Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην σου πήρε πάνω από 2 λεπτά για να γράψεις όλα αυτά...

Τι έγινε; Η αλήθεια πονάει;

Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις πως το πρόβλημα εδώ δεν είναι η θρησκεία, γενικά, αλλά η συγκεκριμένη θρησκεία;

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Αν εσύ τώρα θες να ζεις με ψευδαισθήσεις (όπως όλοι οι υπερασπιστές της πολιτικής ορθότητας που πιστεύει σε παραμυθάκια όπως τ' ότι δεν υπάρχουν γυναίκες-βιαστές κι ότι για όλα φταίει η σατανική πατριαρχία) ή πιστεύεις στις προπαγάνδες των διεφθαρμένων ΜΜΕ, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.
  • Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε χρειάζομαι καμία προπαγάνδα ή κανένα διεφθαρμένο ΜΜΕ για να καταλάβω αυτό που βολικά αφαίρεσες από την παράγραφο του quote. Αν δεν έχεις σχηματίσει την ίδια εντύπωση για τη συγκεκριμένη θρησκεία, επειδή ίσως είναι η δική σου, τότε δε σε παίρνει να μιλάς για ψευδαισθήσεις ;)

edit: το γεγονός πως μιλάς για φεμινισμούς πατριαρχίες και βιασμούς μάλλον παραπέμπει σε τρολλάκι που αποφεύγει να απαντήσει και προσπαθεί να πιαστεί από κάπου για να συνεχίσει την αντιπαράθεση. Αν θέλεις να με διαψεύσεις και να μιλήσουμε σοβαρά, ευχαρίστως, αλλά μείνε στο θέμα, κρίμα είναι. Αν μπορείς.

• Like 4
Δημοσ.

Οπότε σ' αρέσει να ζεις με ψευδαισθήσεις. Αλλίως θα προσπαθούσες να μου αποδείξεις ότι όσα λέω δεν ισχύουν. Γι' αυτό καταφεύγεις σε τακτικές του στυλ "Λα λα λα! Δεν σ' ακούω!".

• Super Moderators
Δημοσ.

Night, αν δεν είσαι σε θέση να συζητήσεις πολιτισμένα ...μην το κάνεις καθόλου!

Επίσης μην αρχίσετε πάλι τα "θρησκευτικά" γιατί βαρεθήκαμε ήδη...

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπάρχουν γυναίκες-βιαστές

Ενδιαφέρομαι, θα ήθελα να ξέρω με ποιο τρόπο μπορεί να με βιάσει μια γυναίκα.

(Δεν είμαι φαν της πολιτικής ορθότητας.)

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε σ' αρέσει να ζεις με ψευδαισθήσεις.

Μπορεί. Τουλάχιστον δεν εκδηλώνω αισθήματα ανωτερότητας απέναντι σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από εμένα. Κάτι είναι και αυτό I guess  ;)

Αλλίως θα προσπαθούσες να μου αποδείξεις ότι όσα λέω δεν ισχύουν.

Να σου αποδείξω ότι τι δεν ισχύει; Το ότι όντως υπάρχουν στον κόσμο (και στο δυτικό) εξτρεμιστικές χριστιανικές οργανώσεις; Θέλεις και τα ονόματα τους, ή μήπως θα αποδώσεις και την ίδια την ύπαρξη τους στα «προπαγανδιστικά ΜΜΕ»;

Σου είπα ήδη πως μπορεί οι ισλαμιστικές οργανώσεις στο θέμα των ομοφυλοφύλων να έχουν τα «πρωτεία», σφαιρικά στο θέμα «θρησκείας» όμως δεν τίθεται θέμα αναλογίας, όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στρέφονται κατά. Ειδικά από τη στιγμή που ο μέσος χριστιανός, πόσω μάλλον οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι τους, είναι ικανός/ικανοί για ανάλογες πράξεις ή σκέψεις. Αυτό για εμένα βάζει και τις δύο (τρεις, τέσσερις, πέντε) θρησκείες στο ίδιο τσουβάλι όσον αφορά τον δυνητικό κίνδυνο που αντιμετωπίζει η LBGT κοινότητα. Ρίξε απλά μια ματιά σε πρόσφατες ή μη δηλώσεις ρασοφόρων και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.

Και μη μου πεις για λόγια vs πράξεις. Γιατί η μόνη διαφορά είναι η εκάστοτε κοινωνία, και το κατά πόσο αυτή μπορεί να επιτρέψει στον οποιοδήποτε μουσάτο ή τουρμπανοφόρο «εκπρόσωπο της θρησκείας» να υλοποιήσει τις φαντασιώσεις του, και σε ποιο βαθμό. Από περιθωριοποίηση, πολιτικά δικαιώματα, μαστιγώματα, ταράτσες, κ.ο.κ.

Happy?

Γι' αυτό καταφεύγεις σε τακτικές του στυλ "Λα λα λα! Δεν σ' ακούω!".

