leo066 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 τι συμβαίνουν πολλά?απο το ευρωπαϊκό site της one plus που έβαλες μόνο ευρωπαϊκά στέλνει καλα μην το λες ,συμβαινουν πολλα ,απο εδω λεω να το παρω https://oneplus.net/gr/3
arma1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μακάρι να είναι έτσι, μπορεί κάποιος που παρέλαβε να μου πει τις συχνότητες που γράφει στο κουτί;
GianniSM Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μακάρι να είναι έτσι, μπορεί κάποιος που παρέλαβε να μου πει τις συχνότητες που γράφει στο κουτί; Γιατί δεν μπαίνεις στο chat τους να τους ρωτήσεις;
Luciddream Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μακάρι να είναι έτσι, μπορεί κάποιος που παρέλαβε να μου πει τις συχνότητες που γράφει στο κουτί; Δεν γράφει κάτι στο κουτι... το μόνο που γράφει είναι OP3 A3003 που σημαίνει ευρωπαικό, και απο το site μπορεις να δεις τα bands για το ευρωπαικό: WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20 TDD-LTE: Bands 38/40 Μόνο απο το πρόγραμμα μπορεί να σου πει κάποιος αλλά εγώ δεν έχω σωστή SIM απο ότι φαίνεται
arma1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν μπαίνεις στο chat τους να τους ρωτήσεις; Μαλλον αυτο θα κανω φιλε Δεν γράφει κάτι στο κουτι... το μόνο που γράφει είναι OP3 A3003 που σημαίνει ευρωπαικό, και απο το site μπορεις να δεις τα bands για το ευρωπαικό: WCDMA: Bands 1/2/5/8 FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20 TDD-LTE: Bands 38/40 Μόνο απο το πρόγραμμα μπορεί να σου πει κάποιος αλλά εγώ δεν έχω σωστή SIM απο ότι φαίνεται Αφου ειναι ευρωπαικο τοτε εισαι οκ , ευχαριστω για τις απαντησεις
Luciddream Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αφου ειναι ευρωπαικο τοτε εισαι οκ , ευχαριστω για τις απαντησεις Καλά εγώ είμαι χειρότερος απο σένα, αν δεν το δω με τα ματια μου δεν πιστεύω τίποτα... εδώ επεξεργαστής μου ήρθε στο κουτί του σφραγισμένος και είχε στραβωμένα πινάκια... και οι εταιρίες ανθρώπους έχουν, και άντε να βρεις το δίκιο σου μετα..
arma1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 ενεργοποιησες το 4g στην wind; ισως εκει που εισαι να μην πιανει ,παραξενο ομως που το κουτι δεν γραφει τις συχνοτητες
Luciddream Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 ενεργοποιησες το 4g στην wind; ισως εκει που εισαι να μην πιανει ,παραξενο ομως που το κουτι δεν γραφει τις συχνοτητες Μπά μάλλον θέλει καινούρια SIM... το γράφει στο site της Wind. δεν είχα ποτέ 4G οπότε δεν το σκέφτηκα. Θα πάω την δευτέρα να μου βγάλουν μια.
Masma Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το G5 το απέρριψα λόγω των προβλημάτων που έβγαλαν τα G3 με τις κιτρινίλες στην οθόνη, τα boot loops του G4, με φοβίζει λίγο από θέμα αξιοπιστίας. Κατά τα άλλα ναι μπορεί να ναι επιλογή αυτό είναι στα χρήματα μου και κάνει αυτά που ζητώ. Μια και μολις διαβασα ολα τα σχολια να αναφερω απλα οτι επειδη η αδερφη μου πηγε απο oneplus one σε oneplus 3 καιεπειδη διαθετουμε ενα lg g3, η καμερα στο lgg3 ειναι σαφως κατωτερη του oneplus 3. Θα το δεις και μονος σου αφου το πηρες απο οτι ειδα. Τωρα την καμερα του g5 και τπυ s7 δεν την εχω δει αλλα θεωρω οτι και το g3 ειχε υπεραρκετη καμερα για κινητο
GianniSM Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μια και μολις διαβασα ολα τα σχολια να αναφερω απλα οτι επειδη η αδερφη μου πηγε απο oneplus one σε oneplus 3 καιεπειδη διαθετουμε ενα lg g3, η καμερα στο lgg3 ειναι σαφως κατωτερη του oneplus 3. Θα το δεις και μονος σου αφου το πηρες απο οτι ειδα. Τωρα την καμερα του g5 και τπυ s7 δεν την εχω δει αλλα θεωρω οτι και το g3 ειχε υπεραρκετη καμερα για κινητο Ακύρωσα την παραγγελία, με φόβισαν...στην αναμονή ακόμα. Αν είναι καλύτερη του G3 είναι μια χαρά. Περιμένω να ακούσω για μπαταρία και οθόνη τι λέει
Masma Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Κοιτα η οθονη ειναι amoled και εια.ι πολυ ωραια. Εμενα βεβαια μου αρεσουν οι amoled. Γουστα ειναι αυτα.για μπαταρια τωρα δεν ξερω ακριβως θα ρωτησω την αδερψη μου πιυ το καει σε youtube και social media. Ολη μερα ανοιχτο 4g εχει. Μολις εχω νεα θα σου πω 1
2.1Ohm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πουλας το g3 τα βάζεις στα 400 και πας σε s7 ή κοίτα για κάποιο μεταχειρισμένο!
GianniSM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πουλας το g3 τα βάζεις στα 400 και πας σε s7 ή κοίτα για κάποιο μεταχειρισμένο! Το G3 θα πάει στην γυναίκα μου που έσπασε την οθόνη του Μοτο G της μια βδομάδα μετά που της την άλλαξα...Μεταχειρισμένο δεν παίζει εφόσον ζω Κύπρο
MrWhite Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κυριακή έκανα παραγκελία, Δευτέρα το έστειλαν, το παρέλαβα χθές (μια εβδομάδα ακριβώς). Βασικά δεν πρόλαβα να περάσω Σάββατο από το κατάστημα του κουριερ να το πάρω. Υπόψιν επαρχεία. Αθήνα θα το είχα από την Παρασκευή. (Απλή αποστολή) Το κινητό είναι κόσμημα. 1
mgee Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Θα επαναλαβω για αλλη μια φορα οτι το κινητο ειναι πολυ μπροστα . Το χω φορτωσει και δεν λαγκαρει ποτε ,ανοιγουν ολα ταχυτατα κ ποιο γρηγορα απτο 6s plus που ειχα,μπαταρια βγαζει ανετα μια μερα, η οθονη του δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι μια χαρα πολυ καλη ,τηλεφωνο ειναι οχι τηλεοραση! Τωρα αμα το ψειριζεται συνεχεια κατι θα βρισκεται να λετε συνεχεια. Εδωσα το 6s plus και το πηρα κ δεν μετανιωνω καθολου. S7 edge παρα πολυ καλο το χει φιλος μου αλλα δεν εχω κατι να ζηλεψω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα