Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια πηγα να αλλαξω την ROM απο 6.0.1 που ηταν οπως το αγορασα σε 5.1.1 αρχικα εβαλα την Κυπριακη οπως και ηταν ηδη πανω απετυχε μετα εβαλα την γαλλικη περασε αλλα κολλησε εκει που λεει Samsung παλι τιποτα δεν ξεκινουσε μετα περασε αυτη την κυπριακη της vodafone αφου το πειρα απο την cyta εδω στην Κυπρο τιποτα το ιδιο με την δευτερη ROM που εβαλα. Κοιταξα στο Info Samsung και ειδα οτι φοραει ελληνικη-κυπριακη που συμενει ;

Δημοσ.

απλά απο περιέργεια,γιατι να πας προς τα πίσω?

Αυτο εχει σημασια ; Επειδη δεν γουσταρω την 6.0.1 την Marshmallow ακουω πολλα προβλημα απο wifi μεχρι και δεδομενα κινητου και εκτος τουτου μου τρωει την μπαταρια. Ποτε ξανα αναβαθμισεις δεν θα ξανα κανω. Ετσι θελω να παω πισω στο 5.1.1 οπως ηταν τοτε που το αγορασα (22/5/16)

Δημοσ.

Αυτο εχει σημασια ; Επειδη δεν γουσταρω την 6.0.1 την Marshmallow ακουω πολλα προβλημα απο wifi μεχρι και δεδομενα κινητου και εκτος τουτου μου τρωει την μπαταρια. Ποτε ξανα αναβαθμισεις δεν θα ξανα κανω. Ετσι θελω να παω πισω στο 5.1.1 οπως ηταν τοτε που το αγορασα (22/5/16)

Εχει σημασία για να δουμε αν ο λογος που το κανεις στέκει και μηπως κανεις λαθος και παιδεύεσαι αδικα.

Ολος ο κοσμος θελει την 6 για το doze πχ,κ εσυ λες οτι σου τρωει την μπαταρία.

Anyway,καλη τύχη.

(κατοχος s6 edge με android 6)

Δημοσ.

Εχει σημασία για να δουμε αν ο λογος που το κανεις στέκει και μηπως κανεις λαθος και παιδεύεσαι αδικα.

Ολος ο κοσμος θελει την 6 για το doze πχ,κ εσυ λες οτι σου τρωει την μπαταρία.

Anyway,καλη τύχη.

(κατοχος s6 edge με android 6)

Τι καλη τυχη τι να κανω ρε φιλε ποια ειναι η σωστη ΡΟΜ ;

Δημοσ.

Αν θες lollipop βαλε καποια international eu και οχι us, επισης εχω ακουσει οτι στην 6 εχει βελτιωθει πολυ η μπαταρια

International EU που θα την βρω φιλε μου ; δωσε μ λινκ αν μπορεις. Σας ειπα ποιες δοκιμασα να βαλω και απετυχαν πανταγος.

Δημοσ.

Για να περασεις την 5.1 ενω ειχες την 6.0.1 δεν αρκει να αλλαξεις Ρομ πρεπει να αλλαξεις modem και bootloader. Οποτε μπες βρες τα στο xda και περνα τα μαζι με τη ρομ στο Odin

• Like 1
Δημοσ.

Για να περασεις την 5.1 ενω ειχες την 6.0.1 δεν αρκει να αλλαξεις Ρομ πρεπει να αλλαξεις modem και bootloader. Οποτε μπες βρες τα στο xda και περνα τα μαζι με τη ρομ στο Odin

Εχεις καποιο link ;

Δημοσ.

Και εγω την 5 που ειχα δεν ειχα προβλημα...

Με το που εκανα αναβαθμιση στην 6 τον προηγουμενο μηνα αρχισαν καποια προβληματακια.

Κολληματα περισσοτερο που πριν δεν τα ειχα. Συν οτι τωρα μου φαινεται σαν να ειναι πιο αργο απο πριν

Την ψαχνω και εγω για επιστροφη στην 5 αν γινεται με καποιο τροπο...

Το samsung galaxy s5 εχω

• Like 1
Δημοσ.

Με το που εκανα αναβαθμιση στην 6 τον προηγουμενο μηνα αρχισαν καποια προβληματακια.

Κολληματα περισσοτερο που πριν δεν τα ειχα. Συν οτι τωρα μου φαινεται σαν να ειναι πιο αργο απο πριν

Το samsung galaxy s5 εχω

Και εγω τωρα να δουμε.

Δημοσ.

Το samsung galaxy s5 εχω

wipe cache

• Like 1
Δημοσ.

Στο παρακάτω link θα βρείτε λογικά τα firmwares που θέλετε.

http://www.sammobile.com/2016/04/27/4-27-2016-firmware-updates-galaxy-s6-edge-galaxy-s5-galaxy-s7-and-more/

(υπ' όψιν οτι οι αλλαγές γίνονται μόνο μέσω odin)

...κι ένα βίντεο οδηγός:

https://youtu.be/-50XX-BxItg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...