Frank Underwood Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας. Εχω ριξει μια ματια σε καποια powerbanks για το κινητο μου (Samsung Galaxy S4) αλλα ειμαι τελειως ασχετος απο ποιοτητα καθε μαρκας κλπ. Μπορει καποιος να με κατατοπισει και να μου προτεινει καποιο; Υ.Γ. Συμφερει μηπως να αγοράσω δευτερη μπαταρια και να την φορτιζω για οταν την χρειαστω;
Ntelosxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Φιλαράκι κι εγω ασχετος ειμαι αλλα ειχα κανα 2 φιλαράκια που ειχαν power bank και καθε φορα δεν μπορουσαν να φορτισουν 100% το κινητο τους. Έψαξα λιγο και πηρα το xiaomi 10000 στα 17€. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος. 2-3 φορτίσεις το κινητό και πολυ γρήγορα. Στο συνιστώ.
newsformobiles Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Συμφωνώ τα xiaomi θεωρούνται πολύ καλά. Κοιτάς Banggood/Geekbuying/Vickmall και όπου τα βρεις πιο φθηνά.
turbat0s Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αλλα ειχα κανα 2 φιλαράκια που ειχαν power bank και καθε φορα δεν μπορουσαν να φορτισουν 100% το κινητο τους.. Βέβαια, αυτό δεν έχει να κάνει με τη μάρκα του power bank αλλά με τη χωρητικότητά του καθώς και με το μέγεθος της μπαταρίας που προσπαθεί να φορτίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα