mgee Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κοιτούσα το S6 edge+ λόγω μεγέθους οθόνης, και ήταν αρκετά πιο ακριβό...Οι επιδόσεις όλα θα με καλύψουν, δεν παίζω παιχνίδια, social media, διάβασμα τέτοια πράματα κάνω. Μπορώ ακόμα να ακυρώσω την παραγγελία εφόσον με πείσεις πως υπάρχουν στα ίδια λεφτά καλύτερες επιλογές. Ζητούμενα καλή κάμερα/μπαταρία, 5.5 οθόνη και καλές επιδόσεις χωρίς να ναι το βασικό ζητούμενο. Ασε την παραγγελια σου ησυχη να ερθει και μην τρελαινεσαι κ ακους διάφορα. Οσοι το εχουν μαζι κ εγω κ οσους ξερω να το εχουν ειναι υπερευχαριστημενοι. Παρε αμα ειναι κ το powerbank της one plus με τα 10.000mah που το δινει 20 ευρω και τελειωσε. Το κινητο ειναι οτι καλυτερο!
Goro29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Οντως ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λευτα. Και σου μιλαω που έχω το s7 edge έχει πάρει ο φίλος μου το 1+3 και είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά δεν έχει να ζηλέψει τπτ από τα υπόλοιπα. Μπορεί να έχει λίγο πιο χαμηλή ανάλυση και λίγο χειρότερη κάμερα αλλά στα άλλα είναι τέρας επιδόσεων το τηλ και αξίζει το κάθε ευρώ 1
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Με υποχωρηση στο μεγεθος της οθονης, πας στο s6 , οπου κερδιζεις σε τιμη, καμερα, ποιοτητα οθονης, φορτιση, service. Υστερει λιγο και σε επιδοσεις, αλλα εισαι οκ με αυτο. Οποτε ζυγιζεις τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα. Εξακολουθω να πιστευω πως ισως αξιζει να περιμενεις λιγο για να περιμενεις να παρεις το s7 που σε καλυπτει σχεδον παντου. To lg g5 γιατι δεν το σκεφτεσαι; Εχει μεγαλη οθονη(η διαφορα 0.2" με το op3 δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα), και υπερτερει σε οθονη και καμερα. Μπαταρια δεν φθανει του s7, αλλα ειναι κοντα με το op3. Εχει κ λιγο χαμηλοτερη τιμη. Το G5 το απέρριψα λόγω των προβλημάτων που έβγαλαν τα G3 με τις κιτρινίλες στην οθόνη, τα boot loops του G4, με φοβίζει λίγο από θέμα αξιοπιστίας. Κατά τα άλλα ναι μπορεί να ναι επιλογή αυτό είναι στα χρήματα μου και κάνει αυτά που ζητώ. 1
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το G5 το απέρριψα λόγω των προβλημάτων που έβγαλαν τα G3 με τις κιτρινίλες στην οθόνη, τα boot loops του G4, με φοβίζει λίγο από θέμα αξιοπιστίας. Κατά τα άλλα ναι μπορεί να ναι επιλογή αυτό είναι στα χρήματα μου και κάνει αυτά που ζητώ. Η λογικη λεει οτι τοτε θα απερριπτες και το V10, μιας κ ειναι απο την ιδια εταιρια. Και αν το G3 ειχε κιτρινιλες, το καημενο το oneplus one με το απαραδεκτο touch τι να πει.
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Η λογικη λεει οτι τοτε θα απερριπτες και το V10, μιας κ ειναι απο την ιδια εταιρια. Και αν το G3 ειχε κιτρινιλες, το καημενο το oneplus one με το απαραδεκτο touch τι να πει. Σωστό, αλλά βλέπω και την μπαταρία του, ακόμα πιο κάτω διαβάζω πως το modular χαλαρώνει. Το V10 το απέρριψα λόγω όγκου/βάρους. Εν ολίγοις καλύτερη κάμερα χειρότερη μπαταρία. Εγώ θέλω την χρυσή τομή μεταξύ των 2.
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Σωστό, αλλά βλέπω και την μπαταρία του, ακόμα πιο κάτω διαβάζω πως το modular χαλαρώνει. Το V10 το απέρριψα λόγω όγκου/βάρους. Εν ολίγοις καλύτερη κάμερα χειρότερη μπαταρία. Εγώ θέλω την χρυσή τομή μεταξύ των 2. Εσυ ξερεις τι συμβιβασμος σε βολευει. Πχ καλυτερη καμερα, καλυτερη οθονη, αλλα λιγο χειροτερη μπαταρια (lg g5) ή λιγο καλυτερη μπαταρια, χειροτερη καμερα, κακη οθονη για 2016. (one plus 3)
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ο Haha δυστηχως ειναι γνωστο οτι ειναι των ακρων σε αυτα που προτεινει.Δεν ειναι 100%λαθος αυτα που γραφει αλλα δυστηχως στο μεγαλυτερο κομματι οταν επιμενει καταλληγουν σε υπερβολες. Μα ειναι δυνατον να καθομαι και να διαβαζω σαν προταση του G5 που η τιμη του πεφτει για πλακα λογω της αθλιας μπαταριας που εχει(οχι λιγο καλυτερη αγαπητε το OnePlus ειναι αρκετα καλυτερη) http://www.gsmarena.com/lg_g5-review-1416p3.php http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-review-1408p3.php Για να μην αναφερω και για την ποιοτητα κατασκευης του G5(+τα θεματα με το πορτακι της μπαταριας).Βασικα για το G5 μακρυα ακομα και για την κακη ιστορια που εχει η LG με τα κινητα της απο το G3 και μετα. Το S7 ειναι οντως πολυ αξιολογη συσκευη για samsung δεδομενα(μετα απο ποσα χρονια)αλλα ειναι δυνατον να φτανεις σε σημειο να προτεινεις Galaxy S6 στα χρηματα αυτα αντι για OnePlus3??? Ενταξυ στην τελικη απλα γραψε στο τελος οτι δεν το γουσταρεις το OnePlus και τελος. Δεν υπαρχει λογος να κοροιδευομαστε. Τι παει να πει δηλαδη κακη οθονη για 2016?Οτι δεν θα μπορει να δει φωτογραφιες ή να σερφαρει στο Internet?Οκ δεν εχει την οθονη των galaxy αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ή galaxy οθονες ή τιποτα. Το χειροτερη καμερα παλι δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αφου εγω σε οτι εχω δει η καμερα του OnePlus3(οπως και του Htc)δεν ειναι καλυτερες απο των S7 και G5 αλλα σιγουρα ειναι στα ιδια επιπεδα πανω κατω με των προηγουμενων ναυαρχιδων δηλαδη G4 και S6. Ρε παιδια, οκ κανει ο καθενας μια επιλογη, αλλα να προσπαθουμε να ειμαστε αντικειμενικοι. Το service που θα εχεις με ενα samsung θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα καλυτερο απο αυτο της oneplus. Δεν ειναι οτι ειναι κακη αγορα το op3 στα 400€(χωρις να το εχει δει βεβαια ο υποψηφιος αγοραστης), οπως δεν ειναι κακη αγορα το lg g5 στα 390€, απλα το Galaxy s7 στα 485€ ειναι ουσιαστικα καλυτερο vfm , μιας κ υπερτερει στους βασικους τομεις.(καμερα, οθονη, αυτονομια, αδιαβροχοποιηση, ευκολιες φορτισης, service) Για το service ειναι οντως το μεγαλο σημειο του γιατι να αγορασεις κινητο απο καταστημα(αν δεν σε πειραζει να το στειλεις στην εταιρια)αλλα το θεμα ειναι οτι μεχρι τοσα χρηματα θελει να δωσει ο αλλος.Ουτε τα 85+ευρω(μεταφορικα αν ο Γιαννης μενει Κυπρο δεν θα ειναι και λιγα)δεν ειναι μικρο ποσο για να πεις σε καποιο να κανει την υπερβαση. Αν πχ εγραφε οτι θελει android ναυαρχιδα και ηταν μεταξυ g5,s7 και Htc10 πχ προφανως και το Galaxy θα το προτειναν ολοι με κλειστα ματια(ή αν ελεγε budget μεχρι 500ευρω πχ).
