Προς το περιεχόμενο

Nexus 5X vs One M9 vs iPhone 5S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα για την έκδοση με τα 16GB, εκτός αν πέσει και άλλο η έκδοση με τα 32. Τώρα όσο αναφορά το 5S, δεν έχω σκοπό να το πάρω καινούριο, εκτός αν βρώ κάνα σφαγισμένο σε πολύ καλή τιμή, διαφορετικά δεν έχω σκοπό να δώσω 295 για το 5S, μόνο μεταχειρισμένο θα το πάρω (αν το πάρω τελικά), μετά η οθόνη και το μέγεθος της δε με χαλάει και πολύ είναι η αλήθεια. Τώρα για το αν είναι αργό και αν έχει χάλια κάμερα, δε μπορώ να το ξέρω.

Για 35€ παραπανω αξιζει να πας στο 32gb απο την στιγμη που θελεις να το κρατησεις καιρο.

Mεταχειρισμενο iphone 5s δεν πολυαξιζει, γιατι θα ειναι σχεδον σιγουρα πανω απο 1 χρονο, οποτε θα εχει πεσει η μπαταρια του και μπορει να ειναι κ εκτος εγγυησης.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για 35€ παραπανω αξιζει να πας στο 32gb απο την στιγμη που θελεις να το κρατησεις καιρο.

Mεταχειρισμενο iphone 5s δεν πολυαξιζει, γιατι θα ειναι σχεδον σιγουρα πανω απο 1 χρονο, οποτε θα εχει πεσει η μπαταρια του και μπορει να ειναι κ εκτος εγγυησης.

Για τα 35€ έχεις δίκιο, έχω συνηθίσει βέβαια με τα 32 στο Lumia και όντος θα είναι κάπως, να πρέπει να το αδειάζω συνέχεια.

Το 5S το βρήκα και μεταχειρισμένο, αλλά και σφραγισμένο του κουτιού.

Δημοσ.

Για τα 35€ έχεις δίκιο, έχω συνηθίσει βέβαια με τα 32 στο Lumia και όντος θα είναι κάπως, να πρέπει να το αδειάζω συνέχεια.

Το 5S το βρήκα και μεταχειρισμένο, αλλά και σφραγισμένο του κουτιού.

Αν το σφραγισμενο 5s ειναι κανα 60-70αρι φθηνοτερο απο το αντιστοιχο nexus 5x καινουριο, τοτε αξιζει να πας στο iphone 5s, μιας και θα εξοικονομησεις χρηματα , οπτοε δεν πειραζει οτι θα πας σε αισθητα χειροτερο κινητο.

Δημοσ.

Αν το σφραγισμενο 5s ειναι κανα 60-70αρι φθηνοτερο απο το αντιστοιχο nexus 5x καινουριο, τοτε αξιζει να πας στο iphone 5s, μιας και θα εξοικονομησεις χρηματα , οπτοε δεν πειραζει οτι θα πας σε αισθητα χειροτερο κινητο.

Το βρήκα στα 250€ (ίδια τιμή σχεδόν με το 5Χ)....ενώ στον Γερμανό και Cosmote το έχουν στα 202, αλλά τo κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω για να μου δώσουν κάτι λεφτά, για να φτάσω τα 200€.... Οπότε είναι σαν να εξοικονομώ 50€. 

Δημοσ.

htc m9 300 ευρώ από τον γερμανό οποιος προλάβει... το παρήγγειλα είδη για έναν φίλο.. αλλα το ότι το συγκρίνεις με το 5x με ξεπερνάει...

Δημοσ.

Ναι αλλά από updates καλά τα πάει, αν σκεφτείς ότι θα πάρει και IOS 10.

δεν αντεχει τα ios 10  εδω και με το 9 και σερνοταν

Δημοσ.

htc m9 300 ευρώ από τον γερμανό οποιος προλάβει... το παρήγγειλα είδη για έναν φίλο.. αλλα το ότι το συγκρίνεις με το 5x με ξεπερνάει...

Γιατί να μη το συγκρίνω....?

δεν αντεχει τα ios 10 εδω και με το 9 και σερνοταν

Όντως? Είχα διαβάσει ότι με την 9 καλά τα πήγαινε πάντως.
Δημοσ.

Το βρήκα στα 250€ (ίδια τιμή σχεδόν με το 5Χ)....ενώ στον Γερμανό και Cosmote το έχουν στα 202, αλλά τo κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω για να μου δώσουν κάτι λεφτά, για να φτάσω τα 200€.... Οπότε είναι σαν να εξοικονομώ 50€. 

Mε μπερδεψες.

Το βρηκες σφραγισμενο το iphone 5s 16gb στα 250€, ενω στον Γερμανο εχει 202?

Δημοσ.

Mε μπερδεψες.

Το βρηκες σφραγισμενο το iphone 5s 16gb στα 250€, ενω στον Γερμανο εχει 202?

Καλά αυτό είναι άλλο....βέβαια παράδειγμα έφερα, σαφώς και δε θα το πάρω 250 από αγγελία.....εντάξει φαίνεται ότι αυτός που το πουλάει το πήρε 202 οπότε κοιτάει το κέρδος....τέλος πάντων. Ας πούμε ότι το iPhone 5S κάνει 202€ (με την τρέχουσα προσφορά σε Γερμανό και Cosmote)

Δημοσ.

Καλά αυτό είναι άλλο....βέβαια παράδειγμα έφερα, σαφώς και δε θα το πάρω 250 από αγγελία.....εντάξει φαίνεται ότι αυτός που το πουλάει το πήρε 202 οπότε κοιτάει το κέρδος....τέλος πάντων. Ας πούμε ότι το iPhone 5S κάνει 202€ (με την τρέχουσα προσφορά σε Γερμανό και Cosmote)

Σε ιδια τιμη με το nexus 5x(το οποιο πιθανως στην wind να μπορεις να το παρεις στα 199€) , δεν αξιζει να πας σε ενα αισθητα υποδεεστερο κινητο.

Αν ειναι να γλυτωσεις κανα 50αρικο, ισως να αξιζε να πας εκει.

Τελος εχε υποψην σου οτι εχει χειροτερη καμερα απο το lumia 930 που εχεις.

Μακραν την καλυτερη την εχει το nexus 5x, πουσυγκρινεται μονο με του iphone 6s/galaxy s6.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ιδια τιμη με το nexus 5x(το οποιο πιθανως στην wind να μπορεις να το παρεις στα 199€) , δεν αξιζει να πας σε ενα αισθητα υποδεεστερο κινητο.

Αν ειναι να γλυτωσεις κανα 50αρικο, ισως να αξιζε να πας εκει.

Τελος εχε υποψην σου οτι εχει χειροτερη καμερα απο το lumia 930 που εχεις.

Μακραν την καλυτερη την εχει το nexus 5x, πουσυγκρινεται μονο με του iphone 6s/galaxy s6.

Έχει η Wind το 5Χ στα 199€ ? Το έψαξα αλλά δε το βρήκα (μάλλον είναι σαν τις μη διαθέσιμες προσφορές του Γερμανού  :P). Τώρα η διαφορά 50€ μπορεί για κάποιους να είναι ασήμαντη, αλλά προσωπικά για μένα είναι δεν είναι και λίγα. Ξέρω ότι το 5S μπορεί να έχει χειρότερη κάμερα από το 930, αλλά εντάξει κάποια apps που θέλω δε τα έχει, κουράστηκα να τα περιμένω να έρθουν.

Δημοσ.

Έχει η Wind το 5Χ στα 199€ ? Το έψαξα αλλά δε το βρήκα (μάλλον είναι σαν τις μη διαθέσιμες προσφορές του Γερμανού  :P). Τώρα η διαφορά 50€ μπορεί για κάποιους να είναι ασήμαντη, αλλά προσωπικά για μένα είναι δεν είναι και λίγα. Ξέρω ότι το 5S μπορεί να έχει χειρότερη κάμερα από το 930, αλλά εντάξει κάποια apps που θέλω δε τα έχει, κουράστηκα να τα περιμένω να έρθουν.

Για αυτο λεω αν βρεις σφραγισμενο στο iphone 5s στα 150€(κανα 50αρικο δηλαδη φθηνοτερο απο το nexus 5x) ισως να αξιζει να πας σε κατι υποδεεστερο μιας κ θα γλυτωσεις χρηματα.

Αν ειναι να δωσεις παρομοια χρηματα με το nexus 5x, τοτε δεν αξιζει να πας σε κατι τοσο υποδεεστερο.

Θεωρητικα εδω το εχει στα 199€ η wind:

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=1139#page=1

Αλλα και στην Wind να μην το βρεις, υπαρχει στα 210€ στο skroutz:

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=nexus+5x&from=autocomplete

Δημοσ.

Πρωτη μερα που βγήκε ντεμεκ σε προσφορά πήγα σε κατάστημα Wind να το παρω!

Και μάντεψε δν το έχουμε στοκ ίσως σε κάποιο άλλο κεντρικό κατάστημα (ζήτησα μα κάνω τηλεφωνικά την παραγγελία κ μ είπαν μόνο με κάποιο συμβόλαιο η κάρτα σύνδεση μπορώ αλλιώς πρέπει να παω απο κατάστημα να το παρω..) προφανώς και δν ασχολήθηκα άλλο και το πήρα στα 180 μεταχειρισμενο το 16αρι!

Με 3 gb μουσική(400 κοντά τραγούδια) 2,5-3 εφαρμογές μένουν 4 ελεύθερα!

Κάθε βδομάδα αν και δν βγάζω φωτογραφιες της βάζω στο pc και δν δν έχω θέμα με χώρο! Άσε που υπάρχουν και τα otg!

Δημοσ.

Για αυτο λεω αν βρεις σφραγισμενο στο iphone 5s στα 150€(κανα 50αρικο δηλαδη φθηνοτερο απο το nexus 5x) ισως να αξιζει να πας σε κατι υποδεεστερο μιας κ θα γλυτωσεις χρηματα.

Αν ειναι να δωσεις παρομοια χρηματα με το nexus 5x, τοτε δεν αξιζει να πας σε κατι τοσο υποδεεστερο.

Θεωρητικα εδω το εχει στα 199€ η wind:

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=1139#page=1

Αλλα και στην Wind να μην το βρεις, υπαρχει στα 210€ στο skroutz:

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=nexus+5x&from=autocomplete

Σιγά μη πουλήσει κανείς κλειστό του κουτιού το 5S....Αν πάρω το Nexus τελικά θα πάω στα 32GB, τίποτα λιγότερο. Όσο για τη wind, άστο, ακολουθεί την ίδια τακτική με τον γερμανό (ότι νάναι). Πάλι καλά το 5Χ 32gb πέφτει ακόμα.

Πρωτη μερα που βγήκε ντεμεκ σε προσφορά πήγα σε κατάστημα Wind να το παρω!

Και μάντεψε δν το έχουμε στοκ ίσως σε κάποιο άλλο κεντρικό κατάστημα (ζήτησα μα κάνω τηλεφωνικά την παραγγελία κ μ είπαν μόνο με κάποιο συμβόλαιο η κάρτα σύνδεση μπορώ αλλιώς πρέπει να παω απο κατάστημα να το παρω..) προφανώς και δν ασχολήθηκα άλλο και το πήρα στα 180 μεταχειρισμενο το 16αρι!

Με 3 gb μουσική(400 κοντά τραγούδια) 2,5-3 εφαρμογές μένουν 4 ελεύθερα!

Κάθε βδομάδα αν και δν βγάζω φωτογραφιες της βάζω στο pc και δν δν έχω θέμα με χώρο! Άσε που υπάρχουν και τα otg!

Καλά το πρώτο που ανέφερες δε το σχολιάζω καν....πάω και στοίχημα ότι αν πήγαινες σε άλλο κατάστημα θα σου έλεγαν το αντίθετο. 

Δυστυχώς επειδή βγάζω φούλ φώτο και βίντεο, τα 16 μου είναι λίγα, άσε που πάντα έχω καμιά 30 apps.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...