Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε αποφασιζεις:

One plus 3 για λιγο καλύτερη αυτονομία (~10%), αλλα χειρότερη καμερα κ αρκετα χειρότερη οθονη ή lg g5 με χειρότερη αυτονομία αλλα καλύτερη καμερα κ οθονη κ σερβις.

Εχουν κ αλλες μικροδιαφορες, αλλα αυτες είναι οι βασικες.

Ουσιαστικά αυτές τις 2 επιλογές έχω; δεν παίζει κάτι άλλο; επειδή δεν θεωρώ πως τα χρήματα που δίνω είναι λίγα.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουσιαστικά αυτές τις 2 επιλογές έχω; δεν παίζει κάτι άλλο; επειδή δεν θεωρώ πως τα χρήματα που δίνω είναι λίγα.

Εγώ πάντως δεν το βλέπω απαραίτητα σαν αγορά ευκαιρία. 400 ευρώ δεν είναι καθόλου λίγα. Απλά έδωσα τα χρήματα γιατί δεν είχα χρόνο να το ψάξω παραπάνω. Εδώ τα συγκρίνει με διάφορα άλλα κινητά (αλλά μιλάει πολύ):

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου λιγα, ενω μαλιστα θα κανεις υποχωρησεις. Για αυτό ουσιαστικά δεν είναι τοσο vfm το oneplus 3.

Απλα το θεμα είναι οτι με λιγο παραπάνω χρηματα(20%) πας σε κινητο(s7) που υπερτερεί σε σχεδον ολους τους τομεις.

Υπαρχει κ η λυση του nexus 6p,αλλα ειναι 50€ εκτος budget.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω με Haha που λεει οτι το 1+3 δεν το λες και τοσο vfm για Ελλαδα

Δεν λεω οτι δεν αξιζει σαν τηλεφωνο,το αντιθετο,μια χαρα κινηταρα ειναι !!

Το g5 εχει την ιδια τιμη και στο s7 πεφτει σχετικα γρηγορα η τιμη του (484 ευρω)..Αν μαλιστα δει κανεις πεφτει πολυ πιο γρηγορα η τιμη του απο το s6, το οποιο για να δει τετοια τιμη επρεπε να φτασει τελος Σεπτεμβριου (24/09/2015)..

Δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο συνολικα απο τα 3 και γιατι (αναλογα και τα γουστα του αγοραστη βεβαια) αλλα δεν ξερω κατα ποσο στεκει να πει καποιος απο Ελλαδα, παω για το 1+3 (αποκλειοντας ολα τα αλλα) γιατι ειναι σουπερ vfm

Επεξ/σία από ΜΙχαλιεςς
  • Like 1
Δημοσ.

Σαν πακετο το S7 ειναι καλυτερο των 3 μονο ο καθε ενδιαφερομενος να μπορει να κανει την χρηματικη υπερβαση. Στην συγκεκριμενη περιπτωση η χρηματικη διαφορα οπως αναφερθηκε ηταν αρκετα μεγαλη απο το μεγιστο budget 485+(αναλογα το καταστημα)ευρω αλλα και τα οποια μεταφορικα που για Κυπρο δεν ειναι και λιγα.

Για το G5 μετα τα γεγονοτα του G4 με το bootloop αλλα και τα διαφορα θεματακια που εχουν ακουστει/προκυψει ως τωρα στο g5(+το γεγονος οτι μικρυναν την μπαταρια μαλλον επιτηδες για να προωθησουν τα Modular κομματια)οσο και να πεφτει η τιμη,δυσκολα ο κοσμος φενεται να το προτιμαει και δεν ειναι και παραλογο παρολο που απο specs ειναι κορυφη.

Ουτε για την ποιοτητα κατασκευης τους ακουγονται/γραφονται τα καλυτερα.

Οσο για το S7 απο οτι φενεται ειμαστε τυχεροι στην Ελλαδα οσον αφορα την αυτονομια καθως μπορει ο Snapdragon 820 να εχει τα καλυτερα γραφικα σε σχεση με τον Exynos αλλα αυτο εχει ως αποτελεσμα να εχει χειροτερη αυτονομια μπαταριας αν ισχυουν παντα τα νουμερα του μεγαλυτερου S7 edge

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php

Τα ευρωπαικα S7 λοιπον(αρα και τα δικα μας) ερχονται με Exynos ενω στην Αμερικη ειναι με Snap820 αρα ειναι λογικο γιατι εχει τοσο καλη αυτονομια.

http://www.gsmarena.com/htc_10-review-1434p3.php

ουτε το Htc 10 τα παει καλα απο αυτονομια σε σχεση με το OnePlus(σε αυτο θα φταιει προφανως η μεγαλυτερη αναλυση)

http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php

και ας βγαινει ο μεσος ορος και στα δυο ο ιδιος.

