Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οταν εχω το καλωδιο ρευματος μετα απο 2 περιπου ωρες σβηνει το λαπ τοπ μου νεκρωνει κ μετα απο ενα πενταλεπτο ξαναανοιγει...γιατι;απο κατω υπερθεμαινεται ζεματαει

Δημοσ.

Δες τις θερμοκρασίες. Επίσης τι χρήση κάνεις; παίζεις παιχνίδια αυτές τις δύο ώρες ή τρέχει κάποιο βαρύ πρόγραμμα;

Δημοσ.

@pita_kontosouvli Όταν κάποιος άνθρωπος σου λέει πως το λάπτοπ μου σβήνει από μόνο του και ότι ζεματάει δεν νομίζω πως χρειάζεται να μάθεις το μοντέλο του λάπτοπ...Πες απλά "πάνε τον για καθαρισμό",λες και αν ήξερες το μοντέλο κάτι θα άλλαζε κάτι.

Δημοσ.

Βλεπω ταινιες

Παίζει ρόλο τι ταινίες βλέπεις. Προφανώς και έχει αντίρρηση με τις προτιμήσεις σου το "Λαπ Τοπ " σου.

Δοκίμασε να το καλοπιάσεις με ένα καλό καθάρισμα.

Δημοσ.

Πόσο καιρό έχεις το λάπτοπ?Ελπίζω όταν βλέπεις ταινίες αλλά και γενικά να μην το ακουμπάς πάνω σε τίποτα κουβέρτες γιατί έτσι του μπλοκάρει κάθε διέξο αερισμού την οπόια έχει το λάπτοπ όχι οτι εχει και πολλες αλλά λέμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες που φαινονται για να τις δω;ειμαι ασχετος απο αυτα

Εγκατέστησε το hwmonitor για να δεις τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

@pita_kontosouvli Όταν κάποιος άνθρωπος σου λέει πως το λάπτοπ μου σβήνει από μόνο του και ότι ζεματάει δεν νομίζω πως χρειάζεται να μάθεις το μοντέλο του λάπτοπ...Πες απλά "πάνε τον για καθαρισμό",λες και αν ήξερες το μοντέλο κάτι θα άλλαζε κάτι.

Η όποια εμπειρία του κοντοσουβλιού λέει πως ακόμα και ένα Bios update μπορεί να κάνει ένα λαπτοπ λειτουργικό.

Έχω πολλά παραδείγματα με Acer 5738 κ λοιπές σειρές - ακόμα και με επαγγελματικά ThinkPad, όπου ζεματούσαν (ενώ ήταν πεντακάθαρα εσωτερικά) και μετά από Bios update - έστρωνε το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Η όποια εμπειρία του κοντοσουβλιού λέει πως ακόμα και ένα Bios update μπορεί να κάνει ένα λαπτοπ λειτουργικό.

Έχω πολλά παραδείγματα με Acer 5738 κ λοιπές σειρές - ακόμα και με επαγγελματικά ThinkPad, όπου ζεματούσαν (ενώ ήταν πεντακάθαρα εσωτερικά) και μετά από Bios update - έστρωνε το πράγμα.

Φίλε μου άλλο ανεβάζει θερμοκρασίες το λαπτοπ και άλλο φτάνει σε σημείο να κλείσει.Το λάπτοπ δεν κλείνει γιατί είναι "ναζιάρικο" αλλά για να προστατευτεί...Εδώ έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη περίπτωση υπερθέρμανσης λόγω κακής μεταχείρισης από τον χρήστη...Την δουλειά μου λες να μην ξέρω;

Δημοσ.

Φίλε μου άλλο ανεβάζει θερμοκρασίες το λαπτοπ και άλλο φτάνει σε σημείο να κλείσει.Το λάπτοπ δεν κλείνει γιατί είναι "ναζιάρικο" αλλά για να προστατευτεί...Εδώ έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη περίπτωση υπερθέρμανσης λόγω κακής μεταχείρισης από τον χρήστη...Την δουλειά μου λες να μην ξέρω;

Αν είναι να λειτουργεί κανονικά στους 90 απο τον κατασκευαστή, και να το στραβοκοιτάξεις το καλοκαίρι σβήνει. Για αυτό ρωτάει το μοντέλο ο φίλος.

Με bios update ίσως λειτουργεί καλύτερα το ανεμιστηράκι. Εδώ η ελλάδα είναι πολύ ζεστή για μερικούς κατασκευαστές, με τα 40άρια που χτυπάμε.

Δεν είναι απαραίτητα λάθος του χρήστη.

Δημοσ.

Δεν θα επιμείνω,δεν υπάρχει λόγος...Θα φανεί τι φταίει!

Σε κάθε περίπτωση όταν κάποιος κάνει μια ερωτηση και φαίνεται πως ο άνθρωπος είναι ένας απλός χρήστης,δεν θεωρώ σωστό να τον ειρωνευόμαστε και τον αρπάζουμε απ τα μούτρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...