Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν δεν μας συμφέρει ορίζουμε δικές μας σταθερές. ;)

Aκόμα περιμένουμε να μας δώσεις τον ορισμο και τα κριτήρια του φυσιολογικού,τα οποια μαλιστα,να μας πεις και ποιος τα όρισε,που δεν ειναι το "εμεις" που υποννοείς.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ ζώ σε άλλη εποχή. Εσύ είσαι πιο σωστός.

Δεν έχει να κάνει με το αν είμαι σωστός ή όχι. Σου εξηγώ απλά κάποια αυτονόητα πράγματα σε σχεση με την εποχή που ζούμε. Δεν μπορώ να επεκτείνω το προσωπικό μου αισθητικό κομμάτι και να απαιτώ να προσαρμοστούν και οι άλλοι σε αυτό! Και το πιο σημαντικό είναι πως η αισθητική μου δεν έχει καμία σχέση με τις ελευθερίες των άλλων.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ζώ σε άλλη εποχή. Εσύ είσαι πιο σωστός.

Σωστό είναι να αφήσουμε τον καθένα να ζει όπως ακριβώς θέλει τη ζωούλα του μέσα στα πλαίσια των ψηφισμένων νόμων. Στο σπίτι του, έξω από αυτό ή όπου αλλού εκείνος γουστάρει.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Άποψη σου. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτά που είπα παραπάνω πάω πάσο. Το σίγουρο είναι οτι για αυτή τη χώρα το μέλλον θα είναι ακόμα πιο ζοφερό.

Ναι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα τρανς άτομα και όχι η οικονομική διαχείριση του κράτους :)

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι οτι για αυτή τη χώρα το μέλλον θα είναι ακόμα πιο ζοφερό.

Αυτές οι ατάκες με συγκλονίζουν. Γιατί εξάλλου είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι που ζουν σε χώρες ανεκτικές στην ομοφυλοφιλία υποφέρουν, ενώ αντίθετα οι χώρες όπου τέτοια ανεκτικότητα δεν υπάρχει ευημερούν... Απορώ...

• Like 3
Δημοσ.

Στη προσωπική του ζωή το ξεκαθάρισα οτι δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας. Όπως επίσης είπα οτι πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια. Επίσης για ποιά πραγματικότητα μιλάς; Όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ; Γιατί εγώ την αντιλαμβάνομαι αλλιώς.

Αν θυμάσαι, ξεκίνησες τη συζήτηση επειδή δυο παλικάρια φιλιούνταν στην πλατφόρμα. Ποιά είναι αυτά τα όρια που πρέπει να υπάρχουν; Εσύ θα δεχόσουν υποδείξεις από κανέναν σχετικά με το ποιόν επιτρέπεται να φιλάς και πού;

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμάσαι, ξεκίνησες τη συζήτηση επειδή δυο παλικάρια φιλιούνταν στην πλατφόρμα. Ποιά είναι αυτά τα όρια που πρέπει να υπάρχουν; Εσύ θα δεχόσουν υποδείξεις από κανέναν σχετικά με το ποιόν επιτρέπεται να φιλάς και πού;

Το ξαναλέω, προσωπικά άντε να πάω με τα νερά σου και να ανεχτώ 2 άντρες να φιλιούνται. Αυτό που δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ όμως είναι να τους δώ να έχουν παιδιά. Capish;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντάξει ας μην γουστάρεις και εγώ ξέρεις πόσους straight δεν γουστάρω να έχουν παιδιά; Δεν πρόκειται όμως να τους εμποδίσω ούτε θα ήθελα ποτέ να τους εμποδίσει κάποια νομοθεσία γιατί είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα η τεκνοποίηση.

Δημοσ.

Ρε συ def, προσπαθείς με τον ένα ή άλλο τρόπο να εξαλείψεις το ρατσισμό , ξέροντας ότι δε μπορεί να υπάρξει τέτοια πιθανότητα από τη στιγμή που μία ομάδα είναι μειοψηφία.

Προφανώς δε μπορώ να τον εξαλείψω, μπορώ όμως να τον βάζω στη θέση του όπου τον βλέπω. Τυχαίνει να είμαι privileged στη σημερινή κοινωνία, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω το privilege για καλό σκοπό.

Ωραία, μπορεί να τους ανέχεσαι, να χαίρεσαι που λειτουργούν σε ένα ελεύθερο περιβάλλον κλπ. Μπες όμως στην απλή καθημερινότητα και ρώτα 100 εργοδότες : Θα προσλαμβάνατε ένα γκέι, με τατού στη μούρη και 12 σκουλαρίκια στη μύτη, να είναι υποδοχή σε ένα κυριλέ εστιατόριο; Ποιά θα είναι η προφανής απάντηση; Μάλλον όχι. Όπως και μένα δε θα με έπαιρναν ποτέ σε μπαράκι στη Μύκονο, από τη στιγμή που δεν έχω six pack, χορεύω χάλια και είμαι κακάσχημος.

Το έχω αναφέρει αρκετές φορές αυτό με τη νηπιαγωγό με τα τατού, piercing και πράσινο μαλλί...

Φυσικά αν ο τάδε συγκεκριμένος έχει κολλήματα ΟΚ τι να κάνουμε. Το τελευταίο μου αφεντικό στην Ελλάδα π.χ. θεωρούσε ότι αν φορέσεις κοντό παντελόνι δεν είσαι σοβαρός, από την άλλη αυτή τη στιγμή εργάζομαι για πολυεθνική όπου ο κόσμος όταν θέλει κυκλοφορεί στο γραφείο με τις κάλτσες (θα μπορούσα να πω και άλλα πολλά αλλά ας μην εκραγεί κανένα ανοιχτό μυαλό που μας διαβάζει) και κανένας δεν έχει πρόβλημα μ' αυτό.

Και το θέμα δεν είναι ότι ο ιδιοκτήτης είναι ρατσιστής. Απλά υπάρχουν πρότυπα στην κοινωνία και όταν το 90% τα έχει αποδεχτεί, δε μπορεί εσύ να ρισκάρεις την επιχείρησή σου για να πεις ότι είμαι ανεκτικός στα πάντα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις

Αυτό είναι προσωπική επιλογή. Κάποιοι είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν το βόλεμά τους λόγω αρχών, κάποιοι όχι. Το θέμα είναι στην τελική να μπορούμε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να είμαστε ΟΚ μ' αυτό που βλέπουμε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχεις νευράκια; Χαλάρωσε λίγο... Το ξαναλέω, προσωπικά άντε να πάω με τα νερά σου και να ανεχτώ 2 άντρες να φιλιούνται. Αυτό που δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ όμως είναι να τους δώ να έχουν παιδιά. Capish;;

Το προφανές θα ήταν να το έλεγες ανάποδα αυτό... 

Γιατί να μην έχουν παιδιά? Μην κολλήσουν? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τσακωθούμε επειδή διαφωνούμε! Λίγη προσοχή στις εκφράσεις κλπ...

Δημοσ.

Εντάξει ας μην γουστάρεις και εγώ ξέρεις πόσους straight δεν γουστάρω να έχουν παιδιά; Δεν πρόκειται όμως να τους εμποδίσω ούτε θα ήθελα ποτέ να τους εμποδίσει κάποια νομοθεσία γιατί είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα η τεκνοποίηση.

Για να γίνει η τεκνοποίηση χρειάζεται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Σωστά;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κόλλησες στη βιολογική τεκνοποίηση? Υπάρχουν τόσα παιδιά στα αζήτητα ή άλλα που υποφέρουν στα χέρια "φυσιολογικών" ζευγαριών. Γιατί να μην μπορούν 2 άνθρωποι να τα υιοθετήσουν και να τα μεγαλώσουν?

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης για να γίνει η τεκνοποίηση χρειάζεται ένα γόνιμο αρσενικό και ένα γόνιμο θηλυκό.

Αλλά δεν έχεις πρόβλημα π.χ. στην υιοθεσία από ένα ετερόφυλο αλλά άγονο ζευγάρι υποθέτω;

Εξήγησέ μας γιατί.  :-D

Δημοσ.

Κόλλησες στη βιολογική τεκνοποίηση? Υπάρχουν τόσα παιδιά στα αζήτητα ή άλλα που υποφέρουν στα χέρια "φυσιολογικών" ζευγαριών. Γιατί να μην μπορούν 2 άνθρωποι να τα υιοθετήσουν και να τα μεγαλώσουν?

Γιατί δηλαδή ένα παιδί αποκλείεται να υποφέρει στα χέρια ομοφυλοφιλικού ζευγαριού; Πρέπει να είναι ντε και καλά ευτυχισμένο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...