Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου άλλο ανεβάζει θερμοκρασίες το λαπτοπ και άλλο φτάνει σε σημείο να κλείσει.Το λάπτοπ δεν κλείνει γιατί είναι "ναζιάρικο" αλλά για να προστατευτεί...Εδώ έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη περίπτωση υπερθέρμανσης λόγω κακής μεταχείρισης από τον χρήστη...Την δουλειά μου λες να μην ξέρω;

Δεν το έθεσα σωστά. Έχω αυτήν την στιγμή μπροστά μου X230 ThinkPad που κλείνει άνευ λόγου και αιτίας. Θερμοκρασίες - 52 βαθμοί. Προβλημα στην μπαταρία - όχι, πρόβλημα σε ραμ, hdd κλπ - όχι. Τι έφταιγε τελικά; Άγνωστο. Το λύνεις - το δένεις πάλι (όπως το λέω) και φτιάχνει. Google ''Χ230 closes instantly'' και θα καταλάβεις ότι είναι ανώμαλο αυτό που συμβαίνει στο λαπτοπ.

Επίσης, acer 5742g - ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι ζεματάει και κλείνει. Hw monitor με στρες τεστ από aida 64 = 82 βαθμοί , μπαμ κλείνει (Στους 82; ). Καθαρισμός εσωτερικά, αλλαγή παστών κλπ - εκ νέου στρες τεστ , 78 βαθμοί - μπαμ κλείνει.

Τι θα έλεγε κάποιος μη γνώστης; Ότι ζεματάει λόγω βρωμιάς και κλείνει λόγω υπερθέρμανσης. 

Ε, μετά από Bios Update - το λαπτοπ δουλεύει απροβλημάτιστα από εκείνη την ώρα και έπειτα.

Για αυτό κιόλας ρωτάω ποιο λαπτοπ έχει. Αν πχ έχει κάποιο με amd turion x64 - ε, όσο και αν το καθαρίσει , πάλι μπιφτέκια θα ψήνει.

Σε κάθε περίπτωση όταν κάποιος κάνει μια ερωτηση και φαίνεται πως ο άνθρωπος είναι ένας απλός χρήστης,δεν θεωρώ σωστό να τον ειρωνευόμαστε και τον αρπάζουμε απ τα μούτρα!

Το θέμα δεν είναι να παίρνουμε κάποιον από τα μούτρα. Hw monitor, speccy κ λοιπά μετροπρογράμματα δεν τα ξέρει ένας μέσος χρήστης.

Αλλά και εγώ (που είμαι άσχετος από αμάξια) δεν θα πάω στο φόρουμ της Τοyota και θα ανοίξω αόριστα ένα θέμα του στυλ

''Το αμάξι μου δεν τρέχει - να του αλλάξω μηχανή;''

Από το δημοτικό ακόμα μας έλεγαν ''γράφτε λιτά, κατανοητά και ο άλλος να κατανοεί το θέμα που εξετάζεται χωρίς να πρέπει να μυρίσει τα νύχια του''. Ντάξει, αυτό το τελευταίο δεν το έλεγαν.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου άλλο ανεβάζει θερμοκρασίες το λαπτοπ και άλλο φτάνει σε σημείο να κλείσει.Το λάπτοπ δεν κλείνει γιατί είναι "ναζιάρικο" αλλά για να προστατευτεί...Εδώ έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη περίπτωση υπερθέρμανσης λόγω κακής μεταχείρισης από τον χρήστη...Την δουλειά μου λες να μην ξέρω;

Σημερινό περιστατικό - κατά τον ιδιοκτήτη ''Ζεματάει, σέρνεται κιόλας''. Τοσίμπα σατελλιτε Α200.

85 βαθμοί idle, throttling το Cpu.

Το ανεμιστηράκι δεν άναβε ποτέ. Γιατί; Μα γιατί μια βίδα ήταν στο ανεμιστήρι και το μάγκωνε :D

Πως βρέθηκε εκεί ενώ δεν είχε ανοιχτεί ποτέ (έκανε μπαμ ότι ήταν ανέπαφο), ένας άγνωστος Μάγος θα ξέρει.

post-394951-0-88936300-1468622905_thumb.jpg

Δημοσ.

Από το δημοτικό ακόμα μας έλεγαν ''γράφτε λιτά, κατανοητά και ο άλλος να κατανοεί το θέμα που εξετάζεται χωρίς να πρέπει να μυρίσει τα νύχια του''. Ντάξει, αυτό το τελευταίο δεν το έλεγαν.

Ήρεμα μάστορα. Να μάθεις να μιλάς με σεβασμό, για να κερδίζεις το σεβασμό.

Γιατί αν αρχίσει ο καθένας τα δικά σου, θα πλακωνομαστε μεταξύ μας για ασήμαντη αφορμή.

κατά τα αλλά, έκανες ενα thread κώλος. Έγραψες οτι θυμήθηκες. Πάλι καλά που δεν έπιασες και τις κονσολες. Θα παραμιλαγες για 5 σελίδες ΜΟΝΟΣ σου.

Αν αρχίσω κι εγώ να παραμιλαω.... θα ρωτήσω αν το δουλεύει στα μπούτια του, πάνω σε σεντόνι, κάτω απο τη σοφίτα, σε ποιο γεωγραφικό πλάτος, αν το σπίτι είναι δίπλα σε λεωφόρο, φωτο με τις ηλιακές εκρήξεις της μερας.....

Το χεσαμε για thread.

Ξεκινάμε απο τα άπλα. Τα αποκλειουμε ενα-ενα. Και μετά καταληγουμε σε ανάκριση.

Ξαναλέω ήρεμα.

Δημοσ.

Εδώ πήρες/πήρατε στα σοβαρά ένα θέμα όπου ο TS έδωσε ελλιπή στοιχεία και έχει εξαφανιστεί εδώ και κάποιες μέρες ενώ ''το λαπτοπ φλαίγεται. Τι να κάνω''.

Είμαι από τους (πολύ) παλιούς εδώ μέσα(κάποτε σχεδόν 5 ψήφιο αριθμό μηνυμάτων στην υποενότητα των φορητών) για να καταλαβαίνω αν ένα θέμα θα συνεχιστεί ή απλά ο TS θα πει 2 πράγματα και μετά θα εξαφανιστεί.

Cheers. :)

κατά τα αλλά, έκανες ενα thread κώλος. Έγραψες οτι θυμήθηκες. Πάλι καλά που δεν έπιασες και τις κονσολες. Θα παραμιλαγες για 5 σελίδες ΜΟΝΟΣ σου.

Ξαναλέω ήρεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...