Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι το φορτίζω μόνο όταν ετοιμάζομαι για να πάω δουλειά.. crazy ε... το αφήνω όλο το βράδυ εκτός πρίζας με ~30% μπαταρία και μόλις φεύγω το πρωί είναι 70%+ ... απλα με φοβίζει λίγο το πόσα χρόνια θα αντέξει με τέτοια φόρτιση.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι το φορτίζω μόνο όταν ετοιμάζομαι για να πάω δουλειά.. crazy ε... το αφήνω όλο το βράδυ εκτός πρίζας με ~30% μπαταρία και μόλις φεύγω το πρωί είναι 70%+ ... απλα με φοβίζει λίγο το πόσα χρόνια θα αντέξει με τέτοια φόρτιση.

Ακούω εντυπώσεις από την μπαταρία του σε βαριά χρήση και γενικά ένα mini review για αυτά που σου αρέσουν και αυτά που δεν...

Δημοσ.

Ακούω εντυπώσεις από την μπαταρία του σε βαριά χρήση και γενικά ένα mini review για αυτά που σου αρέσουν και αυτά που δεν...

Δεν μου αρέσει που είναι πολύ λεπτό όπως είχα πει και την πρώτη μέρα που το πήρα... για μένα θέλει θήκη για να το κρατας άνετα. Εν το μεταξύ επειδή κάθομαι και βλέπω σειρες και ταινίες το βράδυ (έχω στημένο home server που streamarei στο LAN και με το Kodi για android τις βλέπω απο το κινητό), όταν το κρατάω πολλές φορές πατιούνται κουμπάκια μόνα τους. Κατα τα άλλα δεν έχω κανένα θέμα, όλα τέλεια, τα apps παίζουν όλα κομπλε, έχω δοκιμάσει και 4 διαφορετικά app stores (google play, xda labs, f-droid, amazon undeground), δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Βαριά χρήση δεν έχω κάνει και πολύ, αλλά μετά απο περίπου 4 ώρες συνεχόμενα ταινίες απο φορτισμένο κινητό, η μπαταρία είχε ακόμα περίπου 30-40% υπόλοιπο αν θυμάμαι καλά. Και όπως είπα πριν μέχρι να μπεις να κάνεις ένα μπάνιο και να φας κάτι το πρωί, φορτίζει μέχρι 70%+

Α επίσης καμιά φορά το νιώθω να ζεστένεται πολύ. Δεν έχω κοιτάξει θερμοκρασίες αλλά π.χ όταν φορτίζει ή όταν ανοίγεις κανα app με κάμερα, αρχίζει και καίει. Θα το θυμηθώ την επόμενη φορά να τσεκάρω θερμοκρασίες.

Για καλύτερο review στις διακοπές που θα το λιώσω... :P

Δημοσ.

Α επίσης καμιά φορά το νιώθω να ζεστένεται πολύ. Δεν έχω κοιτάξει θερμοκρασίες αλλά π.χ όταν φορτίζει ή όταν ανοίγεις κανα app με κάμερα, αρχίζει και καίει. Θα το θυμηθώ την επόμενη φορά να τσεκάρω θερμοκρασίες.

Σήμερα πέρασα το τελευταίο update (3.2.2).. μόλις τελείωσε και κοίταξα θερμοκρασίες, ήταν 50c... αρκετά καλά νομίζω, αφου για περίπου 30 λεπτά εκτελούσε updates κτλπ κτλπ.

Δημοσ.

Δεν ισχύει ότι θερμενεται όταν φορτίζεται

Τι εννοείς? όλα τα κινητά θερμένονται όταν φορτίζονται. Θέλει λίγο προσοχή σε τι επιφάνεια το έχεις όταν το φορτίζεις. Αν είναι πάνω στο κρεβάτι ας πούμε θα ανάψει. Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει το κινητό σου. Η θερμοκρασία είναι ο ν1 παράγοντας για αστοχίες ηλεκτρονικών συσκευών. Και ζούμε σε αρκετά ζεστή χώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...