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ο Haha δυστηχως ειναι γνωστο οτι ειναι των ακρων σε αυτα που προτεινει.Δεν ειναι 100%λαθος αυτα που γραφει αλλα δυστηχως στο μεγαλυτερο κομματι οταν επιμενει καταλληγουν σε υπερβολες. Μα ειναι δυνατον να καθομαι και να διαβαζω σαν προταση του G5 που η τιμη του πεφτει για πλακα λογω της αθλιας μπαταριας που εχει(οχι λιγο καλυτερη αγαπητε το OnePlus ειναι αρκετα καλυτερη) http://www.gsmarena.com/lg_g5-review-1416p3.php http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-review-1408p3.php Ακομα και απο τα τεστ του gsmarena που παρεθεσες, το oneplus 3 εχει 10% καλυτερη αυτονομια απο το g5, το οποιο εγω σαν ποσοστο το θεωρω απλα "λιγο καλυτερο". Εσυ πες το οπως νομιζεις, απλα αν μια συκευη εχει μονο 10% καλυτερη αυτονομια απο μια "αθλια μπαταρια"(οπως λες) , δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο... Ενδεικτικα το s7 συμφωνα με αυτα που παρεθεσες εχει 21% μεγαλυτερη αυτονομια απο το oneplus 3(και 33% απο το g5) και αυτο το θεωρω ουσιαστικη διαφορα. Ενταξυ στην τελικη απλα γραψε στο τελος οτι δεν το γουσταρεις το OnePlus και τελος. Δεν υπαρχει λογος να κοροιδευομαστε. Τι παει να πει δηλαδη κακη οθονη για 2016?Οτι δεν θα μπορει να δει φωτογραφιες ή να σερφαρει στο Internet?Οκ δεν εχει την οθονη των galaxy αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ή galaxy οθονες ή τιποτα. Το χειροτερη καμερα παλι δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αφου εγω σε οτι εχω δει η καμερα του OnePlus3(οπως και του Htc)δεν ειναι καλυτερες απο των S7 και G5 αλλα σιγουρα ειναι στα ιδια επιπεδα πανω κατω με των προηγουμενων ναυαρχιδων δηλαδη G4 και S6. Κανενας δεν ειπε κατι τετοιο για την οθονη, αλλα λογικο να προσπαθεις να αφηνεις να εννοηθει λογω ελλειψης επιχειρηματων. Η πραγματικοτητα ειναι οτι η οθονη του oneplus 3 ειναι μακραν η χειροτερη για το 2016 σε ακριβες συσκευες και ενδεικτικα υστερει σε ευκρινεια, φωτεινοτητα ακομα και σε σχεση με του oneplus one του 2014. Για την καμερα, μονο σου λες οτι ειναι χειροτερη απο των g5 και s7.
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ο Haha δυστηχως ειναι γνωστο οτι ειναι των ακρων σε αυτα που προτεινει.Δεν ειναι 100%λαθος αυτα που γραφει αλλα δυστηχως στο μεγαλυτερο κομματι οταν επιμενει καταλληγουν σε υπερβολες. Μα ειναι δυνατον να καθομαι και να διαβαζω σαν προταση του G5 που η τιμη του πεφτει για πλακα λογω της αθλιας μπαταριας που εχει(οχι λιγο καλυτερη αγαπητε το OnePlus ειναι αρκετα καλυτερη) http://www.gsmarena.com/lg_g5-review-1416p3.php http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-review-1408p3.php Για να μην αναφερω και για την ποιοτητα κατασκευης του G5(+τα θεματα με το πορτακι της μπαταριας).Βασικα για το G5 μακρυα ακομα και για την κακη ιστορια που εχει η LG με τα κινητα της απο το G3 και μετα. Το S7 ειναι οντως πολυ αξιολογη συσκευη για samsung δεδομενα(μετα απο ποσα χρονια)αλλα ειναι δυνατον να φτανεις σε σημειο να προτεινεις Galaxy S6 στα χρηματα αυτα αντι για OnePlus3??? Ενταξυ στην τελικη απλα γραψε στο τελος οτι δεν το γουσταρεις το OnePlus και τελος. Δεν υπαρχει λογος να κοροιδευομαστε. Τι παει να πει δηλαδη κακη οθονη για 2016?Οτι δεν θα μπορει να δει φωτογραφιες ή να σερφαρει στο Internet?Οκ δεν εχει την οθονη των galaxy αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ή galaxy οθονες ή τιποτα. Το χειροτερη καμερα παλι δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αφου εγω σε οτι εχω δει η καμερα του OnePlus3(οπως και του Htc)δεν ειναι καλυτερες απο των S7 και G5 αλλα σιγουρα ειναι στα ιδια επιπεδα πανω κατω με των προηγουμενων ναυαρχιδων δηλαδη G4 και S6. Για το service ειναι οντως το μεγαλο σημειο του γιατι να αγορασεις κινητο απο καταστημα(αν δεν σε πειραζει να το στειλεις στην εταιρια)αλλα το θεμα ειναι οτι μεχρι τοσα χρηματα θελει να δωσει ο αλλος.Ουτε τα 85+ευρω(μεταφορικα αν ο Γιαννης μενει Κυπρο δεν θα ειναι και λιγα)δεν ειναι μικρο ποσο για να πεις σε καποιο να κανει την υπερβαση. Αν πχ εγραφε οτι θελει android ναυαρχιδα και ηταν μεταξυ g5,s7 και Htc10 πχ προφανως και το Galaxy θα το προτειναν ολοι με κλειστα ματια(ή αν ελεγε budget μεχρι 500ευρω πχ). Τα μεταφορικά είναι 23-25 Ε, συν την απαίτηση να τα προπληρώσω με κατάθεση στην τράπεζα, άρα άλλο καπέλο 5-6Ε.
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τα μεταφορικά είναι 23-25 Ε, συν την απαίτηση να τα προπληρώσω με κατάθεση στην τράπεζα, άρα άλλο καπέλο 5-6Ε. Offtopic: δεν δεχονται χρεωση με πιστωτικη για αγορα απο Kυπρο?
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Offtopic: δεν δεχονται χρεωση με πιστωτικη για αγορα απο Kυπρο? Κάποια όχι όλα. Τα μεταφορικά πάντως είναι όσο σου πα. Μακάρι να ήταν το πρόβλημα τα 5Ε. Το θέμα είναι πως αν πάρω πιο ακριβό πρέπει να υπολογίσω και τα άλλα 25Ε των μεταφορικών και έτσι δεν μένουν για το garmin που έχω στο μάτι...
Goro29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κάποια όχι όλα. Τα μεταφορικά πάντως είναι όσο σου πα. Μακάρι να ήταν το πρόβλημα τα 5Ε. Το θέμα είναι πως αν πάρω πιο ακριβό πρέπει να υπολογίσω και τα άλλα 25Ε των μεταφορικών και έτσι δεν μένουν για το garmin που έχω στο μάτι... Τόσο καιρό που το ψάχνεις εδώ θα σου είχε έρθει χαχαχχα
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αφου το S7 ειναι εκτως budget για ποιο λογο να συνεχιζουμε να το αναφερουμε?Μακαρι να ειχε πεσει στα 400ευρω το S6 edge plus να ηταν και αυτο μια πολυ καλη επιλογη αλλα το θεμα ειναι με βαση του τι επιλογες υπαρχουν. Εγω μπορει να λεω οτι λεω το θεμα ομως ειναι οτι δεν προτεινα εγω G5 ή galaxy S6 σαν ανταγωνιστη του OnePlus3(αντε πες το G5 παει στο καλο απο πλευρας specs,αλλα το Galaxy S6?).
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κάποια όχι όλα. Τα μεταφορικά πάντως είναι όσο σου πα. Μακάρι να ήταν το πρόβλημα τα 5Ε. Το θέμα είναι πως αν πάρω πιο ακριβό πρέπει να υπολογίσω και τα άλλα 25Ε των μεταφορικών και έτσι δεν μένουν για το garmin που έχω στο μάτι... Δεν ηξερα οτι παιζει κ αυτο το θεμα, οποτε η διαφορα παει στα 110€ με το s7 και το s6 ερχεται σχεδον στα ιδια χρηματα, ενω το g5 ειναι 10€ ακριβοτερο κ αυτο σε σχεση με το oneplus 3. Στα 110€ διαφορα με το s7, το oneplus 3 αρχιζει να αξιζει , παρολο που υστερει σε βασικους τομεις, που ακομα και το s6 ειναι καλυτερο. (αυτονομια, καμερα, οθονη, φορτιση, service)
2.1Ohm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Φίλε σορυ κιόλας αλλά είχα σχεδόν ότι review υπάρχει κ όλοι λένε είναι άψογο κινητό με πολύ καλή οθόνη εσύ γτ το θαβεις τόσο δν μπορώ να ξέρωεκτος κ άμα το έπιασες στα χέρια σου που είμαι 99%σιγουεος πως όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα