kavouras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω 5-6 στικάκια με μικρή χωρητικότητα (πχ 8gb), για να έχω μέσα κάποια λειτουργικά συστήματα, ή να μεταφέρω μικρά αρχεία απο εδω και απο εκεί. Βλέπω ξεκινάνε απο 3-4 ευρώ, οπότε είναι οικονομικά. Θα προτείνατε κάποιο συγκεκριμένο ή όποια και να πάρω θα είναι οκ;
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 σε vodafone ειδα προσφορα 3 stick Usb 2.0 8 gb στην τιμη των 2.μαρκα sandisk γενικως παρε καποια νορμαλ μαρκα.πχ kingston,sandisk,corsair.Μην παρεις τιποτα Noname αν τα θες να ειναι καλα.
kavouras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 σε vodafone ειδα προσφορα 3 stick Usb 2.0 8 gb στην τιμη των 2.μαρκα sandisk γενικως παρε καποια νορμαλ μαρκα.πχ kingston,sandisk,corsair.Μην παρεις τιποτα Noname αν τα θες να ειναι καλα. Μήπως έχεις link γιατι έψαξα αλλα δε μπορώ να τη βρώ την προσφορά..
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μήπως έχεις link γιατι έψαξα αλλα δε μπορώ να τη βρώ την προσφορά..τα ειδα χτες στο καταστημα voda στα πετραλωνα.τα ειχε κοντα στα 9 ευρω.στα puclic νομιζω ειδα τα ιδια με 11 εως 12 αν θυμαμαι καλα 1
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπορείς να έχει πολλαπλά λειτουργικά σε ένα USB flash. Πχ εγώ εγώ Windows 7 aio, Windows 8, Windows 10, memtest, μια έκδοση Ubuntu και hirens σε ένα USB flash 16 gb
kavouras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπορείς να έχει πολλαπλά λειτουργικά σε ένα USB flash. Πχ εγώ εγώ Windows 7 aio, Windows 8, Windows 10, memtest, μια έκδοση Ubuntu και hirens σε ένα USB flash 16 gbΚαλή ιδέα!Μπορώ να έχω πχ σε ενα φλασάκι τα mac λειτουργικά και σε ενα τα windows? Πρέπει να ψάξω να δω αν γίνεται...
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αδελφε με αυτο εδω θα κανεις την δουλεια σου. παρε 2 32αρια τωρα που οι τιμες ειναι χωμα και βαλε ο,τι βρεις μπροστα σου που κανει boot μεσα!!! Εχω σε ενα 32αρι xp win7 win8.1 win10 ubuntu puppy acronis true image hd regenerator hirents boot cd memtest36 διαγνωστικα οτι να ναι κ.α Αλλα θελει λιγο χρονο να καταλαβεις πως λειτουργει αφου κι εγω τωρα δεν θυμαμαι.. http://multibootusb.org/download/ 1
kavouras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αδελφε με αυτο εδω θα κανεις την δουλεια σου. παρε 2 32αρια τωρα που οι τιμες ειναι χωμα και βαλε ο,τι βρεις μπροστα σου που κανει boot μεσα!!! Εχω σε ενα 32αρι xp win7 win8.1 win10 ubuntu puppy acronis true image hd regenerator hirents boot cd memtest36 διαγνωστικα οτι να ναι κ.α Αλλα θελει λιγο χρονο να καταλαβεις πως λειτουργει αφου κι εγω τωρα δεν θυμαμαι.. http://multibootusb.org/download/ Καλή φάση!Θα το δοκιμάσω... Ευχαριστώ πολύ! 1
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτο ακομα καλυτερο φιλε και τωρα που το ειδα, με αυτο την εκανα την δουλεια οχι με το απο πανω που σου εδωσα,Δεν ξερω αν βρηκες ακρη τελικα αλλα δοκιμασε και αυτο http://www.pendrivelinux.com/xboot-multiboot-iso-usb-creator/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα