Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Το δίκτυο σέρνεται.. mad.giffrown.giffrown.gif Μπορώ να βρω με κάποιο εργαλείο ποιος υπολογιστής κατεβάζει torrent ktλ ή τεσπα που οφείλεται η συμφόρηση?
Έχουμε σύνδεση από την Fibair (οι οποίοι δεν δίνουν τη πρόσβαση στο router για λόγους ασφαλειας όπως λένε..) και μου είπαν πως το router συγχρονίζεται στα 15 Mbps ενώ όταν κάνω speedtest από το PC μου δείχνει 3-4 MBps download.. (πήγα σε διάφορα PC κ όλα έχουν την ίδια ταχύτητα)

τα switch δεν ειναι managed ώστε να μπορώ να δω κινηση...

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Μέσα από το router θα μπορούσα να δω κάτι?

Δημοσ.

κλεισε wifi και κρατα ενα μονο pc πανω στο ρουτερ.

εγω για να δω κινηση το εκανα καποτε με το wifi kill στο android, που περα απο το να κοβει το ιντερνετ σε αλλους εδειχνε και τι κατέβαζε ο καθε υπολογιστης (πρακτηκα η εφαρμογη υπαρχει για να κοβεις το ιντερνετ σε ατομα που τραβανε πολυ δυκτιο, πχ σε μια καφετερια)

σαμος τωρα, στρατος, ειχα έξοδο και κατεβαζα κατι σειρες απο μια καφετερια, ξαφνικα αρχισε να σερνετε το download, σηκώνω κεφαλι και βλεπω την καφετερια τιγκα, ποτε ηρθατε ολοι λεω, δεν ειχα μπαταρια και το download ελεγε μια ωρα τωρα. ετσι ειστε ρε; περαστε ολοι εξω, σε 5 λεπτα κατέβηκε και έφυγα 

σε windows δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο

• Like 1
Δημοσ.

πρώτα απ όλα για να βεβαιωθείς για "παρείσακτους" δοκίμασε να κάνεις ένα scan με το nmap στο target δώσε 192.168.1.1/24 και πες μας τι σου βγάζει στο nmap scan report απο το 0 μέχρι το 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...