Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ο τίτλος είναι αρκετά κατατοπιστικός, απλά να προσθέσω ότι προσωπικά με ενδιαφέρει να δω ποιο κατά τη γνώμη σας (θεωρώ πως έχετε δουλέψει με αυτό που προτείνετε) είναι πιο κοντά στο SourceTree μιας και αυτό, από όσο ξέρω τουλάχιστον, δεν είναι διαθέσιμο σε Linux.

Έχω κάνει μία αναζήτηση στο Google και έχω δει πολύ καλές γνώμες για το SmartGit, ωστόσο είπα να πάρω και μερικές γνώμες εδώ. :) 

p.s. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν το θέμα είναι σε λάθος ενότητα.

Δημοσ.

Προσωπικά terminal και αν εχει merge conflict (σπανια) με κάποιο tool .

Τα commands ειναι σχετικά εύκολα αν τα μάθεις και κάνεις πιο εύκολα διαφορα πραγματα θεωρώ. 

Αν θέλω να δω τι κάναν οι άλλοι τότε μου αρκεί το bitbucket/gitlab κτλ

Δημοσ.

CLI και από εμένα. Ούτως ή άλλως αν δεν μάθεις τι γίνετε από πίσω όταν θα χρειαστείς κάτι πιο περίεργο θα παλεύεις με το GUI

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ σε αυτό που λέτε και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα να μαθαίνω και να χρησιμοποιώ το Git χρησιμοποιούσα μόνο CLI. Ακόμα και τώρα βασικά σε Linux το ίδιο κάνω. Επειδή όμως έχω χρησιμοποιήσει και το SourceTree στα windows, το οποίο μου άρεσε και έχω δει κάποιες ευκολίες, γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο Gui σε Linux που να μοιάζει με αυτό (εκτός από το default Git Gui που υπάρχει όταν κάνεις install το Git προφανώς :P).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...