Προς το περιεχόμενο

Nexus 5X vs One M9 vs iPhone 5S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μη πουλήσει κανείς κλειστό του κουτιού το 5S....Αν πάρω το Nexus τελικά θα πάω στα 32GB, τίποτα λιγότερο. Όσο για τη wind, άστο, ακολουθεί την ίδια τακτική με τον γερμανό (ότι νάναι). Πάλι καλά το 5Χ 32gb πέφτει ακόμα.

Καλά το πρώτο που ανέφερες δε το σχολιάζω καν....πάω και στοίχημα ότι αν πήγαινες σε άλλο κατάστημα θα σου έλεγαν το αντίθετο. 

Δυστυχώς επειδή βγάζω φούλ φώτο και βίντεο, τα 16 μου είναι λίγα, άσε που πάντα έχω καμιά 30 apps.  

To καλο με το nexus 5x ειναι οτι εχει καλυτερο integration με το google photos απο οτι το iphone 5s και ετσι εχεις ουσιαστικα "απεριοριστο" χωρο για φωτο χωρις να χρειαζεται να κανεις χειροκινητες μεταφορες στο pc.

Με λιγα λογια, το nexus 5x 16gb θα ειναι πιο ανετο σε χωρο απο το iphone 5s 16gb.

Η καλυτερη λυση ειναι το nexus 5x στα 245€, διαφορετικα το nexus 5x 16GB στα 200-210 και μετα το iphone 5s 16gb αν το βρεις στα ~150€.

Πιο πανω δεν αξιζει να δωσεις για ενα χειροτερο κινητο απο το nexus 5x των ~200€.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω όλα τα social media (Facebook messenger snap insta Skype viber twitter) 7-8 παιχνίδια (2 μεγάλα κοντά στα 200+ΜΒ) photo edit app 5-6 ακομα εφαρμογές αλλά μικρές μουσική αβερτα 1 gb φωτογραφίες βίντεο και ακόμα 3,5 gb free!

Με ένα otg βολετεσε και με τα 16 νμζω σε περίπτωση που χρειαστεί να τραβήξεις 4Κ βίντεο!

Όσες φωτο και να βγάλεις πάνω 3 gb (3-4MB είναι η φώτο)θα βγάλεις πάνω από 1000 σε μια μέρα?!

Τέλος πάντων εσύ ότι νμζεις απλα θέλω να σου πω ειναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα και εγώ νιώθω κάπως ότι μπορεί να μην μου φτάσει ο χώρος γτ σου προηγούμενο είχε 16 εσωτερική και 16 κάρτα sd αλλά είχα ότι ΣΑΒΟΎΡΑ υπήρχε! Φωτογραφίες πριν απο 2 χρόνια τραγούδια που κάθε φορά που τα πετυχενα τα προσπερνουσα εφαρμογές κ παιχνίδια που ζήτημα αμα είχα ανοίξει 1 φορά..

Δημοσ.

To καλο με το nexus 5x ειναι οτι εχει καλυτερο integration με το google photos απο οτι το iphone 5s και ετσι εχεις ουσιαστικα "απεριοριστο" χωρο για φωτο χωρις να χρειαζεται να κανεις χειροκινητες μεταφορες στο pc.

Με λιγα λογια, το nexus 5x 16gb θα ειναι πιο ανετο σε χωρο απο το iphone 5s 16gb.

Η καλυτερη λυση ειναι το nexus 5x στα 245€, διαφορετικα το nexus 5x 16GB στα 200-210 και μετα το iphone 5s 16gb αν το βρεις στα ~150€.

Πιο πανω δεν αξιζει να δωσεις για ενα χειροτερο κινητο απο το nexus 5x των ~200€.

Το Google Photos εντάξει, δε με ενδιαφέρει και πολύ είναι η αλήθεια, ίσως μελλοντικά καθώς για την ώρα έχω 30GB στο OneDrive.

Έχω όλα τα social media (Facebook messenger snap insta Skype viber twitter) 7-8 παιχνίδια (2 μεγάλα κοντά στα 200+ΜΒ) photo edit app 5-6 ακομα εφαρμογές αλλά μικρές μουσική αβερτα 1 gb φωτογραφίες βίντεο και ακόμα 3,5 gb free!

Με ένα otg βολετεσε και με τα 16 νμζω σε περίπτωση που χρειαστεί να τραβήξεις 4Κ βίντεο!

Όσες φωτο και να βγάλεις πάνω 3 gb (3-4MB είναι η φώτο)θα βγάλεις πάνω από 1000 σε μια μέρα?!

Τέλος πάντων εσύ ότι νμζεις απλα θέλω να σου πω ειναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα και εγώ νιώθω κάπως ότι μπορεί να μην μου φτάσει ο χώρος γτ σου προηγούμενο είχε 16 εσωτερική και 16 κάρτα sd αλλά είχα ότι ΣΑΒΟΎΡΑ υπήρχε! Φωτογραφίες πριν απο 2 χρόνια τραγούδια που κάθε φορά που τα πετυχενα τα προσπερνουσα εφαρμογές κ παιχνίδια που ζήτημα αμα είχα ανοίξει 1 φορά..

Προσωπικά πάντα έχω κοντά στις 60 εφαρμογές (για οτιδήποτε χρειαστεί). Για το OTG τώρα, δε νομίζω να είμαι συνέχεια βάλε-βγάλε....προτιμώ μια και καλή στο pc. Επίσης έχει τύχει να ξοδέψω κοντά στα 5-7gb μόνο από βίντεο πάνω από 10 φορές, επειδή κάνω skate και γενικά φιλμάρω και εμένα και τους φίλους μου. Πάλι καλά για μουσική έχω Spotify Premium και ακούω από εκεί.

Δημοσ.

Το Google Photos εντάξει, δε με ενδιαφέρει και πολύ είναι η αλήθεια, ίσως μελλοντικά καθώς για την ώρα έχω 30GB στο OneDrive.

Στο google photos εχεις απεριοριστο χωρο. Επισης , εχει απιστευτο search. Πχ εγω οταν θελω να βρω μια παλια φωτογραφια, γραφω "ηλιοβασιλεμα Ανδρος" και μου βγαζει τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει με ηλιοβασιλεματα στην Ανδρο ή γραφω "ποδηλατο" / "παραλια" και μου βγαζει φωτο που εχω τραβηξει με ποδηλατα/ ή σε παραλια ή γραφω "ξανθια σε club" και μου εμφανιζει τις φωτο που ειναι τραβηγμενες σε club και περιεχουν ξανθιες.

Ολα αυτα αυτοματα χωρις να εχω tagαρει εγω τις φωτογραφιες κλπ.

Πρεπει να το χρησιμοποιησει κανεις για να καταλαβει ποσο βολευει.

Για καποιον που εχει πολλες φωτογραφιες που πανε χρονια πισω, το search του ειναι απιστευτο απο το να ψαχνεις χειροκινητα προσπαθωντας να θυμηθεις ημερομηνιες κλπ.

Ασε που λογω integration βολευει απιστευτα παραπανω κ δεν χρειαζεται να μπαινεις σε αλλη εφαρμογη για να βρεις φωτογραφιες που εχεις σβησει απο το κινητο για να μην πιανουν χωρο.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα λίγο παραπάνω και κατέληξα στο Nexus 5X.....ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα λίγο παραπάνω και κατέληξα στο Nexus 5X.....ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Και πολύ καλά έκανες. Το έχω εδώ και 3 μέρες και πραγματικά είναι απ τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...