Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. ειμαι κατοχος του lg g3 32gb. ειχα βαλει την marshmallow 6 με το lg tool. δηλαδη πριν βγει ελλαδα. ολα πηγανε μια χαρα. μεχρι που εχθες παω να ανοιξω wifi και κανει restart, αυτο ηταν.. εφαγα boot loop. το εκανα hard reset και τωρα δουλευει κανονικα. αλλα φοβαμαι μιπως το ξανακανει.

να αναφερω οτι οταν εγινε η αναβαθμιση το εκανα και hard reset. τι γινεται? μπορει να γινει κατι η παει για εγγυση? 

Eυχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Τα ίδια πριν λίγες μέρες και έχασα φωτογραφίες απο τις διακοπές... (οχι, δε μπορούσα να κάνω backup)

Έκανε optimizing apps και ξανά απο την αρχή.

Δημοσ.

Τα ίδια πριν λίγες μέρες και έχασα φωτογραφίες απο τις διακοπές... (οχι, δε μπορούσα να κάνω backup)

Έκανε optimizing apps και ξανά απο την αρχή.

και τι εκανες?

Δημοσ.

Δοκίμασα με το lgup "upgrade" μπας και δε χασω δεδομένα, δεν έπαιξε, έκανα hard reset και ξαναφλάσαρα την rom προληπτικά.

Αν το ξανακάνει το πάω service. (που και αυτοί reset θα κάνουν, να φαίνεται στο ιστορικό τουλάχιστον το πρόβλημα)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι! Χθες αγορά το ίδιο κινητό 32gb το έκανα αναβάθμιση σ M αλλά το κινητό θερμενεται πάρα πολύ... Μέσα σε 15 λεπτά η μπαταρία έχει πάει 43 βαθμούς και η cpu ανεβοκατεβενη 55-70c και το κινητό έχει αρχίσει να μην μπορείς να το πιάσεις... Και σε αυτά τα 15 λεπτά τα 9 ήταν ένα βίντεο στο YouTube και τα άλλα πέντε λιγο sto Google αλλά κυρίως στο μενού της συσκευής... Γενικά η συσκευή μπορει να ανεβάσει και 60c μέσα σε ούτε 2 λεπτά απλα και μόνο ανοίγοντας το κινητό και ψάχνοντας το μενού και αναβοντας καμια εφαρμογή.... Και η φωτεινότητα γύρο στο 50% μπορεί και πιο κάτω... Είναι φυσιολογικό αυτό γιατί εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό.

. Εσυ έχεις παρόμοιες θερμοκρασίες; χθες η μπαταρία πήγε και 45c πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να παίζω παιχνίδι...

Δημοσ.

Ολα τα lg g3 ειναι ζεστά.εχουν θεματάκι με την θερμοκρασια. Στο δικο μου εχω δει και 82 βαθμοί στον cpu. Οποτε μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

Καλά και εμένα ανεβάζει και πάνω από 90c αν το χρησιμοποιησω για λίγη παραπάνω ώρα και μπαταρία 45 και δεν μιλάω για παιχνίδια οπότε δεν μου φάνηκε λογικό μου φαίνεται πολύ υπερβολικό το κινητό δεν μπορεις να το ακουμπήσεις καίγεσαι ιδικά τα κουμπιά από πίσω για κανένα λόγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...