Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Χρειάζομαι λίγο την γνώμη σας σε κάτι.. Έχω ένα Galaxy S4 το οποίο το έβαλα για φόρτιση το βράδυ και το πρωί που σηκώθηκα δεν άνοιξε ξανά. Εδώ και τρείς μέρες είναι κλειστό. Το πήγα σε έναν "μάστορα" ο οποίος μου είπε οτι έχει καεί η πλακέτα και μπορεί να μου βάλει πλακέτα με κόστος στα 80 ευρώ.

Εμένα με συμφέρει να αλλάξω πλακέτα? αν αλλάξω θα έχω κάποιες συνέπειες? θα αντέξει το το κινητό ή θα δώσω τσάμπα τα χρήματα?

ή

μήπως να στείλω την πλακέτα για επισκευή?

έχει κάποιος γνώση σχετικα με το πρόβλημα μου?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Αν βάλεις την μπαταρία και την φορτίσεις σε άλλο κινητό ή με εξωτερικό φορτιστή το κινητό ανοίγει;

Αν το συνδέσεις στον υπολογιστή αυτός βλέπει τίποτα ή.......

Δημοσ.

Αν βάλεις την μπαταρία και την φορτίσεις σε άλλο κινητό ή με εξωτερικό φορτιστή το κινητό ανοίγει;

Αν το συνδέσεις στον υπολογιστή αυτός βλέπει τίποτα ή.......

δοκίμασα και άλλη μπαταρία..τίποτα..

ούτε ο υπολογιστης το αναγνωρίζει..

Δημοσ.

δοκίμασα και άλλη μπαταρία..τίποτα..

ούτε ο υπολογιστης το αναγνωρίζει..

Άρα όπως στο είπε πρέπει να είναι, κεντρική πλακέτα... :(

Αυτή έχει γύρω στο 60ρι απο όσο είδα άρα + τα περαστικά του ένα 80ρι βγαίνει σούμα που σου είπε. Τώρα το αν αξίζει ή όχι εσύ το ξέρεις.

Μπορείς να πας σε κανένα κατάστημα για επισκευή της δικής σου πλακέτας αλλά και αυτό δεν ξέρω πόσο θα πάει, λογικά λιγότερα απο την αλλαγή αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα βρούνε τι φταίει.

Αν αλλάξεις πλακέτα χάνονται όλα που είχες μέσα στο κινητό, είναι σαν να έρχεται απο εργοστάσιο, αλλάζει και το IMEI, κάτι άλλο δεν θα καταλάβεις εσύ, όχι.

Το αν αντέξει δεν το ξέρει κανένας μετά την επισκευή....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...