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου όταν μου απαντάς ευθέως -μόνο- σε μια γραμμή από τα όσα έγραψα, γράφοντας άσχετα περί... πατριαρχίας και βιασμών (στα οποία μπορεί συμφωνούμε αλλά δεν είναι της παρούσης).  B) 

Μάλλον όπως φαίνεται κάποιος άλλος έχει εντρυφήσει στην εν λόγω τακτική.

Παρεμπιπτόντως, όταν ανοίγεις ένα διάλογο ζητώντας...

[...] σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις δίχως συναισθηματισμούς κι επιθέσεις.

...καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος να τηρήσεις εσύ ο ίδιος τους όρους σου.

Μέχρι να το κάνεις αυτό, have fun, εγώ δεν θα συμμετέχω  ;)

Well, technically...  :o

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί τρόποι υπάρχουν. Ιδού μερικοί:

- Οταν μια γυναικα βιάζει ένα ανήλικο.

- Οταν μια δασκαλα βιάζει ένα μαθητη της που αν αντισταθει τον απειλει οτι θα τον κοψει στην ταξη

- Οταν μια γυναικα-αφεντικο βιάζει άνδρα-εργαζόμενο

- Οταν μια γυναικα ριχνει αναισθητικες ουσιες (ή δεν ξερω τι) στο ποτό ενός άνδρα

- Οταν μια γυναικα απειλει εναν ανδρα οτι αν δεν της κατσει θα πει σε ολους οτι την βίασε

- Οταν ξερει οτι το θυμα ειναι ευαισθητο (δεν ειναι ολοι οι ανδρες "γαμάω και δέρνω") κι οτι δεν θα προβαλει αντισταση σε μια γυναικα

- Οταν ξερει οτι ακομα κι αν το θυμα της πει οτι τον βίασε μια γυναικα, κανεις δεν θα τον παρει στα σοβαρα

- Οταν ξερει οτι η δικαιοσυνη και η κοινωνια στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι τελειως επιεικης με τις γυναικες-βιαστές

• Like 1
Δημοσ.

Πως γίνεται ένας gay να ναι μέλος του ISIS? Δεν είναι αντίθετο προς τη θρησκεία τους να είσαι τοξοβόλος;

Δεν υποτίθεται ότι όταν ψοφήσουν θα τους περιμένουν 70 παρθένες στον παράδεισο του Αλλάχ;

Έχει και εδάφιο για gay το κοπράνι :lol:; Θα τους περιμένουν 70 τι;

Μπερδεύτηκα!!! 

Γιατί να μην γίνεται να έχει γκέι μέλη το ISIS κουμπάρε; Απλά προφανώς θα είναι στην μούγκα για το συγκεκριμένο με τόσους τόνους κόμπλας κ εσωτερικευμένης ομοφοβίας που θα κουβαλάνε.Αντίστοιχα ετερογενής πληθυσμός με τους στρέητ είμαστε.Όπως υπάρχουν συγκροτημένα,επιτυχημένα κ σοβαρά γκέι άτομα έτσι υπάρχουν μπάζα,γίδια κ αμα λάχει κ θρησκευτικά φανατισμένες γκέι φλόμπες.Δεν είναι προνόμιο μόνο των στρέητ η βλακεία.

Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεστε επειδή βλέπετε εμένα που είμαι κατά κοινή ομολογία η πιο τριμέγιστη προσωπικότητα στην οικουμένη.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί τρόποι υπάρχουν. Ιδού μερικοί:

- Οταν μια γυναικα βιάζει ένα ανήλικο.

- Οταν μια δασκαλα βιάζει ένα μαθητη της που αν αντισταθει τον απειλει οτι θα τον κοψει στην ταξη

- Οταν μια γυναικα-αφεντικο βιάζει άνδρα-εργαζόμενο

- Οταν μια γυναικα ριχνει αναισθητικες ουσιες (ή δεν ξερω τι) στο ποτό ενός άνδρα

- Οταν μια γυναικα απειλει εναν ανδρα οτι αν δεν της κατσει θα πει σε ολους οτι την βίασε

- Οταν ξερει οτι το θυμα ειναι ευαισθητο (δεν ειναι ολοι οι ανδρες "γαμάω και δέρνω") κι οτι δεν θα προβαλει αντισταση σε μια γυναικα

- Οταν ξερει οτι ακομα κι αν το θυμα της πει οτι τον βίασε μια γυναικα, κανεις δεν θα τον παρει στα σοβαρα

- Οταν ξερει οτι η δικαιοσυνη και η κοινωνια στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι τελειως επιεικης με τις γυναικες-βιαστές

Ναι, δεν εννοώ πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείς να βρεις για να περιγράψεις το μη-συναινετικό σεξ, εννοώ τεχνικά, πώς τον βιάζει τον άλλο;

Όχι "γιατί χρεώνεται βιασμός", καθαρά μηχανικά.

Δημοσ.

ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΠΑΜΙΑ ΠΥΘΩΝΑΣ

Λίγο τέχνη να χει ο άλλος κ στον ύπνο σου σε κάνει να χεις όσα wet dreams θέλει.I've lost count πόσες φορές έχω τρολάρει έτσι τον άνδρα μου χωρίς να παίρνει πρέφα.

Αρκεί φυσικά τα υδραυλικά σου να είναι intact.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...