και ένα από τα βασικότερα δικαιώματα αλλά και βιολογική ανάγκη ενός παιδιού, είναι το να γνωρίσει και να βιώσει την έννοια «μητέρα» και «πατέρας» και όχι απλώς το γενικότερο «γονείς» , πράγμα το οποίο είναι αδύνατο να συμβεί στην περίπτωση τού ομόφυλου ζευγαριού.

Ακριβώς με την ίδια συλλογιστική, είμαι απολύτως ενάντιος στο να μπορεί να υιοθετήσει ένας εργένης ή μία εργένισσα (υπάρχει η λέξη; ).

...και, παρακαλώ θερμά, ας μην ακούσω ξανά από κανέναν το επικό «κι αν ο πατέρας ή η μητέρα πεθάνει αμέσως μετά τη γέννηση τού παιδιού, να παίρνει απ' τον εναπομείναντα γονέα την επιμέλεια τού παιδιού το κράτος; »

Μού έχει σκάσει σαν «αντεπιχείρημα» στα μούτρα σε παλαιότερη σχετική κουβέντα και ακόμα χοροπηδάει το μυαλό μου.

Το προφανές θα ήταν να το έλεγες ανάποδα αυτό... 

Γιατί να μην έχουν παιδιά? Μην κολλήσουν? :P

Από τα προηγούμενα που έγραψα, υποθέτω ότι κατάλαβες πως το πρόβλημα δε θεωρώ ότι είναι αν θα κολλήσουν τίποτα.

Επίσης για να γίνει η τεκνοποίηση χρειάζεται ένα γόνιμο αρσενικό και ένα γόνιμο θηλυκό.

Αλλά δεν έχεις πρόβλημα π.χ. στην υιοθεσία από ένα ετερόφυλο αλλά άγονο ζευγάρι υποθέτω;

Εξήγησέ μας γιατί.  :-D

Εγώ, εγώ, εγώ!!! Για το λόγο που ανέφερα στο billdano: Μάνα, πατέρας και τα σχετικά. Θέλω δε να πιστεύω πως εννοείται ότι πληρούνται στο 100% τα κριτήρια καταλληλότητας των υποψήφιων θετών γονέων.

Στην περίπτωση τού ομόφυλου ζευγαριού όμως, απουσιάζει εκ δεδομένου το «μάνα και πατέρας». Χωρίς αυτό, όλα καλά και άγια κι αν είναι...

...δεν αφορά δικαίωμά τού ζευγαριού, ασχέτως αν πρόκειται περί ετερόφυλου ή ομόφυλου. Αφορά το δικαίωμα τού παιδιού να μεγαλώσει με μάνα και πατέρα, δικαίωμα το οποίο δε μπορεί λόγω ηλικίας να διεκδικήσει και κάποιος, ακόμα κι αν αυτός είναι ο νόμος, τού το στερεί.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...