Δημοσ.

Πιστευω για τα θελω σου θα επρεπε να εχεις 2 συσκευες.

Ενα κινητο με καλη αυτονομια για κλησεις/tracking/bluetooth κοκοψονια και μια dedicated φωτογραφικη μηχανη.

Εαν χρειαζοσουν και καποιο πολυ δυνατο κινητο για αλλη χρηση ισως να δικαιολογουσε την αγορα ναυαρχιδας, αλλα απο την στιγμη που λες πως σου ειναι αδιαφορες οι εφαρμογες..

Οποτε θα κανω την ανατροπη κ θα προτεινω xiaomi redmi 3(cpu περιπου στα ιδια με το g3/πανω απο διπλασια αυτονομια)+ sony rx100(περιπου στο ιδιο μεγεθος ενος "ψαχνερου" powerbank) στα ~ιδια χρηματα.

Θα εισαι καλυτερα και απο τις 2 πλευρες με αυτο τον συνδιασμο.

Δημοσ.

Εφαρμογές χρησιμοποιώ του στυλ social media (FB twitter) να διαβάσω κάνα αθλητικό/ειδήσεις το strava, navigation, emails. Δεν βλέπω ταινίες, δεν παίζω παιχνίδια. Πάνω κάτω αυτά

Δημοσ.

Εφαρμογές χρησιμοποιώ του στυλ social media (FB twitter) να διαβάσω κάνα αθλητικό/ειδήσεις το strava, navigation, emails. Δεν βλέπω ταινίες, δεν παίζω παιχνίδια. Πάνω κάτω αυτά

Το θέμα είναι ότι αυτά που ζητάς απο το κινητό είναι πολύ ειδική περίπτωση... για να στο απαντήσει κάποιος αν σε καλύπτει π.χ το OP3 θα πρέπει να πάρει το ποδήλατο και να αρχίσει τις βόλτες με το runtastic ανοιχτό... και να βγάλει και καμια 50άρα φωτογραφίες.. και δεν έχω και ποδήλατο για να σε βοηθήσω:P

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αυτά που ζητάς απο το κινητό είναι πολύ ειδική περίπτωση... για να στο απαντήσει κάποιος αν σε καλύπτει π.χ το OP3 θα πρέπει να πάρει το ποδήλατο και να αρχίσει τις βόλτες με το runtastic ανοιχτό... και να βγάλει και καμια 50άρα φωτογραφίες.. και δεν έχω και ποδήλατο για να σε βοηθήσω :P

Ευκαιρία να αγοράσεις :P. Το καλύτερο άθλημα είναι ειδικά όταν περάσεις τα πρώτα άντα

Δημοσ.

επειδη ειμαι ενα βημα πριν πατησω το κουμπι για αγορα, μια απορια,

θα το παραγγειλω απο το επισιμο site που αναφερατε πιο πανω, πως θα επιλεξω να ειναι το ευρωπαικο μοντελο; να μην χασουμε την 800 μπαντα στο 4G ,απαραιτητη για μενα  

Δημοσ.

θα το παραγγειλω απο το επισιμο site που αναφερατε πιο πανω, πως θα επιλεξω να ειναι το ευρωπαικο μοντελο; να μην χασουμε την 800 μπαντα στο 4G ,απαραιτητη για μενα  

Εγώ έβαλα το LTE discovery μπας και σε βοηθήσω αλλά μόλις κατάλαβα ότι δεν έχει LTE σήμα η Wind στην Ηλιούπολη

μπα μάλλον εγώ φταίω:

Οι νέες 4G Multi USIM TWIN κάρτες είναι διαθέσιμες (νέο προϊόν) και υποστηρίζουν 4G. Οι παλιές TWIN κάρτες που έχουν ήδη οι πελάτες θα πρέπει να αντικατασταθούν.

Οι νέες 4G MBB Multi USIM είναι επίσης διαθέσιμες (νέο προϊόν) και υποστηρίζουν 4G. Οι πελάτες Mobile Broadband με Κάρτα θα πρέπει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση.

Δημοσ.

Εγώ έβαλα το LTE discovery μπας και σε βοηθήσω αλλά μόλις κατάλαβα ότι δεν έχει LTE σήμα η Wind στην Ηλιούπολη

Δεν γραφει πανω στο κουτι τις συχνοτητες που εκπεμπει; σχεδον σε ολα τα κινητα στο κουτι τους γραφει, αυτο θα με βοηθουσε

Δημοσ.

Από ευρωπαϊκό site θαβτο πάρεις ευρωπαϊκόκιμητο θα σου έρθει τόσο απλό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...