Dangelo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Loipon, exw to exhs problhma, ati catalyst drivers molis tous katebasa, paw na tous peraw kai mou leei oti den mporei na kanei swsto setup ton pinaka elegxou tis ati... epishs stous prisarmogeis stis idiothtes den exw tin karta grafikwn ati alla thn SaveVGA twn XP... ti kanw lathos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris274 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Φιλε και εγω το ιδιο προβλημα εχω και δεν μπορω να βρω λυση!!! Εχω την POWER COLOR 9600 pro 128Mb. Αν ξερει καποιος ας βοηθησει!!! Μονο τους Catalyst βλεπει που εχει το cd που σου δινουν με την καρτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 An kai ypopteyomai oti den yparxei o syndiasmos vendor+product id sto setup gia tis kartes sas, gia arxh dokimaste tous drivers tou omega apo http://www.omegacorner.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Μυρίζομαι corrupt download... πάντως οι Omega είναι όλα τα λ7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα...δεν είναι corrupt download΄εφόσον έκανα το setup από το cd που έχει στο κουτί. δεν θυμάμαι ακριβώς τη λύση για να σας πω :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 An kai ypopteyomai oti den yparxei o syndiasmos vendor+product id sto setup gia tis kartes sas, gia arxh dokimaste tous drivers tou omega apo [url']www.omegacorner.com[/url] Σε τι ειναι καλυτεροι απο τους catalyst? Πρωτη φορα δουλευω για μενα ΑΤΙ καρτα και δεν εχω ιδεα τι παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Exo kai ego thn 9600 pro powercolor kai tous teleftaioys ati pou katevasa katevazeis ksexoristo setup gia to control panel kai meta emfanizetai kanonika stis idiothtes tis othonis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Εγω εχω την 9200 και εβαλα τους οδηγους απο το cd και μετα εκανα update drivers απο το device manager και δουλεουν μια χαρα.Μιλαμε παντα σε winXP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.