GianniSM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έχω σχεδόν αποφασίσει να το πάρω. Παίζει τελωνείο εδώ; και αν το πάρω με απλό ταχυδρομείο πόσες μέρες περίπου θέλει;
leo066 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 όχι, δεν έχει απλό ταχυδρομείο, DHL ή dhl express έχει, αν έχουν απόθεμα 7-10 μέρες για Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πόσες για Κύπρο Έχω σχεδόν αποφασίσει να το πάρω. Παίζει τελωνείο εδώ; και αν το πάρω με απλό ταχυδρομείο πόσες μέρες περίπου θέλει;
Luciddream Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Από ότι φαίνεται με express πάει με αεροπλάνο (?). Με το απλό πάει κάπως έτσι:
2.1Ohm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έχω σχεδόν αποφασίσει να το πάρω. Παίζει τελωνείο εδώ; και αν το πάρω με απλό ταχυδρομείο πόσες μέρες περίπου θέλει; Αμα το παρεις από το official site τους εξναι στην Ευρώπη η έδρα τους και δν περνάς τελωνείο και το εχεις από ότι βλέπω στα φορουμς σε 3-4 μερες μετσ την αποστολή! Αλλά τα στέλνουν αυθημερων συνηθος! Μπορείς να τους ρωτήσεις για τελωνείο για να εισαι 1000% σιγουρος έχουν πολύ καλό support απαντάνε αμέσως 1
arma1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 απο το επισημο site της one plus. Μπορείς να δώσεις λίγο το λινκ φίλε; Μάλλον θα το πάρω και εγώ ,με την εγγύηση τι παίζει γνωρίζεις;
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μπορείς να δώσεις λίγο το λινκ φίλε; Μάλλον θα το πάρω και εγώ ,με την εγγύηση τι παίζει γνωρίζεις; https://oneplus.net/gr/3 1
mgee Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πληρωνεις μονο 399 και σου ρχετε σπιτι σου.εγω εδωσα 415 για το γρηγορο και μου ρθε σε 2μερες ακριβως μαζι με το shipping. Εγγυηση εχει νομιζω 2 χρονια και λογικα το στελνεις σε αυτους; Αν και στο site τους εχει και live chat . Παντως το κινητο πυροβολαει. Πολυ καλο! Και μιλαει πρωην χρηστης 6s plus. 1
arma1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πληρωνεις μονο 399 και σου ρχετε σπιτι σου.εγω εδωσα 415 για το γρηγορο και μου ρθε σε 2μερες ακριβως μαζι με το shipping. Εγγυηση εχει νομιζω 2 χρονια και λογικα το στελνεις σε αυτους; Αν και στο site τους εχει και live chat . Παντως το κινητο πυροβολαει. Πολυ καλο! Και μιλαει πρωην χρηστης 6s plus. Με τι πληρωσες αν επιτρέπεται; Και εγώ την γρήγορη αποστολή θα βάλω αν τελικά το πάρω , η μπαταρία τι λέει φίλε ;
Harris2001 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το έχω αγοράσει και εγώ εμένα δεν έκανα περισσότερο από 7 ημέρες παίζει ρόλο και μεβτι το στέλνουν. Φίλε το κινητό είναι απλά απίστευτο
GianniSM Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Όσοι το έχουν να μου πουν εντυπώσεις από κάμερα (θέλω να ναι τουλάχιστον ισάξια του G3) και αν η μπαταρία με βαριά χρήση βγάζει το 12ωρο. Αν βρεθούν 2 άτομα να απαντήσουν θετικά το παραγγέλνω
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Με τι πληρωσες αν επιτρέπεται; Και εγώ την γρήγορη αποστολή θα βάλω αν τελικά το πάρω , η μπαταρία τι λέει φίλε ; Εγώ με paypal πάντως. Σκέτη η κάρτα δεν πέρναγε. Πήρα την αργή αποστολή γιατί στο site έγραφε και με τους δύο τρόπους ότι θα φτάσουν την ίδια μέρα.... και το ψιλομετάνιωσα, αλλά ΟΚ, απο αύριο δεν θα με νοιάζει
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Έφτασε και μένα... στο κουτάκι του, προσεκτικά συσκευασμένο, φόρτισε μέσα σε 20-30 λεπτά, τώρα βάζω τα updates... Φαίνεται να πετάει πάντως
GianniSM Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έφτασε και μένα... στο κουτάκι του, προσεκτικά συσκευασμένο, φόρτισε μέσα σε 20-30 λεπτά, τώρα βάζω τα updates... Φαίνεται να πετάει πάντως Εντυπώσεις;
Luciddream Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εντυπώσεις; Οι εντυπώσεις μου είναι σε σχέση με το Moto G 1 gen... μέρα με την νύχτα.. δεν ξέρω αν ειμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πω εντυπώσεις το μόνο που μου φαίνεται περίεργο ειναι που είναι αρκετά λεπτό, αλλά ελπίζω να το συνηθίσω. Θέλει οπωσδήποτε θήκη. Κατα τα άλλα πετάει, η μπαταρία δεν έχει πέσει καθόλου όλη μερα αν και το χρησιμοποίησα αρκετά, τα apps μπαίνουν σε δευτερόλεπτα και δουλεύουν άψογα (π.χ pcloud, seafile, facebook, κτλπ κτλπ) οι φωτογραφίες αρκετά καλές, η οθόνη πολύ καλή και ωραία χρώματα.. για PDF και για ταινίες που το ήθελα και το δοκίμασα είναι ότι πρέπει. Unlock με δακτυλικό αποτύπωμα σε miliseconds. Δεν έχω να πω κατι αρνητικό αν και το έχω πολύ λίγο... edit: bonus photo (λίγο κουνημένη) 2
mgee Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Με τι πληρωσες αν επιτρέπεται; Και εγώ την γρήγορη αποστολή θα βάλω αν τελικά το πάρω , η μπαταρία τι λέει φίλε ; Με paypal πληρωσα. Βαλε την γρηγορη γιατι ερχεται καπακια!! Το κινητο θα το πω αλλη μια φορα πεταει! Και το λέω γιατι ειχα το 6s plus. Σε ολουσ τουσ τομεις απαιχτο, φωτογραφίες μπορει εμενα μου φαινεται καλυτερο απο το 6s plus που ειχα, μπαταρια επισης καλυτερη, δηλαδη βλεπω youtube καιπεφτει πολύ αργα και μετα απο ωρα και επισης παιζοντας και παιχνίδια δεν εχω πεσει ποτέ κατω απο 30% το βραδυ που παω για υπνο. Το 6s plus μετα απο χρηση μου ζεσταίνοταν , το op3 δεν καταλαβαινει τιποτα, μου πηρε κανα δυο μερες μονο να συνηθίσω απο ios σε android, μεταφερονται πολυ γρηγορα ταινιες κλπ απο pc στο κινητο κ τέλος η γρηγορη φορτιση ειναι σε αλλο επιπεδο. Το βαζω το πρωί που ξυπναω ενα μισαωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα