Προς το περιεχόμενο

Vigor 2760 Vs Vigor 2850 Vs Asus DSL - n17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

έχω μικρη ξενοδοχειακή μονάδα με γραμμη ΟΤΕ 8mbps με ένα vigor 2700 για μοντεμ και 2 ubiquiti rocket m2 για access points.Όλα δουλευαν Οκευ μέχρι που αυξήθηκαν οι απαιτήσεις των πελατών σε bandwidth, λόγω netflix , smart tvs κτλ κτλ και η πλοήγηση πλέον στο νετ είναι αργή σε ορισμένες κατα τύχη συσκευές.Δοκίμασα να βάλω ένα μοτνεμ της cyta, adb 4202 με 400mhz broadcom 6368 dual core 64mb ram και πράγματι η ταχύτητα που δίνει δεδομένα στα ubiquiti φαίνεται να είναι ταχύτερη  του vigor 2700 ,όμως όταν συνδέοντε πολλοί clients , ανω των 30 , φαίνεται να γονατίζει.Για την ώρα δεν χρειάζομαι qos περιορισμούς , παρά μόνο ένα καλό μόντεμ που ο dhcp server του να σηκώνει 50 συσκευες .Και καταλείγω,

Vigor 2760 Vs Vigor 2850 Vs Asus DSL - n17?

ποιο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μου καλήτερα?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

για επαγγελματικα πραγματα Draytek.

επισης αν τα 2 acess points ειναι λιγα για τον αριθμο των χρηστων που μπαινουν τοτε βαλε παραπανω.καλο θα ηταν το draytek να μην κανει και το ρολο του ασυρματου αλλα να ειναι μονο για dhcp και να μπαινει ιντερνετ.ελπιζω καποια στιγμη και vdsl να βαλεις με το καλο ή να βαλεις 2 γραμμες adsl και ειτε να τις ενωσεις ειτε ο ενα access point να παιρνει απο την μια γραμμη και το αλλο απο την αλλη.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα του να αλλαξεις ρουτερ αλλα bandwidth με QoS παντρεμα. Αν ετσι οπως εισαι εβαζες ενα QoS ισως ειχες καποια τυχη αλλα στη θεση σου θα εβαζα μεγαλη γραμμη οι και 2 με LB και QoS. Απαραιτητα πραγματα σε επαγγελματικους χωρους για να κοβεις τορρεντς να δινεις priorities κ.λ.π.

Δημοσ.

Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα:

Έχω σπίτι το 2700 από την προσφορά της altec... Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής κατά τα γούστα μου. Ο σταθερός είναι πάνω του ενσύρματα. Επειδή όμως θα ήθελα να έχω πιο σύγχρονο ασύρματο από το g, έλεγα να μη δώσω πολλά λεφτά για νέο modem και να βάλω απλά ένα ρουτεράκι πάνω του να αναλάβει το ασύρματο, απενεργοποιώντας το ασύρματο του vigor. Ποιο προτείνετε;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα:

Έχω σπίτι το 2700 από την προσφορά της altec... Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής κατά τα γούστα μου. Ο σταθερός είναι πάνω του ενσύρματα. Επειδή όμως θα ήθελα να έχω πιο σύγχρονο ασύρματο από το g, έλεγα να μη δώσω πολλά λεφτά για νέο modem και να βάλω απλά ένα ρουτεράκι πάνω του να αναλάβει το ασύρματο, απενεργοποιώντας το ασύρματο του vigor. Ποιο προτείνετε;

Ευχαριστώ

access point παρε καλυτερα παρα ρουτερ γιατι θα εχεις 2 nat.για normal χρηση υπαρχει το tp link 701nd,801nd,901nd.

Δημοσ.

access point παρε καλυτερα παρα ρουτερ γιατι θα εχεις 2 nat.για normal χρηση υπαρχει το tp link 701nd,801nd,901nd.

μάστορη, εσύ που είσαι (στις γνώσεις) γέροντας αλλά ευτυχώς δεν μιλάς με γρίφους:

το 1ο είναι 150Mbs, άρα δε με ψήνει

το 2ο είναι 300Mbs, αλλά δε παίρνω και με 4 ευρώ παραπάνω το asus της Wind? δεν το προτείνεις σαν πιο καθαρή λύση;

το 3ο >= 2ο σε επιχειρήματα...

γράθιας

Δημοσ.

αν θες να αλλαξεις το ρουτερ της wind με αλλο ναι μπορεις να πας σε ενα Modem /router να ειναι ολα σε ενα να το παρεις και vdsl για μελλοντικη χρηση.τα πιο πανω ειναι σκετο access point.αν ειναι να παρεις ολοκληρο modem/router ναι παρε.αλλα σκετο ρουτερ μην παρεις γιατι τζαμπα θα μπερδευτεις.εκει καλυτερα access point.

οποτε πηγαινε για το asus

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...