Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να αγοράσω 5-6 στικάκια με μικρή χωρητικότητα (πχ 8gb), για να έχω μέσα κάποια λειτουργικά συστήματα, ή να μεταφέρω μικρά αρχεία απο εδω και απο εκεί.

Βλέπω ξεκινάνε απο 3-4 ευρώ, οπότε είναι οικονομικά.

Θα προτείνατε κάποιο συγκεκριμένο ή όποια και να πάρω θα είναι οκ;

Δημοσ.

σε vodafone ειδα προσφορα 3 stick Usb 2.0 8 gb στην τιμη των 2.μαρκα sandisk

γενικως παρε καποια νορμαλ μαρκα.πχ kingston,sandisk,corsair.Μην παρεις τιποτα Noname αν τα θες να ειναι καλα.

Δημοσ.

σε vodafone ειδα προσφορα 3 stick Usb 2.0 8 gb στην τιμη των 2.μαρκα sandisk

γενικως παρε καποια νορμαλ μαρκα.πχ kingston,sandisk,corsair.Μην παρεις τιποτα Noname αν τα θες να ειναι καλα.

Μήπως έχεις link γιατι έψαξα αλλα δε μπορώ να τη βρώ την προσφορά..

Δημοσ.

Μήπως έχεις link γιατι έψαξα αλλα δε μπορώ να τη βρώ την προσφορά..

τα ειδα χτες στο καταστημα voda στα πετραλωνα.τα ειχε κοντα στα 9 ευρω.στα puclic νομιζω ειδα τα ιδια με 11 εως 12 αν θυμαμαι καλα
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να έχει πολλαπλά λειτουργικά σε ένα USB flash. Πχ εγώ εγώ Windows 7 aio, Windows 8, Windows 10, memtest, μια έκδοση Ubuntu και hirens σε ένα USB flash 16 gb

Δημοσ.

Μπορείς να έχει πολλαπλά λειτουργικά σε ένα USB flash. Πχ εγώ εγώ Windows 7 aio, Windows 8, Windows 10, memtest, μια έκδοση Ubuntu και hirens σε ένα USB flash 16 gb

Καλή ιδέα!

Μπορώ να έχω πχ σε ενα φλασάκι τα mac λειτουργικά και σε ενα τα windows? Πρέπει να ψάξω να δω αν γίνεται...

Δημοσ.

Αδελφε με αυτο εδω θα κανεις την δουλεια σου. παρε 2   32αρια τωρα που οι τιμες ειναι χωμα και βαλε ο,τι βρεις μπροστα σου που κανει boot  μεσα!!!

Εχω σε ενα 32αρι xp   win7  win8.1  win10 ubuntu   puppy  acronis true image    hd regenerator   hirents boot cd   memtest36 διαγνωστικα οτι να ναι κ.α

Αλλα θελει λιγο χρονο να καταλαβεις πως λειτουργει αφου κι εγω τωρα δεν θυμαμαι..

http://multibootusb.org/download/

• Like 1
Δημοσ.

Αδελφε με αυτο εδω θα κανεις την δουλεια σου. παρε 2 32αρια τωρα που οι τιμες ειναι χωμα και βαλε ο,τι βρεις μπροστα σου που κανει boot μεσα!!!

Εχω σε ενα 32αρι xp win7 win8.1 win10 ubuntu puppy acronis true image hd regenerator hirents boot cd memtest36 διαγνωστικα οτι να ναι κ.α

Αλλα θελει λιγο χρονο να καταλαβεις πως λειτουργει αφου κι εγω τωρα δεν θυμαμαι..

http://multibootusb.org/download/

Καλή φάση!

Θα το δοκιμάσω... Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...