Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα ανεκτικότητας στη χώρα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι διάφοροι κύκλοι προσπαθούν να επιβάλλουν την ομοφυλοφιλία ως κάτι το φυσιολογικό και κατακρίνουν αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτό και δεν τους αρέσει. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος στη προσωπική του ζωή. Αλλά δεν μπορεί να μου επιβάλλει κανείς να μου αρέσει να βλέπω 2 μαντράχαλους να φιλιούνται. Στο τελευταίο που είπες συμφωνώ απόλυτα. Που να δεις τι παθαίνω εγώ όταν βλέπω πέδιλα με κάλτσες απο μέσα! Δεν είδα όμως να βάζουν κάποια ταμπέλα απαγόρευσης κλπ! Άδικο... Η ανοχή έχει και όρια. Δεν με νοιάζει αν 2 άνδρες ή γυναίκες είναι μαζί και επίσημα αλλά το να απαιτούν να υιοθετούν και παιδιά ή να...κάνουν προσωπικά δεν το ανέχομαι. Επίσης δεν ανέχομαι να βλέπω "κανονικά" ζευγάρια να κάνουν παιδιά ενώ ΕΓΩ κρίνω πως είναι άχρηστοι για να τα μεγαλώσουν και έτσι πολλαπλασιάζεται η μλκια! Να κάνουμε κάτι και για αυτό. Η ανοχή έχει και τα όριά της! Πρέπει να με ρωτάνε πάντα σχετικά με τις προσωπικές μου ανοχές. Μόνο έτσι θα γίνει ο κόΖμος μας καλύτερος. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εδώ έχεις λάθος. Οι άγραφοι νόμοι είναι πολύ σημαντικοί. Με αυτό το σκεπτικό δεν πειράζει αν πας στη δουλειά και προσβάλλεις συνάδελφο ή καρφώνεις τα πάντα στο αφεντικό. Όποιος θέλει τους τηρεί όμως, δεν τον υποχρεώνει κάποια νομοθεσία.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εντάξει, εδώ κοκκαλώνω. Στη φύση δεν υπάρχει φυσικό και αφύσικο. Υπάρχει "κάτι" που η φύση έχει επιλέξει για να συνεχιστεί η ζωή και υπάρχει και η εξαίρεση αυτού, που απλά υπάρχει και είναι εξαίρεση. Η εξαίρεση δεν είναι κακή, είναι απλά μία επιλογή της φύσης. Όπως στους αριθμούς υπάρχουν εξαιρέσεις, υπάρχουν άρτιοι και περιττοί, υπάρχουν όμως και κάποιοι περίεργοι αριθμοί που τους λέμε πρώτους με κάποιες περίεργες ιδιότητες. Ε και; Απλά άσε τους να υπάρξουν. Δεν υπάρχει αφύσικο. Άρα δηλαδή αν μεθαύριο δείς κάποιον να κάνει σέξ με σκύλο δεν είναι αφύσικο, είναι μια εξαίρεση. Με λίγα λόγια η φύση (!) έχει επιλέξει ( ; ) να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το αφύσικο. Σε εμένα προσωπικά. Αλλά ας μας αναλύσει ο Defacer γιατί είναι φυσιολογικό κατά τη γνώμη του. Είμαι σίγουρος ότι έχω ξαναγράψει σχετικά με το "φυσιολογικό", αλλά μιας και δεν το βρίσκω ας το γράψω άλλη μία φορά. Οι ανθρώπινες κοινωνίες έχουν εξελιχτεί σε σημείο όπου έχουν αφήσει το τι είναι "φυσιολογικό" για καλύτερες εναλλακτικές. Φυσιολογικός είναι ο βιασμός, η επιβολή με τη βία, ο φόνος, η αιμομιξία, η κλοπή, ο κανιβαλλισμός κι ένα σωρό άλλα πράγματα που σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου είναι παράνομα. Κι όμως, είναι φυσιολογικά! Το ότι απαγορεύεται να τα κάνεις αυτά σε ενοχλεί το ίδιο με το ότι δύο τρελά αγόρια φιλιούνται στο δρόμο; Και να σκεφτείς ότι η ομοφυλοφιλία είναι και αυτή φυσιολογική (και το ίδιο ακριβώς επιχείρημα, μόνο απ' την αντίθετη, ισχύει για όσους υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία επειδή "είναι φυσιολογική"), μιας και βρίσκεται στη φύση. Με λίγα λόγια η φύση (!) έχει επιλέξει ( να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα. Μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα μ' ένα google search να βρεις ομοφυλοφιλία στο ζωικό βασίλειο (υπάρχει κι ένα ντοκυμαντέρ απ' ό,τι είδα). Δεν υπάρχει αφύσικο. Άρα δηλαδή αν μεθαύριο δείς κάποιον να κάνει σέξ με σκύλο δεν είναι αφύσικο, Όχι. Σεξ μεταξύ ειδών υπάρχει στη φύση. Φαντάζομαι έχεις δει μουλάρι. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόσοι και τόσοι άνθρωποι μπερδεύεται μια λέξη που έχει οριστεί κι έχει συγκεκριμένη έννοια με το "ηθικώς σωστό", "κοινωνικά αποδεκτό", "επιτρεπτό" και "δε μου αρέσει".
vste Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει αφύσικο. Άρα δηλαδή αν μεθαύριο δείς κάποιον να κάνει σέξ με σκύλο δεν είναι αφύσικο, είναι μια εξαίρεση. Με λίγα λόγια η φύση (!) έχει επιλέξει ( να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα. Εχεις ενα θεμα με τον χειρισμο της ελληνικης γλωσσας. Και δεν μιλαω σαν grammar nazi. 2 ενηλικες αντρες φιλιουνται ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ. Ενα σκυλι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ σε σεξ απο εναν ανθρωπο. Το ενα ειναι ΝΟΜΙΜΟ, το αλλο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Θεωρω περιττο να εξηγησω το γιατι. 1
Lanike71 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει αφύσικο. Άρα δηλαδή αν μεθαύριο δείς κάποιον να κάνει σέξ με σκύλο δεν είναι αφύσικο, είναι μια εξαίρεση. Με λίγα λόγια η φύση (!) έχει επιλέξει ( να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα. Αν ο σκύλος μιλούσε και έλεγε, ναι γουστάρω και δεν ενοχλώ, ποιόν πειράζει; Αλλά μάλλον ο σκύλος δε συναινεί...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το αισθητικό κομμάτι είναι διαφορετικό για τον καθένα μας και δεν μπορεί να μας υποχρεώσει κανείς στο να αλλάξουμε την άποψή μας σχετικά με το τι μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα. Αυτό όμως έχει τεράστια διαφορά από το "επειδή εμένα δεν μου αρέσει ΑΠΑΙΤΩ να μην το κάνετε"... Εκεί η κατάσταση ξεφεύγει από τα "φυσιολογικά" όρια και οδηγούμαστε κάπου αλλού.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Που να δεις τι παθαίνω εγώ όταν βλέπω πέδιλα με κάλτσες απο μέσα! Δεν είδα όμως να βάζουν κάποια ταμπέλα απαγόρευσης κλπ! Άδικο... Επίσης δεν ανέχομαι να βλέπω "κανονικά" ζευγάρια να κάνουν παιδιά ενώ ΕΓΩ κρίνω πως είναι άχρηστοι για να τα μεγαλώσουν και έτσι πολλαπλασιάζεται η μλκια! Να κάνουμε κάτι και για αυτό. Η ανοχή έχει και τα όριά της! Πρέπει να με ρωτάνε πάντα σχετικά με τις προσωπικές μου ανοχές. Μόνο έτσι θα γίνει ο κόΖμος μας καλύτερος. Συγκρίνεις αυτά που είπες με το να έχουν 2 ομοφυλόφιλοι παιδιά;; Οκ...
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ενα σκυλι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ σε σεξ απο εναν ανθρωπο. Αυτό πάλι από πού προκύπτει;
vste Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Αυτό πάλι από πού προκύπτει; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κερασεις ποτο το σκυλι, να το πας για φαγητο και στην συνεχεια οταν το πας σπιτι του να σου ζητησει να ανεβεις πανω για ενα τελευταιο ποτο; 1
Lanike71 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Είχα ένα τρομερό καθηγητή στη σχολή. Μαθηματικός. Εκτός από τα μαθηματικά του , μου έμεινε η εξής φράση που έλεγε : "Όποιος αντιληφθεί έγκαιρα την έννοια του απείρου, θα μάθει πολλά πράγματα". Δε μπορείς εσύ, να περιορίσεις τη φύση σε δύο καλούπια, επειδή ξέρεις να μετράς μέχρι το 2. Σκέψου το.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εχεις ενα θεμα με τον χειρισμο της ελληνικης γλωσσας. Και δεν μιλαω σαν grammar nazi. 2 ενηλικες αντρες φιλιουνται ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ. Ενα σκυλι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ σε σεξ απο εναν ανθρωπο. Το ενα ειναι ΝΟΜΙΜΟ, το αλλο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Θεωρω περιττο να εξηγησω το γιατι. Κανένα θέμα δεν έχω. Και εσύ που ξέρεις οτι εξαναγκάζεται; Δεν μίλησα για παρανομία μίλησα για το τι θεωρείται φυσιολογικό και τι αφύσικο.
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κερασεις ποτο το σκυλι, να το πας για φαγητο και στην συνεχεια οταν το πας σπιτι του να σου ζητησει να ανεβεις πανω για ενα τελευταιο ποτο; Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι η αντίδρασή σου είναι ακριβώς η ίδια με του _Theo_, μόνο για διαφορετικό θέμα. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα της κτηνοβασίας, αλλά το να δηλώνεις δογματικά ότι ένα ζώο αποκλείεται και δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει και σίγουρα εξαναγκάζεται χωρίς (φαντάζομαι) να έχεις ψάξει καθόλου την αντίθετη άποψη δε διαφέρει πολύ απ' αυτό που κάνουν όσοι εναντιώνονται σε γάμους ομοφυλοφίλων κλπ.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι η αντίδρασή σου είναι ακριβώς η ίδια με του _Theo_, μόνο για διαφορετικό θέμα. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα της κτηνοβασίας, αλλά το να δηλώνεις δογματικά ότι ένα ζώο αποκλείεται και δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει και σίγουρα εξαναγκάζεται χωρίς (φαντάζομαι) να έχεις ψάξει καθόλου την αντίθετη άποψη δε διαφέρει πολύ απ' αυτό που κάνουν όσοι εναντιώνονται σε γάμους ομοφυλοφίλων κλπ. Όταν δεν μας συμφέρει ορίζουμε δικές μας σταθερές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Συγκρίνεις αυτά που είπες με το να έχουν 2 ομοφυλόφιλοι παιδιά;; Οκ... Ναι γιατί? Θα πρέπει να μου πέφτει λόγος για 2 άτομα που θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις