Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα HTC 626G και χθες ράγισε η οθόνη μου με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το touchscreen στο μισό κομμάτι. Βρήκα στο ebay έχει φτηνά LCD+Touch Digitisers και ο φίλος μου λέει ότι ξέρει να το βγάζει μιας που είχε πειραματιστεί πολύ με το S4 του. Άμα αγοράσω, θα δουλέψει; Πήρα τηλ σε κατάστημα επισκευών και μου είπε 140Ε γιατί λέει τα HTC είναι ιδιαίτερα και πρέπει να τα στέλνουν πίσω στην εταιρεία.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αμα γνωριζει και εχει καταλληλα εργαλεια μπορεις να παραγγειλεις δεν σε συμφερει η τιμη τους συνηθως.. απλα σιγουρεψου οτι θα παραλαβεις το σωστο εξαρτημα... για παραδειγμα δες εδω τη διαδικασια ενδεικτικα..
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 η τιμές ebay ξεκίνανε απο 20/25 ευρώ πακέτο digitizer&lcd. AN έχεις κάποιον που γνωρίζει,go for it!!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αμα γνωριζει και εχει καταλληλα εργαλεια μπορεις να παραγγειλεις δεν σε συμφερει η τιμη τους συνηθως.. απλα σιγουρεψου οτι θα παραλαβεις το σωστο εξαρτημα... για παραδειγμα δες εδω τη διαδικασια ενδεικτικα.. Ευχαριστώ πολύ για το βίντεο. Γιατί όμως λες ότι δε συμφέρει η τιμή; Στο ebay έχει πολλές επιλογές με 20-30 ευρώ. Ακόμη και να μην είναι πολύ ποιοτικά, ένα χρόνο να μου πάει θα είμαι εντάξει. η τιμές ebay ξεκίνανε απο 20/25 ευρώ πακέτο digitizer&lcd. AN έχεις κάποιον που γνωρίζει,go for it!! Δηλαδή θεωρείς ότι είναι trustworthy; Στη χειρότερη, δίνω σε έναν τεχνικό να το κάνει, πόσο να πάρει; ΥΓ: Βρήκα ένα άρθρο και έχει αυτή την εικόνα(παρακάτω στο συνημμένο). Σύμφωνα με αυτά, μόνο digitizer δε χρειάζομαι; Άμα δείτε την εικόνα στο πρώτο μου ποστ από πίσω η οθόνη έχει μια χαρά χρώματα απλώς ράγισε και δε λειτουργεί η αφή... Οπότε κάτι τέτοιο θα έφτανε;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 οχι οχι μαλλον δεν καταλαβες, λαθος το εγραψα.. δεν σε συμφερουν συνηθως οι τιμες που δινουν οι εταιρειες οπως σε σενα.." Πήρα τηλ σε κατάστημα επισκευών και μου είπε 140Ε γιατί λέει τα HTC είναι ιδιαίτερα και πρέπει να τα στέλνουν πίσω στην εταιρεία." και σε συμφερει να το αγορασεις π.χ. ebay και να το αντικαταστησεις εσυ ή φιλος..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 οχι οχι μαλλον δεν καταλαβες, λαθος το εγραψα.. δεν σε συμφερουν συνηθως οι τιμες που δινουν οι εταιρειες οπως σε σενα.." Πήρα τηλ σε κατάστημα επισκευών και μου είπε 140Ε γιατί λέει τα HTC είναι ιδιαίτερα και πρέπει να τα στέλνουν πίσω στην εταιρεία." και σε συμφερει να το αγορασεις π.χ. ebay και να το αντικαταστησεις εσυ ή φιλος.. χαχα έτσι εξηγείται. ωραία, ευχαριστώ πολύ :Ρ. Μάλλον αυτό θα κάνω αφού θα λύσω το άλλο πρόβλημα. θέλω να δω αν μπορώ να εγκαταστήσω ξανά το android γιατί ήταν rooted, έκανα hard reset και καταστράφηκε το λειτουργικό
mechpanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Θα πρέπει να αλλάξεις μόνο το digitizer, εκτός αν είναι πολύ δύσκολο να βγει το lcd και πάνε πακέτο (δεν κάθισα να δω το βίντεο). Λογικά πρόβλημα με το touch δεν θα έχεις αν είναι της προκοπής, απλά αφού δεν θα είναι ορίτζιναλ αλλά μάλλον ιμιτασιόν, μην περιμένεις κανένα gorilla glass κλπ, δεν θα έχει τις ίδιες επιστρώσεις το γυαλί. Το πολύ πολύ του βάζεις εκεί μια γυάλινη προστασία οθόνης από πάνω και είσαι κομπλέ με ένα 40άρι καθάρισες. Αν δεις βίντεο-επισκευής και πιάνουν τα χέρια σου, το κάνεις και μόνος σου (εγώ το έκανα σε ένα δικό μου, πολύ εύκολα απλά θέλει λίγη υπομονή). Επίσης, αν βρεις πάρε σετ με την αυτοκόλλητη ταινία (ναι ρε φίλε με ταινία διπλής την κολλάνε την οθόνη αν έχουν το θεό τους!!!) γιατί εγώ δεν το έκανα, και έψαχνα μετά στα χρωματοπωλεία να βρω ταινία τόσο λεπτή και έβαλα μια που κολλάνε οι νοικοκυρές κάτω τα χαλιά :blink: ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα