Animaniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, μου ζήτησε ενας φιλος μου να του φτιαξω μια φορμα επικοινωνιας για την ιστοσελιδα του. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε προγραμμα και ολοι μου οι κωδικες ειναι χειρογραφοι σε σημειωματαρια. Προσπαθω να συνδεσω την φορμα μου με το cgi αλλα οτι κ να δοκιμασα δεν δουλευει. Προφανως εχω ξεχασει πως γινεται μιας κ εχω να ασχοληθώ αρκετό καιρό. Υπαρχει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
groot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, μου ζήτησε ενας φιλος μου να του φτιαξω μια φορμα επικοινωνιας για την ιστοσελιδα του. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε προγραμμα και ολοι μου οι κωδικες ειναι χειρογραφοι σε σημειωματαρια. Προσπαθω να συνδεσω την φορμα μου με το cgi αλλα οτι κ να δοκιμασα δεν δουλευει. Προφανως εχω ξεχασει πως γινεται μιας κ εχω να ασχοληθώ αρκετό καιρό. Υπαρχει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Όλοι σου οι κώδικες είναι χειρόγραφοι σε σημειωματάρια αλλά έχεις ξεχάσει πως γίνεται επειδή έχεις να ασχοληθείς καιρό; Μόνο σε εμένα είναι αρκετά σουρεάλ αυτό; 1
dominotrix Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Θα σου προτεινα να κανεις μια απλη φορμα σε PHP. Μια αναζητηση στο google για "simple php email form" θα σε βοηθησει να ξεκινησεις.
kurokokoro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Όταν είχα αρχίσει να μαθαίνω PHP είχα φτιάξει μια φόρμα επικοινωνίας. Ίσως σε βοηθήσει! https://github.com/darkheart101/darkmail 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα