giorgos888 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 καλησπερα εχω το media match box crystal acoustics και θελω να τον αλλαξω σε κατι ποιοτηκοτερο ,εχετε να προτεινετε κατι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasdask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις (θες μόνο εικόνα hd ή θες και ήχο dts), ποια είναι η πηγή σου (αν έχεις ενισχυτή και ηχεία ή το βάζεις απευθείας πάνω στην τηλεόραση για να βλέπεις) , τι χαρακτηριστικά επιπλέον θες (να είναι wifi ή όχι, να παίζει 3d ή όχι) και φυσικά τα χρήματα που διαθέτεις. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός και θα σου προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos888 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 καταρχην σε ευχαριστω για την βοηθεια . ενισχυτη οχι δεν εχω , το wifi δεν το θεωρω απαραιτητο για μενα . γενικα εναν Player απλο οπως αυτον που ανεφερα αλλα να παιζει και μεγαλα αρχεια HD κατι που δεν εκανε το προηγουμενο . τιμη αναλογως αν μπορουμε να βρουμε κατι οικονομικο μιας και δεν εχω πολλες απαιτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasdask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Νομίζω τότε ότι ένας της western digital σου κάνει τη δουλειά που θες. Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα δεν μπορώ να το βρω στο internet πουθενά (υπήρχε πριν από μερικές εβδομάδες, τώρα έχει εξαφανιστεί), αλλά μπορείς να πάρεις σε εξαιρετική τιμή (κάτω από 50 ευρώ) μεταχειρισμένο από τις αγγελίες που υπάρχουν στο φόρουμ εδώ (νομίζω ότι δεν επιτρέπεται να βάλω σύνδεσμο με αγγελία οπότε ψάξτο μόνος σου: αγγελίες και κατω δεξιά αποδικ./δέκτες). Ότι άλλο χρειαστείς στείλε π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos888 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 σε ευχαριστω πολυ κατι τετοιο σκεφτομουνα αλλα δεν το εβρισκα. εχω παραγγειλει βεβαια το ms8 ακκα ισως χρειαστω και εναν Media player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα