Προς το περιεχόμενο

Nexus 5X vs One M9 vs iPhone 5S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι να πάρω σε μερικό καιρό νέα συσκευή, ως αλλαγή στο Lumia 930 που έχω και κατέληξα στα 3 κινητά του τίτλου... Nexus 5X-One M9-iPhone 5S, αλλά δε ξέρω ποιό και γιατί. 

Αυτά που ζητάω είναι....

Τιμή ώς 250€ 

Καλή κάμερα (φώτο και βίντεο-slomo)

Να πάρει updates 

Να μη κολλάει, ούτε να κολλήσει σε λίγο καιρό

Από Ελλάδα (αν είναι καινούριο, διαφορετικά μεταχειρισμένο)

Επεξ/σία από SIP1995
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά το Iphone βγαίνει αυτομάτως εκτός λόγω παλαιότητας.

θα έλεγα το 5χ

Ναι αλλά από updates καλά τα πάει, αν σκεφτείς ότι θα πάρει και IOS 10.

Δημοσ.

Χαλαρα nexus 5x.

Εχει την καλυτερη καμερα απο τα 3, ειναι ουσιαστικα το πιοδυνατο μαζι με το htc one m9 κ θα παιρνει για καιρο updates.

Δημοσ.

Ναι αλλά από updates καλά τα πάει, αν σκεφτείς ότι θα πάρει και IOS 10.

ναι θα το πάρει αλλά πως θα τρέχει; Επίσης, μετά το Update πόσος χώρος θα μείνει;

Δημοσ.

ναι θα το πάρει αλλά πως θα τρέχει; Επίσης, μετά το Update πόσος χώρος θα μείνει;

Αυτό δε το ξέρω, μόνο οι κάτοχοί του μπορούν να απαντήσουν για αυτό, τώρα για τον χώρο δε ξέρω πόσος θα μένει...πάντως δε πρέπει να έχει και μεγάλη διαφορά από το 5X στο θέμα χώρου. 

Χαλαρα nexus 5x.

Εχει την καλυτερη καμερα απο τα 3, ειναι ουσιαστικα το πιοδυνατο μαζι με το htc one m9 κ θα παιρνει για καιρο updates.

Σαν specs, του Μ9 σε σχέση με του 5Χ, φαίνονται καλύτερα....στο μάτι τουλάχιστον, τώρα σαν αποτέλεσμα εκεί μπορεί να αλλάζουν τα πράγματα.

Δημοσ.

Aν θες κινητο με καλη καμερα,δεν κοιτας κινητο 3ετιας...Αν θες μικρο κινητο για εμενα βελε λιγα ευρω επιπλεον και παρε το Ζ5compact και οχι το 5s

Θα εχεις καλυτερη καμερα/αυτονομια/4.6 ιντσες οθονη και οχι να σου βγαινουν τα ματια με το 5s που εχει 4αρα οθονη αλλα με τις μπεζελαρες φτανει στο ιδιο μεγεθος με κινητα που εχουν 4,6 οθονη..θα ειναι αδιαβροχο,θα εχεις στερεο ηχεια.. Γενικα εναι πιο ολοκληρωμενο τηλ σε σχεση με το 5s (σε περιπτωση που θες μικρο μεγεθος.)

Αναμεσα στο 5χ και στο m9: ΜΕ το Μ9 θα εχεις καλυτερη κατασκευη,ισως καλυτερη αυτονομια,καλυτερα ηχεια,δυνατοτητα επεκτασης μνημης και χειροτερη καμερα 

Απο θεμα ταχυτητας πανω κατω τα ιδια ειναι πιστευω και εχουν και πολυ καλο λογισμικο και τα 2 και αμφιβαλω αν θα δεις κολληματα!!

Απο αναβαθμισεις θεωρω πως και τα 2 θα παρουν τις ιδιες, μονο που το 5χ θα τις παρει λιγο πιο νωρις 

Επισης, αν εισαι ευχαριστημενος με τα wp στα 300 υπαρχει και το lumia 950

Δημοσ.

Σαν specs, του Μ9 σε σχέση με του 5Χ, φαίνονται καλύτερα....στο μάτι τουλάχιστον, τώρα σαν αποτέλεσμα εκεί μπορεί να αλλάζουν τα πράγματα.

Eιναι λιγο καλυτερο στα specs το m9 πραγματι, αλλα η διαφορα ειναι μικρη που υπερκαλυπτεται απο το stock android και τις περισσοτερες αναβαθμισεις.

Ερχεται μετα και η καλυτερη καμερα και η χαμηλοτερη τιμη του nexus 5x και δενει το γλυκο.

Δημοσ.

Αυτό δε το ξέρω, μόνο οι κάτοχοί του μπορούν να απαντήσουν για αυτό, τώρα για τον χώρο δε ξέρω πόσος θα μένει...πάντως δε πρέπει να έχει και μεγάλη διαφορά από το 5X στο θέμα χώρου. 

Το nexus 5x κοστιζει 245€ με 32gb μνημη που ειναι η εκδοση πυο αξιζει να παρεις. Εχει επισης πιο απροβληματιστο integration με google photos , οποτε εχεις πρακτικα απειρο χωρο για φωτογραφιες.

Το iphone 5s με την αισθητα χειροτερη καμερα, μικροτερη μνημη 16gb, πιο αργο , μικροσκοπικη/μη-παραγωγικη οθονη κοστιζεi 295€ .

Δεν νομιζω οτι αξιζει να κοιτας αυτο το κινητο, θα εχεις πολυ υποδεεστερη εμπειρια χρησης.

• Like 1
Δημοσ.

Aν θες κινητο με καλη καμερα,δεν κοιτας κινητο 3ετιας...Αν θες μικρο κινητο για εμενα βελε λιγα ευρω επιπλεον και παρε το Ζ5compact και οχι το 5s

Θα εχεις καλυτερη καμερα/αυτονομια/4.6 ιντσες οθονη και οχι να σου βγαινουν τα ματια με το 5s που εχει 4αρα οθονη αλλα με τις μπεζελαρες φτανει στο ιδιο μεγεθος με κινητα που εχουν 4,6 οθονη..θα ειναι αδιαβροχο,θα εχεις στερεο ηχεια.. Γενικα εναι πιο ολοκληρωμενο τηλ σε σχεση με το 5s (σε περιπτωση που θες μικρο μεγεθος.)

Αναμεσα στο 5χ και στο m9: ΜΕ το Μ9 θα εχεις καλυτερη κατασκευη,ισως καλυτερη αυτονομια,καλυτερα ηχεια,δυνατοτητα επεκτασης μνημης και χειροτερη καμερα 

Απο θεμα ταχυτητας πανω κατω τα ιδια ειναι πιστευω και εχουν και πολυ καλο λογισμικο και τα 2 και αμφιβαλω αν θα δεις κολληματα!!

Απο αναβαθμισεις θεωρω πως και τα 2 θα παρουν τις ιδιες, μονο που το 5χ θα τις παρει λιγο πιο νωρις 

Επισης, αν εισαι ευχαριστημενος με τα wp στα 300 υπαρχει και το lumia 950

To Z5 compact ξεφέυγει πολύ, μόνο το Ζ3 από Sony είναι φθηνό, αλλά είναι και παλιό (από θέμα updates με ανησυχεί) και το Ζ3+ από αγγελίες, αλλά δε το καλύπτει η αντιπροσωπία της Sony στην Ελλάδα. Το 950 δε νομίζω πως έχει και πολλές διαφορές σε σχέση με το 930 (μόνο κάμερα, οθόνη, επεξεργαστής), άσε που δε θέλω και Windows Mobile κινητό.

Το nexus 5x κοστιζει 245€ με 32gb μνημη που ειναι η εκδοση πυο αξιζει να παρεις. Εχει επισης πιο απροβληματιστο integration με google photos , οποτε εχεις πρακτικα απειρο χωρο για φωτογραφιες.

Το iphone 5s με την αισθητα χειροτερη καμερα, μικροτερη μνημη 16gb, πιο αργο , μικροσκοπικη/μη-παραγωγικη οθονη κοστιζεi 295€ .

Δεν νομιζω οτι αξιζει να κοιτας αυτο το κινητο, θα εχεις πολυ υποδεεστερη εμπειρια χρησης.

Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα για την έκδοση με τα 16GB, εκτός αν πέσει και άλλο η έκδοση με τα 32. Τώρα όσο αναφορά το 5S, δεν έχω σκοπό να το πάρω καινούριο, εκτός αν βρώ κάνα σφαγισμένο σε πολύ καλή τιμή, διαφορετικά δεν έχω σκοπό να δώσω 295 για το 5S, μόνο μεταχειρισμένο θα το πάρω (αν το πάρω τελικά), μετά η οθόνη και το μέγεθος της δε με χαλάει και πολύ είναι η αλήθεια. Τώρα για το αν είναι αργό και αν έχει χάλια κάμερα, δε μπορώ να το ξέρω.

Εγώ περιμένω αύριο το 5x να έρθει σπίτι μου. 

Το 16αρι ή το 32αρι πήρες ?

Δημοσ.

Το 16αρι ή το 32αρι πήρες ?

32ρι εννοείται.

edit: Νομίζω όμως πως το μετάνιωσα που πήρα το λευκό και όχι το μαύρο :P θα δείξει.. 

Δημοσ.

32ρι εννοείται.

edit: Νομίζω όμως πως το μετάνιωσα που πήρα το λευκό και όχι το μαύρο :P θα δείξει.. 

Εντάξει μικρό το κακό....

Δημοσ.

Εντάξει μικρό το κακό....

Διάβασα απλά πως βρωμίζει εύκολα. Μπορείς μεν να το αλλάξω αν θέλω μόνος μου αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...