Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πειράζει, θα φύγουν στο εξωτερικό όπου η κοινωνία είναι πιο ανεκτική και θα μείνουμε εμείς εδώ με αυτούς που προσκυνάνε κάστανα.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ektos-amerikanikou-stratou-oi-diafylikoi-me-entolh-tramp.4781661.html

Σήψη είναι το αντίστροφο. Εικοσάχρονες να ονειρεύονται να πηδήξουν/παντρευτούν σαραντάρηδες/πενηντάρηδες για να γίνουν χορηγοί τους.

Σιχαμα λεγεται αυτο.Α σιχαμα.

Δημοσ.

Eννοείται οτι κανένας λογικός δεν θα ηθελε να βγει το παιδι του gay,ειδικά στην ελλάδα.

Οχι για κανέναν άλλο λόγο φυσικά,αλλα μόνο επειδή ειναι τέτοια η κοινωνία που θα του έκανε τη ζωή δύσκολη.

μεγαλη κουβεντα ειπες και το λεω πολυ σοβαρα 

Δημοσ.

Δεν πειράζει, θα φύγουν στο εξωτερικό όπου η κοινωνία είναι πιο ανεκτική και θα μείνουμε εμείς εδώ με αυτούς που προσκυνάνε κάστανα.

Σήμερα γυρνώντας από τη δουλειά είδα στην πλατφόρμα του σταθμού δυο παλικάρια γύρω στα 15-16 αγκαλιά να φιλιούνται με πάθος.

Δεν ξέρω γιατί (η σπανιότητα της εικόνας?) αλλά μου έσκασε απότομα. Πολύ το χάρηκα.  :)

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα γυρνώντας από τη δουλειά είδα στην πλατφόρμα του σταθμού δυο παλικάρια γύρω στα 15-16 αγκαλιά να φιλιούνται με πάθος.

Κρίμα τα παιδιά... φαντάσου σε τι οικογένειες μεγάλωσαν και κατέληξαν σε αυτήν την κατάσταση... Τραγικό.
Δημοσ.

Κρίμα τα παιδιά... φαντάσου σε τι οικογένειες μεγάλωσαν και κατέληξαν σε αυτήν την κατάσταση... Τραγικό.

Άσε φίλε μου, έχω ένα παράδειγμα υπόψη που γνωρίζω... Πατέρας άθεος, μάνα με τατουάζ και ο σκύλος αλκοολικός... Κρίμα και μη σου τύχει.

Αλλά αν σου τύχει, δεν παίρνεις λέω εγώ τον πούλο για τρολάκι του κιλού;

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί (η σπανιότητα της εικόνας?) αλλά μου έσκασε απότομα. Πολύ το χάρηκα.  :)

Εγώ προσωπικά θα σιχαινόμουν και θα έκανα 8 εμετούς. Σημεία των καιρών...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...