haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Φίλε σορυ κιόλας αλλά είχα σχεδόν ότι review υπάρχει κ όλοι λένε είναι άψογο κινητό με πολύ καλή οθόνη εσύ γτ το θαβεις τόσο δν μπορώ να ξέρωεκτος κ άμα το έπιασες στα χέρια σου που είμαι 99%σιγουεος πως όχι Φιλε, δεν το εθαψα. Απλα μιας κ αναφερεσαι στα reviews, ολα σχεδον τα reviews συμφωνουν οτι εχει χειροτερη οθονη απο τα αλλα κορυφαια κινητα του 2016, εχει χειροτερη καμερα απο g5/s7 , υστερει σε αυτονομια σε σχεση με το s7 και ξερουμε οτι δεν εχει αδιαβροχοποιηση oπως το s7, ενω υστερει σε service. Διαφωνεις καπου σε αυτα; Αν λοιπον υστερει σε ολους σχεδον τους βασικους τομεις, τα 20% παραπανω χρηματα που ζηταει το s7 το κανουν πιο vfm απο τα 400€ του oneplus 3.
panos- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τι να πω ρε παιδιά, μία χαρά μου φαίνεται ή οθόνη του 1+3. Και λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης έχει και καλύτερη μπαταρία.
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τι να πω ρε παιδιά, μία χαρά μου φαίνεται ή οθόνη του 1+3. Και λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης έχει και καλύτερη μπαταρία. Απλα η οθονη του oneplus 3 ειναι χειροτερη απο του s7/g5 κ χειροτερη κ απο τα περσινα κινητα, πχ s6/g4. Δεν ειναι λοιπον οτι δεν βλεπετε, ειναι οτι ειναι χειροτερη ακομα και απο περσινα κινητα. Οσο για την αυτονομια: οχι, το oneplus 3 εχει χειροτερη αυτονομια απο το s7(κ οριακα χειροτερη απο του s6), παρολο την μικροτερη αναλυση.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αυτο που γραφει παραπανω ο Haha για την φωτεινοτητα ισχυει οτι δεν ειναι το ιδιο οπως και για την καμερα.Το αναφερουν αλλωστε και τα review αυτο.Παρολα αυτα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ειτε τα review σε sites/youtube σου λενε οτι σαν συνολο το κινητο για τα χρηματα που ζηταει ειναι πολυ καλο κατι που δεν βλεπω να αναφερεις πουθενα.Το μονο που βλεπω να γραφεις συνεχεια ειναι''υστερει,υστερει υστερει'' λες και στην ουσια αυτος που θα το παρει θα παρει ενα LG G3 ξερω γω. Ναι η καμερα του δεν ειναι καλυτερη απο του G5 ή του S7,αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει κακη καμερα.Το ιδιο και για την οθονη και για την μπαταρια. Επισης οπως αναφερθηκε εξ αρχης το S7 ηταν και ειναι εκτως budget αρα προς τι η ολη συγκριση ? Γιαυτο και εγραψα(και επιβεβαιωνεται και σε αυτο το θεμα)οτι δυστηχως οταν επιμενεις σε καποια πραγματα χανεται η μπαλα. Φτασαμε τις 5 σελιδες και εξακολουθεις να αναφερεις το S7 αφου σου εχει πει ο ενδιαφερομενος οτι δεν διαθετει τα χρηματα για να το παρει. Το G5 το απέρριψα λόγω των προβλημάτων που έβγαλαν τα G3 με τις κιτρινίλες στην οθόνη, τα boot loops του G4, με φοβίζει λίγο από θέμα αξιοπιστίας. Κατά τα άλλα ναι μπορεί να ναι επιλογή αυτό είναι στα χρήματα μου και κάνει αυτά που ζητώ. Επισης και για το G5 εχει πει την γνωμη του ο ενδιαφερομενος οτι δεν τον ενδιαφερει και συνεχιζεις να τα αναφερεις τα κινητα αυτα για ποιο λογο αφου δεν τον ενδιαφερουν?
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αυτο που γραφει παραπανω ο Haha για την φωτεινοτητα ισχυει οτι δεν ειναι το ιδιο οπως και για την καμερα.Το αναφερουν αλλωστε και τα review αυτο.Παρολα αυτα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ειτε τα review σε sites/youtube σου λενε οτι σαν συνολο το κινητο για τα χρηματα που ζηταει ειναι πολυ καλο κατι που δεν βλεπω να αναφερεις πουθενα.Το μονο που βλεπω να γραφεις συνεχεια ειναι''υστερει,υστερει υστερει'' λες και στην ουσια αυτος που θα το παρει θα παρει ενα LG G3 ξερω γω. Ολα σχεδον τα sites/youtubes/reviews αναφερουν οτι το oneplus 3 ειναι αριστο για τα χρηματα του με το σκεπτικο οτι τα g5/s7 κοστιζουν σχεδον 100% παραπανω. Η πραγματικοτητα για εδω στην Ελλαδα ειναι οτι το g5 ειναι φθηνοτερο και το s7 ειναι 20% ακριβοτερο, καμμια σχεση με το 100% ωστε να εχουν νοημα τα συμπερασματα που βγαλαν τα sites με γνωμονα την διαφορα τιμης. 2
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ωραια για να τελειωνει το θεμα το G5 και το S7 εχουν βγει εκτως το καθενα για τους λογους του.Εχεις να προτεινεις καποια αλλη επιλογη στον συμφορουμιτη εκτως του OnePlus3 στα χρηματα αυτα?
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 O μοναδικός ουσιαστικός πειρασμός ήταν το S6 edge+ αλλά το edge δεν το βρίσκω βολικό, φοβάμαι μην σπάσει το γυαλί εύκολα συν πως μαζί με τα μεταφορικά μου βγαίνει 85Ε τόσο παραπάνω. Μιλάμε για 20% αύξηση του μπάτζετ, που με ζορίζει.Ξέρω πως το S7 είναι καλύτερο, δεν βγαίνω όμως εκεί. Τα LG για τους γνωστούς λόγους τα απορρίπτω. Τι μένει άλλο;Τονίζω επίσης πως η 5.5 ίντζες είναι μαστ. O μοναδικός ουσιαστικός πειρασμός ήταν το S6 edge+ αλλά το edge δεν το βρίσκω βολικό, φοβάμαι μην σπάσει το γυαλί εύκολα συν πως μαζί με τα μεταφορικά μου βγαίνει 85Ε τόσο παραπάνω. Μιλάμε για 20% αύξηση του μπάτζετ, που με ζορίζει.Ξέρω πως το S7 είναι καλύτερο, δεν βγαίνω όμως εκεί. Τα LG για τους γνωστούς λόγους τα απορρίπτω. Τι μένει άλλο;Τονίζω επίσης πως η 5.5 ίντζες είναι μαστ. Εν τέλει παιδιά θα κάνω την δουλειά που το θέλω; είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο από το G3 μου;
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 O μοναδικός ουσιαστικός πειρασμός ήταν το S6 edge+ αλλά το edge δεν το βρίσκω βολικό, φοβάμαι μην σπάσει το γυαλί εύκολα συν πως μαζί με τα μεταφορικά μου βγαίνει 85Ε τόσο παραπάνω. Μιλάμε για 20% αύξηση του μπάτζετ, που με ζορίζει. Ξέρω πως το S7 είναι καλύτερο, δεν βγαίνω όμως εκεί. Τα LG για τους γνωστούς λόγους τα απορρίπτω. Τι μένει άλλο; Τονίζω επίσης πως η 5.5 ίντζες είναι μαστ. Το g5 τελικως το απορριπτεις; Προηγουμενως ειπες οτι μπορει να ειναι στις επιλογες σου(οπως και το v10), μιας κ εχει καλυτερη καμερα κ οθονη. Επισης, το s6 το σκεφτεσαι; Μιας κ σκεφτοσουν το s7(αρα η 5.1" οθονη δεν ειναι τελειως αποτρεπτικη). Το s6 εχει λιγο καλυτερη καμερα, λιγο καλυτερη αυτονομια, καλυτερη οθονη, σερβις σε σχεση με το oneplus 3. Αν απορριφθουν και αυτα, τοτε ουσιαστικα δεν υπαρχει αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα. Εσυ ξερεις ομως τι συμβιβασμο θελεις να κανεις: καλυτερη καμερα και οθονη; Πηγαινε σε s6 ή g5. Χειροτερη καμερα, οθονη και αυτονομια απο το s6, αλλα μεγαλυτερη οθονη και καλυτερες επιδοσεις με μικρη αυξηση χρηματων; Πηγαινε σε oneplus 3. Χειροτερη καμερα και οθονη απο το g5, αλλα λιγο καλυτερη αυτονομια; Πηγαινε σε oneplus 3. Εν τέλει παιδιά θα κάνω την δουλειά που το θέλω; είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο από το G3 μου; Ειναι σαφως καλυτερο απο το g3. Παιρνεις ενα αρκετα ακριβο κινητο 2 χρονια μετα το δικο σου, πως να μην ειναι καλυτερο!
Goro29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κοίτα είναι εύκολη επιλογή το one plus 3 σε αυτα τα λευτα με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει πάνω θα σε πάει άνετα 3 χρονάκια.. Αν ήμουν στο δική σου θέση για εμένα θα ήταν μονόδρομος αυτή η επιλογή. Και όσο για την οθόνη του που λένε σαφώς και είναι κατώτερη το s7 αλλά αν δεν έχεις κάτι άλλο να το συγκρινεις δεν θα καταλάβεις διαφορά.
leo066 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το g5 τελικως το απορριπτεις; Προηγουμενως ειπες οτι μπορει να ειναι στις επιλογες σου(οπως και το v10), μιας κ εχει καλυτερη καμερα κ οθονη. Επισης, το s6 το σκεφτεσαι; Μιας κ σκεφτοσουν το s7(αρα η 5.1" οθονη δεν ειναι τελειως αποτρεπτικη). Το s6 εχει λιγο καλυτερη καμερα, λιγο καλυτερη αυτονομια, καλυτερη οθονη, σερβις σε σχεση με το oneplus 3. Αν απορριφθουν και αυτα, τοτε ουσιαστικα δεν υπαρχει αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα. Εσυ ξερεις ομως τι συμβιβασμο θελεις να κανεις: καλυτερη καμερα και οθονη; Πηγαινε σε s6 ή g5. Χειροτερη καμερα, οθονη και αυτονομια απο το s6, αλλα μεγαλυτερη οθονη και καλυτερες επιδοσεις με μικρη αυξηση χρηματων; Πηγαινε σε oneplus 3. Χειροτερη καμερα και οθονη απο το g5, αλλα λιγο καλυτερη αυτονομια; Πηγαινε σε oneplus 3. Ειναι σαφως καλυτερο απο το g3. Παιρνεις ενα αρκετα ακριβο κινητο 2 χρονια μετα το δικο σου, πως να μην ειναι καλυτερο! αυτό τώρα ήθελες και το έγραψες ή σου ξέφυγε? επίσης η φόρτιση τι είναι που είναι στα + του s6? 1
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 αυτό τώρα ήθελες και το έγραψες ή σου ξέφυγε? επίσης η φόρτιση τι είναι που είναι στα + του s6? Ειναι συμφωνα με τα τεστ του gsmarena που παραθεσαν αλλοι πιο πριν. Εκτος αν τα παιρνουμε υποψην μας μονο οταν ειναι βολικα. 73hours S6 vs 66hours oneplus 3 (10% διαφορα, οση δηλαδη εχει κ το op3 απο το g5): http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-review-1227p3.php http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php Το s6 εχει πιο πρακτικη ταχεια φορτιση(δεν θελει τον τελειως ειδικο φορτιστη και καλωδιο και ο GianniSM θα μπορει πχ να την εκμεταλλευεται και στο βουνο με ενα powerbank) , ενω εχει και ασυρματη φορτιση.
leo066 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 το έχω το s6 και ξέρω πολύ καλά την αυτονομία του, οπότε άστο, για την ταχεία φόρτιση φυσικά και θέλει το φορτιστή του όπως και το καλώδιο Ειναι συμφωνα με τα τεστ του gsmarena που παραθεσαν αλλοι πιο πριν. Εκτος αν τα παιρνουμε υποψην μας μονο οταν ειναι βολικα. 73hours S6 vs 66hours oneplus 3 (10% διαφορα, οση δηλαδη εχει κ το op3 απο το g5): http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-review-1227p3.php http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php Το s6 εχει πιο πρακτικη ταχεια φορτιση(δεν θελει τον τελειως ειδικο φορτιστη και καλωδιο και ο GianniSM θα μπορει πχ να την εκμεταλλευεται και στο βουνο με ενα powerbank) , ενω εχει και ασυρματη φορτιση.
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 το έχω το s6 και ξέρω πολύ καλά την αυτονομία του, οπότε άστο,...Κ εγω το ειχα το s6. Κ δυστυχώς το oneplus 3 δεν φημίζεται για την αυτονομια του, οπως εδειξαν και τα τεστ που παρεθεσε ο Fulgore.
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παιδιά να βάλω κάτω ξανά τα ζητούμεναΚαλή κάμερα/αυτονομία/5,5 ίντζες. Αυτά είναι MUST.ΔΕΝ παίζω παιχνίδια, ποδηλάτης αποστάσεων είμαι, και λιγότερο της ορεινής ποδηλασίας. Τυχαίνει συχνά πυκνά να βρεθώ σε μαγευτικές τοποθεσίες, αλλά στην μέση του πουθενά. Αυτά θέλω να τα φωτογραφίσω.Το τηλέφωνο πέραν της κλασσικής του χρήσης, το χρησιμοποιώ για καταγραφή των διαδρομών μου, πολλές φώτος, αλλά δεν έχω χρόνο να παίξω με ρυθμίσεις, ένα λεπτό διάλειμμα για νερό, μια ανάσα και συνεχίζω. Σύνδεση με heart rate monitor άρα και bluetooth για να ξέρω πόσο να πιέσω ή όχι τον εαυτό μου σε μεγάλες αναβάσεις. Αυτά συνήθως με κρατάνε κάνα 12ωρο μακριά από τον πολιτισμό. Αυτή η απαίτηση μου από την μπαταρία.Θέλω λοιπόν ένα τηλέφωνο που να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά μέχρι 400Ε με μικρά περιθώρια να ανέβω παραπάνω. Αν υπάρχει κάτι άλλο ακόμα και από Κίνα είμαι ανοικτός σε προτάσεις.Η φώτο από την πρόσφατη μου ανάβαση στον Σταυρό της ΨώκαςΗ φανέλα στην μέση μου έχει 3 τσέπες. Μπαίνει κινητό, κλειδιά, κάνα energy gel, χωράει και ένα μαζεμένο power bank ως εκεί.
haHa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παιδιά να βάλω κάτω ξανά τα ζητούμενα Καλή κάμερα/αυτονομία/5,5 ίντζες. Αυτά είναι MUST. Οποτε αποφασιζεις:One plus 3 για λιγο καλύτερη αυτονομία (~10%), αλλα χειρότερη καμερα κ αρκετα χειρότερη οθονη ή lg g5 με χειρότερη αυτονομία αλλα καλύτερη καμερα κ οθονη κ σερβις. Εχουν κ αλλες μικροδιαφορες, αλλα αυτες είναι οι βασικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα