seithan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ωραίο κινητό, αλλά μικρές - ουσιαστικές - διαφορές από τα θρυλικά S4 και Ζ1. Απλά δεν υπάρχει software για να επωφελείται από τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Και το Android πάει κατά διαόλου, πιο στάσιμο και από βάλτο.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Θετικότατη η οθόνη των 1080P αλλά θα την προτιμούσα neo-LCD αντί για amoled. Κατά τα άλλα αν και τσιμπημένη η τιμή προσωπικά δεν γνωρίζω καμιά άλλη με τέτοια τούμπανα spec ΚΑΙ 256GB μνήμης τύπου UFS και όχι eMMc. Επίσης η ASUS δεν είναι πιρπιτσόλι σε ότι αφορά την ποιότητα της συσκευής και το σχετικά βαρύ ZUI με τέτοια spec απλά θα πετάει.
Neo106 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το κινητο ειναι πολυ καλο αλλα δε θα πουλησει οπως το zenfone 2 λογω της τιμης του.
kallair Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Θα πάρει αναβαθμισεις η όπως το zf2 Το zf2 εχει φαει ηττα επειδη φοράει intel επεξεργαστη που φοράει διαφορετικό android (x86). Τα μοντέλα που φοράνε snapdragon επεξεργαστη εχουν πάρει όλα κανονικότατα την ΜΜ. εμεις με τον intel απλα περιμένουμε..
yimmiyimmi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πάντως το zen ui το γουσταρω εγώ και θεωρώ ότι η asus έχει πολύ ωραία προσέγγιση στο android ,ωραία κινητά γενικά και το zenfone maxx που το χω για back up πολύ καλό ειδικά αν θες να σαι όλη μέρα έξω ,έχει πλασαριστει ωραία η asus ,θες specs έχει συσκευή θες midrange έχει θες μπαταρία έχει ,θες selfie παίζει και αυτό
zanman77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ολα εξαρτωνται απο το zenui. Αν ειναι ελαφρυ και αφηνει το κινητο να πεταει, θα ειναι καλα. Αλλα αν ειναι βαρυ και το τρωει λαχανο το s7 με χαμηλοτερα specs δυστυχως δεν νομιζω να πουλησει ιδιαιτερα...
kallair Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το zenUI προσωπικά εγω το έχω αγαπησει στο zf2 μου. Οσοι θελετε μπορειτε να το δοκιμάσετε μιας και το έχει κάνει ανοιχτο και μπορειτε να κανετε εγκατασταση τον zen launcher. πλεον βγηκε v.3.0 που ειναι ακομα πιο ελαφρυ κ με λιγοτερη καταναλωση μπαταριας απ ότι λένε οι χρηστες. Στα του κινητου, παιδες στα 780 δολάρια παιρνεις και 256gb μνημη! ειναι απολυτα λογική αυτή η τιμη...
fragma Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 FHD ανάλυση σε μέγεθος που φλερτάρει με phablet είναι λίγο fail για τα σημερινά δεδομένα. Κατά τα άλλα υπερτούμπανο, και η ASUS λατρεμένη σαν εταιρία.
Retromaniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 FHD ανάλυση σε μέγεθος που φλερτάρει με phablet είναι λίγο fail για τα σημερινά δεδομένα. Κατά τα άλλα υπερτούμπανο, και η ASUS λατρεμένη σαν εταιρία. Μπα δεν θα το έλεγα.Εκτός και αν πας για VR.
ff7lucas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Έχω κανονικό εισόδημα και κινητό που καλύπτει τις ανάγκες μου. Αν εσύ από το παραπάνω κατάλαβες ότι έχω πολλά λεφτά τότε τι να πώ... εχετε πλακα παιδια, καποτε σε λεγανε φτωχο και παρεξηγιοσουν,τωρα σε λενε πλουσιο και παρεξηγιεσαι
ff7lucas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το θέμα είναι ότι το μήλο προσφέρει αυτά που δεν σου προσφέρει το παραπάνω Smartphone. Μην κοιτάς μονάχα τα Specs, με την συσκευή μαζί πάνε πακέτο και άλλα. για πες για πες και θελω να αλλαξω κινητο,ριξε καμια ιδεα
Acrobatis7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ο Καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια, διαφορετικό εισόδημα και διαφορετικές ανάγκες με τις οποίες θα πάρει την απόφαση να αγοράσει μία συσκευή. Η δική σου άποψη είναι δική σου και είναι σεβαστή αλλά δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις σωστή για όλους γιατί ο καθένας μας έχει άλλη βλέψη, γνώμη, προσωπικότητα και άποψη. Συγνωμη φιλε μου... Αλλα δεν μπορεσα παρα να διαβασω το signature σου υστερα απο το σχολιο σου... Αγαπητε apple οπαδε, προφανως τα χρηματα δεν ειναι θεμα για σενα, και εαν πεις το αντιθετο ή ψεματα λες στον εαυτο σου ή σε εμας. Με αυτο σαν βαση, το μονο που εχω να προσθεσω ειναι πως το σχολιο μου πετυχε απολυτα το νοημα που ηθελε να δωσει, δεδομενου οτι η apple ειναι καθαρα επιλεξιμη λογω τιμολογισης και social status. Δεν μπορω παραυτα να συμφωνησω μαζι σου πως ολα ειναι θεμα προσωπικοτητας και πως οι ανθρωποι λειτουργουν διαφορετικα. Το signature σου προδιδει την αποψη σου, η οποια ειναι απολυτος σεβαστη, μη αποδεκτη (προσωπικα) Και οσοι ηταν και στις 2 περιπτωσεις (μηλο - ανδροιδες) τοτε ξερουν, πρακτικοτατα, οτι δεν διαφερουν πουθενα με το σωστο software. FACT! (To 700E μηλο με το 350Ε Ανδροιδες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα